Parlamentinė rezistencija: šiandien ir prieš 30 metų

Grįžti į straipsnį

kaunietis

kaunietis portretas
Kokia slyksti ta jos dirbtina sypsena.

Čmo \\\\\.../////

Čmo  \\\\\...///// portretas
Neduok Dieve patamsyje sutikti tokį gamtos kūrinį,infarktas garantuotas.

idomu ar ji zino

idomu ar ji zino  portretas
cmyle yra slyksti kgbistine atauga,salies kenkeja

kaunietis

kaunietis portretas
Kokia drbtina slyksti sypsena pas Nilsen nuotraukoj. Ja reikia greiciau vyti ji nesugeba vadovauti seimui. Ji savo nuomones neturinti o kudakoja ka konservai sako

Petris

Petris portretas
Morkūnai Prani, pasikabink Tatos portretą namie ir ...

tremtiniui

tremtiniui portretas
miela tau labai vaivorykštė ir žydrieji homoliberstkonservagys

Saikos

Saikos portretas
PIS as net covida pasgavp, jau bijo dalyvaut rtokiuose enginiuose.

Kęstas

Kęstas portretas
Šalyse su gerai išvystyta politine sistema rimtų sankcijų sukeliama suirutė (infliacijos paaštrėjimas, recesijos grėsmė) sukelia didžiules politines problemas politikams, įvedusiems tas rimtas sankcijas (JAV demokratai rizikuoja šiemet prarasti senato ir kongreso rūmų kontrolę, Prancūzijos Macronas rizikuoja dabar prarasti parlamentinę daugumą, Vokietijos Scholzo socialdemokratai praranda federalinėse žemėse valdžią ir t.t.). Lietuvoje valdžia perduodama korupcinio paveldėjimo būdu tarp Landsbergio palikuonių, todėl didžiulės klaidos politikoje (vienišos mažytės Lietuvos hibridinis karas su Kinija) lieka nenubaustos. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Psichologė Jelena Šeršneva teigia, kad Vladimiras Putinas diktatoriumi ir žudiku tapo dėl dviejų vaikystėje patirtų traumų – šeimos pasikeitimo ir fizinės prievartos. ………....p. Šeršneva nieko nesako apie trečią (svarbiausią) Putino traumą – jam, dėl nepriežiūros patėvio šeimoje dar mažam, kiaulė nukando pimpaliuką. Naudotis protezu – gana nepatogu, todėl žmogus piktas ant viso pasaulio. Jam nesulaikomai progresuoja megalomanija (perdėtas savęs vertinimas) ir psichopatija.

>

> portretas
> KG-B karininko atžalas visada teisi, bet koks "tremtinys" pritars :)

Pritariu Tremtiniui

Pritariu Tremtiniui portretas
Pakartosiu: opozicija savo veiksmais atkartoja 1940 metų stalino saulės parvežėjus.

Pranas Morkūnas

Pranas Morkūnas portretas
Šiandien žiūrėjau FOTO iš seimo Gedulo minėjimo: LRytas- apie 15 nuotraukų, nei vienoje nėra Vytauto Landsbergio, tas pats KDienoje iš 24 foto- nei vienoje, Delfi ir t.t. gal visi susitarę ar gavo nurodymą kažkokį, kad nerodyti Lietuvos atstatymo vadovo??

Tremtinys

Tremtinys portretas
Opozicija - primena koloborantus vykusius i maskva stalino saules parvezti!

Lėktuvas

Lėktuvas portretas
Kasčiūnas tyli, tai gal su lėktuvu išskrido jo chebrytė į Bulgariją pasipliažinti.

Anima

Anima portretas
Ruošiausi ir aš šiuo klausimu išsakyti savo nuomonę,bet paskaičiusi parašytuosius,suvokiau,kad juos rašo tik juodnugarių mėšlynas.Man būtų gėda šalia tokių reikštis.Todėl geriau protingai patyleti,nei diskutuoti su visiškais nukvakusiais.kvailiais.

Anonimas

Anonimas portretas
PRITARIU ANŪKUI : ŠITAS SEIMAS TURI EITI LAUK................................

Anonimas

Anonimas portretas
Mūsų seime tai kuriasi sektos,kiekviena sekta turi savo mesiją,kurio tikslas turėti kuo daugiau narių ir prijaučiančių,kad nugalėtų kitą mesiją ,ttada galima siekti tikslo ,vesti liaudį į gerovės valstybę,o iš ten žingsnis iki dangaus.....

to Antanas

to Antanas  portretas
Anūkas su savo šaika dirba amerikonams dėl Lietuvos saugumo kaip pagalvoji vokiečiai dabar jau ir prancūzai ir aplamai ES iš rusų daugiausia dujų nuperka šio metu jaigu nenori rusų tankų turi amerikonams dirbti nei vokiečiai nei prancūzai neturi jokio balso pasaulį vienu žodžiu kas nuo rusų toli gyvena tai jiems visai nerūpi kas yra jų kaimynai o apie ukrainiečius išvys nesneku taip buvo per pirmą pasaulinį per antrą ir dabar tas pats Putinas jau Rusijos imperatoriumi tapo sakė reikia savo žemės atsiminti turbūt ir pribaltika su Lenkija įeina į jo meniu kaip į Rusijos imperiją tai vat taip ir gyvenam mokam už prancūzus brangiau o galvos triskart mažesnės nes šalia turim imperatorių su dviem galvom.

Antanas

Antanas portretas
........štai Jums, mieli tautiečiai, atsakymas, kam dirba Lietuvos Respublikos seimas. Ne Jums, ne man, dėl savęs jie dirba, jei tai galima pavadinti darbu. Verst visus iš seimo, kai kuriuos dar ir pasodinti ne pro šalį. Kur mus nurideno šita šaika, tiek valdantieji, tiek opozcionieriai - visi vienodi, žiūri tik savo reikalų ir kuo arčiau liovio.

Sigis

Sigis portretas
pries30 metu valde KGB, o dabar KGB anukai ir vaikai ,,valdo,, Ane, ....CMIL....CMIL..??

Gaidžio apklausa

Gaidžio apklausa portretas
Kas už tai,kad reikia skubiai paleisti seimą ir skelbti naujus rinkimus-spaudžiam žalią,kas prieš-raudoną.

Gg

Gg portretas
Čmilytė irgi daugiau nesugalvojo, kad destrukcija naudinga ruskiams. Jei taip tai kodėl pati aktyviai dalyvauja darant tą destrukciją. Navicką, apkabino, nuo žemės ūkio, tai savaitgalį jai reikėjo važiuoti pas žemdirbius ir juos apkabinti nuo žemės ūkio ir su jais simuliatorius žaisti o ne su kariškiais. Suprantama, kad ji tik marionetė ir reklamos veidas prastumti projektus.

jonas

jonas portretas
autistai irgi zmones, todel neizeidinekim jos

werner

werner portretas
Ir ko distrofikė tokia visą laiką laiminga?Ar kolegos nieko nemato ,juk ją reikia jau jėga vežti į ligoninę ,anoreksija sunki psichinė liga ,kuri baigiasi mirtimi .Ir tik kolegos,artimieji tai matydami ,gali padėti .visada ta savo kvaila ,beprasmiška šypsena maskuoja savo kląstą,melą ir sukčiavimą.

Kęstas

Kęstas portretas
Užsienio reikalų ministro G. Landsbergio darbotvarkė šiandienai: "Iki 9 valandos ryto - nugalėti Rusiją. Iki 14 valandos - sukelti Lietuvos hibridinį karą su Kinija." Tai jau ne G. Landsbergis. Tai Napoleončikas Pirmasis. (Mokslas-studijos-ekonomika)

op

op portretas
ne parlamentine rezistencija,o vagiu irstva,kokie jie slykstus toje foto, sypsosi grobdami lietuva,narkomanai ir iskrypeliai ,baisu

as

as portretas
subininiu vyriausybe istremti ir viskas bus gerai

Q

Q  portretas
Žemiau plintuso jai būtų galėję tai naktį būtų padarė balsavimą dėl žemės ūkio ministro kėdės išsaugojimą graziausia tai kai sachmatiste aiškina dėl to ministro su pagiezinga šypsenėlė ir kiaulės akutem opozicijos Seimo narei neturi jokių motyvų dėl jo atsistatydinimo bet kad visos Lietuvos ūkininkai ji keikia tai čia ne motivacija arba kaip homoseksualistus prieme pas save kabinete o tradicines šeimas kažkur Seimo kiemo patvori vieną iš prasčiausių vyriausybių per visus trisdešimt metų tiek užsienio politikoje tiek vidaus kainos kyla ir infliacija kaip pas rusus net sankcijų nereikia.

Seime ne vieta

Seime  ne vieta  portretas
Visiems KGB-istams, jų vaikams ir anūkams

Patryjotai zombiai - " kovotojai "

Patryjotai zombiai - " kovotojai "  portretas
Lietuva pirmauja tarybinių paminklų, paminklų net nuo kapų, vertimo bei naikinimo vajuje. Jie, paminklai, nors ir lietuvių skulptorių darbo ir yra mūsų praeities bei istorijos liudininkai, pavojingi, nes rodo, kad ir tais , tarybiniais laikais, mūsų menininkai, skulptoriai dirbo Lietuvai. Ir savo darbais sugebėjo parodyti, kad Lietuva gyva. Bet tai neatitinka šių dienų valdančiųjų, tokių šimonyčių, čmilyčių, nausėdų ir, svarbiausia, landsberginių šaikos valdymo koncepcijos: negalėjo tais, tarybiniais, laikais Lietuvos menininkai, skulptoriai, rašytojai kurti teisingo meno, rašyti teisingas eiles, kurti teisingus kūrinius. Todėl juos reikia naikinti, uždrausti, niekinti...

koservatliberalų CHUNTOS KGB-tams dega

koservatliberalų CHUNTOS  KGB-tams dega portretas
senai prispausta UODEGA,-- tai kas įvyko ,turėjo į v y k t i senai, nes visus 30 metų esami p a s l a p t y j e KGB-tai, plaukioje lyg ŽUVYS vandenyje darydami ŽALĄ Lietuvos ŽMONIŲ gyvenimui, vien todėl , jog NEPRIKLAUSOMYBĖS pradžioje nebuvo atlikta sovietinių k g e b e AGENTŲ LIUSTRACIJA-- apribojant jų teises į VALSTYBĖS renkamus postus , bei skirti VADOVAIS valstybės įmonėse.-- Gera proga , nors ir p a v ė l u o t a i , SEIMAS privalo tai padaryti dabar.

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
jo ,ir cmyliu ispera siandie ir pries 30 metu,laukiam labai gylaus ,issamaus ir pravdivo aprasymo spaudoj,apie jos familija iki septinto kisieliaus

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Pastebėjau, kad uoliausi dabar rezistentai tie, kurie prie ruso uoliai tarnavo kremliui.

.

. portretas
Tam... AIŠKĖJA. Gal gali paaiškinti, kodėl tamstos taip mėgiami valdantieji vengia ar bijo pradėti Lietuvos desovietizaciją ir liustraciją???

obxs

obxs portretas
čmilitei ne vieta seime

--> AIŠKĖJA

--> AIŠKĖJA portretas
Va va, vėl lenda visokie koloborantų palikuonys su komentarais, nusipelnę gyventi dar geriau, nei gyveno prie ruso tokių tėvai raudonskūriai.

pritariu

pritariu portretas
> AIŠKĖJA. Kai bus paviešinti KGB archyvai, tai ir paaiškės kas per kirminas esi.

Vagys ir žulikau lauk iš seimo

Vagys ir žulikau lauk iš seimo  portretas
Visi 100%

Aiškėja

Aiškėja portretas
Kažkaip sinchroniškai veikia opozicija ir Rusijos dūma. O nauji seimo rinkimai būtų gerai. Šviesioji tautos pusė dar kartą (dar ryškiau) balsuotų už TS- KD. Opozicija klysta, manydama, kad fb maršistų Lietuvoje-dauguma.

Kgb palikuonys

Kgb palikuonys portretas
Valdo

Nėr kada skaityt. Reikia eit už laukinius banderlogus inpist

Nėr kada skaityt. Reikia eit už laukinius banderlogus inpist portretas
.

1.

1. portretas
Rezistentai matai. Tauta čia turi būti paskelbta rezistencinė, kad išgyveno sovietmetį ir nepalūžo, išsaugojo lietuvybę, kurią rusai norėjo sunaikinti, kur rusus dabarbando pakeisti visokie vaivorykštiniai ir laisviečiai.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
"Patriotų" pozicija aiški - liustracijai NE, desovietizacijai NE, KG B archyvų paviešinimui NE. Užtenka paspardyti paminklą žuvusiems kariams ar pašūkauti rusiškus keiksmažodžius ir jau "patriotas".

Taip sakant

Taip sakant portretas
Bandoma įteigti visuomenei, kad visi prie ruso buvę stukačiai, komunistai, kagėbistai- dabar tikrieji Lietuvos rezistentai. Reabilituojamas raudonasis šūdas taip sakant.

Faktas

Faktas portretas
Konservatorių grupuotė su išsivėpusia jų pasirinkta seimo vedle į niekur, dėjo skersą ant tautos ir toliau gramzdina visas šimtmečiais išsaugotas Lietuvių tautos vertybes į dvokiantį Europinį LGBT liūną.

pirmam----- seime sėdi

pirmam----- seime sėdi portretas
Jie ne naikina, jie tiesiog gerai gyvena ir dar toliau gerinasi savo ir savo vaikams gerovę, kaip ir žadėjo (saviems) mūsų žilabarzdis senelis kadaise. :)))

tarkim

tarkim portretas
Kaži, ar kada bus rašinys čia, kokie buvo ir kaip gyveno Čmilytės tėvai tarkim? Juk mūsų politikai taip mėgsta skaidrumą. :)

Realybė

 Realybė portretas
Koks didelis rašinys plauti mums smegenis!... Gereji, teisingieji KURMIAI valdantieji , ir tendencingai apšmei=ta opozicija.... Galima pagalvoti, kad Lietuvos didžioji gyventojų dalis- jau visai nukvakę, neadekvatūs, ir jiems būtinai reikia paaiškinti viską "tiksliai, bet būtinai... ATVIRKŠČIAI!e. Gėda. Gal geriau primintumėte, kuo iki Npriklausomybės dirbo, kas buvo Toma Bimontienė, ir kas ponios Viktorijos Čmil-ytės tėvai?...

Xxx

Xxx portretas
Opozicija pirmą kartą pasielgė teisingai, parodė kad dirba,šanuoliai.Nusileisti konservatoriams negalima.

tai

tai portretas
Įdomu, kodėl kg-b karininko dukra susilietuvino pavardę?

seime sėdi

 seime sėdi portretas
kgb palikuoniai ir naikina LIETUVA .Nieko nuostabaus .

Galerijos

Daugiau straipsnių