Mokslininkų tyrimas: Seimas apie žmogaus teises kalba daugiau nei apie pandemiją

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Pajacų gauja ir tiek.

Klpd.

Klpd. portretas
Kalba todėl kad pyderai sau dirvą ruošia...

KEIŠČIAU negali b ū t i , kai seime

KEIŠČIAU negali b ū t i , kai seime portretas
atsakingu už ŽMOGAUS teises , paskirtas ANOMALINIAI n u k r y p ę s žmogus.--Toks žmogus galėtų rūpintis tik NUKRYPĖLIŲ grupės žmonėmis , bet ne Lietuvos n o r m a l i o s LAIKYSENOS-GYVENSENOS ŽMONĖMIS-- kada tai s u p r a s valdantieji ?

Tokia ta Lietuvos įstatymų numatyta žmonių mulkinimui tvarka

Tokia ta Lietuvos įstatymų numatyta žmonių mulkinimui tvarka portretas
Įdomiausiai kad daugiabučių administratoriai už iš gyventojų surinktus pinigus ir nusiperka savo UAB -ams palankius įstatymus . Paskui už gyventojų pinigus juos pačius ir reketuoja .Kainos baisiai sukeltos išdalijamos visiems namų gyventojams neatrodo tuomet labai baisios .Taigi tai pasverti sukčiavimai už pačių pinigus neatsiklausus ,jie ir apvaginėjami. UAB -ai lobsta ,o gyventojai moka nežinodami kiek tai tikrai kainuoja. Informacija tik sąskaitų pateikimo metu ,pastatomi prieš įvykusį faktą ,reikia apmokėti.

Kas yra naudos gavėjai ,gyventojai ar UAB -ai? .

Kas yra naudos gavėjai ,gyventojai ar UAB -ai? . portretas
Kas ten žiūri žmogaus teisių jie tik spekuliantų UAB -us palaiko matomai jiems yra naudos jei tokius įstatymus priima .Reketuoja daugiabučių gyventojus juodai ,kainos darbų kosminės ir niekam galvos neskauda ,įstatymai priimami UAB -ų užsakymu .Žmonės tik apmokėtojai darbų ,kurie pelną neša tik uždaroms akcinėms bendrovėms ,o ne daugiabučių gyventojams.

KAI SEIMĄ OKUPAVOS ĮŠKRYPĖLIAI...

KAI SEIMĄ OKUPAVOS ĮŠKRYPĖLIAI... portretas
Koks seimas - tokios ir "pagrindinės" problemos. 31 metus tokių problemų niekas net nematė, kadangi jų nebuvo ir nėra. Nebent - vienetiniai atvejai. Tik...atsiradus seime iškrypėliams atsirado ir tos "problemos"...

Nuvilti turiu

Nuvilti turiu portretas
Tokiems tyrimams yra kitokios metodikos, progresyvios. Manau, - ir tai yra nuomonė, nenoriu įžeisti: tyrimas stabdytinas kaip pasenusios neefektyvios metodologijos ir finansuoti tiesiog negalima. Taip pat radau kitų grubių klaidų apie aiškinimus Seimo galių ir įtakos tema bei apie opozicijos galimybes. Pamiršta paminėti svarbų dalyką, kad Seimas gauna reglamentus iš ES per Vyriausybę, kur viskas jau būna atlikta, parašyta, išdėstyta. Dar yra dekretai, juos adaptuojant galima kažkokia interpretacija nacionaliniu lygiu ir Lietuvos masteliais. Suma sumarum, Seimas išties yra itin menkos įtakos institucija, kur įvairūs pasirodymai, pokalbiai, kiti pasikalbėjimai tėra niekiniai... galios svertų Seime nėra, deja. Duodantysis interviu asmuo klaidina visuomenę keliais aspektais - mano tokia nuomonė. Taip pat manau, finansavimas iš Mokslo Tarybos nutrauktinas, metodikos pasenusios, neefektyvios.

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
čia tik vienos teisės.Py... tams ir visos teisės.Žmonėms,kurių 90 procentų,teisės ignoruojamos,šeimos,kurias sudaro moteris,vyras ir vaikučių VORELĖ,NIEKAM NEIDOMU.

ATITRŪKĘS NUO REALYBĖS seimas

ATITRŪKĘS NUO REALYBĖS seimas portretas
Manau laikas jau paleisti seimą ir organizuoti naujus rinkimus,kol šita bepročių gauja nesukėlė karo.AŪŪ-NAUSĖDA,ar lauksi,kol pati išpirdolins ,kaip Paksą.

Žado netekau

Žado netekau portretas
Labai "stiprus" mokslinis tyrimas. Tyrinėti tą kas ir taip akivaizdu. Svieto pabaiga...

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Seimo kalbos nieko bendro su žmogaus teisėmis neturi. Dvigubi standartai, melas ir buka propaganda pagrindiniai veiklos tikslai. Seimui trūksta kompetencijos ir žinių.

?

? portretas
Ar Strasbūro teismas jau negalėjo nieko ?

Anonimas

Anonimas portretas
Seimas apie žmogaus teises kalba daugiau ? cia kalbos apie PY... !!! one apie ZMOGAUS teises

Rima

Rima portretas
Įdomu!

Galerijos

Daugiau straipsnių