Opozicija piktinasi S. Skvernelio atsakymais: abejonės neišsklaidytos

Grįžti į straipsnį

Ricardas

Ricardas  portretas
Sauliau tau stiprybes ir nepasiduok Lansberginiu klanui,te padeda tau Dievas,mes už tave,sveikatos tau.

Ricardas

Ricardas portretas
Atstokit nuo Sauliaus jis yra šventasis jums iki jo dar toli visi buve policijos pareigunai patis geriausi o kiti visi susitepe ir korumpuoti.

Rgg

Rgg portretas
O kas ta opozicija,nusikaltėlių vagių gauja konservatpalaikiai landzbergiu gaują ir gentviliniu sutve tai lietuvių tautos naikintojai išmatos vakarų siknu

Rasa

Rasa portretas
TIKIM VALSTIEČIU SAŽININGUMU MATOM KAD JIE TAUPO KIEKVIENA EURA KAD PADĖTI ŽMONĖM TAIP KAD KONSERVINIAI VAGYS NESISTENKIT

VYTAS TO SKVERNELIO VSIO ZAKONO VARIJANTAS

VYTAS  TO SKVERNELIO VSIO ZAKONO VARIJANTAS portretas
Kur buvai žasine kaIP MUSU PINIGUS VOGĖ TAŠKĖ I KAIRIA IR I DEŠINE KONSERVAI SOCDEMAI LIBERASTAI O DABAR KAIP VALSTIEČIAI DORI SAŽININGI STENGESI IŠMOKĖTI TU VAGIU PRIDARYTAS SKOLAS PADĖTI ŽMONĖM LOJI BRUDE IR NESUSIMASTAI ARBA PATS ESI IŠ TU MASIULINIU TARPO

Nustokite kiršinti

Nustokite kiršinti portretas
Kada nustos konservatoriai ir liberalai kiršinti Lietuvą ir nešti chaosą. Matyt tada, kai žmonės susipras ir nebebalsuos už juos. Pasitikime valstiečiais ir taškas. Dar niekada paprasti lietuviai taip gerai negyveno kaip prie šios valdžios. net ir prie to pasaulinio siaubo "Covido" ne taip ir blogai.

Kis

Kis portretas
Kiek krasto apsauga pirko ir kada ta apsauga buvo pristatyta,Juk tuo metu ta pati opozicija zviege kaip parsu banda,kuri ne pirstu neprisidejusi prie corono viruso?Kiek sakaiu,duokite opozicijai antram keliniui,kuriame bus visko ko reikia,ar pamirso tos bezdziones,kad tuo metu buvo problema Europos mastu,nes kaukiu ir kitu pribambosu tokio kiekio nebuvo ir niekas neskaiciavo,juk niekas nepasako,kad 12 euru pirko ta kieki,o siule po 3 eurus1000 kaukiu?Tie kaltinimai lauzti is pirsto,dabar mandrini,bet kiek rasoma pasaulyje,reikes tu kaukiu lapkricio ir nezinia iki kiek laiko.Vistos,nori patekti i seima per sarasus,tad ir kudakuoja

Aha )))))

Aha ))))) portretas
vyriausybėje :))) o gal tarp liberaliai laisvų pardavinėtojų ? Ar ne laisvas bandė apgauti vyriausybę klastodamas dokumentus ? Blogai , Aušrine ,labai blogai ....gal rėmėją pričiupo ?

Skvernelio vsio zakono variantas

Skvernelio vsio zakono variantas portretas
Tik tegul nemano ponai 'vsio zakono' vyriausybeje, kad gales svaistyti musu (gan nemazus) mokesciu pinigus!

Negerbia

Negerbia portretas
Tas ,kuris prasivardžiuoja kėgėbistais, landsbergistais yra nemandagus, neišauklėtas žmogus. Dažniausiai kokie patys yra, tuo kitus tepa.

Saulė

Saulė portretas
Blogai,Sauliau,labai blogai...

Nesupratote kodėl premjeras išėjo ?

Nesupratote kodėl premjeras išėjo ?  portretas
Jam skirtas laikas buvo 20 min , jį išnaudojo ir opozicijai AIŠKIAI PARODĖ - politinių žaidimų nežais . Fntt tiria , atsakymų dar nėra , o opozicija jau " kaltina " ....menkystos ...politiniai šou artistai ...premjerui pagarba . Politinių artistų į seimą nerinksiu .

opozicija s u d a r y t a iš landsbergių kgebistų KLIKOS

 opozicija s u d a r y t a iš   landsbergių kgebistų KLIKOS portretas
vietoj d a r b o pastoviai 10 metų mala šudą, ir v e l t ė d ž i a u d a m i nesitveriai iš pykčio, kad GERĖJA žmonių gyvenimas, juk VALSTIEČIAI konservatoriams uždėjo APINASRĮ, kad n e v o g t ų--todėl ir PENSIJAS valstiečiai turi iš ko d i d i n t i.---Tai ką n e p a v o g ė KONSERVATORIAI, --valstiečiai a t i d a v ė SKURDE GYVENANČIOMS ŠEIMOMS.

o

o portretas
miegot nera kada yra sansas ir griebk neveltui verkratas gavo muskieta?...

Tik keli klausimėliai

Tik keli klausimėliai portretas
Teisus mūsų mylimas premjeras? Tai ko gi taip staigiai pabėgo iš seimo, ko išsigando? Gal yra bailys, o gal nesąžiningas?

Asneniškai

Asneniškai portretas
Pasisakymą išklausiau, neaiškumų neliko, klausymų nėra. Šmeižikai buvo paviešinti.

Teisybė

Teisybė portretas
Labai teisingai pasielgė p.SVERNELIS.

Niu ką galiu pasakyti ogi

Niu ką galiu pasakyti ogi portretas
ponai opoziciniai pradėkite taip sakant nuo savų . Armonaitei reikėtų paklausti " kur milijonai " Laukio , kuriam pareikšti įtarimai . Įtariu ir aš , gal paremti " Laisvės " partijėlę ? :) Šakalienė galėtų paklausti socdemų kandidato eksperto Čeplinko , kuriam labai reikėjo test test test ? :) Budbergytė galėtų ko nors papildomai paklausti . Vienu žodžiu PAGARBA SKVERNELIUI , pasiūlius opozicijai pasikalbėti ir pasiklausinėti tarpusavyje :) Sutartys kaip supratau buvo įvairios ir ne viena , skyrėsi gavimo terminai , skyrėsi ir kainos ...Teisus premjeras palygindamas " auksinius šaukštus " ...koks triukšmas ir kuo baigėsi ? Tyliai tyliai tyliai NIEKUO , nes įstatymų pažeidimų nebuvo , taip parėdė buvę valdžiose . Eilinė šūdmala , ponaiti Landsbergi , anot senelio ir kiti opoziciniai ...Po kiek bilietai į rinkimų šou kvailiams ? :)

Galerijos

Daugiau straipsnių