Neliečiamybę išsaugojęs P. Gražulis įžvelgia homoseksualų sąmokslą

Grįžti į straipsnį

Earnestine Shisler

Earnestine Shisler portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Petreli, Petreli, tiek sąmokslų prieš tave? Ilgai gyvas šia žemele nevaikščiosi. Ras koks neprietelis tave lovoje šalia jaunos mergos Dievui dūšią atidavusį.

Kolega

Kolega portretas
Viskas tvarkoje, Petrai, gerai kad nepakėlei rankos prieš tą laidos liežuvio malūną, gal supratai kad jiems duota užduotis tave išprovokuoti, nes panaikinti neliečiamybės nepasisekė.Nirsta opozicija, kuri nori suardyti lipdomą daugumą, nes jie bijo daug ko, ne tik LRT pertvarkymo, yra dar rimtesnių dalykų dėl kurių daug kam šiknos dega.Yra nemažai komentatorių ,kurie tave stengiasi sugniuždyti.Tai visa p,,..ų gauja, tapati ,kuri puolė Venckienę yra ir šiaip tos mėsmalės spaudos suklaidintų žmonių, kurie visiškai nežino tikros padėties ,o rašo ....

Anonimas

Anonimas portretas
Neverta jokio dėmesio persona. Keista, kad jį kažkas dar renka į seimą.Tuštybių tuštybė.

Vladislovas

Vladislovas portretas
Šaunuolis esi Pertai, duok jiems visiems į skudurus.Jie šiandien abu tave prirėmė neduoda tau kalbėti, matoma aiškiai kad jie užsakyti arba jiems įsakyta tave į siutinti, o tada jau būtų galas, ko jie ir siekia.Kaip gali taip elgtis laidą vedantys, juk jie žmonės, baigę mokslus ,o elgiasi kaip žvėrys užpuolę bejėgį žmogų.Gėda, Gėda, Gėda.Jie siūlo Grąžuliui eiti pas tuos žvėris išpažinties, kai jiems patiems jau atėjo laikas prieš visą liaudį išpažintį atlikti

Bežemis

Bežemis portretas
Aiškiai matomos opozicijos, kuri labai ištroškusi valdžios, pastangos kaip nors susilpninti ruošiamos koalicijos sudėtį ,bet tai įvyks, liko kiek daugiau kaip mėnuo ir konservatoriams bus uždėtas šioks toks apynarslis.O kaip mes to laukiame, o taip pat ir LRT pertvarkymo, kad viena partija nevaldytų ne tik spaudą, bet ir teisėsaugą su prokuratūra, nes jie jau kimba net į STT, kelia jiems bylas, kaip jau žinome ,Kurlianskis išsigudrino net pulti teismą.Ar pasaulyje yra regėta kad nusikalstamam sindikatui, kuris valdo didelę dalį spaudos, būtų leidžiama taip šaipytis.Galime daryti išvadą, kad visa Lietuvos teisėsaugą, teismai ir spauda yra susivieniję į vieną gaują, kuri tą Lietuvą smaugia, kenčia žmonės nekalti, o kas baisiausia, kad tulpių paštas kelia įtarimus net pačiai Prezidentei, tik ta raudona linija ją išgelbėjo nuo tokios gėdos prieš visą ES.Ką pasakė Gražulis yra grynų gryniausia tiesa apie tą Lietuvos gniužulą ,kuris gyvą ėda mūsų šalį.Todėl visi , dori Lietuvos žmonės ....

Nuomone.

Nuomone. portretas
Rasai tai vienas is kovojanciu su negerove,is.Tai tokie taip manantis iur balsuoja uz reksni.O jo suktybiu neizvelgia tik girdi skalijima jo.Toks toki ir renka.Pakol tokie neuzleis vieta jauniems tol ir bus sitoks seimas.

Edith Bryan

Edith Bryan portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Labai naudinga yr susikurt ''gerą '' priešą . Naudingą priešą , vienžo : )) Leninui tai --------buržuazija . Hitleriui---------žydija . Gražulis pusdurnis , bet dalies rinkėjų balsus gudriai susirenka .

ALGIS

ALGIS portretas
Tai , kad jis , praeitoje kadensijoje , nedalyvavo balsavime priimant nutarimą dėl ''ŠIKNINIŲ'' ,

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Tai kaip ten, Seimo kvaileli Petrai, yra su tais tavo koldūnais? Ar juos galima valgyti? Ar prieš tai reikia užsisakyti vietą kapinėse? Ar jie skirti tik konservų sudorojimui?

vien

vien  portretas
pamačius jo neadekvatų žvilgsnį supranti,kas jį išrinko...

tai vienas iš SEIMŪNŲ, kuris kovoja su

tai vienas iš SEIMŪNŲ, kuris kovoja su portretas
konservatorių NEGEROVĖMIS. Juk jis visiškai t e i s u s ATVIRAI išryškindamas GRYBAUSKAITĖS ir konservatorių s u o k a l b i u s--- SKURDINANT šalies žmonių gyvenimą. ---Už tai , manau , gen. prokuroras ir vykdo GRYBAUSKAITĖS nurodymą--kad s u d o r o t i nepaklusnų jų kritiką Gražulį ir tai matosi a t v i r a akimi.--- NORISI , kad seime atsirastų daugiau s e i m ū n ų, kurie pasektų Gražulio pavyzdžiu-- tai būtų didelis INDĖLIS mūsų gyvenimo gerovei.------ Ž M O N Ė S, darykime viską , kad atsikratyti savanaudžiais VELTĖDŽIAIS-- konservatoriais.

kaunietis

kaunietis portretas
durnelis...

Anonimas

Anonimas portretas
Labai džiugu, kad šis, nors linksmų plaučių, parlamentaras, kovotojas už visuomenės padorumą, liko smauglių nesuvalgytas. Įtariu, kad tiek jis, tie Rimantas Dagys papildys valstiečių partiją ir tada ji pilnu pajėgumu galės sutvarkyti mus engusius... na patys žinote ką.

Šaunuolis Gražulis

Šaunuolis Gražulis portretas
Pritariu 100%. Šiais laikais iš padorumo jie tyčiojasi!

Ne is seimo

Ne is seimo portretas
Man Grazulis primena Zirinovski, tik siek tiek kitame amplua. Ir siaip ar varnas varnui kerta aki. Dar ir ranka ranka plauna.

Durnių laive

Durnių laive portretas
Gražulio ginti puolė visas Žiegždrių durnynas.Juk bent kiek proto turintis suvokia,kad Gražuliui irgi reikia pasigydyti.O kad karbauskiniai jį nuo teisingumo slepia,visiems aišku-koalicijai sudaryti kiekvienas kvailys aukso vertės.

taip

taip portretas
dabar jam reikia isaiskinti kokie pidarai finansavo prokurora ir ji paduoti i teisma uz zmogaus orumo zeminima ir kysius....

Švelnioji katytė

Švelnioji  katytė portretas
Petriuks paaukojo šeimą vardan homoseksualų . Už tai gavo garbės vardą GRAŽULIS-GĖJŲ PUPULIS . Kas iš mūsų eilinių pėstininkų gali taip pasiaukoti ?

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos pide.rastai siauteja.Zydas SSininkas globalistas Sorosas juos seria milijonais. Uz kiek pide.rasai nupirko lietuvos prokurorus?

po

po portretas
parado prasidėjo ''namų darbai'' ............... tik neišdegė

kaunietis

kaunietis portretas
IR KAS PER NEVYKĖLIAI MUMS UŽKORĖ ŠITĄ NEVYKĖLĮ ANT SPRANDO? UŽ MILIAUS ATLEIDIMĄ IŠSKAIČIUOTI IŠ ŠITO TIPELIO.

Ontė

Ontė portretas
Palaikau Petrą Gražulį. Jo argumentai neatreriami. Byla - politinė, Grybauskaitės užsakymu. Neliks Grybauskaitės, neliks Pašilio, neliks bylos.

Lambda

Lambda portretas
Šiandien LNK TV laidoje mačiau kaip atrodo paklaikusios Gražulio akys. Šiurpu. Iš kur žmogėne tiek siaubingos neapykantos vienai partijai ir pavardei? O juk pats yra vienas iš niekingiausių politikos pajacų per visą Lietuvos nepriklausomybės laiką.

Cha cha cha (įdedu praleistą žodelytį)

Cha cha  cha (įdedu praleistą žodelytį) portretas
Iš kur tas toks Seimo kvailelio seksualinis patrauklumas? Pirmiau merga jį pasigavo, išdulkino ir įtaisė vaiką, dabar skundžiasi – homoseksualai neduoda ramybės.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Iš kur tas toks Seimo kvailelio seksualinis patrauklumas? Pirmiau merga pasigavo, išdulkino ir įtaisė vaiką, dabar skundžiasi – homoseksualai neduoda ramybės.

tas žmogus

tas žmogus portretas
jau serga.

na ...o kaip kitaip ,,,... aisku

na  ...o kaip  kitaip ,,,... aisku   portretas
kad cia seimo pederastu darbas..

Jurgis

Jurgis portretas
Pritariu p. Grazuliui. Jau tiek įsisiautėjo tie p....., Kad baisu. Tai kokį pavyzdį mato vaikai, jaunimas. Tuos veikėjus finansuoja Europos p....., Tai jie ir siautėja. Tai kas ir kada juos pastatys į vietą?

Kad ir kaip

Kad ir kaip portretas
bet Gražulį tenka priskirti prie nenuolankiųjų seime rūšies. Didesnė dalis ten dirba velniai žino kam arba sėdi metų metais kiaušinius šildydami

anupras

anupras portretas
Gražulis ruošiasi Seimo rinkimams ir deda viltis į valstiečių rinkiminį sąrašą.Valstiečiams tik šio politinio nabašninko ir betrūksta.

Liuda

Liuda portretas
Pritariu Gražuliui,kad tai iškrypėlių planas ir nori daugelis juo atsikratyti.O kad prokurorai,kaip kurie seimo nariai jau labai akyvaizdžiai remia homoksualus,nes jiems nerūpi mūsų vaikų saugumas.Kokia žala yra daroma su toms eitynėmis vaikams paaugliams.

Anonimas

Anonimas portretas
Gražulis absoliučiai teisus.

Susan Porter

Susan Porter portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi mOka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

Dienos klausimas

Dienos klausimas portretas
Apsimetinėja nesveiku ar iš tiesų nesveikas psichiškai? Pagarba jo rinkėjams, jūs geriausi.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip jie balsuos uz atidavima teisesaugai Grazuli.Juk visi jie vienodi.Siandien Grazulis ,titoj gali buti bet kuyris.Jie nekalti pasirodo Gfrybauskaite vazinejo su Grazuliui patiketu automobiliu ir ieskojo itakingu uztarti koldunu gamintojus.Stai kokie,teisuoliai,,sedi seime.Ir uz ka bebalsuoti? Juk taip nesinori matyti tu suktybiu,komedijantu seime,viriausybeje,Nejaugi mes visi tokie sukciai,neteisingi,tik dirbantis del saves,o ne Lietuvos?

čia

čia portretas
jis taip vadina tuos, kurie už jį balsuoja?

TAIGI

TAIGI portretas
JAM GREITAI IR DEBESYS ORGANIZUOS SĄMOKSLUS

Vladimiras Moskvičiovas

Vladimiras Moskvičiovas portretas
LAIKYKIS GERBIAMAS PETRAS -MES SU TAVIMI.

Galerijos

Daugiau straipsnių