A. Monkevičius žada spręsti dėl pavaldžių įstaigų vadovų tinkamumo dirbti

Grįžti į straipsnį

Mokytoja

Mokytoja portretas
Kas gali paaiškinti, kam mūsų mažoje šalyje reikia tiek daug, net 19, ministerijai pavaldžių įstaigų? Kiekviena turi savo administraciją, darbuotojus. Mokyklų tinklą optimizavo, gal, laikas optimizuoti ir pavaldžių įstaigų tinklą?

Na

Na portretas
LVJC ir gražių projektų buvo

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kokie tau zalieji pradejo vykdyti skaidruma? Tie valstieciai jau 2,5 m. valdzioje ir neistenge pasidometi kas dedasi svietimo ministerijoje.Kas dedasi kiitose ministerijose.Monkevicius viesai apkaltino Masiuli,kad jis viska perdejo.Jo ministerijoj viskas skaidru.Juk jis toj ministerijoj ne per seniausiai dirbo ir paliko kaip palikima korupcija.

AS manau

AS manau portretas
Didesniu atlyginimu neleidzia moketi Vyriausybinis nutarimas.Stai geriau tegu ES pinigais naudojasi korumpuoti valdininkai,bet algu didinti negalima.Kur tai matyta premjere? Ir dar Sirinskiene su Skverneliu ir visa savo kompanija organizuoja smeizto kompanijas pries sonservatorius.Komisija ant komisijoskuri naudos neduos.O kas siandien vyksta jiem neidomu.

lauk is klaipedos politinis sukcius,

lauk is klaipedos politinis sukcius, portretas
taip metu praejo daug,bet tie patys vadovai sedi is tu laiku ,jie ir toliau vagia kaip buvo priprate vogti ,niekas nesikeite ,jiems europa o mums kaip tarybu sajungoj buvo taip ir liko ,tik dabar zalieji pradejo judinti tuos senius vadovus ,paziurek kur sedi seni vadovai visi vagia toliau

?

?  portretas
Valdas Jankauskas - nuo 1991 m. iki dabar yra Lietuvos vaikų ir jaunimo centro (LVJC) direktorius ? nepakeičiamas liberalusis ? Ir tiek metų buvusieji valdžiose nedarė auditų ar nematė kas vyksta ? Tautvydas Salys - nuo 1999 m. Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo aprūpinimo centras, direktorius ? Teisingai sako ministras , kad ydinga praktika ministerijai pavaldžiame sektoriuje susiformavo ne per vienerius metus. KODĖL nei viena buvusi valdžia ( konservatoriai , liberalai , socialdemokratai ) nematė bėdų švietimo sistemoje ? Gal būtų ir pedagogų algoms likę daugiau pinigų ? Ačiū "valstiečiams " , kad sujudino dumblą , kuriame "skendo " dar likę gyventi Lietuvoje .

Bet

Bet portretas
juk nepaskelbė įstaigų pavadinimų. Kodėl slepia? Ir kada tikrins kitas?

Tarybų sąjunga

Tarybų sąjunga portretas
čia ne prie ko. Paskaičiuokite, kiek jau nebeTS...

nejuokin

nejuokin portretas
visi seniai vadovai apsimeta durniai ,cia tarybu sajungos palikuoniai, lauk visus senius ,jie tik uzima vieta ir zlugdo valstybe,parazitai lietuvos,

AS manau ,kad valdantiesiem nerupejo skaidrumas.

AS manau ,kad valdantiesiem nerupejo skaidrumas. portretas
Milijonus skyre,o kaip juos panaudojo niekam neidomu.Kodel Skvernelis nesiteike ateiti pasikalbeti su streikuojanciais mokytojais? Kodel nenorejo skaidrumo ir nereikejo kontroles? O patirinus visas ministerijas tas pats butu.Europos sajungos milijonai i korumpuotu valdininku ,politiku kisenes.O galimai susijetie istakyti milijonai ir su valdanciaisiais ?

Galerijos

Daugiau straipsnių