Po A. Paleckio bendražygių vizito į Maskvą – nejuokingi siūlymai

Grįžti į straipsnį

TAUTOS PRIESUS

TAUTOS PRIESUS portretas
Į SIBIRĄ Į SIBIRĄ Į SIBIRĄ

Beretiniai prietrankos

Beretiniai prietrankos portretas
šlovina savo KGB'ėšniką Transbergį. Va kur viso blogio šaknys. Ir kol šio kupriaus palikuonys, apsauginiai ir kiti jo patikėtiniai aferistai ir besmegeniai valdys šalį - judėsime link degradacijos ir susinaikinimo.

tik

tik portretas
perskaicius kom darosi slykstu kokioje mes saly ir kiek neapikantos 1 kitam nuo ko tik gyleja nuosirdaus bendravimo supratymas kuri geri z mones dar neprarado uztat uz teisinga zodi yra ujami ir jiems grasinama ir ma tomai tu kgb liekanu kurie bijo viesintis tuo labiau iremina prie valdlovio savo palikuonis kurie remdamiesi vakaru griuvancia ideologija bando isilaikyt postuose ir kuriuos deretu /iremint/ i ju uztarnautas patalpas ir atimt pilietybe kaip jie siulo tautos palaikomiems zmonems ir ta jau aiskiai vykd o kartu su sionystais kurie jau pries 30m verzesi i musu sali uztat salis gylioje /d uobeje/ o s ie ant to krasto sedi ir juokiasi kaip is proteje nesuprasdami kad ja sau sukure ir tik laiko ???===

Tegyvuoja socializmas

Tegyvuoja socializmas portretas
Draugui Paleckiui nuosirdus linkejimai nuo draugo Karbauskio. Tegyvuoja valstieciu ir darbininku vadzia.

Kazkas

Kazkas portretas
Nelabai suprantu as sios Svencionienes pasaulio suvokimo ir kaip jai atrodo kaip viskas vyksta aplinkui. Ji nori kurt partija ir eit i Seima. Na ok, mes ja isrenkam, suteikiam teise buti valdanciaja dauguma. Bet po kurio laiko atsiranda maza grupele zmoniu, pradeda reiksti nepasitenkinimus, isvadinti jos valdzia visokiais fasistais griaunanciais zmoniu gyvenimus, pradet vazinet i valstybes, kurios nepriimtinos Svencionienes politikai ir pradet guostis kaip paprasti zmones yra uzspausti, suvarge, vos ne mirsta is bado, tik Svencionienes valdzia bujoja parsidavus rytu kaimynui.. Ir ji tipo turedama savo rankose visa valdzia sedetu taip ir nieko nedarytu, nereaguotu? Kazin.

Bu

Bu portretas
Tai jei jau taip kokio velnio KGB nariai sėdi su pilietybemis?dar senis gauna kažkokius apdovanojimus,paminklus nugriovė,o jie netik rusų karių buvo,nafik puse lt namų gatvių mokyklų tegu griauna gi rusai stato,iš naujo visą LT tegu atstato

Rišk sesute dar ir vantą

Rišk sesute dar ir vantą portretas
Ir sukišk ją konservantui. Į sikną:D)

Sek sesute ir cesnaka

Sek sesute ir cesnaka portretas
Kad stribvaikiu Lietuvoj neliktų anei kvapo

Ar dar

Ar dar portretas
neprivaloma klausant kokie jie blogi kiekvienam mūsų šalies piliečiui verkt iš pykčio kaip Šiaurės Korėjoj?

Laukiu paneigimo

Laukiu paneigimo portretas
Tai toks tas savas laisvas „pasaulis“, iš kurio pirmiausia išmetami visi, kas abejoja, paskui visi, kurie tyli, o paskui visi, kurie nerėkia pakankamai garsiai „Valio“.

faktas

faktas portretas
Manau, kad pagal šiuo metu esama padėtį, Lietuvą galima priskirti totalitariniams rėžimams. Čia labai gaji stipri Stalino ranka. Neapykanta laisvam žodžiui, kitai nuomonei, liaudies priešų ieškojimui.

O

O portretas
Vakarietiškoje Lietuvoje rusofašistinė ideologija nepriimtina

Oi

 Oi portretas
Grynu gryniausias SAVOKAS (velyvas cccp) ,desidentai ,kalbos vyrtuveje, šeimu klanai, anekdotai apie valdžia:) Laukiu siulymu priverstiniam gydimui:)

idomu

idomu portretas
Tai ką tas paleckis padarė konkrečiai?

kauniete

kauniete portretas
KAUNADIENI GAL BAIKIT TRINTI KOMENTARUS

labas

labas  portretas
Vatnikas vatnikui brolis.

Anonimas

Anonimas portretas
Greitai nesulauksite moskolinių fašistų Europoje, nes niekas neduos įvažiavimo vizų. Štai tada galėsite atplaišos rietis ir koliotis tik tarpusavyje. Ane rašistų subinlaižiai-išdavikai ?Blogos jums dienos....Ir kad kuo greičiau surinktumėm pinigų100-tui dronų-kamikadzių bei nusiųsti ukrainiečiams, kad išsiųstų fašistinį moskolių brudą į dausas...

Klausimelis

Klausimelis portretas
Ar jau deportavo tuos issigimelius is Lietuvos?

Žmonės neapsigaukite

Žmonės neapsigaukite portretas
Tai toks pats globalistūų projektas kaip rusijoj Navalnas. Dabar jie kalba kaip jums reikia. Kai ateis į valdžią, kalbės kaip jiems reikia. Ir šito gilios šaknys kabaloje, toje baloje.

idomu

idomu portretas
Atsiprašau, o ką konkrečiai tokio padarė paleckis? Be išvedžiojimų, nes panašu į paprastą susidorojimą su turinčiais kitokią nuomonę nei perša režimas.

jau

jau portretas
Batka padarė labai stiprų žingsnį pasiūlė visus lietuvius priglausti, kuriems netinka Lietuva ir suteikti Baltarusijos pilietybę ar šitie nepatenkinti vaikai ir vaikaičiai saulę vežusiųjų nesupranta , kad tai skirta asmeniškai jiems? reikia asmeninių kvietimų? ar kažkas ne taip? neturės žodžio laisvės?

> aaa

> aaa portretas
Пашел н.... невидал ?

Penktoji kolona

Penktoji kolona portretas
Kad Lietuvos valdantieji negirdi tautos, pridirbo nesąmonių, pamina demokratiją- tikra tiesa, tačiau šie atskalūnai- neturi JOKIOS TEISĖS pirši mums agresirės Rusijos " draugystės", kalbėti Lietuvos vardu. Manau, yra teisninis kelias šiuos išdavikus sustabdyti. Bet Dar keičiau, kad "Gicucujevos- Wrikos Švenčionienės FB paskyroje daysybė garbuų Klaipėdos žmonių yra ,,, jos DRAUGAI?

tai

tai portretas
Kada bus paviešinti Lietuvos išdavikų - KGB archyvai? Neeeeeee:)

ааа

ааа portretas
Свободу Альгирдасу Палецкису!

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
"Gerovės" valstybė labai primena Stalinistinę sovietų sąjungą, tik komunistai ne su pilotėm, o su beretėm ir komjaunuoliai ne raudoni, o žydri.

Pila pamazgas

Pila pamazgas portretas
ant mūsų valstybės,ant kiekvieno šalies patrioto,o mes dar diskutuojam - ką daryt? Sodinti bjaurybes be pasigailėjimo.Tą šlykščią bobą ir tuos demencinius senius pačius pirma apipilti pamazgomis.Jokių diskusijų.

32

32 portretas
Metus 141 puola visus ,net savo Tauta .

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek dar gali uz dyka laikyti Lietuvoj ta Cechanovskaja? Sedi tik ora Lietuvos gadina

Cha

Cha  portretas
Kokia silpna ta mūsų nepriklausomybė. Kelios bobikės ir Paleckis, pasirodo, gali ją sugriauti. Kvieskit okupantą iš už balos, kad padėtų atsilaikyt.

kaunietis

kaunietis portretas
Seima visa reikia deportuoti is Lietuvos.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip,tie susibure Lietuvoje gyvenantys ,svetimai valstybei renkantys shnipinejimo zinias ---uzsiima n u s i k a l s t a m a vekla- = pilietybe musu turetu buti =atimta. Gedingi subjektai.

O man

O man portretas
gi sake,kad politkaliniai buna tik diktaturos salyse! Melavo!? Tai chuli reikejo rautis is tos TSRS!? Tik tam,kad ponu atsirastu is KGB grenerolu!?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
ir matome visą absurdiškų įstatymų paletę: koks seimas, tokie ir įstatymai- patys ir maitiname tokius paleckius ir jų sekėjus ! Bukagalviai seimūnai!

miško broliui

miško broliui portretas
ačiū už nužudytus kaimo žmones. Kurių nė vienas nebuvo okupantas . Aš tik atsimenu tėvų pasakojmus, o vikipedija apie Užtakų kaimą rašo. Paskaityk, banditpalaiki. Už ką buvo žudomi žmonės.

sisiaj...sisiaj..

sisiaj...sisiaj.. portretas
kaip sia... nu sisiai.. A! sasaj moja litvinas kui kitaicki, sasaj.

Eikit miegot, konservuoti

Eikit miegot, konservuoti portretas
subinbirbiai. Nepamirškit patys sau laikų užsidėti. Tegyvuoja Lietuvos - Šiaurės Korėjos amžina draugystė! Amen.

Kazkas

Kazkas portretas
Pastebejau, kai kuriems per 30metu taip ir neatejo suvokimas, kad cia niekada niekas vatniku neklause ir neklausys, kad ir ka jie kalbetu ar darytu. Galit vaziuot jus i Minska, Maskva guostis ten jiems, NIEKAS nepasikeis.

Taip

Taip portretas
Rusofašistinė ideologija vakarietiškoje Lietuvoje yra nepriimtina

>O

>O portretas
teks tau broliškai šikną ištarkuoti, teks.

O

O portretas
Ačiū miško broliams partizanams už Lietuvoje vykdytą denacifikaciją

>Lietuvos $meizikus baust piniginėm baudom

>Lietuvos $meizikus baust piniginėm baudom portretas
Ir kas čia ką šmeižia? Partizanus? Kokius dar Lietuvos partizanus? Tuos banditus? Juk tai tiesa, ko putojies. Irgi istoriją nori apverst aukštyn kojom? Valkata, jukš, parše iš čia.

Karas tarp Rusijos ir pasaulio Ukrainoje

Karas tarp Rusijos ir pasaulio Ukrainoje portretas
ne apie Rusija ir Ukraina. Eiline najebalova…. su Tapinais ir kitais “klounais” giliai pasislepusiais uznugaryje

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Deportuoti iš Lietuvos visus seimagalvius.

erialis

erialis portretas
Ištremti į šiaurę (Akmenę, Mažeikius...). Jie mažuma... tai neliesti. Juk laisvė!

Joo

Joo portretas
Ar ne laikas Švenčionienę paskelbti Lietuvos Prezidente, kaip tai padaryta su virėja Cikanovka?

to greičiau šiukšles sodinti

to greičiau šiukšles sodinti portretas
asile, medelius reikia sodinti.

Lietuvos $meizikus baust piniginėm baudom

Lietuvos $meizikus baust piniginėm baudom portretas
Klaipėdos vatnyku vyriausia cliena titova taip ir nugesino. Sumokėjo ruzpalaikis kelis tūkstančius eurų už partizanų šmeižtą ir priduso.

jau vakaruose

jau vakaruose portretas
gėda pasakyti, kad esi lietuvis. Vat kaip prisigyvenom.

berečių šuniukai transe

berečių šuniukai transe portretas
nuo nasrų putos drimba kaip nori paleckiui pilietybę atimt. Durneliai, įstatymas atbuline data negalioja. Atimsit iš paleckio - bus kaip su ČŽV kalėjimu. Prisiteis dešimtis tūkstančių.

Amerikoje

Amerikoje portretas
ex prezidentas Trump kvietė šalininkus šturmuoti Kapitojijų , šie jį užėmė, ir -nieko .Trump-as vėl kandidatuos į prezidentus.

to jei lietuvos labui

to jei lietuvos labui portretas
Tikrai ne už duonos riekę bėga dirbt lietuviai į užsienį. Už 2 - 3 - 4 kart didesnę alga.Mano pusseserė su šeima norvegijos piliečiais tapo. Kaimynas vokiečiu.

Plauss

Plauss portretas
Iteisinus Rusija kaip terroristine valstybe, be abejo visiems asmenims palaikanciams sia sali turetu buti atimta pilietybe. Dar reiktu patikrinti ar jie neturi rusu pilietybes.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Mažiau kal......Tamsta NKVD - KGB įslaptintų "patriotų"?

taigi

taigi portretas
Tokios "GEROVĖS VALSTYBĖS" ir lietuvių tautos slavinimo - nutautinimo net Stalinas pavydėtų.

Maziau kalbeti,o kuo greiciau siuksles susodinti ilgiems met

Maziau kalbeti,o kuo greiciau siuksles susodinti ilgiems met portretas
O po to atsiras istatymai,ir atimt pilietybe,ir deportuoti..Sodinti..

Nuomonė

Nuomonė portretas
Lietuvai iki Vakarų kaip iki mėnulio.

manau

manau portretas
Paleckis man ne autoritetas, bet tai kas vyksta Lietuvoje labai panašu į stalinistinę komunistų sovietų sąjungą. Neabejotinas politinis susidorojimas, persekiojimai, represijos, mokytoją net į psichiatrinę uždarė, esą viešai abejoti esamo režimo demokratiškumu gali tik beprotis ...sovietmetis kaip 1952 metais.

pietietis.

pietietis. portretas
negalima atimti teise i pilietybe. turi buti galimybe susigrazinti. pvz. ipareigoti kiek laiko dirbti ir gyventi salyje kurios naudai veikia, gal patiks ir nebegris.o jei gris - tai "ispazintis " kas verbavo ,kas mokejo, ir ar suprato savo klaida.

jei lietuvos valdzia butu dirbusi tautos labui

jei lietuvos valdzia butu dirbusi tautos labui portretas
nebutu puse milijono gyventoju uz duonos riekele isbege i uzsieni vergaut....a daba demokratijos ir laisves pertvinkusi salis teismais ir kardomosiomis priemonemis gesina zodzio laisve tiems kas is po PSD vezdo ir vakcinos klumpiu neatmete.... lanzbergiukas uz lietuvos gelezinkeliu suzlugdyma jo seni uz mazeikiu naftos pardavima amerikonams reiketu kauno zooo kartu su monkeis uzdaryt...

o siaube

o siaube portretas
"laisvės" ir konslibų partija atėjo ir grįžo Stalino laikai? bet kaip jie apgailėtini veidmainiai 75-iems metams įsislaptinę kgbistai ir jų arliekos

dešimt

dešimt portretas
dronu tiapkinui-lepkinui i subenę, kad kaklas nesulinktu.

Įvažiavo žydpalaikių 64 tūkstančiai

Įvažiavo žydpalaikių 64 tūkstančiai portretas
Ir visi sakosi esą ukrainiečiai. Visi nori nemokamai parazituoti Lietuvoje. Todėl supraskit. Žydpalaikiai idiotai ir žemiausios kultūros. Nedarbingi. Kažkas juk turi juos išlaikyti. Palestina juos skerdžia. Kryme juos pjauna. Odesoje juos irgi skerdžia. Kaip žmonijos gėdą ir šiukšles.

cha,,, ...Tiapkina kaip tarptautiny terorista

cha,,, ...Tiapkina kaip tarptautiny terorista  portretas
renkanty lesas dronams , zudyt ukrainos gyventojus ,-- seimo ,,,konservatlibersosiniai parlamentarai,,,, myli kaip patrijota ,o tuos kurie npraso ntaikos geru kaimyniniu santykiu , doroves ir taikos --apskelbia lietuvos priesais... apupet galima ,matomai seimo prlamentarai vel kanapiu apsiruke , ar kokoino persiuostyt padaugino...

tam--,,vanka pulik ,,--tu cia apie seimo parlamentarus

tam--,,vanka pulik ,,--tu cia apie seimo parlamentarus  portretas
varancius priesiska jankiu politika pries Lietuva ir lietuvos piliecius ???

Vania Pulik

Vania Pulik portretas
Reik imtis pilietinės valios ir likviduoti priešišką elementą neatimant pilietybės

UŽ TAI TAPINAS PERKA DRONĄ KAMIKADZĘ

UŽ TAI TAPINAS PERKA DRONĄ KAMIKADZĘ portretas
O, KAD DUOS, TAI DUOS RUSUI I KAILIUKA.

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
Lietuvoje jau senai ir ypac dabar nera zodzio laisves,Tapinas ,Ukrainos gimtadienio proga vel ruosiasi pirkti ir dovanoti dronus,o kad nuo tu dovanotu ginklu vaikai ir kiti taikus zmones Ukrainoje nesulauks savo gimtadienio,jam nusisikt

>Paskutiniai

>Paskutiniai portretas
užtai tu esi pirmas. Pirmas prie myžalų rėčkos. Gerk, šunie, negaila.

Paskutiniai

Paskutiniai portretas
14-15 komentarų, tai tikrų tikriausi 5-kolonininkų šlykštumu, Lietuvai persunkti komentarai...Siaubas!!! iš kur tie gyvatės, išlenda???

Idomu,

Idomu, portretas
kaip dera su politiniais susidorojimais "demokratija,laisve,zmogaus teises ir net geroves valstybe"!? Kaip bijo visos minetos "vertybes" tiesos,a!?

konservuotus bibianosius

konservuotus bibianosius portretas
tik ant agrasto krūmo kabinti, žemyn galva.

Anonimas

Anonimas portretas
Einant į pabaigą išdaviko Paleckio teistumo atlikimui,...JĮ PRATĘSTI, kaip tas daroma Daktarui ,neleidžiant pakeisti kalinimo bausmę... Tegul tas išdavikas sėdi iki grabo lentos ,arba...kol reikės išmainyti į kokį mūsų draugą, suimtą putinistinėje ,nacistinėje šalyje... Tada tas išgama , automatiškai paliks mūsų Tėvynę, nes kgbistinis režimas priglaus jį pas save

anonista[anonima] -pakart naxren

anonista[anonima] -pakart naxren  portretas
ant pirmos sakos ...cia pat vietoj [ be isiuntimo ir tremimo]

e post

e post  portretas
lenzbergine hunta nei biski ne ziuri LR interesu ,ne reikia maisyti muses ir sriuba,tegul jie eina paskui rusu laiva su savo amerikos interesais

bukit žmonės

bukit žmonės portretas
neižeidinėkit koncervu 6 kolonos tvarto troliu negražu ...

Anonimas

Anonimas portretas
išsiųsti iš šalies visus ruspalaikius okupantus palaikančiuosius, kad gyventų savo mylimoj šaly, kuri netrukus iš besivystančios taps ...čiut išgyvenanti, kaip Afrikoje, dalyje Korėjos ar...dabar gyvenančių agresorės Sibire.

O

O portretas
Myliu vakarietišką Lietuvą

Anonimas

Anonimas portretas
Nespės IŠGAMOS priimti savo PONIATKĖS..RUSIJA NELEIS

Na,kremliatroliai ir jų subinlaižiai,

Na,kremliatroliai ir jų subinlaižiai, portretas
kuris daugiau savo debiliškų komentarų parašysit?

Zemaitis

Zemaitis portretas
Laisvoj Lietuvoj ir su karve ant vieno siaudu kulio pergulet ne grieks.

Anonimas

Anonimas portretas
Moskolių išgamos vietoje, o ir išgalvoti [atseit gyvi, tikri" žmonės"] ,nebeturi ...kaip žudyti , prievartauti LAISVOJE LIETUVOJE, kai užgrobti mūsų žemes , nes dreba ir deda į kelnes [ juk mes NATO ], tai...blevyzgoja, šmeižia mūsų žemę, šalį [ kito neišgali...]. Tą jie daro agresyviame kare Ukrainoje. BET AR ILGAI tai truks ???Iš Krymo jau gaujom bliaudami skuodžia, iš pietų Ukrainos taip pat... Po kurio laiko, kai tų ,smirdalių nebus Ukrainoje ir Europoje [kur jau atsisakoma suteikti burliokams vizas ], galės graužti savo nacistinėje didžiavalstybėje šaknis,ir čiulpti nykštį ,nes gyvens ne geriau , kaip Š. Korėja.

Anonimas

Anonimas portretas
Pilietis davė priesaiką LIETUVOS VALSTYBEI bet ne valdančiai nusikaltėlių CHUNTAI, kuri išdavė valstybę.

>Zemaitis

>Zemaitis portretas
pragydo nuo laktos: dėmesio, bus įdomu. Zemaiti kuo greičiau sugrąžinti į gydymo įstaigą, kol daugiau žalos nepridarė, kaip aną kartą... Kaimynės karvę runkelis "patvarkė".

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kuo greiciau atimti pilietybe ir issiusti i orku sali uteliu serti! Kiek gi galima nevisprocius kesti?!

>pilietis

>pilietis portretas
tau atims pilietybę. Prie Stalino jau taip būdavo. Pradžioj draugas, bendražygis, žiū - po kiek laiko ir nebėr draugo.

pilietis

pilietis portretas
O teisėsaugai nedašunta pateikti kaltinimą dėl šmeižimo [ prieš Lietuvą ] ? Jei tie atskalūnai teigė , jog "rašistai visada buvo geriečiai", o "lietuviai blogiečiai', tai kaip tada Medininkų žudynės, blokada , "draugystės" naftotiekio nepataisomą "remontą"...Bei toliau esančius įvykius, kai agresorius okupuoja savo kaimynių teritorijas [ Sakartvelo, Moldovos, Ukrainos...].Matyt tikrai ,bukai bei atskalūnei Švenčionienei reikia kažkokių "vaistukų" pasigydymui [manau ,pasiunčiant į moskolių šalį ]

>Rusofašistinė ideologija yra nepriimtina vakarietiškoje

>Rusofašistinė ideologija yra nepriimtina vakarietiškoje portretas
Lietuvoje. Tai sakai, Lietuva vakarietiška? Anglo šuo juokiasi iš tavęs, o prancūzo buldogas verkia iš siaubo tave išgirdęs.

Rtyy

Rtyy portretas
Atimsit visiem .kas jus sers koncervu nabagai, didesmiu durniu nėr

O

O portretas
Rusofašistinė ideologija yra nepriimtina vakarietiškoje Lietuvoje

Danutė ritute

Danutė ritute portretas
švinius toj pačioj šutvei

sios koonservatliberastines isgamos ,

sios koonservatliberastines isgamos , portretas
30 metu vydziusios TAUTOS GENOCIDA -ju deka lietuva prarado pusantro milijono tautieciu, pravede prichvatizacija apiplese valstybe ir tauta , vygdydami savo nauju seimininku ynorius , sunaikino Ignalinos AE, Mazeikiu Nafta , Lietuvos banka , sunaikino LITA, nepriklausomybe , uztvinde lietuva amerikonu ir Briuseliniais LGBTQ iskrypeliais , isdarke svietimo ir mokslo sistema , sunaikino lietuvos medicinos sistema , Pries LIETUVOS KONSTITUCIJOS ISTATYMUS Lietuvoj ykure amerikonu kalejimus ,ir karines bazes , Visiskai sunaikino teisine sistema -sikise y auksciausius postus lietuvos isdavikus ,uzslaptintus KGBesnykus -ir ju vaikus kuris siandien drasko lietuva ir tauta is vidaus...Pirmi kuriuos reiketu istremt is lietuvos --tai yra stai tie parlamentarai ,kurie siuos siulymus tiekia, bet manau geriau butu skandint juos y maisa ykisus kur nors fekaliju duobej.kad gamtos neterstu ir nedvoktu ...

a nakum man ta

a nakum man ta  portretas
jūsų pilietybė? Ateis laikas pats atsisakysiu siurbėlių pilietybės. Galėsit susikišti sau į šiknas. Netilps - kiškitės tada už žando.

Tam "klausiu"

Tam "klausiu" portretas
O tu mažiau klausinėk , nes visviena nieko nesigaudai ... Lįsk budon ir graužk savo kaulą.

ka

ka portretas
kaip koncervai norėjo komunizmo taip šitie nori socializmo

Jei nesigauna jų išmest iš Lietuvos , tai jau už grotų

Jei nesigauna jų išmest iš Lietuvos , tai jau už grotų  portretas
Tikrai įmanoma pasodinti ilgiems ilgiems metams.... Ir tą padaryti reikia kuo greičiau ....

klausiu

klausiu portretas
Straipsnis šalia, kad "galimai" avantiūristas vėl rinks pinigus, anot jo paties - dronams pirkti, sakau - gal pinigų į Las Vegas Pocker pritrūko tai dyrPa žmogus išsijuosęs, kad užsidyrPtų algą?

Jiem

Jiem portretas
Paleckis parupo uztat konservai gali varyti bizni su kremlium be stabdziu

siu parlamentariniu gnydu ir KGB istiniu gnydu

siu parlamentariniu  gnydu ir KGB istiniu gnydu  portretas
benkartu is konservatliberastines LGBTQ isgamu HUNTOS gaujos TRYDALIOJIMAI AUKSTOM TEMOM galima uzbaigt tik tuomet ,kada BUS ISVIESINTI KGB esnykai ju nusikaltimai pries lietuva ir lietuviu tauta ... dabar sie KGBesnyku benkartai Jedinstvenininku 5 kolona sulindus y Seima , Vyriausybe ,Prezidentura ir visas teisinens sistemos skyles DIKTUOJA SAVO FASISTINES iskrypeliskas nauju seimininku jankiu Sorosines , globolistines ,iskrypeliskas IDEJAS ir dar bando persekiot zmone --kurie priesinasi ju slykstiems planams//

laisve juodukams,

laisve juodukams,  portretas
3200 juoduku ikalinti lietuvoje, kodel ju tevynes valdzia nelekia vaduoti savo pileciu?

KASČIUNUI, ANUŠAUSKUI, NAUSEDAI, ADAMKUI.

KASČIUNUI, ANUŠAUSKUI, NAUSEDAI, ADAMKUI.  portretas
JAU NEKALBU APIE LANDSBDRGIUS, GRYBAUSKAITE, KUR KARO ILGISI NE DIENOM, BET VALANDOM. O DAR ŠIMONYTE, KURI APSIRENGE KOVOTOJOS APRANGA. TA IR NORI KARIAUTI. VALDŽIAI REIKIA ATIMTI PILIETYBE IR GRUSTI Į SIBIRO TAIGAS, MIŠKĄ.

Vot tep

Vot tep portretas
Kad gal pati didžiausia problema yra patys valdantieji, atidžiau pasižiūrėtu į veidrodį ir pamatytų tikruosius kirsintojus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Atimti pilietybę reikia iš tų kurie provokuoja karą su Rusija, ko pasekoje Lietuvos neliktų, o tuo užsiima dabar mūsų politikai ir tik Europos komisija sustabdė neteisėtą Lietuvos blokadą Rusijos tranzitui į Kaliningrada, tačiau dabr jie jau blokuoja atsiskaitymus už tranzitą

Šitas labai neaiškus tipas

Šitas labai neaiškus tipas portretas
kaip Navalnas. Dabar pučia tokią dūdą, o jei ateitų į valdžią, pūstų kaip Leninas. Užtenka pasižiūrėti į jo `ginekologinį` medį ir mąstančiam viskas aišku.

Kišk savo snukį būdon,

Kišk savo  snukį būdon,  portretas
anonimine trolkliaule.

Socialistinis valstieciu frontas

Socialistinis valstieciu frontas portretas
Valstieciu partija pasiruosusi juos priimti su istiestomis rankomis.

Anonimas

Anonimas portretas
Jokiu būdu jie neveikia prieš Lietuvos valstybę. Nereikia painioti Lanzbyyrgio vagių su valstybe. Švenčionienė čia Lietuvoje kalbėjo apie esančias problemas, bet Lanzbyyrgių vagys dėjosi negirdį. Kadangi Lietuvoje negirdi tai nuvažiavo ir papasakojo Maskvai apie Lanzbyyrgių vagis, ne apie Lietuvos valstybę. Pagaliau Lanzbyyrgio vagys išgirdo ir susirūpino kad subinės dega.

Dk

Dk portretas
Dar ir Paleckio broliuką reiktu priremti prie sienos kuris sėdi ryto tv ir įvairiais būdais provokuoja pašnekovus ir kiršina tokiu būdu liaudį.Pskutinis interviu išryškino tai kad obuolys nurieda netoli obels.

tik

tik portretas
deportuot reikia tuos kurie tautos vardu viska griove pradedant nuo to kuris mela vo ir voge o genai tai skandinaviski /fasistyniai/?'''

taigi

taigi portretas
Artėjame link stalinistinio periodo, švonderiai ir tautinis kgb kelia galvas.

tik

tik portretas
si vasaline kgb liekana loja kad putos drimba jausdami savo kadencijos gala kuris vyksta jau visur pradedant nuo jav ir 1 jiems viska atimt ir uz nuopelnus juos ivertint tautai ===

Purmaliai

Purmaliai portretas
Kam Lietuvoje gyventi blogai,motina Rusija jūsų laukia !

faktas

faktas portretas
anukas dirba paleckiui

Sika ant

Sika ant portretas
Lietuvos uz Lietuvos pinigus. Jus ten seime visi narkomanai?

Manau.

Manau. portretas
Ar dar tie paleckiniai Lietuvoje. Jiems vieta pas Putiną seniai. O iš ES veža saulę. Ir patys lietuviai prigimdė tu gėjų. Ir džiaukis , kad neturi jų artimųjų tarpe. Ir jie žmonės. Vieni protingi, o tie kurie rengiasi suknelėmis gaila vargšelių , kad taip jiems rodo.

:(

:( portretas
Komunistuojantiems seniams atimti pilietybes ir lietuviškas pensijas. Tegu pabadauja.rusyne.

Razmai

Razmai portretas
Razma, manau, kad būtent jūsų, t.y. - bukalaurų veiksmai yra žalingi valstybei. Tai jus deportuoti reikia?

tragedija

tragedija portretas
šitie saule veža.,,,koncervai ir kiti ištvirkėliai saule veža vaivorikštine iš briuselio

Galerijos

Daugiau straipsnių