„Valstietis“ M. Puidokas nenuleidžia rankų dėl draudimų rūkaliams

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiu dievui, kad prieš 14 metų mečiau rūkyti, (rūkiau 42 m.) nors tada jokių Puidokų prievaizdų nebuvo. Bėda, kad tie naujieji prievaizdai praranda realybės jausmą.(nerūkyti matomumo zonoje). Man atrodo, kad lengviau būtų visai uždrausti rūkyt. Išnyktų rūkoriai, išnyktų ir kontrabandininkai

bbb

bbb portretas
Ko taip kuklinas? uzdraustu rukyt visiskai, tai butu tvarka.amen

...

... portretas
"Jei iš žmogaus rūksta dūmai, tai reiškia kad jis užsidegė - reikia jį vandeniu perliet, atlikt gerą darbą, užgesint" - jei tai būtų įteisinta greit rūkymo problemos nebeliktų. ;)

Stasys

Stasys portretas
Klounas

kas turi

kas turi portretas
Uz ka tas ir ruko kiti taupus nepirks nes brangu.bet yra zmoniu kurie jau rukymo priklausomybe turi 30-40 metu.tada buvo madinga.

Viciunia iš Šančiu

Viciunia iš Šančiu portretas
BLOGIAUSIA YRA TAI,KAD už rūkalius turi rūpintis kiti.Sunku suprasti,kaip žmogus gali taip švaistyti savo SVEIKATĄ ?NEKALBU,KAD JAM NUSIŠVILPT į kitų.Ypač mergaitės.Savo gyvenime nemačiau tiek rūkančių moterų.Ir rūko atsakančiai,godžiai.Jau turi priklausomybę.Savižudžiai ir savižudės:ATSIPEIKĖKIT.Tikrai čia (rūkymas) nėra nekaltas žaidimas.Nuo jo greičiau yra mirštama-gyvenimas duodamas vienas.Atia.

Galerijos

Daugiau straipsnių