A. Mazuronis sureagavo į R. Karbauskio teiginius: Darbo partija opozicinių susitarimų nepasirašinės

Grįžti į straipsnį

Nuomone

Nuomone portretas
Kas cia ora pagadino

Kurgi ne

Kurgi ne portretas
ponas gerai atsimena kas, kaip ir kam jį čia pastatė:D)_-- Man labai įdomu stebėti kaip Darba parcija mutuoja ir virsta į tokį patį monstrą kap konservynas, prieš kurį kažkada aršiai kilo jų vadas Vykctaras

Kodėl Mazuronis meluoja ?

Kodėl Mazuronis meluoja ?  portretas
Skaitom tekstą ...Karbauskis sako - opozicijos lyderiu SIŪLYS S.Skvernelį !!!! O Mazuroniui tai - kad Karbauskis bijo Skvernelio vidinės konkurencijos ? Jooooo...." gilus liberalus mąstymas " :) labai tinkantis konserwliberaliems : veidmainystė , melas ir kiršinimas ....zombiai tekstų neskaito , mąstyti nesugeba , ką koks , turintis interesų , pasako tuo ir tiki ...DARBO partija liko " darbo " tik iškaba , nes V.Uspaskichas EP liberalas , Gabšys teismuose su mgbolticu Kurlianskiu , Masiuliu . Mazuronis , tiksliai nepamenu lyg iki 2018 metų buvo Liberalų partijėlėje ( galima patikrinti ) , apie Guogos liberalumą jau ir rašyti neverta , visi norintys žino , bet kodėl V. U. jį " priėmė " į sąrašus ? Kiek Guoga " įdėjo " į rinkimus , kad net 1 išreitingavo ? Pinigai , pinigai , pinigai ...taip , tai irgi " darbas " :) Gal iš čia ir " darbo " partijos pavadinimas ? :))) Dirbk , užsidirbk vietą seime ? :))) Kada pradėsite mąstyti kas jus už virvelių politinių tampo ?

tai LIBERALŲ v a g i ų gaujos --SUBINLAIŽIO nuomonė,

  tai  LIBERALŲ v a g i ų gaujos --SUBINLAIŽIO nuomonė, portretas
šis s l i d u s vyrukas Mazuronis --iki šiol būdamas politikoje --tik MULKINO gyventojus ir alino jų gyvenimą--tą jis daro ir DABAR perbėgęs į ruso GAUJĄ - ir toliau tarnauja VAGIŲ liberalų gaujai -už n u m e s t ą KAULĄ

:)

:)  portretas
Kels rankytes per balsavimus seime kartu su seimo valdančiąją dauguma konserwliberaliais :) Kokia jie opozicija ? Mazuroniui liberali Čmilytė pirmajam pasiūlė seimo pirmininko pavaduotojo pareigas . Tokie patys ir paluckiniai socdemai . Tik " valstiečiai " neprasilenkė liberaliems už tai ir buvo visą praėjusią kadenciją " tiriami nepriklausomų " TV " žurnalistų " ? Kiek medijų valdo mgbolticai ? :) Kada pradėsite iki rinkimų " matyti - analizuoti " , o per rinkimus - galvoti ? V.U. su Guoga rengia šou , o jūs nesuvokiate ? :)) Pagarba Karbauskiui , sugebančiam suvokti ir garsiai pasakyti be jokio padlaižiavimo . Pagarba .

Augis

Augis portretas
Subinlaiža!

:)

:)  portretas
Kur jau liberalusis pasirašinės :)) Gal dar mgboltiku " sutartys " galioja ? :) Darbo partija kartu su Liberalai dalyvauja politinės korupcijos byloje ? O ir Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskichas Europarlamente liberalų frakcijoje .

onute

onute portretas
MAZURONIUK AR MAŽAI PRISIGROBĖT IŠ LIETUVOS KAD DAR AMSI ŠUDELI ILGAI NESĖDĖSI TAI GAL PATYLĖK BRUDAŠIAU

ogi

ogi portretas
kitaip ir nebus juk socmafija kartu su dilbsteitu o sis vyrsesnis?.

Galerijos

Daugiau straipsnių