M. Puidokas ketina kurti naują partiją

Grįžti į straipsnį

Algys

Algys  portretas
Tegul kreipiasi i NASA,ten firma apie kosmosa daug zino,pades Puidokui SIRIJAUS partija ikurti,o gal veislei ir zaliu zmogeliuku duos?

Bet tai

Bet tai portretas
Na ir sapnas jis.

Algirdas Paseveckas

Algirdas Paseveckas portretas
Ko jau ko,taciau partiju ir prekybos centru tai Lietuvoje netruksta.Kazkoks marazmas.

Puidokas

Puidokas portretas
Kursiu ateivių iš Sirijaus partiją.

atsipeikek vaikeli

atsipeikek vaikeli portretas
Puidokas pasielge negraziai. Su valstieciu partija atejo i seima ir dabar atliko mauro darba, pakenke valstieciu kandidatui Skverneliui. Susireiksmines jaunikaitis, matyt jam koservai pazadejo koki posta, jei pasidave ju ikalbinejimams. Konservai prie visu lindo, jei net Vaitkui siule stot i konservu partija

Kaunietė

Kaunietė portretas
Norėčiau paprieštarauti šiam teiginiui: "2016 metų Seimo rinkimuose M. Puidokas dalyvavo su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, tačiau šių metų vasarį jis pašalintas ir iš partijos, ir iš jos frakcijos Seime dėl sąmoningo kenkimo premjerui Sauliui Skverneliui." M. Puidokas NEKENKĖ premjerui Skverneliui! Jis tik pasakė principingą kritišką kalbą LVŽS suvažiavimo metu sausio mėn., kurioje kritikavo Karbauskį ir partijos kolegas, kad jie nesilaiko rinkėjams duotų pažadų. Skvernelis šio suvažiavimo metu buvo išrinktas kandidatu į Lietuvos prezidentus. Maždaug po 2-jų savaičių po suvažiavimo garbių Lietuvos piliečių M. Puidokas per spaudą buvo pakviestas kandidatuoti į prezidentus. Po ilgų svarstymų sutiko vasario 11 d., savo Spaudos konferencijos metu, suspendavęs narystę partijoje, o sekančią dieną, vasario 12 d., rytinio posėdžio metu Seime buvo pašalintas iš frakcijos, iš kurios dar neketino trauktis. O vėliau -- ir iš partijos. Tai kur tas jo sąmoningas kenkimas premjerui?

Apatiniam

Apatiniam portretas
Viskas teisingai, tik vardą su komentaru sukeisk vietomis.

Anonimas

Anonimas portretas
Durnelis

Galerijos

Daugiau straipsnių