NATO patvirtino Baltijos šalių gynybos planus, Turkijai atsisakius veto

Grįžti į straipsnį

Rokas

Rokas portretas
Europa ir jos kariai sudegtų,o rusai išliktų sveikutėliai ... ? Nejuokinkite

Rokas

Rokas portretas
Čia dar pasirodo yra daug ruskiu subynlaizu...

Nato jau pralaimejo visus karus i prieki.

Nato jau pralaimejo visus karus i prieki. portretas
Dar neivykusius irgi. Gavo i dantis Ukrainoje. Neisdriso puolimu atsiimti krymo, neisdriso pasiust Nato saliu kariuomeniui donbaso tai yra Nato rytu fronto apkasus. Ir galingu puolimu sutriuskinti ten rusus. Ir tada plest puolima i stalingrada ir Maskva. Trypviojama su Baltarusija, neperimama vis Nato politinei ir karinei kontrolen. Kad jau Nato armijos ir Amerikos atomines raketos stotu arti Maskvos. Panasu kad Nato susitaike su pralaimejimu,ir Nato frontas nebejuda i rytus. Vienu zodziu Rusija pamate kad Nato bailiai triusiai. Nesugeba stoti i jau tikra ir mirtina kara. I atvira kara. Reiskia frontas pajudes i vakarus. Greiciausiai pirmiausia Ukrainoje. Paskui ir cia. Rusija ims stumti savo priesa Nato i vakarus. I Berlina. Mus isvaduos is durnos valstieciu valdzios. Dektines galesime nusipirkt kada tik nori, cigaretes bus pigios, panaikins sita plesikiska auto rinkliava, ir vaiku atemimo tarnyba. Sumazins pvm ir akcizus ir visko kainos sumazes. Paliks pigiau kaip pas lenkus.

Sunku patiketi kad didziosios

Sunku patiketi kad didziosios portretas
Europos salys noretu kad kare butu sunaikinta ju gerove. Rusijos atomines raketos kad sprogdintu ju miestus, versdamos europa radioaktyvia dykuma. Europa skaiciuoja tankus ir kareivius. Kad turi daugiau, bet vadovybes tikriausiai aiskiai supranta kad mirtiname musyje tektu susikibti mirtinai su valstybe gausiai ginkluota atomi iais ginklais kur juos naudos. Paversdama europos armijas suang.ejusiu lavonu kruvomis. Svarbiausia atominiai sprogimai uzgriutu Nato saliu miestus nieko neliktu is tukstanciais metu kuriamos geroves. Europoje budavo karai. Bet be radioaktyvios dykynes vietoj europos saliu. Karas su Rusija Nato salims virstu visisku sunaikinimu saliu kurios bandytu kariaut su Rusija. Tad kuri europos salis del musu Lietuvos pageidaus virsti radioktyvia dykuma? Manau jei iskiltu toks klausimas senoji europa pasiplautu nuo kariavimo su Rusija. Protestuotu, skelbtu sankcijas, betnesiryztu pradet kariaut. Net jei butu sunaikinti Nato saliu kariai esantis musu teritorijoje.

...

... portretas
Kažkada ir Rusija savo dalinius į Lietuvą įvedė jos 'gynyba' prisidengdami.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Kremliaus troliai jūs esate juokingi vis prajuokinate mus Lietuvius su savo beprasmėmis pastangomis.

O!

O! portretas
Vėl j@bakas keičiasi!

idomu

idomu portretas
Patriotas homo beretus- kuo greičiau mus okupuokite, nes gali okupuoti kiti :)

Akivaizdu kad

Akivaizdu kad portretas
NATO patvirtino Baltijos valstybių okupaciją.

o

o portretas
na fig mums tie turkarabai ir kt zydiski /krabai/ kurie tik ir verziasi eu.ropon .

o

o portretas
jav zydai samoningai kformino turkus i/ nato paza dedami kad euroasilai priims pabegelius /teroristus/ ka ir mateme tame eurodurnyne kaip sako taip ir daro nes suskaldzi/us bus lengviau valdyt dar su vyruso pagalba?...

Turkija pagaliau

Turkija pagaliau portretas
Gavo palaikymą "mačialinti" savo priešus, tame tarpe ir visokius RF Vagnerius.....Ką sėkmingai ir daro.....

Kol yra NATO ir jo narės

Kol yra NATO ir jo narės portretas
Susitaria - RFai būs pripiatstvos. Įvedinėti savo, rusišką tvarką .Griauškit siemuškas jūs pas save ir gyvenkit laimingai savoje protėvių Žemėje o ne Europoje.

Kęstas

Kęstas portretas
"Montaigne rašinyje „Apie fiziognomiją“, apibūdino karus, kaip „pelningas dideles nelaimes“. Abipusiai žiaurūs žudymai iš tikrųjų paruošė Montaigne net tikram marui. Žiaurumas ir įniršis, ambicijos ir godumas, kurie naikino abi puses, išmokė jį „atsiremti tik į save bėdoje“." Lietuvoje godumas, prasiskleidęs auksinių šaukštų skandale, parodė, kad Lietuvoje, irgi paskendusioje „pelningoje didelėje nelaimėje“ - inirtingame žodžių kare su kaimynėmis Rusija ir Baltarusija - mes galime pasitikėti tik savimi. Dabar, kai valstybė leidžia šiuolaikinio maro (Covid-19) metu vaikščioti be kaukių, rizikuojant mūsų ir mūsų šeimų sveikata vardan ekonomikos, o realiai, vardan to paties godumo, mes žinome, kuo bėdoje galime pasikliauti. Užsidėkime kaukes, kai atsiduriame greta žmonių ne iš mūsų šeimos. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Galerijos

Daugiau straipsnių