A. Mazuronis: Laisvės partija nesuinteresuota Partnerystės įstatymo priėmimu

Grįžti į straipsnį

dru

dru portretas
Koks gyvenimas be partneristės.

vel

vel portretas
pe de ras tai

ei , konservų s k a l i k e ŽALIMAI ! - ko lauki

ei , konservų s k a l i k e  ŽALIMAI ! - ko lauki portretas
kgebisto OŽIO t v a r t e ? - junkis prie IŠANGĖS gaujos -- būsi 251- mas "protingas akademikas", ten tavęs laukia ,dar" protingesnis" ŽUKAUSKAS. -- IŠANGĖS gaujoje būsite "išminčiai" ;- kaip supriešinti MŪSŲ anomalinius VAIKUS, su normalios laikysenos ŽMONĖMIS ,kuriuos n u s k r i a u d ė GAMTOS evoliucijos procesas.

Gaila žmogaus

Gaila žmogaus portretas
Man labai gaila vargšo akademiko Žukausko.Net įsivaizduoti sunku,kaip jis jaučiasi tokioje kompanijoje.Žmogus aukojasi dėl priėjimo prie lovio.

ANOMALINIAI nukrypėliai n e s u v o k i a

ANOMALINIAI nukrypėliai n e s u v o k i a  portretas
kodėl jie tapo NUKRYPĖLIAIS, --nors k o n s e r v a i tai žino, jiems neaiškina , nes NUGRIŪTŲ konservatorių CHUNTOS n e į g a l i valdžia.-- Taigi taip -SNARGLIŲ d ė k a išsilaiko pasmirdusių konservų CHUNTA.

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Iki kokio lygio nusirito Mauzoroniai.

zydru vaivorykstiniu agrastu choras

zydru vaivorykstiniu agrastu choras portretas
ydomu jie issirykiave pagal ,,,balsus,, [ skleidziamus per isdralintas skyles] ar paleidzia garsa pagal vyr gaidzio [ dirigento] mostus ???

Aš rimtai.

Aš rimtai. portretas
Ar susiforminę partnerystę pagal įstatymą privalės tarpusavyje tratintis? Kodėl ta partnerystė galima tik tarp dviejų žmonių? Leiskime partneriautis bet kokiam skaičiui žmonių, neribojant nei lyčių, nei jų proporcijų. Visą tarpusavio atsakomybę prilyginti šeimai. Jei kas nori tokių laisvių, tai tegu jomis naudojasi su pilna atsakomybe.

p a s m i r d u s i o s IŠANGĖS gaujos tikslas -

p a s m i r d u s i o s IŠANGĖS gaujos tikslas - portretas
niekinti pagrindinę Lietuvos valstybės l a s t e l ę ŠEIMĄ, kaip į r a n k į pasikvietė k g e b i s t a s OŽYS, kad "sustiprinti" konservatorių CHUNTĄ, kurie 32 metai alina Lietuvos žmonių gyvenimą.

Tik referendumu

Tik referendumu portretas
Gali būti priimtas partnerystės įstatymas. Pradėkime nuo to

nėra specinstrukcijos

nėra specinstrukcijos portretas
kaip iškrypėliai partneriaus priėmus įstatymą ..........''tobulinkit'' toliau

Juokiuosi

Juokiuosi portretas
nesustodamas.:D

Dabar

Dabar portretas
Kiekvienoje trobikėj ir santa Barboros serialai gyvai, ir vergių izaurų prototipai, ir nuosavas klapčiukas su zakristijonu, šinkorka su padaru už tris centus irgi pasižymėjo, dabar margansovkės praskiedžia ir patiekia kaip vyndarystės inovaciją...vienintelis protingas sprendimas - tylos įžadai. Nejaugi prisipažins Palangos fėja su kastyliu vietoje galūnių, kad visi jos sūnūs kas vasarą eina į tarkų drožimo rungtį, o duktė vienintelė po atlikto laboratorinio tyrimo vyriškų hormonų turi daugiau nei visi penki jos broliai kartu sudėjus? Ir visi paslaugų versle ...bybiotekininkai.

tai

tai portretas
Visi LR piliečiai šlykštisi gašlūnų įgeidžiams pataikaujančiais politikais. Malonu, kad nors viena partija nuo jų atsiribojo

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Šlykštesnį vaizdelį vargu ar rasi._____Pagrindinis Lietuvos rūpestis,-šiknos rūpestis.

nu jo

nu jo portretas
kur jie bus suinteresuoti? Juk tada niekas neberašys kaip pupulius padarus skriaudžia. Visas malonumas dings ir jokio pasitenkinimo iki skausmo neliks, nors dulkinsies iki nudvėsimo.

Galerijos

Daugiau straipsnių