Palangos merui Š. Vaitkui – pagalbos šauksmas iš Baltarusijos

Grįžti į straipsnį

Kardas

Kardas portretas
Три облика Василисы

Rokas

Rokas portretas
patycios tokios pat kaip Lietuvos teismuose, antzmogiai teisejai tyciojasi iš tiesos ieškanciu zmoniu, po komentaru policijos tyrejai verziasi i buta tyciojasi .

O

O portretas
kazkaip ji neatrodo kad butu musdama ,pzd no comment!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Nausėdai, Anušauskui ir kitiems Lietuvos dykaduoniams nesiseka nieko rimto sukelti Baltarusijoje? Nes Ukrainos durniai daugiausia minta lašiniais. Tokio maisto tiekimą durnių minioms žymiai lengviau organizuoti, negu mėgstamo Baltarusijos durnių maisto - bulvių. Bulvės turi būti šiltos, ką tik išvirtos. O lašiniai tinka bet kokiame būvyje bet kurioje vietoje. Teks Lietuvos dykaduoniams teks ieškoti durnių kitoje vietoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Čiubaka

Čiubaka portretas
> Kodėl visi basagalviai taip bijo prarasti valdžią? šį klausimą reikėtų užduoti tiems kur įsislaptino 75 metams

Kodėl visi basagalviai taip bijo prarasti valdžią?

 Kodėl visi basagalviai taip bijo prarasti valdžią? portretas
Jiems prarasti valdžią - tolygu prarasti galvą. Iš kur ta tokia gyvuliška baimė, kad teks atsakyti už padarytus nusikaltimus? Tam kad išlaikyti valdžią, ryžtasi net naujiems nusikaltimams prieš savo tautą. Taip yra ne tik su rusų mafijos bosu Striukiu Putinu ar baltarusių traktoristu Lukašenka. Nuo jų nedaug kuo skiriasi ir mūsų basagalviai Veryga su Skverneliu.

Realybė

Realybė portretas
Batia atsigavo.Kelias d.vaiksciojo perbalęs,kaip nesąvas.Šįvakar jau rausvesnis.Jau vėl žmonems grasina Pries diena kita pyko ant savo omonininku ir,žinoma,kt.Aš irgi niekada nesuprasiu,kaip tokie jauni vaikai gali buti tokie ziaurus,kad taip dauzyti savo bendraamzius.Ar jie neturi senelių,tevų,brolių,seserų.Negi jiems niekas tikros padeties nenusviecia apie pasaulį(išskyrus Rusiją,Kiniją,ar jų neva priesus-prie vakarines sienos).Jei jau pats Batka pasibaisejo tokia salies ,,gynyba".Jei ne Putinas,butų prazuvęs,tik tiek,kad dabar taps dar labiau priklausomas nuo Rusijos ir bus jam ,,nepriklausomos"valstybes išsaugojimas.

to marina

to marina portretas
o tu cia su guglo verteju rasai is telavivo? ten pas tave turbut karsta

Karys

Karys portretas
Koks dar čia beprotnamis?

atsimerkime

 atsimerkime portretas
Lietuvos vyriausybe neturetu buti kaimynines valstybes "protektore"[apsisukus politiniam "ratui "musuose;; ,kazin ar musu vyriausybe noretu tokio pat scenarijaus??]] Tai slavu tauta ir ji turi savo kraujo brolius,kurie gali padeti jiems bedoje ,kaip mes --baltai --latviams-baltams.Musu zmones70 % gyvena balansuodami ant skurdo ribos ,,jei yra galimybe [prezidentui ,premjerui]] susikviesti ir is laikyti svetimtaucius??? tai kodel nepradeti maitinti ir sureikti galimybe ORIAI gyventi MUSU TEVYNAINIAMS????o neuzsiimti kaimynu slavu provokacija---ten NE dainuojantys protestai,,net [tie zmones} ne nezino ko jie SIEKIAten panasu I chuliganu gaujas/....

Jolanta

Jolanta portretas
Skaitau komentarus ir šiurpsta oda.Iš kur pas jus tiek neapykantos?Išėjai į parduotuvę,tave pagavo,sudaužė,kankino,tyčiojosi...O pasak šitų komentatorių intelekto nesudarkytais veidais,pats kaltas!!!!Be komentarų...

kam pissat prota

kam pissat prota portretas
jei desimt omonu mustu ,ta ziurke uz kupriu patriarxa blogiau atrodytu

kaimo meras

kaimo meras portretas
ta merga musu kaime gautu gylia uzuojauta... warpa warpai nelygu...

baikit 1 syki

baikit 1 syki portretas
daryt tragedija is sio poltprovokaciju kurios gali baigtis blogai visiems uz ilga provokacini nosi kuria priklijavo u spec t ir dar varo pas lenkus pastyprinima su sukiu /rusai puola/ ir tai si veiksma praso patys isikunyti galvodami kad budami anapus isvengs atsakomybes gal atsibuskite ir nekurkite naujo genocido nes pozemiai nepades o setono tarnai jau nesa /s kudurus/ is brazilijos visaton ?...

batka

batka portretas
Atsisake bet kokios pagalbos jis nieko neisileis,pasake kad te pirma pas save viska susitvarko o tada jau baltarusijai te siulo pagalba,cia panasiai kaip ir su corona,sureagavo panasiai,nepastumdysi ir nepareguliuosi jam

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Girtiems revoliucionieriams ar apsiniuchinusiems Amerikonams.Joks zmogelis nepasokines pries valdzia.Tai faktas.

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
Skirtingai nei Palengos meras, į Seimą kreiptis negalima. Bet lietuvio pilietinei dvasiai. Neturime gauti klaidingo pranešimo ar pranešimo. Prancūzijoje esu pažįstamas laikotarpių, kai policija perduodavo savo batus tarp merginų šlaunų. Kai kuriais atvejais jie tai veržiasi į seksą, o kartais ir į užpakalį. Taip elgiamasi su žmogaus teisėmis su piliečiais. Atminkite, kad Lamballe princesė buvo išpjaustyta Paryžiaus viduryje, karalienės Marijos Antuanetės akivaizdoje, krauju ir kerštu girtiems revoliucionieriams.

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
Reaguoju į Palengos mero transliuojamos moters iš Baltarusijos parodymų vaizdo įrašą. Mane palietė šios išgąsdintos moters žodžiai, kad jos šalies policija sako, kad ji ją prievartavo, nusimauna kelnes, nusišovė macho ir sako, kad visi ją perduos. Jai šis gydymas turės būti atliekamas 10 metų. Visi šriftai pasaulyje pasakyti tą patį, taip pat ir Macrono Prancūzijoje. Ši jauna moteris nebuvo pasirengusi girdėti tokių žiaurumų. Dabar ji žino, kad negali pasitikėti savo šalies policija.

Kalbasi dvi varlės

Kalbasi dvi varlės portretas
Viena pasakoja: vakar ėjau į kaimyninį prūdą tai mane išprievartavo, šiandien ejau išprievartavo, ryt vėl eisiu...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Viskas lietuvė, butus, pašalpas

Nebeda Baltarusijoje

Nebeda Baltarusijoje portretas
Paziurekit apsirenge firminiais rubais,plaukai dazyti.Lietuvoje daug kas vargsta.O kad jaunimas durnavoja,tai viskas aisku,pas mus ir durnavoja su Amerikoniskom nesamonem.

Pilietis

Pilietis portretas
Aferiste,nori atostogų nemokamų Palangoje. Manau nežino, kad Lietuvos žmonės ,jų dauguma, 30 metų nebuvo prie jūros Palangoje.Netikime ašaromis,jos netikros.

kad

kad portretas
kiek rašo, tai batka prieš mitinguojančius dabar jau pakeitė taktiką, visų pirma tai labai sumažėjo policininkų skaičius, labai daug tarp tų pačių mitinguojančių yra persirengusių civiliškais rūbais pareigūnų ir jau vakar jie taikiai protestuojančių nei vieno nelietė, bet agresyvius, girtus ir panašius, visus pakavo ir tempė į autobusus, dar kas įdomu, vakar dalyvavo ir gamyklų darbininkai, kurie irgi drausmino išgėrusius vaikinus

matomai pats mIEras Vaitkus

matomai pats  mIEras   Vaitkus portretas
paprase sios baltaruses ,kad jo paprasytu ,,,pagalbos sauksmo,,,,,

Eik miegot vaikeli

Eik miegot vaikeli portretas
Pas mus ir nieko gero.Lietuva savo zmones skurdina,todel daugiau kaip puse gyventoju i vakarus isleke.Pas mus valdzia tau pyrago neatpjaus,geriausiu atveju gausi ,tik ant duonos trupinio.

Blusius

Blusius portretas
Cha,cha,cha Vaitkus galėtų ja apgyvendinti pas save....

TADA IŠ PEKLOS PIKTAI SUŠNYPŠTĖ CHLAMIDIJŲ PULKAI

TADA IŠ PEKLOS PIKTAI SUŠNYPŠTĖ CHLAMIDIJŲ PULKAI portretas
Tai specnazui nieko nebeliko kas daryt, kaip tik susivynioti savo instrumentus, o auką paleisti... (Pralietiela dievka fanieroij nad Paryzom). ... Geras rytinis rašinėlis, pakėlė nuotaiką visai dienai....

Anonimas

Anonimas portretas
Afigel Lukasenka. Negalima pries zmoniu valia valdzioje buti

o kokio velnio valkiojasi ,

o kokio  velnio  valkiojasi ,  portretas
ir butelius su molotovo kokteiliu ...nesioja ,perdavineja zekams ,ir bandiugoms ,kad metytu y omona ir milicija .. teisingai dare ,kad dave y kaulus..

Nuomonė

Nuomonė portretas
Taip tai kvaišai ir reikia. Ne bobų reikalas daryti revoliucijas. Sėdėk namie ir bus ramu. O jei lendi kur nereikia- gali ir be kelnių likti.

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
ši baltarusiška moteris rodo savo šalies panieką demokratijai. Tautų teisė į apsisprendimą gerbiant asmenis

pilietis

pilietis portretas
Baisiau nei baisu...Kad per lėtai ES veikia biurokratai , faktas. Todėl paprasti piliečiai tikrai gali išplatinti tokius ar panašius įrašus , nes ten viskas blokuojama. Pasaulis turi daugiau žinoti apie išgamas, taip besielgiančius su savo šalies piliečiais. Padorūs šalies piliečiai [ ne atmatos "tulpės..." ar kiti vatiniai idiotai ] tikrai tai padarys .

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Kriuksi Kremliaus propaganda pašerti Putino paršiukai.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar ne tokių pasakų prikūrti galimą.... Galimą pagalvoti jog pas mus sulaikant nereikia laikyti rankų už nugaros, antrankiai nededami, priešinantis nenaudojami "koviniai veiksmai" o sulaikius iš karto puolą maitinti, gyrdyti ir laiko uždarę 5 žvaigždučių kameroje...

Algis

Algis portretas
Ar lietuviai supranta kad ju tik virs 2mln. Baltarusiu 10mln. Kodel jie nesikreipia i Lenkija?

Komedy

Komedy portretas
Club :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių