Migrantų krizė ir pandemija koreguoja ministrų atostogų planus

Grįžti į straipsnį

Kam lygioje vietoje panika kelti.

Kam lygioje vietoje panika kelti. portretas
Sienos pažeidėjus į Lukiškes ir ramiai atostogaukit. Tegul Landsberio instancija aiškinasi kas kokiu tikslu Lietuvos siena pažeidė.

valio

valio portretas
Kaip lengva pašykti viską, dėl ko taip ilgai VISI kovojom.....

varijotui Cha cha cha

varijotui Cha cha cha portretas
Ei tu, ČIULPAU, lakstai per temas ir dergiesi, agraste perpistas

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Senas Kremliaus šuo visai nupušo - straipsnis apie migrantų krizę ir ministrų atostogų planus, o nukvakėlis Kęstas puolė mušti Saldžiūną.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Netrukdyk apmokamam Kremliaus šuniui Kęstui mušti Saldžiūną.

Kęstui

Kęstui portretas
nx rusui mus mušt raketa.Jis mus ,,sumuš" va tokiais, lietuviškų pridurku neįžvelgiamais tam tikrais socialiniais manewrais.Paskui dar ką nors gudraus sugalvos svetimom rankom..:D).Jau dabar katastrofiška padėtis LR sveikatos apsaugoje, kasdien degraduojančiame švietime, estetinio kanibalizmo beverčiuose kultūros reikaluose, ūkio nepriežiūra ir visišku jo nereguliavimu..Žmonės visa tai patiria kasdien ir kuo toliau tuo labjau niekina visą šitą valdymo sistemą su visais sąjūdiniais ideologais priešakyje:D).O kas sudaro Valstybę? Ne ne valdininkai, net ne turtas ar kiti turimi resursai..VALSTYBĖS PAGRINDAS YRA JOS ŽMONĖS.

ko

ko portretas
noret is /avinu/ su antpeciais ?;;;

Anonimas

Anonimas portretas
AUGI tiesiai i dešimtuka.TIK gaila jaunimas to galbut jau nematė ir su rusu kalba jau sunkiau jiems.O tai ta parodija tiksliai tinka.RAIKINAS išjuokė kai kurios TSRS valdininkus,bet kaip tiksliai jo žodžiai limpa kai kuriems LIETUVOS veikėjams.

Močiutė

Močiutė portretas
Nėra nieko baisiau būti tautos prakeiktiems.Save gerbiantis žmogus ir turintis gėdos -atsistatydintų,bet čia ,matyt,labiau rūpi lovys.

Kęstas

Kęstas portretas
Vaidas Saldžiūnas: Migrantų krizės įaudrintai Lietuvai – dar vienas išbandymas: Rusija jau pradeda telkti pajėgas. Blogiausia, kad tai mato tik Vaidas Saldžiūnas. Ypač jį nervuoja viena rusų raketa, pakrauta sunkiu branduoliniu ginklu. Ji tik mirksi lemputėmis ir yra nutaikyta tiesiai į Vaido Saldžiūno lovą. Oi, kas dabar bus? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Palaukit nuo rugpiucio bus i diena po 1000 pabegeliu,paziuresim ka tada darys musu spalvotieji zmogeliukai su savo partiniais oi bus draku,pastyniu, ,tokiu durniu nebuvau dar maciusi,suo ir tas protingesnis,neapsikente ir ikando pabegeliui,gyvunai protingesni uz musu ministerija jeigu dar taip galima sakyti,vargu,visai vyriausybei nuimti algas,padarytas lietuvai prazutingas veiksmas,pagal darbus ir alga 0000000000000000000000000000,

vezo

vezo portretas
G,LANZBERGIUI,BIJOTAITEI, ARMONAITEI ,ANUŠAUSKUI AŠ SIULAU KUO GREIČIAU i DEKRETINES ATOSTOGAS IŠeiti ,be jūsų reikalai klostysis geriau.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Ryškėja kitoks požiūris į Valstybės valdymą. Gandragalvių ministrams asmeninės atostogos buvo svsrbiau už viską.

Bilotaitę

Bilotaitę portretas
jau reik gydyt. Nuo anoreksijos.

nerašykit apie tas atostogas

nerašykit apie tas atostogas portretas
gėda skaityti. Jie turėtų visi stovėti prie sienos ir patys ją saugoti, jei nemoka susitvarkyti. Visiems neramu, o jie net negali paaiškinti, ką reikia padaryti, kad nusikaltėliai į Lietuvą nepatektų ir kada tai padarys. Tos demokratijos labai jau minkštos. Reikia pagaliau liautis laikytis netikusios Merkel taktikos ir grąžinti visus namo. Visi, kurie kirto sieną, nusikaltėliai, tegu važiuoja namo ir tvarkosi savo šalyje.

Pafa

Pafa portretas
Jie ir taip atostogauja. Ipatingai karviu melžėja bilotaitienė

GERIAU DARYTŲ, KĄ GERIAUSIAI MOKA- IMTŲSI PEDAPILŲ GEROVE.

GERIAU DARYTŲ, KĄ GERIAUSIAI MOKA- IMTŲSI PEDAPILŲ GEROVE. portretas
O šiaip galėjo ir toliau atostogaut- migrantai ir be jū pagalbos kelią Lietuvon suras. Prisilojo ant Batkos, slovė Kucharkai.

aš portretas
Ministrai - iš liaudies,o liaudyje - įvairiausių. Mums teko iš tų nevykusiųjų.Jie gina tik spalvotąsias papūgas.

skambinau

skambinau portretas
skambinau, skambinau ministrui... atsakiklis gaidžio balsu kartojo "ministras išvykĘĘs".

Gintaras

Gintaras portretas
Protingiausia,ka galetu padaryt - eit su visam,i visas keturias puses.

"Pavargę"

"Pavargę" portretas
Daug įdėjo jėgų šie tipeliai: viena stovėjo sargyboj, kad neduok dieve nieks neaplankytų iš bado mirštančių senuolių, kita dažė perėjas ir suoliukus, na o broileris kurpė planus, kokiu būdu įvesti tvarką svetimoje šalyje. Jums "pasisekė", o dabar srėbkit ką išsivirėt, toliau skurdinkit šalį, nukreipdami dėmesi nuo to kad esat nevykėliai.

Gausis \\\\\.../////

Gausis  \\\\\...///// portretas
piššššššššššššššššššššššššššššš......................

Anonimas

Anonimas portretas
kokios jiems atostogos dykaduoniams sedi tik ir ora gadina sugalvoja koki istatyma tik eilinio zmogaus smaugimui o tik pinigus dalinasi su ta balta kumele

>>>Augis \\\\\.../////

>>>Augis  \\\\\...///// portretas
>>>Taikliai,irgi aš ruošiaus,tu pirmiau.Šaunuolis.

to

to  portretas
ką jie pridirbo per kelis mėnesius jau jokios atostogos ar jų nukėlimas neištaisys ............

Dabartinių ministrų dauguma

Dabartinių ministrų dauguma portretas
Jie kilę iš artimųjų rytų, todėl lietuviai jiems svetimi, o atbėgėliai - savi. Nenuostabu, kad mums jie kenkia, o saviškius išlaiko mokesčius keldami mums.

Ita

Ita portretas
Kokios atostogos .......prisidirbo....,nesusitvarko ......lai dirba .....koks neukiskumas spygliuotos vielos turi tik 1,5km .....o saukstus ir samtelius perka uz aukso kaina ......

Augis

Augis portretas
Čia gaunasi pagal A.Raikino parodija, eiti į darbą ar ne? Jei nujeisiu tai tiek pridirbsiu kad velniai juoksis, tai geriau pabusiu namuose, tas labai tinka mūsų ministrams geriau sedekit namuose!

šūdo krūva

šūdo krūva portretas
kada duosit įsakymą šaudyti prie sienos, tegul puvą juodšikniai tarp tvorų

kokia

kokia portretas
pandemija?

>>>Monika \\\\\.../////

>>>Monika  \\\\\...///// portretas
Vargu jau tie "ministrai" išsrėbs tą savo šūdą,nes jų maumeniukai per minkšti,iš išvaizdos matosi,kaddd.........Prišikt jie gabūs.

Gytautas Vrubliauskas —

Gytautas Vrubliauskas — portretas
iš idėjos, greičiausiai užsiima laižyba. Idėjiniai patys pavojingiausi visuomenei. Jie yra briedžiai.

Monika

Monika portretas
Atostogų reikėjo išeiti vos priėmus priesaiką, gal ne būtų to košmaro su tais nelegalais. Dabar jau turite išsrėbti tai ką pridirbote.

:)))

:))) portretas
Vienžo ....Nei ministrai nei seimo nariai ..." tuščios " kėdės kurias brangiai apmoka mokesčių mokėtojai ...Ir dar įžūlios kaip laisva Armonaitė ..Atostogauja ponia ministrė ..pamiršusi seimo nario PAREIGAS ir šaukiamas sesijas !!! Balsavę už juos , mano galva , yra zombiai . Nežinau kito žodžio nesuvokiančiam ką daro .

gytautui vrubliauskui

gytautui vrubliauskui portretas
ar saldi ministru subinė.už laižyma sumoka ar iš idėjos laižai

Info pateikiama tipo " kokie vargšiukai rūpestingi " ?

Info pateikiama tipo " kokie vargšiukai rūpestingi " ?  portretas
net atostogas atšaukia , o kad yra seimo nariai , kuriems atostogos nepriklauso ( patys taip norėjo ir nesutarė ) tai dzin ?

O man pasakykite

O man pasakykite  portretas
NUO KADA SEIMO NARIAI TURI OFICIALIAS ATOSTOGAS ! ? Šios personos PAMIRŠO - jie seimo nariai !!!! Laisva Armonaitė DĖL ATOSTOGŲ praleido NEEILINĘ SEIMO SESIJĄ ! Štai dar vienas ŠIOS PIŠ VYRIAUSYBĖS nekompetencijos faktas ! Seimo narys - ministras ! PIŠ vyriausybė pati blogiausia per 31 m !

Pasinaudokite Bartasevičiaus patarimais

Pasinaudokite Bartasevičiaus patarimais portretas
Kaupkite stiklinius butelius, kamštines korkas, ryzelius, dizelinį kurą, benziną ir acetoną bei degtukus. Tai vienintelis būdas įvesti demokratiją (kaip Baltarusijoje siūlo įvedinėti Povilionis, Tapinas ir Žopos ministeris).. Kol viską laikysite atskirai, valdžia net negalės nuteisti.

Gytautas Vrubliauskas

Gytautas Vrubliauskas portretas
Kiek daug politikos žinovų. Čia tie patys kurie futbola ir krepšinį geriausiai žaidžia sėdėdami už ekranų. Jei taip nemėgstate šios valdžios, kodėl patys nekuriat partijų ir neinat į rinkimus ? Kiek čia iš vis ėjo balsuoti komentatorių įdomu ? Palikdami komentarą būtų gerai palikt ir kiek klasių baigėte. FB mokykla nesiskaito.

pasižiurėkit į bilotaitę

pasižiurėkit į bilotaitę portretas
ji net plaukų nesugeba susišukuot.ką daugiau kalbėt apie tokia moterį.rūbai kaip iš sekond hendo.ji savim nesugeba pasirūpint.kaip ji gali pasirūpint mumis.pas ją vištos smegenys.kaip ir pas kitus bendraministerius.

augis

augis portretas
del pinigu galima ir atostogas nutraukti gabrielius nuskrido i iraka ir is kart padvigubino migrantu skaiciu vietoj vieno reiso dabar skrenda du i Minska

Pil.

Pil. portretas
Snukius laikas atidengti.Varyti lauk reikia tokia vyriausybę su nesubrendeliais.Nusišnekėjai ieškodamas patarimų dėl migrantų anūke,laikas atsistatydinti.Tauta nepasitiki jūs visais ,nes nebuvo rinkimų kuriuose būtų balsuota daugiau kaip puse gyventojų.Apsišaukelių seimas,lauk juos iš ten !!!!

tikrai

tikrai portretas
jų atostogos atšauktos ,tik pablogins padėtį.Pridirbs naujų nesąmonių .O aplamai ,tai kokios čia atostogos jiems visą vasarą,kaip pradinukams?Jie juk seime atostogauja .Sėdi ant žmonių sprando ir dar tris mėn atostogų ?

būtų GERIAU jeigu atostogautų , ar išvis jų n e b ū t ų ,

būtų GERIAU jeigu atostogautų , ar išvis jų n e b ū t ų , portretas
Lietuvos ŽMONĖS gyventų r a m i a u, nes dėl jų KALTĖS s u s i p y k o m e su KAIMYNU, kaimynas g i n d a m a s i s nuo KONSERVATORIŲ PUOLIMO-Lietuvai "dovanoja" migrantus, kurie didina į t a m p ą , nes NEĮGALI vyriausybė n e g e b a tokį kiekį p r i i m t i, apgyvenginti - tenkinti jų ATVYKIMO tikslą ,tuo sudarydami PRIELAIDĄ į s i t e r p t i RUSIJAI "gelbėjant"ne tik MIGRANTUS, bet ir Baltarusiją. --Visa tai v yk s t a , dėl konservatorių v y k d o m o s ABSURDIŠKOS užsienio politikos--kurią į g y v e n d i n a ABSOLIUTŪS konservatorių p r o f a n a i .

Požiūris?

Požiūris? portretas
Gabriukas vos ne paskutinę minutę atšaukė...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Lietuvos idiotai, betvarkės daritojai...........

nuotraukoje lietuvių GENOCIDO vykdytojai

nuotraukoje lietuvių GENOCIDO vykdytojai portretas
jie savo mirtim nemirs.negrasinu,tik konstatuoju fakta..jei nespės pabėgti į savo izraelį

v

v portretas
Nedekit jus ju i ekrana , nusisaut tik belieka is gedos pries Tauta

Neišvengiamumas

Neišvengiamumas portretas
Tai kad visa ta trijulė galėtų atostogauti visam laikui,vis tiek niekas nepasikeistų,viskas palikta likimo valiai,valdantieji su savo liberallaisvapročiais pridarę Lietuvai tiek problemų,kurias vis dar didina su kainų ir mokesčių politika,skęsta dabar savo migrantų smirdinčiame liūne,ateitis tokia,kad viskas bus sukabinta tautai ant kupros,ir tai tautos daliai kuri neša visą ekonomiką ir valdininkus su politikais ant pečių.Ir kol tauta reikšmingai nepapurtys šito jungo,bus kaip buvę,tik SU LAIKU VISKAM ATEINA GALAS,toks istorijos dėsnis.

vika

vika portretas
Jie kas diena atostogauja ir tik su liezuviu mala,tai i viena sali nuskrenda ,tai i kita ir taip visa kadensija.Ir dar tokius pinigelius gauna ,kad visi taip noretu gyventi.

Šantaramas

Šantaramas  portretas
Šituos veikėjus išleisti amžinų atostogų, kad niekad nepatektų į valdžią.

Nesiutinkit

Nesiutinkit portretas
tautos.Kokios gali būti atostogos,kai migrantai šimtais laisvai eina per sieną kas nakt ?

Anonimas

Anonimas portretas
sitie veikejai turetu eiti jau amzinu atostogu. Visko pridirbo, viska sutvarke dabar ir pensijas geras gaus. Tegu sedi iki sulausk.

Galerijos

Daugiau straipsnių