Ministro posto netekęs R. Masiulis: R. Karbauskiui pavyko atkeršyti

Grįžti į straipsnį

Tvarteliniai nepergyvenkit

Tvarteliniai nepergyvenkit portretas
kas kad per praeitus rinkimus karbauskiniai pasirodė nelabai bet jie kaip šalies valdytojai yra geriausi per visus 30 metų.Taip kad ir toliau juos rinksim o jūs morką savo tvarte pas broileri su ožiu graušit.:D)

o

o portretas
kodel linksmai sypsosi? o todel kad atleido nepasodine o babkes tai liko isplautos o jus durniu laive ir toliau plokite delniukais kaip gerai ir koks /markizas/ malacius......

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kiek atsiranda kvailių, per pilnatį, kitais laikotarpiais lyg ir mažiau. Koks čia kerštas, blaškosi vargšelis R. Karbauskis, kaip narvelyje argi visiems atkeršysi, kiek to laiko telikę,

Masiuliui

Masiuliui portretas
ne ne ne nereikia asaru,cia tau uz Vilnius Utena kelio afera ,4 km 21 milionas ewriku .nonsensas .

inplantuotą konservatorių p a r a z i t ą R. Masiulį,

inplantuotą konservatorių  p a  r a z i t ą R. Masiulį, portretas
reikėjo I Š V Y T I s e n a i , . Tai ne kerštas, o nelegalaus konservatoriaus P A Š A L I N I M A S --iš VALSTIEČIŲ vyriausybės, kuris dirbo konservatorių naudai, kaip sukompromituoti vyriausybę .Valdančioji dauguma turi p a k a n k a m a i SAVŲ kvalifikuoytų specialistų, tad buvo visiškas ABSURDAS jį laikyti vyriausybėje- tai pamoka valstiečiams , kad tokie p r a l e n d a pro filtrą

Anonimas

Anonimas portretas
man gaila masiulio 1! o markizas ilgai nesisakos ! dar metelius ir ISP>>> DDDDDDDDDDDD lauk ir pavardes nekaplaus ateis kiti ir VEL viskas i VIETAS sudes !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mažiau Rokeli

Mažiau Rokeli portretas
reikejo libkonservu rykliu klausyt o savo galva galvot.Jie konkurenta nubaudė ir neutralizavo(turbūt dabar jau niekad niekur į politiką neis..) o tu ką laimėjai? Dar ant Karbauskio kiauksi pats apsitapšnojes

man patinka:)) bet idomu..

man patinka:)) bet idomu.. portretas
Kai Rokas gavo pendeli is ministro posta..tai iskart....-"..Rokas Masiulis sako, kad dar pagalvos apie galimybes jungtis(?) prie kurios nors partijos(?) ar kurti(?) savo(?) politinę jėgą.(?).." Na, ir kiek Lietuvoj dar bus "nauju partiju"??:)))

Malonu

Malonu portretas
klausyti. Žino ponas kieno lašinius suėdė. O tai kiti- už ką, aš nieko nepadariau... Taigi, už tai, kad nieko nepadarei, ką reikėjo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Puola Masiulį ir gina Karbauskį suvienytos gandragalvių, rusų kolonistų ir Putino subinlaižių jungtinės pajėgos. Tai dar kartą visiems parikišamai parodo kieno interesams atstovauja Karbauskis ir kam pavojingas Masiulis.

Com

Com portretas
Atrodo Visi Naisiai susivienijo :) ir pla purvą.ant išėsto ministro. Toko žemo lygio vald ančiųjų dar Lietuvoje nebuvo. Ir visą tą širįalą daro vienas RK. Cinikas, kokių reta. Ar il?gai dar jį toleruosime ?

Nei vienas

Nei vienas portretas
atleistasis ministras neverkšlena, išskyrus,p.R.M.(o dar kai yra ,,raudų choras "....)

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Taigi taigi. Būtų Karbauskis protingas , paliktų Roką vietoje , būtų susilaukęs teigiamo įvertinimo iš daugelio žmonių. Dabartinis poelgis , nenaudingas Lietuvai rodo jo bukumą ir trumparegiškumą. Reiškia ir turtus susikrovė ne proto dėka , o vagysčių ir sukčiavimo ir kitais nešvariais būdais.

WAU

WAU portretas
Ar super gudrus,ar super zulikas-stai klausimas.Paprastai kuo didesnis sukcius,tuo labiau vaidina sventuoli.Toks atrodoRokas.O paskutinis jo interviu rodo,kad zmogus labai pagiezingas ir nevaldo emociju.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Iš kai kurių ,,komentatorių''kalbos kultūros ir stiliaus visiškai aišku,kad juos keverzina karbauskinė šutvė.Juk jį gina tik juodnugariai nepraustaburniai.

Pasiklausiau

Pasiklausiau portretas
Jo verkimo ir supratau, koks jis visiškas nulis...

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kas yra R.Masiulis. Visiškas nulis. Nei rinktas, nei dorai paskirtas. Kaip galima vertinti statytinį? Blogai. Masiuli, ką nors padaryk savarankiškai gyvenime, o jau tada pūskis. Karbauskis ir tas geresnis, nes jį bent jau išrinko tauta į Seimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Masiulis -- landzbergistu suskis.

Kol bus tokių ,, kremliaus patryjotai,,

Kol bus tokių ,, kremliaus patryjotai,,  portretas
kaip cha cha.... Karbauskiui munduro skalbti nereikės ) Reto bukumo komentarai ir nuolatinis Putino priminimas žmonėms , Karbauskį kelia vis aukštyn ir aukštyn , nes paskaitai ir supranti atia ... Bukenos bukenos tie ,, kremliaus patryjotai ,, )))

komunistai

komunistai portretas
kagebistai kada grazinsit zemes

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Rusų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai turi daug darbo – juodinti Masiulį ir skalbti suterštą Karbauskio mundurą.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Nesuprantu, kas per pasaulio bamba tas Masiulis, tokių pliurpalų ir mylinčių tik save tarp ministrų buvo tik jis vienas, tik žiniasklaidos dėka išliaupsintas šis žmogus, visi Masiulio darbai bylinėjimasis su buvusiais savo pavaldiniais (žinoma ne jo statytiniais iš Vilniaus). O dirbo jis tik prisikvietęs konsultantus iš įvairių EU šalių už didelius ir labai didelius pinigus, ir pačius brangiausius advokatus. O, jei kas suskaičiuotų Masiulio ištratintus valdiškus pinigėlius, Kuo toliau nuo tokių masiulių.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Rokas Masiulis būsimas Lietuvos Prezidentas! Tai garbingas žmogus ir tie kurie turi akis, tai mato. O šunauja tegu ir toliau loja.Juk nepasakysi lenciūginiam prie būdos: ŠA patylėk!!!!!

Žvirkelis

Žvirkelis portretas
Partiją kurs šitas kelmukas nusmuktakelnis už lansburginių pinigus išpiarintas. Tu savo kelnėse nebent partiją gali sukurti, Sekmoko pastumdeli. Iš jo toks ministras kaip iš dulkių siurblio kosminis laivas.

Man vis labiau patinka Karbauskis )

Man vis labiau patinka Karbauskis )  portretas
ir jos gebėjimas išryškinti politinius pigius ,, verksnius,, ))) Nieko naujo nesugalvoja kaip rėkimą - kerštas ))) piguma ..., džiaugiuosi , kad tokie žmogėnai išnyks iš ministeriu ) pamenu kaip virkavo : gausiu pipirų ...dabar kitas aimanavimas - kerštas ...fui ...tuštybės ir pigumos skambesys ... .

NA NA

NA NA portretas
kaip ir pridera landsberginių pasiuntinukas masiulis, išmestas loja ,---------kur tik reikėjo betvarkės ,ir plėtoti korupciją , grybauskaitė ir landsberginiai siuntė masiulį ,kuris už nieką neatsakė ,gaila ,kad liko pasiuntinukas pranskietis ,ir karoblis ,kurio dėka veši karinės technikos pirkimo korupcija ,,,sėkmės švarinti Lietuvą nuo landsberginių pasiuntinukų ir pačių landsberginių gaujos ,,,,

onute

onute portretas
PILIETI KUR KURIS SAZININGAS PASIGYDIK BEPROTI UZTAREJAS ADVOKATAS MASIULINIO DRAUGAS

kauniete

kauniete portretas
TRUKSTA ZODZIU GAUNA GERUS DARBUS DIDELIUS ATLYGINIMUSIR VISTIEK MAZAI IR KAIP SUGEBA KELEI NESUTVARKYTI O PINIGAI DINGE GAL MASIULIS AUKSINIUS KELIU ZENKLUS PIRKO KAIP OLEKAS NU IR ZVYRUI NELIKO KELEI NESUTVARKYTI MASIULI KARBAUSKIS VALSTIECIAI VOKTI NIEKAM PASIRODO IR SITAM PREZIDENTUI KOMBINATOREI NEREIKALINGI AISKU BELZEBUBAINELEIS BIZNIAI BAIGESI O JUS NESUPRATOT TAI BRANGIEJI LAUK O PASIRODO IR NAUSEDAI KOMBINATOREI NEREIKALINGI PAGARBA VALDZIAI

natalija

natalija portretas
MASIULI KURK SAVO PARTIJA PAZIURESIM AR DAUG DAR LIETUVOJE YRA SERGANCIU BEPROTYSTE KAD SWU TOKIU KAIP TU SUSIDETU

SAULIUS

SAULIUS portretas
zmones kalba kao Masiulio veikla butu istirta ten dejosi negeri dalykai matyt ir Prezidentas neleis apvagineti lietuva taip kad konservu ir grybes chebryte eisit lauk

n

n portretas
gana verkt,reputacija susigadinsi.

natalija

natalija portretas
ALE KAIP JIE VISI I GRYBE PANASUS NU GERAI TA KOMUNISTE ATEJO KENKTI LIETUVAI BET KITI KURIE SU JA SUNYBES KRETE DABAR ZIOBCIOJA PAGARBA NAUSEDAI KAD MATO TOKIUS VEIKEJUS

onute

onute portretas
MASIULI NEJAUGI NESUPRANTI KAD TAUTOS DORI ZMONES TAVES NEPAGEIDAUJA IR BIJO KAD DAR NEPRIVIRTUM KOSES KAIP SU GRYBE ITAISET MILIJONINE GELDA

JONAS

JONAS portretas
Masiulis su grybe turi moketi pinigus uz laiva o tu masiuli nesigedini dar pliurpti nes tik durnas gali nesuprasti ka lietuvai isiulinot du veikejai ir eik lauk is lietuvos susodinti i ta indenpendens ir plaukit i ovsora pasiymti sukombinuotu pinigeliu dar jis drysta pletkavoti grybes bendrazygis

Reporteris

Reporteris portretas
Rokas Masiulis 2024 m. LR Prezidentas!!!

Pilietis

Pilietis portretas
PROKURORAI, KELKIT BAUŽIAMĄ BYLĄ "ANONIMAS" komentatoriui už sąžiningo žmogaus šmeižimą!!!!

Oi kaip nusipiginote pone Masiuli,

Oi kaip nusipiginote pone Masiuli, portretas
dar vienas ,, keršto nuskriaustas,, ))) štai ir paaiškėjo asmenybės turinys ))) gerai , kad pačio neliko ...

Anonimas

Anonimas portretas
Masiuli vagie, kiek asfalto pavogei?

Ar nebuvo aišku,

Ar nebuvo aišku, portretas
kad p.R.Masiulis įvykdys konservatorių ir jų pirmininko valią ,kad ,,p.A.Vaitkus Uosto direkcijos direktoriumi nebus "?Ar taip pat būtų pasielgta,JEIGU su konsevatorių partija į miesto merus būtų kandidatavęs ?! LABAI ABEJOTINA .

Vaitkus-Uosto vadas

Vaitkus-Uosto vadas portretas
Naujasis ministras Narkevičius turėtų Uosto vadovu pagal konkursą išrinkti tik Vatkų, kurį grybo statytinis neteisėtai atleido su galimai papirktais teisėjais. Nors grybas pastumtas į pašalį, tačiau jo sukurtas bardakas su čiuptuvais tęsiasi, tikiuosi ne amžinai.

Hmmm

Hmmm portretas
Tu išgama Masiulis ,atsimink,pagalys turi du galus ir abu tau konerviniu nupirktas išgama

Pensininkė

Pensininkė portretas
Prezidentūrai vadovauja Karbauskis, o Nausėda tinka tik būti socialiniu darbuotoju - lankyti senukus, su vaikučiais pabėgioti, paspirtuku pavažinėti.

Visko būna

Visko būna portretas
Karbauskiui 26.000 ha irgi slegia kaip Damoklo kardas jo valstietišką savimeilę, Vieną dieną jis irgi gali atsidurti kaip ant ledo. Tokie laikai, kad nežinai iš kur papūs štorminiai vėjai. Gamta mėgsta pusiausvyrą.

Jonas

Jonas portretas
"Karbauskiui pavyko atkeršyti"... o kas atkeršys Masiuliui už atplukdytą "geldą" , kai už dujas didžiules kainas Lietuva mokės dar daug metų ?

Kostia

Kostia portretas
Na, karabaso tai pabaigos pradžia...

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū ministrui, kad išviešino kelininkų klano vagystes keliuose. Tikimės, kad ir toliau keliai bus stebimi ir , kad kokybė neblogės.

pasvarstymai

pasvarstymai portretas
kam reikėjo šimtus tūkstančių eurų iš mokesčių mokėtojų sudėto biudžeto išleisti prezidento rinkimams ir baliui po jų, jei vistiek viskas vyksta taip, kaip caras iš Naisių nusprendžia?

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Galima atpažinti kolūkietį, chamą ir debilą

Jurijus

Jurijus portretas
Prezidentas Nausėda neužstojo R,Masiulio ir iškart gavo viešą pagyrimą per visuomenės infošaltinius nuo Lietuvos vado Karbauskio.Tam ir dirba Prezidentas kad iš Lietuvos VALDOVŲ -kultūrkomitetų pirmininkų pagyrimus gautų ir laimingai ir ilgai ilgai ilgai ir labai labai labai labai labai laimingai gyventų??????

kaunas

kaunas portretas
Labai geras sprendimas, atsikratė Grybauskaitės statytiniu.

karabasas- jau seniai demaskuotas suskis

karabasas- jau seniai demaskuotas suskis portretas
tačiau, kodėl jam padėjo "tyrasis" nausėda ?

tiesa

tiesa portretas
Apgailėtinas prezidento Nausėdos išgąstis,kad Karbauskis nekels kojos į prezidentūrą.Todėl nuolankusis prazidentas ir neužstojo akivaizdžiai sąžiningo,drąsaus ryžtingo,nedrebančio dėl savo posto,reformatoriaus ministro R.Masiulio.

Anonimas

Anonimas portretas
tuoj baigsis Karbauskio egzistavimo laikas.....

Galerijos

Daugiau straipsnių