Neteisėtai Seimo viešbutyje gyvenusį politiko sūnų išdavė merginos darytos asmenukės

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
O pas tą mergYną ten tik tas poLytiko sūnus lankės?.. :s

"Aš"

"Aš" portretas
Kaip suprast: "Jedinskio sūnus (seimo viešbutyje), su drauge, o ne su meiluže nakvodavo...". Tai šioji "draugė" ne meilužė ? Skirsydavo dienomis? Kartais nakvodavo su "draugėmis" (poteriaudavo-atleisk Viešpatie), o kartais su meilužėmis ? Ir vienu, ir kitu atveju kas mokėjo už naudojimąsi viešbučiu ? Tegu (šlykštus, įžūlus) tėtušis-tatuś apmoka už sūnaus paleistuvavimo nakvynes. Ir, aplamai, seimo kontrolė, jei tokia sąžininga yra, turėtų iš visų piktavalių seimūnų ar jų palikuonių, kurie taip vagia, išieškoti nuostolius ir juos vyt iš gyvenamo ploto. Na ir lenkai apsi.... !!! Gėda lenkams !!! Ar visi tokie Lietuvos lenkai ???

as

as portretas
Bilotaite nemokejo mokesciu apie du ,o gal ir daugiau metu ,uz seimo viesbuti ,kodel mazai apie tai kalbat? Jedinskio sunus su drauge ,o ne su meiluze ,nakvodavo, gal norejot kad jo sunus butu su vaikais ,ar vaikinais viesbuti apsigyvenes?

nuomone

 nuomone portretas
KAI NETURI ,KA RASYTI, IR APIE KA ,TAI PRADEDA KABINETIS PRIE VISKO ,GAILA ,KAD TA MERGINA NEPASAKE ,KAD SIOS NUOTRAUKOS DARYTOS IS MATELIO BUTO ,KAI JEDINSKIO SUNUS ISEIDAVO I DARBA ,AS EIDAVAU PAS MATELI I SVECIUS ,NA IR IRODYKIT ,KAD TAIP NEBUVO

Anonimas

Anonimas portretas
Štai kokie mes dosnūs tiems Karbauskio draugeliams.Mokame seimo sūneliams už pasismaginimus. Gražiau ir būti negali.Tau mūsų valdančiųjų tikrasis veidelis.

Antanas Banys

Antanas Banys portretas
Džiaukimės, kad Jedinskij dar nepuola ant lietuvių, kaip Zavistonovičius... To plauko žmonės, apsimėtėliai krikščionimis, neretai elgiasi, kaip Želigovskis.

Seimas

Seimas portretas
Ale is kur istrauke ta kacapo snukiu traktorista,kiba karbauckio kolhozan dirbo ir uz gerus darbo rodiklius seman atsiunte.

R

R portretas
Tas jabinskis turetu bent kiek sazines tai sumoketu uz tai,o dabar akis isvertes dar ginasi,be to seniai laikas pabaigt ta bardaka su tais viesbuciais,juk visi gauna algas ir gali is to moketis uz busta,juk tokios privilegijos tai sovietinis palikimas.

Katinas

Katinas  portretas
Ir kas fainiausei jam nieko uztai nebus, nes sitie issigimelei parade baimes jausma reikalingas tautos lincas

kelmas

kelmas portretas
tai ten dar ir viesnamis?

////////

//////// portretas
sy pederastiny bordely su tais seimo viesbuciais senai reikejo baigt, seimunai gauna algas , jiems mokama uz tualetiny popieriu,piestukus,muila ir vazelona skylems pasitept ---na tuo ir baigiam , visi eina [ jei nori dirbt] y artimiausius viesbucius, ar pas privatininkus ir nuomuojasi sau buta uz savus pinigus....is savos algos... nes siaip vienas pridurkas vazineja is Kauno y Vilniu dirbt ,jam skirtam viezbuty kurvos vaikus darosi ir gyvena ,is mokesciu moketoju pinigu ,o tam seimunuj vazinetojuj apmoka vairuotojo atlyginima ,kura , masinos servisa ir t.t

Nuj

Nuj portretas
Kambodža?

Galerijos

Daugiau straipsnių