Partnerystės įstatymas vėl bus Seime: jis aktualus ir skirtingų lyčių poroms?

Grįžti į straipsnį

Dalia

Dalia portretas
Na ir hamiskas tas Vytautas R. , Jei jis kasdiena zada tupeti prie Prezidenturos, tai vadinasi tas dienas jis nedirba ir jam nepriklauso alga. Saunuolis Prezidentas, manau daug svarbesniu klausymu yra sprestinu ,tik ne visi drysta pulti susitikimui su Prezidentu

Rus

Rus portretas
Lietuva turi būt be pediku be iškrypeliu jų priviso kaip tarakonu, greit normalius žmogus i gatve negales išeit per tas šlykštynes.

Pillietis - neniekinkite LAISVĖS

Pillietis - neniekinkite LAISVĖS portretas
Būkime biedni, be ne akliPrieš 22 min. Lietuvos Respublikos Konstitucija - Cit.:"...III SKIRSNIS/.../VISUOMENĖ IR VALSTYBĖ/.../38 straipsnis Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas. Valstybė saugo ir globoja šeimą, motinystę, tėvystę ir vaikystę. Santuoka sudaroma laisvu VYRO ir MOTERS sutarimu. Valstybė registruoja santuoką, gimimą ir mirtį. Valstybė pripažįsta ir bažnytinę santuokos registraciją. Sutuoktinių teisės šeimoje lygios....". Pasakyta, kad "Valstybė saugo ir globoja ŠEIMĄ/.../SANTUOKA sudaroma laisvu VYRO ir MOTERS sutarimu/.../ SUTUOKTINIŲ TEISĖS ŠEIMOJE lygios...". Todėl šeima nėra tik partnerystė, santuoką sudaro ne vienos lyties ( visi ŽMONĖS YRA VIENALYČIAI: VYRAI ar MOTERYS, nevienalyčiai yra tik HERMAFRODITAI), bet vyro ir moters sutarimu, ir sutuoktiniai yra tie, kurių santuoką užregistravo valstybė. Ko dar trūksta homoseksualams-"profesionalams gėjams ir lezbijietėms"? Ir šia tema net nėra reikalo skelbti referendumą, nes jis būtų antikonstitucinis.

PSO įspėja

PSO įspėja portretas
Homoseksualumo aiškinimasŽmogaus psichikos evoliucijos požiūriu homoseksualumas yra sunkiai paaiškinamas, todėl daugelis jį vertina kaip normalios žmogiškosios elgsenos nuokrypį, nes biologiškai normali lytinė orientacija yra heteroseksualumas, kuris garantuoja giminės pratęsimą. Nėra tiksliai nustatyta, kas lemia homoseksualumą. Manoma, kad homoseksualumas buvo nulemtas gamtos dėl priešingos lyties partnerių trūkumo. S. Freudas teigė, kad psichofiziologinėmis savybėmis homoseksualios orientacijos asmenys nesiskiria nuo heteroseksualių: žmogus iš prigimties yra biseksualus, o lytinė orientacija priklauso nuo individualios raidos. Genetiniais ir endokrinologiniais tyrimais įrodyta, kad homoseksualumas paveldimas (paveldimumo koeficientas 0,8–0,9) ir yra biologinių (genetinių) bei aplinkos veiksnių sąveikos padarinys. Lytinei orientacijai formuotis turi įtakos šeimos aplinka, genetinės, motinos nėštumo aplinkybės, tėvų ir gimusio vaiko santykiai, jų emociniai ryšiai, patiriamas smurtas

Rus

Rus portretas
Nebejuokink tautos, triusiukus užsimauk vietoj kaukes jie daugiau kvepia.

Anonimas

Anonimas portretas
Nebus, nebus, nebus ir dar karta nebus. Dinkit jus is akiracio slykstukai.

taip taip

taip taip portretas
GĖDA LIETUVOS GĖDA

taip taip

taip taip portretas
Laisves partija-apgavo visus Lietuvos žmonės.Galvojom kad ir tuoliau kovos žmonės už lasva Lietuvą o pasirodo reikia kovoti už partnetystės įstatymą , kad kur jus velniai grėbtu,GEDA Lietuvos GEDA

Sigitas

Sigitas portretas
Labai teisingas ir taiklus yra pastebėjimas-apibūdinimas dėl to velnio nešto svetimo GENDERIZMO t.y. "Gender ideologija („translyčių asmenų revoliucija“) skatina klaidingą žmogaus viziją, radikaliai prieštaraujančią krikščioniškajai antropologijai. Per pastarąjį dešimtmetį gender ideologija persmelkė vakarietišką kultūrą ir padarė didelę įtaką mūsų kalbai, įstatymams ir pagrindinėms socialinėms institucijoms, ypač mokykloms ir universitetams. Dėl to kilę kultūriniai ir teisiniai pokyčiai dramatiškai verčia keisti visų katalikų, ypač paauglių, požiūrį ir patirtį seksualumo ir tapatybės klausimais". Taip kad laikas atsitokėti ir pradėti blaiviai galvoti. nepasiduoti antžmogiškiems veiksmams. Todėl tie Lietuvai ir jos piliečiams primetami kitų valstybių netradiciniai svetimi klubiniai reiškiniai neturi mūsų Lietuvos visuomenę vesti pilietiniai išsigimimo degradacijai. Tai gal gana tiems klonuotųjų liberalų dariniams darkyti žodžio PARTNERIS reikšmę. Žodis Partneris visuomenėje reiškia sve

Padaras

Padaras portretas
Spalvotą skudurą užsidėjęs, kad šūdinas snukis nesimatytų

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
kas dar abejoja kad ši valdžia stumia Lietuvą link KATASTROFOS.rugsėjo 10 visi renkamės prie seimo.

D

D portretas
Manau kad galu gale reikia iteisinti geju lesbijieciu statusa Lietuvoje. Pripazinkim kad tai labiau anomalija, nuokrypis nei aksioma. Tai yra liga ar/arba mutacija, "gamtos isdaiga". Sitokie asmenys nuosirdziai tiki kad gamtoje tokie nukrypimai egzistuoja naturaliai bet pagalvojus ju egzistavimas yra labiau parazituojantis. Taip, apendicitas taip pat kazkam reikalingas. Sie zmones serga sunkia psichologine liga. Juos reiktu gydyti nei skleisti melaginga, propaganda kad tai yra normalu. Uzuojauta jiems. Tai ir iteisinkim sitokiu zmoniu statusa kaip "zmones su psichologine negalia". Niekuo jie nesiskiria nuo kitu negalia turinciu zmoniu. Negaliu ir ligu yra ivairiu. Toks poziuris butu labai teisingas. Zmones sergantys veziu, covid 19, su dauno sindromu, narkomanai ir rukoriai taip pat turi teise piketuoti ir reklamuoti save - paziurekit i mus, mes irgi cia gyvenam. Bet tokiems nera suteikiama ypatingu teisiu pratesineti seimos. Kodel? Gal ir taip aisku kad bus perduoti netinkami genai.

Pirma

Pirma portretas
Reik atstatydint fasistini rezima, poto ateis ir spalvotuoju laikas

Agnė

Agnė portretas
Priėmus įstatymą kriušit....s viešai ir dienos šviesoje. Ir visą tai matytų mūsų mažyliai. Žiauroka....

Niekieno nerinktas

Niekieno nerinktas portretas
"profesionalas"...Nepraeis ,tos nesąmonės.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Kaip del dvigubos pilietybes tai referendumo reikia kad pakeisti konstitucijos straipsni, o cia jau uztenka seimo iskrypeliu, kurie sedi iskrypusios Europos siknoj,nubalsavimo. Tai siulyciau laisves partijai rupintis ekonomika,medicina o ne kai kuriu iskrypeliu siknos reikalais. Krikscionys, konservatoriai, liberalai neapsikite Lietuvos priimtais istatymais, del valdzios kedziu. Tik referendumas gali pakeisti konstitucija!!!!!!!!!

ot issirinkom...

ot issirinkom... portretas
pasedeti ramiai negali.. O laikrasciai irgi. Po keturis straipsnius per diena apie LGBT, o apie zmogu, kuris miske pasiklydo, tai parase tik kai mire po 4 paru. Juk jei butu rase iskart, tikrai butu ir kiti grybautojai ir siaip savanoriai susiorganizave ir rade zmogu. Bet ar zmogaus gyvybe svarbu, o va LGBT tai uu - gyvybiskai svarbus reikalas. Geda zurnalistam turetu buti..

Vida

Vida portretas
Tikri Lietuvos vyrai nebado vienas kitam į užpakalius.

Vino

Vino portretas
Teks dar labiau susitelkti, nes šios partijos atnešama saulė savo iškreipta ideologija jau griauna Vakarų šalių demokratijas. Didžiosios valstybės pasidalinusios: valdžia UŽ, žmonės PRIEŠ (neskaitant dalies jaunimo, vadinančio save progresyviu). Visuomenės skilusios, Lietuvoje vyksta tas pats. Valstybei tai nėra gerai, nes priešas greitai pasinaudos tuo. Ką daryti? Lai sprendžia žmonės referendume... Tai vienintelis teisingas kelias, sustabdysiantis šį susiskaldymą valstybėje.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Von nuo pareigų Raskevičius su Armonaite, Čimelyte, Dulkiu, Šimonyte, Lansbergiu ir panaše patvoriniu gauja!!!

xy

xy portretas
Pala, tai partnerystės įstatymas nebus tik homoseksualams?? Heh, tai kur tos išskirtinės jų teisės, apie kurias vis kažkas šaukia?

Leninas

Leninas portretas
buvo pasyvus gėjus. Žydrasis bolševizmas.

Jonas

Jonas portretas
Jau is vienos salies genderizmo platintojus gedingai isvare.Bego palike ir vbratorius ir technika ir ,,partnerius,,Laikas ivesti tvarka Lietuvoje.

Nikas

Nikas portretas
Ar tas zmogelis kada apsiramins? Kas tokius ileidzia i seima?

pypenas

pypenas portretas
Šitą veikėją reikėtų permesti čečėnams,kad padėtų jiems rašyti įstatymų projektus........??????????

Liudvika

Liudvika  portretas
Kada baigsis tas lbgt ištvirkėlių sukeltos intrigos.Vien tik jų norai vien tik apie juos rašoma,kas čia dabar vadovauja? Lbgt ištvirkėlių šutvės nariai atsidure seime nurodinėja mums,kad mes turime jiems paklusti? Jie prašo pagalbos nemokamos pas psichiatrus tai kuo skubiau suteikite jiems,nes aiškiai visiems matoma,kad galvelėse jų pekla verda ir jų galvelėse tik antras galas vaidenasi Reikia liautis mums tuos bepročius diena iš dienos kišti.Tegul seimas apsivalo ir lai pasitikrina savo sveikatą pas psichiatrus,nes tai kenksminga mūsų šaliai.

Amoralu

Amoralu portretas
Viskas

Tveriant sieną

Tveriant sieną portretas
Prie Baltarusijos žuvo ugniagesys. Ir Lietuvos valdžiai tai jokia problema.o lg bt laksto po miestus iš dyko buvimo! Ir rūpi tik patys sau!

PONAS X

PONAS X portretas
Šudo stumdytojai ir tiek.

Patarimas \\\\\../////

Patarimas   \\\\\..///// portretas
Prasigręžti šūdo bačkoje skylę ir pirmyn.

Kantrybė

Kantrybė portretas
Kiek gi galima erzinti žmonės, iki kokio lygio. Ir taip esame visi įsiaudrinę: covidas, skiepai, pasai, migrantai, afganai... Ramybės norisi, o čia dar išlenda goželis ir vėl ima aiškinti apie savo antro galo problemas.

Kas nežino

Kas nežino portretas
Nuo caro laikų "mūželovstvo" arba sodominija iki sovietų griūties buvo draudžiama ir baudžiama. O geiduliams yra civilizuotos priemonės vibratoriai, pripučiamos bobos, kiti žaisliukai arba seksas telefonu. Svarbiausiai, kodėl sodominija yra nepriimtina - todėl, kad tai yra pažeminimo aktas.

Jokiu partnerystes istatymu

Jokiu partnerystes istatymu portretas
Jokios tolerancijos homosexsualam!!! Kol bus skleiddziama iskrypeliska ideologija!!! Taskas!!!

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ir dar viena Dievo koronė Lietuvai - Laisvės partijos sąjunga su konservatoriais! Kada baigsis tos nesąmonės Lietuvoje: visokios partnerystės, galimybių pasai, skiepai , testai ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas autorius sio rasinelio

Anonimas

Anonimas portretas
Jau tada buvo aišku jog tie iškrypeliai nurims tik trumpam..

Vanda

Vanda portretas
Skirtingos lytis skirtingai ir kriuša...i. V+V arba M+M ten nėra. Laikas baigti tas iškrypėliškas fantazijas....

Kaunas

Kaunas portretas
Ne šiaip sau smirda

O tiesiant sieną

O tiesiant sieną portretas
Su Baltarusija žuvo žmogus.

Liudas

Liudas portretas
Kaip tiktai pagymdote,iškart ir priims

Idomu

Idomu portretas
Kiek kaunadienis gauna už savęs naikinimą??

kaunietis

kaunietis portretas
Koks jis apgailėtinas vargšelis... Kokie nepilnavertiškumo kompleksai jį slegia.

pasol tu na......j

pasol tu na......j  portretas
gaidy , nusibodai .....,uzkiskit kas nors siam petuchuj kosere ir visas kitas skyles ...

Kokia

 Kokia portretas
dar partnerystė? Yra santuoka!

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Šeima yra tėtis + mama ir + vaikai(pageidautina). Vienalyčiai asmenys fiziologiškai negali sukurti pilnavertės šeimos. Kažkokie surogatai šeimos nepakeis. Su gamtos dėsniais reikia susitaikyti ir jiems paklusti. Tarp vienalyčių asmenų įmanoma tik partnerystė, ir amen. Baikime gaišinti laiką beprasmėms diskusijoms.

Lauris

Lauris  portretas
Fu slikstyne tu subinkrapsty iskrypes

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Pyderų įstatymai,jau "kvepianti" politika ???

Galerijos

Daugiau straipsnių