M. Danielė įregistravo pataisas dėl sekso be sutikimo: grėstų areštas ar net kalėjimas

Grįžti į straipsnį

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kam rinkote visokias neaiškias morganas armonaites skaistes sūnelius, anūkus ir dar visokius tokius? Dabar ne tik mokyklos apkrautos įsivertinimo, plačiojo, išorės ir dar kažin kokio audito, refleksijų popieriais, bus pilni ir miegamieji visokių sutikimų/nesutikimų seksui raštais! Tik morganos dar nepasakė, kiek metų reikės saugoti juos! Mokyklose popieriai labai saugomi - daugiausia 10- 20netų!

Tie valdantieji mulkiai

Tie valdantieji mulkiai  portretas
Taip paprastai ir šaltai gąsdina kalėjimu kad net peršasi mintis visus juos ten paimti ir sukišti ilgam.....

???????? \\\\\.../////

????????  \\\\\...///// portretas
?O,kaip rackevičiui su siamunko ir į juos panašūs reikės blankus pildyti,ar lytinis elitas atliedžiamas,nes jie "sąmoningi",sutars ir žodžiu.

Kęstas

Kęstas portretas
Liberalai prarado valdžią socialiniame tinkle „Twitter“: Muskas atkurs užblokuotas paskyras: “Ponas Muskas sakė, kad kitą savaitę, ketvirtadienį, „Twitter“atkurs užblokuotas paskyras, jei jos „nepažeis įstatymų ar neprisidės prie šiurkštaus šiukšlių siuntimo“. Ponas Muskas apibūdino save, kaip žodžio laisvės absoliutistą, ir sakė, kad „Twitter“ paprastai turėtų įsikišti tik tam, kad laikytųsi vietos įstatymų. Jis priėmė sprendimą po platformos vartotojų apklausos. „Vox Populi, Vox Dei“, – tviteryje paskelbė jis. Lotyniška frazė reiškia, kad žmonių balsas yra Dievo balsas.” Tai kaip čia dabar, Juozai, žmonių balsas yra Dievo balsas? O mes galvojome, kad tik Landsbergių balsas yra Dievo balsas... Ir dar pasirodo, kad reikia įstatymų laikytis? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

narkomanes fantazijos

narkomanes fantazijos portretas
Idomu kada morgainai sove tokios mintis sitam istatymui,po eilines narkotiku dozes ar po lomkiu del dozes trukumo

Eilinis zmogus kai darbinasi turi pereiti

Eilinis zmogus kai darbinasi turi pereiti portretas
med komisija ,kitaip nepriima i darba.Kodel kandidatu i seimo narius netikrina psichiatrai? juk jie kurdami istatymus zaidzia su zmoniu gyvenimais ir likimais.Laikas priimti ir valdininku asmenines atsakomybes istatyma.Balsuosiu tik uz tuos kuriu programoje bus ASMENINES VALDININKU ATSAKOMYBES ISTATYMAS,PSICHIATRO PAZYMA NORINT TAPTI KANDIDATU I SEIMA.

cha cha cha

cha cha cha portretas
Kaip jums sitos narkomanes kliedesiai? Norite kad puse Lietuvos butu tokie glusiai?

nesuprantu

nesuprantu portretas
Negi seime nėra ką veikti-kaip priiminėti sekso įstatymus? Man, kaip pilietei, gėda už šios kadencijos seimą.

mmm

mmm portretas
Jauciu ta salia sedinti mymra net ciulpdama nesisypso.

narkomanes kliedesiai

narkomanes kliedesiai portretas
O kaip panelyte irodys kad nesutiko myletis jeigu nereikia rastisko sutikimo? Prievartautojas sakys kad ji su dziaugsmu sutiko, o kaip ji irodys kad ne? Parodys melyne ant slaunies ir teisi bus tik viena puse? Kol seime posedziauja narkomanai, alkoholikai ir psichiatrines pacientai tol valstybeje totali betvarke.

S.S.S.

S.S.S. portretas
ant kiek reikia būti buku, kad priiminėti tokius įstatymus. Sutikimas tai koks pirmiausia turi būti? Raštiškas? Nes jei žodinis tai niekinis ir niekaip neįrodomas. Vienas sakys sutikau, kitas sakys atvirkščiai. O prievartautojams aplamai vienodai visi sutikimai ar nesutikimai.

Lukas

Lukas portretas
Liudna,kaip nuo 13 metu smegeneles yra pazeidziamos narkotiku ir kaip pati sake visko isbandyta,tai paliko pedsaka nes mastymas auksciau juosmens taip ir nepakyla ane Dalia Kulikauskaite=Morgana.Seip be priezasies nebutu keitusi savo vardo ir net pavardes.

Vau

Vau portretas
Gelbejam kreivi demesi kreipem,

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
ŠTAI KAS DAROSI , KAI ''ALBINOSAI'' IR PRIJAUČIANTYS NARKOMANIJAI , O KARTAIS IR VARTOJANTYS ,PRILEIDŽIAI PRIE ĮSTATYMŲ LEIDYBOS ., SVEIKU PROTU NESUVOKIAMA .

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Dėl ''Priekabiavimo įstatymo'' žurnaliūgos jau verkšlena , kad tragiškai sumažėjo gimstamumas , TAD VARYKIT TOLIAU BE ATODAIROS , , dinozaurai irgi išnyko dėl dinozaurių arogancijos , o pas mus moterys taps šventos , kaip INDIJOJE KARVĖS .

Valio!

Valio! portretas
Dabar tegul tik boba is ryto neduoda pinigu pachmielui. Is karto policijai zajava, kad be mano sutikimo nakti manimi seksualiai pasinaudojo. Gaus aresto, kita karta zinos kaip is ryto bumbeti.

cha cha

cha cha portretas
Taigi, Morgana, ruosk firmini sutikimo blanka, priesingu atveju teismai bus uzversti pareiskimais. Visas visu Lietuvos pilieciu lytinis gyvenimas nuo siol privales buti iformintas rastiskai.

nuomone

nuomone portretas
Kol nebus legalizuoti viesnamai, tol sitas istatymas visuomenei bus daugiau zalingas negu naudingas

Ne nu

Ne nu portretas
ar ji normali? Kiek galima valdžioje laikyt tokius glušus? Ir kentėt jų kasdieninius LR įstatyminės bazės darkymus ir pideriu vykdomus politinius prievartavimus? Spirkit jai i sikna kad lėktu neatisukdama

alio

alio portretas
Cia tas sutikimas kokiam seksui? Tik vaginaliniam, tik oraliniam ar gavus sutikima galima visais budais? Prasom smulkiau. Kaip zinia zodinis susitarimas neturi jokios juridines galios, tai kaip bus zodinis nesutikimas irodomas ir baudziama? Kas bus kaltas, tas kas sutiko ar tas kas tuo metu tylejo? Gal susitarsime kad ikisiu tik trecdali, o ismuks visas? Tai bus sunkus nusikaltimas? Matosi kad pas Morgana jau daug metu moliuge kralikai pisasi.

> beliko isteigti narkomanu ir prostituciu partija - tai

> beliko isteigti narkomanu ir prostituciu partija - tai  portretas
Nereikia nieko steigti. Narkomanu, prostituciu ir LGBT partija vadinasi "Laisves partija".

čia aiški

čia aiški portretas
abstinencijos pasekmė

Ei, Morgana!

Ei, Morgana! portretas
Na, permiegosiu as su panele, o ji kita diena po pietu sugalvos kad vakar man sutikimo nedave. Kas tada? Kur viesnamiai kuriuose seksas legalus? Narkomanu sprendimai visada yra neadekvatus.

beliko isteigti narkomanu ir prostituciu partija - tai

beliko isteigti narkomanu ir prostituciu partija - tai  portretas
visiems butu aiskiau kas yra laisvininku partija, kuria pasirinko garbingiausias zaliakelnio isrinktasis - paskelbes, kad i zvalgyba ir politine veikla paima islaisvintojus is sexo ir narku

diedas

diedas portretas
Geras istatymas. Tik suzinai kad be tavo sutikimo boba dulkinasi su kaimynu-abu i kalejima, nes tavo leidimo nei vienas negavo. Dar butina atidaryti viesnamius. Boba nesutinka, o tu sau svilpaudamas legaliai pas 30 metu jaunesne. Susimoki ir jokiu problemu su istatymais.

ll

ll portretas
Tai turės darbo pensininkės ,kai viską prisimins,Ir tas noras būti bejėge auka, lyg tai čia Afganistanas būtų, ne 21a Europa,Siekia kad už narkotikus nei arešto nei baudų,jei kas ,pagrybaus,, kaip Diavara tai isterika kad blogi įstatymai o ne ta ,kuro pažeidžia juos,lytis keičiama per parą ir to priekyje Lietuvoje dirbanti bet ne Lietuvai ši ponia,Nors sau ji reikalauja išskirtinio rūpesčio,taigi jei jos gimdymo metu bus mažą kiekį pavartoję gydytojai,slaugytojai ji turėtų nedepresuoti o priimti ,kad tai normalu.,Po 32m atėjo jaunoji karta į valdžią ,kuriai nusipjauti į viską ,išskyrus menkus ,siaurus savo fiziologinius poreikius ir aklas bukas tarnavimas visiems užsienio projektams .

Juozas

Juozas portretas
Aukščiausias debilizmo lygis,matote kas būna su buvusiais o gal ir esamais narkomanais.

Seime

Seime portretas
priverstinis orentacijos keitimas .............. vietoje dingusios ''mergaitės'' su vyriškais lytorganais kažkoks naujas subjektas reklamuojasi - viešai įteisinto sexso viešoje erdvėje užsimanė

Jeronimas

Jeronimas portretas
Už ką tas Dievas baudžia Lietuvą. Visko matėm, bet tokių kosmonautų dar neteko.

Prana` as

Prana` as portretas
tAI YRA lŽLAIKŲ PABAIGA IR KIEKVIENAS NUSIMES SAVO KAUKES.KAS TO NEDARYS, TIEMS BUS JOS NUPLĖŠTOS.

Javė

Javė portretas
Skubiai reikia steigti "SEKSO STEBĖJIMO KOMISIJĄ", kurią, kiekvienas užsimanęs pasimylėti, turėtų išsikviesti

Buvusių

Buvusių portretas
Narkomanų nebūna...:)

atsiminkit

atsiminkit portretas
žmonės visų šitų darbo imituotojų iniciatyvas prieš rinkimus. Užsirašykit ant lapelio pavardes visų šitų padlų ir prisiklijuokit ant šaldytuvo, kad nepamirštumėt. Ir būkim pagaliau principingi, kad politinės prostitutės ir nuo narkotikų apsvaigę daugiau niekada neatsidurtų seime.

morganai

morganai portretas
na c'hui tu man tokia reikalinga kaip moteris , išsi vimelė esi , motka hašą uostė, dar kai tavę darė su girtu tėvu. tu geriau viena nevaikščiok

V,L

V,L portretas
Dar pakentekim pora metu , po rinkimu ši *laisves* partijele manau bus užmiršta visiem laikam......

>>>Stasys \\\\\.../////

>>>Stasys  \\\\\...///// portretas
>Manau čia nėra ko diskutuoli,dėti............daugtaškį............,nes apie durnius tik durnai.___Tą jų "atradimą" turėtų nagrinėti psichijatrai.___Kur mūsų Gitana,kodėl leidžia tokias nesąmones?

jonas

jonas portretas
Tokiu atveju pats laikas paraleliai iteisinti prostitucija,bet va cia ir isaiskeja situ politiku bailumas ir liberalumas,kuris tik garsiuose sukavimuose.

Daniele

Daniele portretas
Bus lietuvos sekso notare

Baisu

Baisu portretas
Kada ligoniams duoda valdžią.... sėdi patenkinta- pschichinė

Stasys

Stasys portretas
Manyčiau viskas vyksta apgalvotai.Pirmiausia sulaikoma,kyla spaudoj diskusija .Kitą dieną jau seime, iškeliamas klausymas dėl ka apių,o po to seka klausymas ir del sėkso be rašytinio sutikimo.Manyčiau normalioj šaly ir normalūs žmonės santuokoje pasižada gerbti,mylėti viens kitą ir kurti šeimą.Šalyje yra rimtų klausymų ir seimas turėtų spręsti skurdo mažinimą.

Anonimas

Anonimas portretas
reikia skubiai statyti daug kalėjimų, matyt... nes toooooookia problema....

Puritonas

Puritonas portretas
Kur rasti prašymo formą? Išdalinčiau prašymą visoms pažystamoms moterims, gal kuri ir pasirašys.

Siaubas ........

Siaubas ........ portretas
šitą sutve padarė vaivorykste degradacijos simboliu iskrypeliu rankomis........

Žemaitis

Žemaitis portretas
Net valinskiui nepavyko tiek debilų surinkti vienoje vietoje kaip piš

Debilizmui nera ribu

Debilizmui nera ribu portretas
Vis zemyn ir zemyn..

Vaidenasi

Vaidenasi portretas
Danielė - prostitutė? narkomanė? aferistė? provokatorė? ligonė? seimo narė?

kaunietis

kaunietis portretas
Ja reikia skubiai gydyti.Narkotiku prisirujusi nesuvokia aplinkoj. Ji vyrui irgi neduoda kol nepasiraso sutikimo?

Femin totalitarizmas

Femin totalitarizmas portretas
Kai malonumus ir narkotines medziagas legalizuoja ir pradeda istatymais reguliuoti gamtines zmogaus funkcijas bei sudarineti zodzius kuriu negalima greit bus vartoti tai yra kazkokia naujojo totalitarizmo forma.

Duokit tai narkomanei pagaliau dozę

Duokit tai narkomanei pagaliau dozę portretas
Gal apsiramins

Geras sumanymas

Geras sumanymas portretas
O UŽ MTERS NEPATENKINIMĄ. SUŠAUDYMAS

...

... portretas
Tegul ji daro ten ka nori. Po sitos valdzios atejus nauja valdzia turi visa ta suda isvalyt, ka jie prikure

Algis

Algis portretas
Neturi ka veikti asilų banda

HuaVey

HuaVey portretas
Durnių ir debilų įstatymas ir tokia pati valdžia :) :D

Kns

Kns portretas
Geda

MANAU

MANAU portretas
Prieš kiekvieną Seimo posėdį,Seimo nariai turėtų priduoti tyrimus dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Kerstas

Kerstas portretas
Oi kaip gerai greiciau ta istatyma patvirtintu Galesiu savo boba pagaliau mentam priduot nes rasysiu zajava kad be sutikimo tvatina ir gal i kaleima ja uzdarys nes nei valgit padaro nei namus tvarko grysi alaus truputi isgeres tai rekia nu tipine lietuviska boba su kuria negali gyvent Cia atgaiva bus vyram toks istatymas

Kęstas

Kęstas portretas
Aišku, kad narkomanės geriau, negu visi kiti. Jų galvutės neveikia, nors pasijuokti galime. Reguliuokime viską, įskaitant kvėpavimą. O gal geriau skubiai įveskime tvarką atšaukti Seimo narius, kurie krizės metu užsiima nesąmonėmis? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

klaipėda

klaipėda portretas
nelaisvę nelaisvės parsidavėliams

Kaunas

Kaunas portretas
Visa laisves partija kluonu partija kaip ir opozicija,bet vistiek geriau nei uspachihas su janeliunu europos parlamente atstovaujati rusijai.

o,liūdytojas , kuris tvirtins sutikimą,tarp dviejų asmenų,

o,liūdytojas , kuris tvirtins sutikimą,tarp dviejų asmenų, portretas
ar jis vykdomas, grupineme dalyvaus akį pamerkus?juk reikia viską apgalvoti?

TURIM PLANĄ

TURIM PLANĄ portretas
MORGANA SUSIRŪPINUSI ANTRO GALO APSAUGA ,NES ANŪKĖLIS NUSPRENDĖ JOG SUKILUS ELEKTROS KAINOMS PRIVALOM NUSIMAUTI KELNES IR ATIDUOTI UKRAINAI...O.TAIVANAS GAL INVESTUOS Į SEKSO APSAUGINĘ SIGNALIZACIJĄ

Klasika

Klasika portretas
Kad nukreipti dėmesį nuo rimtų problemų, į sceną išleidžiamas klounas ir cirkas prasideda

Manau

Manau portretas
Gimdyk greičiau ,Morgana !Vejai Tau galvoj. Bet piniginė pilnėja - paskubėk .!

Anonimas

Anonimas portretas
Kai apsivartoje narkomanai kuria įstatymus tai taip ir gyvename...

O kiek žmonių tikėjo laisvės partija

O kiek žmonių tikėjo laisvės partija portretas
Buvo sukurta iliuzija, kad ateis logiškai mąstantys į valdžią, gal atgaiva bus, logiški sprendimai bus daromi.. vargšai žmonės eilėse stovėjo, kad prabalsuoti per rinkimus, nors daug nežinomųjų buvo.. Už kąąą konkrečiai nemanau kad kas balsavo asmeniškai, nes sušoko visi į seimą pagal sąrašą su dideliu pasitikėjimo bonusu. O dabar tie nežinomieji, iš sąrašo, atsiskleidžia visų gražumu, įtikėję savo tobulybe

J

J portretas
Na ir kaip gyvenimas pagal narkomanu ir lgbtistu istatymus bus suskirstyta galutinai vyru ir moteru teises moterys bet kada kad ir po 20 metu gales apkaltint vyrus ir uzdaryt i cype su turto konfiskavimu jeigu vyrai ir toliau sedes seime ir durniem istatymam pritarines tai jau zmogos

Tikrai

Tikrai portretas
Panašu, jog ten sėdi pagrinde neadekvatai, apsirūkę besmegeniai ir šiaip nupušėliai, bedivaržydami, kuris bukesnį įstatymą pasiūlys! Morgana bent domėjosi, kad mes turim teisinį įstatymą, jei pvz moteris išprievartaujama!?!? .. Nors ką ten... žolė gi valdo... Tokiems viskas, kas nenormalu-yra netgi pavyzdinga norma. Tai apie sveiką protą nė kalbos!

Anekduotas

Anekduotas portretas
Motina nenorejo, tevas nesistenge, va taip ir atsirado morda.

čia jau klinikinis atvejis

čia jau klinikinis atvejis portretas
Neaišku tik viena-ar šita 100% neadekvati žmoga pabėgus,ar paleista per klaidą?

GAL JI BEDUGNĘ PASIEKĖ?

GAL JI BEDUGNĘ PASIEKĖ? portretas
Ko gera lietuvos merguželė DANĖLA MORGANA NARKOTIKUS BEVARTUODAMA PASIJUTO ESANTI KAŽKURIOJE ES VALSTYBĖJE,KURIOJE PILIEČIAI TAIP IŠLAISVĖJĘ JOG TAPO SUGYVŪLIEJĘ NET.WC ATLIEKA.< ČIA IR DABAR>...PER NARKOTIKUS NEMATO ,JOG MŪSŲ JAUNIMAS TIK PRADEDA SUGYVULIETI IR TIK DALIS ....DAR NENUSIGYVENO IKI TOKIO LYGIO,KAD NEVALDYTŲ SAVO POREIKIUS...... KIEKVIENAS SPRĘNDŽIA PAGAL SAVO SUGEDIMO LAIPSNĮ

Vika

Vika portretas
Legali prostitucija nores vyras gaut lai sumoka tuomet tylesiu

Anonimas

Anonimas portretas
Ziuriu, kad pasalpiniams valstieciams vakarietisko lygio istatymai netinka. Geriau prievartauti ir dauzyti savo zmonas, nes tai jiems normalu. Jums, valstietukai, Rusija tikrai patiktu.

Alma

Alma portretas
Sveikam protui nesuvokiama. Kai atrodo, kad pramušė dugną, pasirodo, kad dar gilyn galima nukvailioti

Rurikas

Rurikas portretas
Tai prezikus irgi tik su leidimais pardavines? Kad vatnikai neuzsiminetu kontrabandiniu sieksu?

Tomas

Tomas portretas
Kazkokia NElaisves parcija, gp pasai, sekasas pagal leidima, tai ir su kanapem taip bus? Tik irinktesems pardavines?

bigcatwar

bigcatwar portretas
..va kas gaunas,kai galvoja apatine kuno dalim..

Anekdotas

Anekdotas portretas
Vieną rytą blondinė ruošiasi į miestą. Prieina prie savo naujų batelių: - Iš kur atsirado ši didelė skylė mano naujuose bateliuose?! - persigąsta. Mąsto valandą, dvi... - A, čia kojai įkišti!

Anekdotas

Anekdotas portretas
Eina trys merginos paplūdimiu ir mato - guli vyras, veidą užsidengęs skrybele ir... daugiau nieko. Visai nuogutėlis. Brunetė sako: - Hm... tai tikrai ne mūsų kaimynas. Antroji, rudaplaukė, priduria: - Ir ne iš mūsų viešbučio. O blondinė galiausiai užbaigia: - Ką jūs, jis net ne iš šito miesto.

taigi

taigi portretas
duota zadanije nukreipti demesi nuo svarbiu Lietuvai problemu, spektaklis tęsiasi.., klounai dirba.

user1252122.sites.myregisteredsite.com

user1252122.sites.myregisteredsite.com portretas
Kas ir kokiu tikslu organizuoja visą šitą masinį baltųjų genocidą?

Teisininkė

Teisininkė portretas
Kaip reikėtų įrodyti procese, duotą žodinį sutikimą, jeigu nėra rąštiškos valios ar liudytojų.Kaip?))

Neužkibkit ant propagandos kablio

Neužkibkit ant propagandos kablio portretas
Visa tai širma, kad nukreipti dėmesį ką išdarinėja PIŠ'as. Tuoj pas bankus bėgsit atsiklaust ar pasisiot galima.

pastebejimas

pastebejimas portretas
Dalia Kulikaite,kokia dar morgana daniele...

Reiks

 Reiks portretas
Parasyti prasyma ,gal pasirasytu ,patraukli .

Man atrodo

Man atrodo portretas
kad ši dama kiek neadekvati. Pasiūlo priimti įststymą, kuris prasilenkia su sveiku protu. Ne kartą girdėjau ją svaičiojant apie šį įststymą, bet nei karto nėra paaiškinusi, kaip ji įsivaizduoja tą sutikimą lytiniams santykiams - ar garsiai ir viešai turės moteris sutikti, ar raštu, ar spaudoje ir televizijoje, ar iš Seimo tribūnos turės pareikšti, kad pati nori ir duoda…

Anekdotas

Anekdotas portretas
Vyras sako savo žmonai: - Kodėl tu niekada nedejuoji kada mes mylimės? - O reikia? - klausia žmona, - Na aš galiu, tu tik pasakyk kada. Mylisi... Žmona klausia: - Ar jau dejuoti? - Dar ne, - atsako vyras. - Ar jau? - Na dabar dejuok! - Na ir gyvenimėlis... Kaimynė su nauja mašina važiuoja, o aš vis su ta pačia gelda... Kailiniai baigia nuplikti, jau nekalbant apie batus praėjusio šimtmečio, man jau gėda ir į gatvę išeiti...

Tomas

Tomas portretas
Nori prostitucija legalizuoti, o gal je tiesiog uz balsus duoda savo uzpakali iskripeliams naduoti, o dabar bus atmazke, kad sutartes neturi.........

Futuristas

Futuristas portretas
Dabar negalės smurtu sekso gauti, turės jėga priversti pasirašyti popierių ir seksuotis legaliai. Na gražu

Vil

Vil portretas
Jūsų nuomone, jie adekvatūs? Ar pavartojus minkštųjų suskystėja ir smegenys? Mano nuomone, taip.

Anonimas

Anonimas portretas
Rastisko, notaro patvirtinto sutikimo bus mazai. Reikes medicinines pazymos kad sveikas ir is psichiatro pazymos. Taip pat is mokesciu inspekcijos ir is teismo kad nemoki kazkam elementu uz savo benkarta. Darykit isvada kad TURESIT PEREITI i P.I.D.E.R.U.S. tada turesit daug visokiu privilegiju ir teisini nelieciamuma. Matot kaip graziai Lietuva padaroma 90 % p.d.e.r.a.s.i.n.e respublika.

Vicentas

Vicentas portretas
Žodinis sutikimas netinka, turi būti registruotas notariškai

ss

ss portretas
Seimas mus dulkina be sutikimo.

Anupras

Anupras portretas
Kodel tik kvailiai uzima vietas seime ? Kodel ? Todel kad visi tokie pat ir balsuoja . Baisu Lietuvoje tukstantis ir viena problema , sita vyriausybe ir seimas sprendzia kas ir kur vyksta po antklode . Dainuojam angliskai kaip mokam europoje sukeliam dauk joko .

nepergyvent

nepergyvent portretas
tuoj seime susikaus kanapiniai su lasininiais ir visokie gandrai zydais ir cigonai

beje

beje portretas
gal tai priešgimdyvinė depresija jau prasidėjo, nes, kaip rašė žurnale ji jau pradėjo domėtis psichine būkle.

senelis......

senelis...... portretas
....dievaži, šitai senmergei smegenėlės ištino. Jei jai reikia prieš pasidulkinant raštelio, lai rašo, ar ima parašytą, prie ko čia aš, noriu kutenu savo senutę, noriu ne, koks jos reikalas. Kai nestovės, nekutensiu, va ir visi raštai. Svieto pabaiga. Mergužėle, pabandyk pas musulmonus savo intrigas prastumti, pabandyk, pamatysi. Labai greit pamirši ko norėjai.

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Eik tu NX morge su savo nesamonemis tau tik į morga dirbti debile

tai

tai portretas
gal paprasciau butu uzblombuot sia brangia ertme ka kazkada savo numyletai padare kazkuris /neprisimenu/ padisahas uzdejes aukso grandine tai uzkraukit MM ir soros atsius jums sios apsaugos galesit laisvai uzsidumyje reklamuotis ekrane tai prides kaifo panasiai kaip stano reklamavosi per tele 3 pries 20 //m ///[][][]

Tvarka yra tvarka

Tvarka yra tvarka portretas
Konservatoriai galia. Pilnai pritariu. Jokio sekso be rašytinio notariškai patvirtinto sutikimo.

///;;;

///;;; portretas
taip nato daboja savo klonus kuriuos iremino vrk biolaura ir nusimuilino pagal brexit komanda kaip tas uods atzvimbe igele ir nuzvimbe naujos aukos .///

Burundukas

Burundukas portretas
Kiek dar šios nusišniaukštusios senmergės tyčiosis iš žmonių, tuo labiau iš vyriškosios giminės.. Kažin prieš darydama vaiką, vyro klausė ar jis to vaiko nori. Ko gero jis tą vaiką padarė išprievartautas, nes galimai nutuokė, koks likimas vaikelio lauks . Antroji matyt aplamai vyrų bijo, net minties neturi kažkada kuriam nors atsiduoti be raštelio, ko pasekoje taip ir liks nepabandžiusi.

Vita

Vita portretas
Maziau bus abortų,nes mažiau sexo bus.Vyrams tai didžiulis nuostolis.Kurie verkšlent pradės,kad negavo kūniškos meilės.

Deja

Deja portretas
Tenka konstatuoti, kad narkotikai didžiulę žalą smegenims daro... negrįžtamai smegenis naikina

//????

//???? portretas
pagal biblija per sias narkokurtyzanes vyks palaidas gyvenimas su karais kol zeme apsivalys nuo sio setono /seklu/ tai ir vyksta D apsivalymas tik tie kurie to nesupranta ir pasiduoda blogiui to ir nesupras deja ir savo karma prades nuo 0 nes tai degradavusios sielos degradavusiam kune ???===

DunDulė

DunDulė portretas
Šita galėtų ir įregistruoti Dievui apkaltą :) Gėda konservatorių rinkėjams esantiems su tokia vienoje kolicijoje

Anonimas

Anonimas portretas
pats laikas VYTI lauk tuos NARKOMANUS kitaip bus Laaaabai negerai

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kaip smaukyt dabar? I kumsti pabaigt ar i tualetini poperi? Nepatartumem?

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Akivaizdžiai reikia, kad prie Seimo įėjimo budinti apsauga turėtų ir narkotikus užuodžiantį šunį. Gal baigsis tada panašūs siūlymai. O gal ten vyksta lažybos, kas kvailesnį pasiūlymą pateiks? Panašu, Morgana nugalės.

py zde c

py zde c portretas
py de ra stai katuciu ploja:-))))))

Šita narkaša jau užkniso

Šita narkaša jau užkniso portretas
štai visiems pavyzdys, koks nupušimas ateina apsirūkius.

Anekdotas

Anekdotas portretas
- Ar tu žinai "Tūkstantis ir viena naktis" pasaką? - klausia motina savo dukros. - Ach, mamyte, senoviška ta pasaka. Šiais laikasi visus labiau domina "Viena naktis - ir tūkstantis!"

Šita vištelė tik sraigtelis,

Šita vištelė tik sraigtelis, portretas
nurodymai šitoms nesąmonėms ateina iš aukštesnės irštvos, kuri net ne Lietuvoje.

Anekdotas

Anekdotas portretas
Surinko liūtas visus žvėris, išrikiavo ir sako: - Protingi visi į kairę, gražūs - į dešinę! Visi išsiskirstė, tik beždžionė trypčioja vietoje. - O tu ko stovi? - Nors imk ir persiplėšk! - sako beždžionė.

ANEKDOTAS

ANEKDOTAS portretas
Mokytoja klausia vaikų, kaip jų šeimoje kovojama su krize. Petriukas kelia ranką ir sako: - Mes su tėčiu nusprendėme atsisakyti mamos. - Kaip tai? - klausia mokytoja. - Tai, kad aš jau didelis, man pieno nebereikia, tėtis jau per senas, o laikyti vien dėl kaimyno neapsimoka!

zmonos sutikimo reikes,o uosvienes pritarimo?

zmonos sutikimo reikes,o uosvienes pritarimo? portretas
kiek laiko leidimas galios terminuotas bus ar neterminuotas.?

Med.

Med. portretas
Paveikė jos psichiką narkotikai , matosi akivaizdžiai.Ji laukesi, įdomu koks tas vaikutis gims.Labai įdomu.

aidas

aidas portretas
Norėsi atlikti pareigą žmonai - šalia gulės teisininkas....

Narkomanė

Narkomanė  portretas
Toliau kvailioja ir siautėja ,matyt prasidėjo abstinencijos priepolis,duokit jei raminamų

Žmona

Žmona portretas
Nu vargas dėl proto. Gal kanapės ją taip paveikė?

Vika

Vika portretas
Staigiai reik uzdrausti dviguliu lovu pardavima ir gamyba kad neprigultu kas dviese

Kirminas

Kirminas portretas
Na tai ystatymas panasiai kaip mosulmonu pasaulyje jai moteri pagavo sangulaujant tai uzmetoma akmenimis tik pas mus tai zada daryti su vyrais.Cia kaip patarleje isileisk kiaule y roju viska isvartys ane Morgana.Na kai gerais darbais isgarseti nesugebi tai po svetimus skalbinius kuitiesi.Ale tu sugalvok tai gal kiekvieno seimos burbulo miegamajam bus privaloma kamera.

Kažin

Kažin portretas
Ji savam prote,?

taigi

taigi portretas
Vakare taip , ryte ne arba 5000 pinigų į lakuotą arba raguotą delną.

pagalvojus

pagalvojus portretas
Gerai pagalvojus, nuo žolės taip "nenušoka nuo smegenio" , turėtų vartoti kažką rimtesnio, bet lyg ir laukiasi, gal dar negimusį vaiką pratina prie laisvės partijos vertybių?

Užteks

Užteks portretas
Kerštautojai parašyti pareiškimą, ir nekaltą vyrą nuteis. Jau ir taip LT teistumus kaip bandeles dalina. Pasakiau teisybę- nuteisė kaip šmeižiką. Nu ar sveiko proto yra tokioj teismų veikloj? Aš savo kailiu patyeiau kad sveiko proto ten mažai. Dar duos didesnės bwprotybės priemones, ir vyrai visi bėgs iš LT. Kurie napabėgs bus nuteisti. Moterys ne mažesnės agresorės ir smurtautojos. O teismai masiškai teisia nekaltus. Kada kas sustabdys tą beprotybę?

jis

jis portretas
va taip imituojamas darbas. Dabar kiekviena ne viso proto atsikėlusi ryte ir pažiūrėjusi į vyrą galės spręsti jo likimą- ar į kalėjmą, ar dar pasilikti sekančiai dienai. Ar šita veikėja pataisose neaprašė kaip tai bus kontroliuojama ir kaip bus su melagingais pranešimais ir jų tyrimais? Na metų galas.... mergelei reikia parodyti, kad ne veltui seime kėdę užima.... tik va su siūlymų adekvatumu ne kas...

Cha cha

Cha cha portretas
Debile visiska

skaitytojas

skaitytojas portretas
O , gal nafik vaiksciot pas popierizmo tvirtintojus ,, gal uztektu mobileku filmuotos medzegos ,,nes parasus belen kaip galima suklastot , kad savo smarkiai mylimajy patupdyt y belange , del jo turto uzvaldymo ....kazkas kuzda man y ausy kad Morgana nori prasisukt ant svetimos birkos ir jos y roju ...

4

4 portretas
Tokiu idiotu kaip mūsų Seimas tikriausiai nesurasi mūsų pasaulyje, jau nežino ką spręsti, tie parazitai sugalvos visokias nesąmones, kad tik parodyti jų veikla ir sunku darbą

Tpfu

Tpfu portretas
Juokitės, juokitės, bet paklausinėkit taip vadinamų opozicionierių, ar jie gavę valdžią šituos narkomanų kliedesius išmestų iš įstatymų, ar viskas taip ir liks, tik rūpinsis savo keliukais ir kitais pasipelnymo reikalais?

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
SEKSO MERGAITE PRIGALVOJO,A premija gavo pre saimo atliginimo.Cia jinai dirba seimune.O Vyrai sededami turi sisioti ar stovedami???Dar istatimo neislaido zinoma ir moteris sisioja stovedamos ar sededamos????

d

d portretas
juk musu vadinamas prezidentas šiuos narkomanus,žmogas ,pi.....tus patvirtino.Mano manymu čia yra atlygis už paslaugas moteriškiu apsirukiusiu,čia juk GEROVĖS VALSTYBĖ

klp

klp portretas
prieš seksą reiks atsivesti liudininką, manau ateis į madą seksas tryse, nes jei du vyrai ir abu liudininkai sutikimo jau kaip ir nebereiks.

EK

EK portretas
Na tai ir pati Laisves partija, tikras Fata Morgana egzistencija tarp Lietuvos zmoniu...gerai, kad rinkimai nevieluotu

chi - juokas

chi - juokas portretas
Toks vaizdelis, kad ją kažkas dulkina per prievartą

Ermina

Ermina portretas
Na, tos moterytės, matyt, iš kraujomaišos !!!!!!! Ar jų galvelės tik tiek geba??????

Felicija

Felicija portretas
jei vyras kokybiškai patvarkys moterį, nei viena dėl to nesiskūs. O jei turi tik pieštuką, tai nusipirk guminę "frau"

klausimas tai kvailei

klausimas tai kvailei portretas
o vyras ar gali paduoti į teismą, jei žmonai prasidėjo ruja, o jis pagėręs ir jo aparatas neveikia

Laimonas Tapkinas

Laimonas Tapkinas portretas
Ar kas paskaičiavo, kiek padaugės nekaltų mergelių? Anksčiau vyrukas patvarkydavo mergelę, o po tam tikrų aplinkybių turėdavo vesti. Dabar su tokiomis net neprasidės-pilnos gatvės ir kavinės profesionalių

na jeigu sakytu

na jeigu sakytu portretas
pupuliuk tu mano geidziamiausias tai sakyciau atnesk kauno tiesa ir uzsidek ant feiso-gal ir gautusi kas nors

man jos gaila

man jos gaila portretas
Matomai paauglysteje, kai narkotikams neuztekdavo pinigu, ja dulkino kas galejo ir kas netingejo. Del to toks poziuris i vyro ir moters seksualinius santykius. Varkselei reiketu psichologo ar net psichiatro pagalbos, nes jos pasaulio ir aplinkos suvokimas gerokai iskreiptas. P.S. dar karta isitikinome kad narkotikai stipriai paveikia psichika, ypac moteru.

ai

ai portretas
seimo pusdurniai visai ka veikt neturi, tik veikla imituoja...

dar kol kas

dar kol kas portretas
šlervė vaikšto sveiku snukiu

rr

rr portretas
Kas nors jei praneškite, kad pas mus išprievartavimas iki šios dienos taip pat buvo laikomas nusikaltimas.

pilietis

pilietis portretas
pasijuokiau ir laukiu rinkimu-tik tiek...

kaunietis

kaunietis portretas
Vargsas jos vyras. Pastoviai turi gauti jos sutikima

kuku

kuku portretas
vargse ta daniele, nejaugi jos nieks negerbia ,nemyli, o tik prievartauja?

Cianidas to-įdomu

Cianidas to-įdomu portretas
Jei telefonu fiksuosi,tie patys luzeriai tave apkaltins porno platinimu.Geriau prieš kiekvieną sueitį kviesk notorą

Klp

Klp portretas
Manau abu partneriai turi pasirašyti oficialius raštus nes ir vyrai gali turėti pretenzijų,galbūt dar notariškai pasitvirtinti kad nekiltų klausimų po to .

Cianidas

Cianidas portretas
Kada šalinsim iš seimo narkomanus?

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių