Balsavimas dėl Seimo vadovo atstatydinimo žlugo

Grįžti į straipsnį

cia

cia portretas
.......bergeriai kaip atpirkimo oziai kaip dabar socmafijos gauja padailins savo politdurnuma kaip per kur paleista i eteri kiauksinti akiniuota politpliurpologe taip liaupsindama savo uzsakovus kurie is inirsio pridare kvailysciu o dabar nera kam srebt naisiu /markiziuko. uzgaidas kurios uzsakytos tu pCIU kur del ju puse tautos paliko tevyneGENSEKO aa KOM PALIKUONIU taip norinciu prie valdlovio kad pamirsta viska ir paprasciausia padoruma nes tarnauja oligarchams o musu tevynei nereikia tokiu isgamu kurie 30m tautos vardu plesikauja.pats laikas kad teisingumas nugaletu o visa sia sutve paskirstyt i atatinkamas vietas........

taigi

taigi portretas
Konservvatorių režisuota pasaka - prostitutė ir septyni nykštukai.

Anonimas

Anonimas portretas
Komservatoriai parodė tikrąjį veidą.Cirkų cirkas.MES ESAME VALDŽIA IR DARYSITE TAiP KAIP MES NORĖSIME.Gėda konservams.Pranckieti,Pranckieti...Negražu.....

taigi

taigi portretas
Pranckietis gal ir nieko žmogus, bet seimui neturėtų vadovauti asmuo realiai atstovaujantis opozicijai, gaunas kuriozinė situacija.

Džiaugiuosi

Džiaugiuosi portretas
Nepažįstu Pranckiečio, bet džiaugiuosi, kad prasimušėlio kolchozniko- Lietuvos caro- įgeidžiai nebuvo patenkinti.

...

... portretas
Žydai ( ir jų atstovai 'konservai') iki šiol negali Karbausiui atleist kad jis 'JŲ' žemes supirko, kad JIS jų inicijuotą lietuvių evakuaciją sustabdė.

Manau

Manau portretas
Kad Karbauskis vis negali nurimti už Gretutę,čia aišku aiškiausiai.Čia ne valdžia,o kažkoks kolchoznikų išgertuvių kivirčai.Šlykščiau negali būti.Argi prezidentas yra čia bejėgis ir negali sutramdinti tą Karbauskį,kiek jis gali visą laiką visiems nurodyti.Argi visi jo bijo, kiek jis dar tokius cirkus krės?

Komentatoriai kremliniai

Komentatoriai kremliniai portretas
Kodel cia komentuojantys ANONIMAI, kaip taisyklė,puola konservatorius?

Agronomas prieš žemgrobio diktatą

Agronomas prieš žemgrobio diktatą portretas
Žemgrobio koalicija prieš agronomą Pranskietį.

...

... portretas
Ech: "Slaptame balsavime valią pareiškė vienuolika Seimo narių iš 141" - 'konservai' neturėtų teroristinių bruožų, vėl Seimo darbą žlugdo; kažkada jie naktinį mokesčių perversmą organizavo (nepavyko tuomet Šalies sunaikint), tai dabar ir vėl be teroro ir sabotažo nieko daugiau nesugeba... tai KADA tie 'konservai' bus užkardyti?.. (nes mes rizikuojam naktį sulaukt 'konservų' suorganizuoto perversmo - juk pas mus Dėdulė pati tikriausia Lenino reinkarnacija).

Julija

Julija portretas
(Atsakysiu autoriui Bjauru.) Jūs rašote, kad R.Karbauskis prisiplėšė Lietuvos žemių. O gal supirko Lietuvos žemes? Jūs to tiksliai nežinote. Aš taip pat to nežinau. Aš pardaviau paveldėtas žemes, kadangi neturiu galimybių jas apdirbti. Todėl džiaugiausi, kad jos yra dirbamos, o ne apleistos ir apaugusios piktžolėmis. Gal ir mano parduotos žemės Jums atrodys kaip prisiplėštos?

Ana

Ana portretas
Nesiseka seimunams su pirmininkais,Valinskas puldinėjo Grybsuskaite dabar šitas tą patį daro puldinėja partijos lyderi ir bendražygių fui kaip šlykštu,koks suktas tas Pranskietis,o varo ant Ramūno.Jei ne Ramūnas tai tu būtum niekas ir toliau būtum turguose pardavinėjes medelius.Iškele kaip šuda ant šakių

Ontei

Ontei  portretas
bukas ir veidmainis ? Kokie parašai už posėdį ? Bukumas veši....

CINIKAS

CINIKAS portretas
TAI PARODO VISISKA BETVARKE LIETUVELEJ,,YSIKIBO SENUKAS I KEDE ,VERKIA ,IR NIEKUR NEINA,,,,IR NEINA ISVARYT,,,NU CIRKAS ANT SVIETO,,,,

Bjauru

Bjauru portretas
Nesu už Pranskietį,bet šlykštesnio už Karbauskį šiame Seime tikrai nėra.Prisiplėšė Lietuvos žemių,dabar visais būdais stengiasi valstybėj pasidaryti vienvaldžiu.Jau greit Lietuva bus padalinta į krabinę ir karbofosinę.

trumpai

trumpai portretas
didele pagarba Pranskieciui uz vyriska kalba ir morale kurios nebuvo lojanciu priesininku puseje.

Anūkas

Anūkas  portretas
Va ir pasirodė kad seimo pirmininkas tarnauja Landsbergio dinastijai. Kuriems niekada nerūpėjo nei skurstanti tauta, nei sava tėvynė Lietuva.

si

si portretas
visa socmafijos afera su naisiu /markizu/ zlugo tai dar nors komentaruose turi cinisko izulumo palot is valdiskos institucijos padare sovietbardeli kaip juos apibudint runkelchamais ar politdurniais kur nei garbe nei savigarba nieko nereiskia pavardziu neminesiu visi matem si politcirka tik pareiskiu didele pagarba Pranskieciui kuris aiskiai parode koks kontingentas iki siol vykdo politnieksybes ir tai buve sovietiniai komunisteliai galvojantys kad jiems viskas galima ir kas izuliausia visa kalte varo ant konservatoriu nes ju zmones nemegsta tai sia /korta/ tykisi patikesim ir nors as irgi pries ....bergeriu dinastija bet bukim teisingi siuo atveju jie cia neprieko o norima ikisti partyni kad juo galima butu manipuliuoti ir papirkti bet sis giseftas siems socsionistam neisdege o tokiu zemvaldziu grobiku musu saly neturetu buti ir viskas kabo ant /teisingumo/ virvutes kuria ir tampo socoligarchai..............

Anonimas

Anonimas portretas
Landzberginiai LAVONPISIAI busimuose seimo rinkimuose pasidejo sau kryziu.Karbauskio pirmas ir svarbiausias darbas dabar - PIRMALAIKIAI SEIMO RINKIMAI. Negalima toliau pakesti landzberginiu isgamu issidirbinejimu. Dirbti reikia paprastu dirbanciu zmoniu, valstybes gerovei, bet ne zydsaudziu, banditu, vagiu liberastu, pederasu gaujoms.

Ontė

Ontė portretas
Konservatoriai paskutinę dieną puolė dėti parašus už Seimo posėdį. Ponai, kam rašėtės už posėdį, iš kurio per balsavimą įšėjote? Tokia veidmainystė, kad žodžiais nepaaiškinsi.

???

??? portretas
Keista, kad kai kam tik dabar aišku, kas landsberginiai, kas kitaip. Ką - iš dangaus nukritot ar spiatili.? Atstatyta tvarka, bent minimali, o tai visuma kaip užšaldyta, tauta palikta, Baškienė išvis. Sorry.

cirkas

cirkas portretas
7 narių palaikymas. Tai juokinga. Kaip žmogus nesusipranta.

NA NA

NA NA portretas
na pagaliau landsberginiai buvo išryškinti ,----------dabar akivaizdžiai pasimatė kas vadovauja pranskiečio šou ,ir kas kiršina per pranskietį seimą ,destabilizuoja seimo darbą, ogi landsberginių gauja ,pasisamdė nukvakusį pranskietį senelį ,ir juokina visus ,vaidina '' demokratiją '' ,tik septyni palaikė pranskietį ,tai stiprus palaikymas ,,,sėkmės, kiek dar bus leista landsberginiams tyčiotis iš seimo ,matomai tiek , kiek ras tokių judų , kaip pranskietis ,,,

Vilnietê

Vilnietê portretas
Čia cirkas Pranskietis su konservais pasiskelbė posêdį man atrodo kad čia Karbauskis laimėjo

atstatydinus Pranskiety konservatdegeneratai su

atstatydinus  Pranskiety  konservatdegeneratai  su  portretas
lyberastais prarastu opozicijos ytaka seime , pranskietis tai opozicijos ,,trojos kuinas,, valstieciu darzelyje .....siaip ar anaip bet tai jau visiems laikams apsisikus politine pakerksnute..visoms be isimties partijoms .....jo niekas nebepriims ,,nebent konservuoti opozicijos latrai--tiems bet kokia siuksle tinka...

Jana

Jana portretas
Kad ir ir kokie zaidimai Seime zaidziami, jau visai Lietuvai koktu, per gergle eina...O tu Pranskieti labai jau susireiksmini, sokdindamas visus. Labiau butum pagarbos vertas, jeigu susiprastum ir paliktum ta "kede" - ar gali buti normalus darbas, kryziuojant ietis, ir neturint palaikymo. Nesuprantu as Jusu ambiciju...

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
Pranckietis su opoziciniais šiandien užsimanė balsavimo , tuo sukeldami ,,cirką ,, nes IŠSIGANDO , kad 17 d , kada iš komandiruočių bus grįžę kiti seimo nariai , Pranckietis bus atstatydintas . Pranckietis kaip seimo pirmininkas PASIRAŠO komandiruotes , todėl žino visą info . Šlykščiau būti negalėjo ....Kaip teikia nekęsti piliečių , kad taip atvirai siekti asmeninės naudos pasitelkiant pačias juodžiausias priemones ?

.

. portretas
Patirtis ir statuto išmanymas, Irena Degutienė pasirodė kaip profesionale. Patiko. Nepaisant nieko. :)))

tomui

tomui  portretas
nesuvoki , kad anot pačio balaganą kelia seimo opozicija su Pranckiečiu ? Ar skaičiai 15 ir 17 vienodi ? siaurapročiai neskiria net skaičių ką jau apie tekstus kalbėti )

tomas

tomas portretas
Negi Prezidentas neturi galios sutramdyti Karbauskio sukeltą balaganą Seime? Kiek galima diskredituoti Valstybę?

Bukiems ,

Bukiems ,  portretas
BALSAVIMO DATA BUVO AIŠKI - spalio 17 d . Suderinti visų seimo narių grįžimai iš komandiruočių . KODĖL ŠIANDIEN - 15 d Pranckietis užsimanė balsavimo ? Kas šokdina seimą siekdamas asmeninės naudos ? PRANCKIETIS , o ,, kaltas ,, Karbauskis ? Kokiems reikia būti bukiems ir veidmainiams ? Seimo opoziciniai parodė kam dirba Pranckietis , o čia labai gerai , nes aš veidmainių nepakenčiu , ypač politikų . Viskas kaip ant delno , paaiškėjo , kad opoziciniai visą laiką ir kėlė suirutę seime bei menkino seimo prestižą bei nesiruošia dirbti . ,, Kaltas ,, Karbauskis . Mėšliai , o ne politikieriai .

Blinda

Blinda portretas
Jau 30 metu seime vyksta farsas ir cirkas. Kada zmones juos pastatys i vieta?!

tam ?

tam ? portretas
Vaitkau, čia tu rašinėji nesąmones ir gini kolchoznyką Karbofosą?

AS uz Pranskieti.

AS uz Pranskieti. portretas
Kas norejo isgirsti ir pamatyti kas dedasi seima isgirdo.Kas neisgirdo tai jo beda.Karbauskis nori visus sokdinti pagal savo dudele.Jis mano,kad cia jo runkeliai kurie dirba jam.Kurie vergauja jam.O pasirodo,kad ir jo klane yra pries ji.Tai parode,kad ne visi palaiko Naisiu cara.

?

?  portretas
Tai Pranckietis vėl ,,šokdina,, seimą ? Valdančioji dauguma aiškiai buvo pasakiusi datą kada vyks balsavimas - spalio 17 d , taip buvo suderintos seimo narių grįžimas iš komandiruočių ir Pranckietis sakė , kad į Ukrainą važiuos po posėdžio , paskui sakė dėl balsavimo visai nevažiuos , o dabar šast balsuokite šiandien ? Prie ko Karbauskis , jei Pranckietis keičia balsavimo dieną ? Kas kelia ,, cirką ,, ir suirutę seime ? Mano galva , seimo opoziciniai ir Pramckietis . Lauk iš seimo tokį kiršintoją ir asmeninės naudos siekėją .

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos seimas tai surinkti Lietuvos dibilai priekyje su karbauskiui ir juokina pasaulį štai kokia mūsų lietuva

Nuomone

Nuomone  portretas
Kirkilas ,balsavimas neivyks .Nes yra neteisetas.O kodel sutikote su sia data?Kokius zaidimus zaidziate? Pasirasete ir vel atsiemete parasus.Juk cia seimas,o ne cirko arena.Teisingai Landsbergis pasake.Baigti reikia siandien si zaidima.Issigando Karbauskis ,kad nepalaikys visa jo brigada jo noru.

Manau cirkam NE

Manau cirkam NE portretas
Valdantieji tai runkeliu atstovai.Patys iskele Pranskieti .O jam papriestaravus Karbauskiui ivairiom nesamonem,Gretutes ir jo nepritarimuikarbauskis nutare susidoroti su Pranskieciu.Teisiongai Pranskietis pasielge.Jei nusizengiau iststymam atleiskit.O jei ne nedarykite cirku.

Galerijos

Daugiau straipsnių