Ministro buvusiam darbdaviui – milijonai

Grįžti į straipsnį

PoLaimiene

PoLaimiene portretas
Dar 2017 gegužės mėn. savaitraščiui „Alfa“ Aplinkos ministras K. Navickas pareiškė, „kad R. Martecko likimas „ateityje bus sprendžiamas įstatymo numatyta tvarka“, jam jau skirta tarnybinių nuobaudų.“ Labai puikiai ministras „sprendė ir išsprendė“ R. Marteckui „palaimindamas“ naują darbo vietą toje pačioje Aplinkos apsaugos agentūroje. R. Marteckas tapo naujai įsteigto departamento direktoriumi su tuo pačiu atlyginimu. Tai kokie gilesni ryšiai sieja kas vyksta, kad ministras neįgalus savo žodžiams?

vilija

vilija portretas
Na, manau, kad kontrolės institucijos turėtų patikrinti ir įvertinti tos neaiškios organizacijos BAF veiklą Man ta veikla tai tikrai įtartina. Kažkoks jagelevičius rengia mokymus, seminarus savivaldybėse...Man tai juokinga, kai yra tikrai kmpetentingų Lietuvoje specialistų, kurie tikrai gali kvalifikuotai parengti medžiagą (kirpykloms, cha cha...), o dabar - atsirado pinigų plovėjai. man tai juokinga, atleiskite

Dovilė

Dovilė portretas
jeigu dar panagrinetu ministro ir BAF pastaruju 6-8 metu bendradarbiavima su AM AAA vandens projektuose su Gudo Gudienes Margerienes sasajomis, oi kokiu strbuklo ir kokiom sumon rastu.. tiek tiesiogiai tiek kaip subranga..

Algimantas

Algimantas portretas
Garbingas zmogus jau butu atsistatydines. Bet cia panasu labai godus ir arogantiskas visuomenininkas

T.Blinda

T.Blinda portretas
Tu Navicke nemeluok - milijonus atiduok, Špyga taukuota

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje darosi nesaugu gyventi. Galvojate dėl to, kad pamatę geresnę mašiną, banditai užmuš jus kastuvu ir užkas? Ne tik dėl to. Cituoju: "Pasak sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos, tokioje situacijoje, kai dėl mažėjančio gyventojų skaičiaus visoje Lietuvos teritorijoje suteikiama mažas paslaugų skaičius, paslaugos darosi nebesaugios, nes specialistui medikui yra sudėtinga išlaikyti kvalifikaciją." Kad specialistas medikas išlaikytų kvalifikaciją, per jo rankas turi pereiti rimtas ligonių skaičius.Ministras siūlo važiuoti į Vilnių ar Kauną. Įsivaizduokime, sergate viena iš dažniausių Lietuvoje kraujagyslių ligų, jums insultas ar infarktas. Jūsų smegenų ar širdies audiniai kas minutę miršta. O jūs varote iš Zarasų į Vilnių. Jei esate dabar jaunas ir sveikas, supraskite, kad neilgai toks būsite. Pasirinkite vietą, kur gyventi saugu, iš anksto. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

litvie

litvie portretas
bardakas

Skyrė ar tik pritarė veiklai?

Skyrė ar tik pritarė veiklai? portretas
Skirti finansavimą LIFE projektuose nutaria ES komisija. Tai, kad nevyriausybinės organizacijos sugeba parengti projektus, reikia tik džiaugtis. Aplinkos ministerija remia labai nedidele dalimi. netgi dar neparėmė, ko gero, tik patvirtino, jog projektas remtinas.

Kada?

Kada? portretas
Milijonai taskomi,o padengti turi Lietuvos gyventojai.Kad ir brangimas vandens ir visko.Kada Lietuvoj teisine sistema dirbs savo darba?Nejaugi reikia sukilimo?

gamta

gamta  portretas
Tai kad straipsnyje prirašyta vėjų. Visų pirma, paskyrė ne 3,5 mln, o tik 0,4 mln iš LR finansavimo. ir bendrai priatrė tokiam rpojektui. toliau kaip dievas duos, juk paraiška siunčiama į Briuselį į baisiai didelį konkursą. Tai ko čia jūs putojatės.

Negi

Negi portretas
Kauno diena pasidarė bolševikų ruporu ir pradėjo klastotes varyti

Siūlau paskaityti, o ne zaunyti

Siūlau paskaityti, o ne zaunyti portretas
http://www.bef.lt/fileadmin/Publications/Baltijos-aplinkos-forumo-kreipimasis-kauno-diena.pdf

AS

AS portretas
Ir dar jis ministras? Kitoje salije jis butu bedarbis.pas mus korumpuoti valdininkai turi paklausa.Isitikinau ne syki is ziniasklaidos skelbimu.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Ministras jau nebeturi kur dėti mokesčių mokėtojų pinigų, jų yra tiek daug, tiek daug, kad 3,4 mln Eur prasmingiau nėra kur panaudoti kaip tik ,,Natūra 2000" viešinimui ir tik per savo buvusią darbovietę, kad būtų skaidriau ir efektyviau, taip kaip ir skelbė valstiečiai prieš rinkimus.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Taip ir nesupratau, kuo ministras nusikalto: nei apsivogė, nei ką nuslėpė, ir kadrus pasirinko ne atsitiktinius žmones (tik kvailas/nesavarankiškas vadovas gali į komandą kviestis nepažįstamus, kažkieno rekomenduotus "specialistus".). Nevykęs straipsnis - jis liudija apie žurnalisto ir jj samdančios kontoros neprofesionalumą.

Mokytojas

Mokytojas portretas
Visos Lietuvos vaikų vasaros stovykloms šiemet Vyriausybė skyrė 1 mln. eurų. Už šią 3,5 mln. injekciją 3 vasaras galėtų atostogauti visos Lietuvos vaikai... VšĮ, turinčiai tris dalininkus, iš kurių dalininku tebėra AM ministras, skiriama 3,5 mln..... Užsitikrinta darbo vieta ir solidus atlyginimas ilgam, pabaigus ministrauti. Tokie dalykai morališkai ,,užmuša" dorus ir darbščius Lietuvos žmones. Bėgti nuo tokios valdžios kuo toliau į užsienį. Tokios finansavimo dalybos - mūsų tautos tragedija.

Romas

Romas portretas
Turėtų būti gėda ministrui. Bet matyt turi kiaulytės akis ir jam pofik

ei, Kieša,

ei, Kieša, portretas
nesistenk parausti, nejamk į galvą. Nei tu pirmas,nei paskutinis. Prieš tave buvęs kiek pridirbo..., nors tiesą sakant, jo ir amžius--trečiokas, o tavo mažumą solidesnis...Jeigu ką--ijunk durnių, kad tada neišgeriai vaistukų, ir ne viską supratai.

Aš  portretas
Šlykštus, melagingas, užsakomasis straipsnis. Kiek sumokėjo už šitą kibirą jums?

aldė ministeriui

aldė ministeriui portretas
kai sakant, vagiu ir negeda, ške

Baltijos aplinkos forumas

Baltijos aplinkos forumas portretas
Po šiuo straipsniu atsirado anoniminis komentaras apie tai, jog mūsų organizacija neva „Transparency International“paskelbė korumpuočiausia Lietuvos NVO. Dėl šio kaltinimo kriepėmės į „Transparency International“, kuri paneigė šią informaciją: „Prieš porą metų atlikome NVO atstovų apklausą, klausėme NVO apie tai, kiek informacijos jie atskleidžia, kiek jiems svarbus skaidrumas, taip pat apie jų veiklas, įtakos darymą ir pan. Šio tyrimo rezultatus galite rasti čia -„NVO atstovų apklausa apie skaidrumą“. Tyrimo apie galimai korumpuotas NVO nesame darę. Tuo pačiu džiaugiamės, kad rodote gerąjį pavyzdį „NVO atlase“ užpildydami detalią informaciją apie save."

Vika

Vika portretas
dar vienas ministras suka uodega. Kada baigsis tokia praktika,kada valdininkas gali savo intencija skirstyti biudzeto pinigus kaip savo nuosavus? Kiek dar tai tesis ir ar kada nors is viso baigsis? O ministras,kaip ir visada,islips sausas is balos? Panasu,kad taip.,

NEKALTAS

NEKALTAS portretas
NEKALTAS- APLINKA KALTA.Taigi, čia nedaug tų pinigų. Pažiūrėkit kiek daug ta organizacija nuveikė. Realiai nieko, bet kiek švietė reklamavo. Labai gaila, kad pinigai leidžiami ne konkretiems APLINKOS SAUGOJIMO darbams, o minkštiems projektams.

CHA.... o kiek tas buves

CHA.... o kiek  tas  buves portretas
ministerio darbdavys sukiso milijonu --kad sy pridurka pasodintu y ministro kede ??? na dabar ir grazina tas sukistas lesas ... abiem gerai vienas suda mala prie lovio antras kraua pinigus vogtus is valstybes ...

Aplinka

Aplinka portretas
Aplinka uz tuos pinigus galima butu realiai saugoti, o ne visiems pasakoti, kad reikia saugoti... idomu koks GAA biudzetas palyginimui su "projektams" skitiamomis lesomis....

Makreckis

Makreckis portretas
Skirtingomis formomis tarp AAA ir BAF jau daug metu pumpuojani dideli pinigai. Tikimės, kad už neadekvačius veiksmus teks prisiimti atsakomybę teisės aktais nustatyta tvarka. Tarnyboms tai žinoma

Baltijos aplinkos forumas

Baltijos aplinkos forumas portretas
Šiame straipsnyje pasakyta daug melo ir tendencingai iškraipytos ir šmeižiančios informacijos. Mes manome, kad elementariai buvo nesilaikyta žurnalisto profesinės etikos, todėl kreipsimės į tai tiriančias atitinkamas tarnybas. Galbūt žurnalistas suklaidino redakciją, todėl išsiuntėmė ir raštą, prašantį paneigti melagingą informaciją. Suprantame, kad mūsų buvusio kolegos Kęstučio veikla ir priimami sprendimai daliai asmenų nepatinka ar yra nepatogūs. Todėl iš kailio neriamasi ieškant kokių kompromatų. Tiesą sakant, mums irgi kai kurie Aplinkos ministro sprendimai taip pat nepatinka - visiems juk neįtiksi. Bet čia tiesiog lygioje vietoje bandomi pritempti nebūti dalykai. Situaciją vertiname tiesiog kaip absurdišką - susidaro įspūdis, kad mūsų kolegai Kęstučiui Navickui tapus ministru turėtume apskritai nutraukti savo gamtosauginę veiklą. Kęstutis Navickas viešai deklaravo buvusius santykius su mūsų organizacija ir atsiribojo nuo bet kokių sprendimų galinčių būti susijusių su mumis.

As

As portretas
Alio visiems...... Gal judam po biski i gatves, kaip Graikijoje, Prancùzijoje ir kitose europos salyse. Kur ziuri Briuselio ponai. Ar ir jiems dzin. Nu aisku atlyginimus gauna gerus, tai dzin tas lietuvis jiems. Kada musu liaudis pabus is kvailinimo valdzios.

alan

alan portretas
Priminsiu, kad minimas BAF anksčiau buvo pripažintas korumpuočiausia NVO, atrodo Transparency International. Tad nieko nuostabaus.

Robertas

Robertas portretas
O tai tau sventasis. Tai cia tik vienas atvejis, o kiek anksciau tarp baf ir aaa pinigeliu perleista

Klausimas

Klausimas portretas
Nenustebinot, bet ačiū, kad paviešinot.

Ona su seima

Ona su seima portretas
Na ir slykstynes valdzioje sedi !!! Nera doru,saziningu vadovu ??? Nera jokio baudziamumo merams,vadovams,valdziai. Nejaugi reikia karo,pasaulio pabaigos ??? Liudna,graudu,pikta !!!

Nuomonė iš šono

Nuomonė iš šono portretas
Nevyriausybinėms organizacijoms ši ministerija, atrodo, tikrai dosni. Toks vaizdas susidaro, kad tokių organizacijų nariai ir patys sau titulus suteikia (pasivadina save pvz. Ekspertais) ir atlyginimus gerus nusimato...Teisybės dėlei reikia pridurti, kad tokių organizacijų nariai ir darbštūs, tačiau reikėtų ir tikrų ekspertų (nepriklausomų nuo NVO) jų atliktiems darbams įvertinti. Beje, apie tokius pinigus ir aukštos kvalifikacijos mokslininkai Lietuvoje, man atrodo, tik svajoja.

jo

jo portretas
kol i gatves neiseisim niekas ir nesikeis,jug niekas nereaguoja i sias rasliavas

Vanagas

Vanagas portretas
Kada Lietuvos zmonems truks kantrybe?

Ausrys

Ausrys portretas
Dar kazkada normaliai turi islisti ir ezeru valymo tema kur be abejones sie pagrindiniai ponai turi interesu.. tik ten biski suma solidesne 20 mln euru.

Profas

Profas portretas
Nu ka profesionalai !!!! Sudziai vagys.. jei taip ir toliau tai nebus ateities!!! :(

super

super portretas
Labai greit tas straipsnis dingo is pirmu internetiniu puslapiu...

i kaliuze toki ministra

i kaliuze toki ministra portretas
ir turta konfiskuot

Algis

Algis portretas
K.Navickas ir daugiau neaiskios veiklos turi...

Vv

Vv portretas
Tai kokia žmonėms nauda iš tų europinių pinigų? Kažkas įsisavins, o skaitysis kad ir aš gavau ?

Voketijoje butu taip:

Voketijoje butu taip: portretas
Ateitu is Staatsanwahltschaft ir kai kam uzdetu antrankius , visuomene apie ivyki zinotu kita ryta pirmuose puslapiuose.

Naša raša

Naša raša portretas
Ne berežioš ty sebia jurij benediktovič ..i dniom i nočju vsio o strane svojei dumajieš...

absurdas

absurdas portretas
pasirodo, visuomenė apie VIEŠŲ finansų parceliavimą ne viską gali VIEŠAI sužinoti?

Liuks

Liuks portretas
Šaunūs vyrai, gerai atrodo, solidžiai apsirūpinę, oriai gyvena. Et kad ir kiekvienam Lietuviukui nors truputį nubyrėtų.

juokas

juokas portretas
Plėšikavimas tesesi kas per įžūlumas jau reikia maidano

Liuks

Liuks portretas
Tikra profesionalu vyriausybe...toks vaizdas kad senus ,bebrus, keicia izulus ,mankurtai,...labai skaidru...

Galerijos

Daugiau straipsnių