Partijų vidiniai kritikai: išmesti, bausti ar dėkoti

Grįžti į straipsnį

natalija to Tomas

natalija  to Tomas portretas
KAD KARBAUSKIO PARTIJA LABIAUSEI GERBEMA BET TAU TOMAI NEPATINKA RAMUNAS TURBUT KAD BE AUSKARU IR VISKAS BET TU SUDARYK SARAŠA GAL TAU DAR KOKSNORS NEPATINKA O KAIP ARMONAITĖS GABRIO PARTIJOJE VISI PATINKA TURBUT RASKEVIČIUS LABIAUSEI PATINKA TOMAI

Manau

Manau portretas
Reikia padėkoti, kad laiku apsišvietė jog TS-KGB-LGBTQ trojanas, o toliau - španas subinėn ir lai mauna pas savo iškrypėlius KGBistus.

Anonimas

Anonimas portretas
PARTIJOJE gali ir turi būti diskutuojama bet jei jau priimtas sprendimas jo privaloma laikytis.JEI tos partijos deka tu patekai i seimą tai turi laikytis partijos nuostatų,nesutinki palik seimą nes ta vieta ne tavo, o partijos kurios dėka patekai i seimą.

ogi

ogi portretas
gerai padare nes kur tik zydas ten bedos ir nelaimes turbut pats setonas taip uzkodaves ju veikla?;;;...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
aš irgi su kitos orientacijos žmonėmis, nebendrauju nežinia kas jam.......

tomas

tomas portretas
Jei LŽVS nori gyvuoti ir būti matoma ir gerbiama, PRIVALO išmesti Karbauskį ne tik iš pirmininko pareigų, bet ir iš partijos. Priešingu atveju jos lauktų krachas.

Nepreis, Tomilinai

Nepreis, Tomilinai portretas
Užsimanė daugiavaikis tėvas ant" svetimo žirgoir kamanų" partijos vedliu tapti... Bjauru, kai pakviesti, pastebėti, sparnelius užsiauginę įsivaizduoja save LVŽS piurmininko kėdėje... Paliktus ir naujaus aikus augink, Tomilinai. Ar ir šiuo klausimu turėtų Ramūnas turėtų padėti? Kur šiandien Matelis, Džiugelis, Pranckietis? kas juos girdi seime? kas mato?

Ona

Ona portretas
Labai gerai parašėte - LSDP suskilusi, o nuomonių įvairovė aiškiai padėjo į vietą per rinkimus. TS_LK jokie konservatoriai, Laisvės partijos satelitai, nuomonės įvairovę gali reikšti tik iki tam tikro laiko (Pavilionio cirkus visi turi toleruoti). Kas protingas, tas supras, kad partija turi turėti savo vertybes ir jas ginti. Diskutuoti galima visada, bet balsavimas vertybiniuose klausimuose turi būti vieningas. Užtenka tų vienodai margai paterliotų partijų ir jų idėjų.

Diskusijos turėtų baigtis , jei turi kuo mąstyti ---

Diskusijos turėtų baigtis , jei turi kuo mąstyti ---  portretas
Baškienė prisipažįsta: „Po LVŽS suvažiavimo, tarybos sprendimo dėl T.Tomilino jaučiausi blogai. Bet TOKIA BUVO TARYBOS NARIŲ DAUGUMOS NUOMONĖ .

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Kokiam tikslui partija suburta, ir kokiam tikslui toje partijoje randasi vienas ar kitas narys. Ylos maiše nepaslėpsi , nors ir kaip vartytumm akeles , ar suoktum sėdamas ant pinigų maišo. Veikla , balsavimai , nuolanki būsena su kuprele rodo partijos nario būseną ir tikslus geriau nei VanDeiko siurealistinis paveikslas.

Anonimas

Anonimas portretas
LAUK ! lai eina pas Armonaite i ar Raskeviciu

Tomilinas - ne kritikas

Tomilinas - ne kritikas portretas
Jis - išdavikas ir kenkėjas, konservatnykų trojanas.

deinis

deinis portretas
Trys partijos ir kiekviena turi savo tiesą ,berods tiesa yra tik viena ,todėl partijoms siekiančiom tik savo tiesos matom prie ko priveda ,valstybėje nesutarimai ,paprastiems žmonėms pablogėja gyvenimas ,ar dėl to šaukėm ,laisvė ,Lansbergis o prisišaukėm genderizmą ar dar kažką blogiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių