LLRA-KŠS kaltina Prezidentūrą nesantaikos kurstymu

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
PREZIDENTE, VYK LAUK NEVEROVIČIŲ , KITAIP BUS ŠIRŠALAS . JIS SĄMONINGAI NORI IŠPROVOKUOTI NESANTAIKĄ .

NA NA

NA NA portretas
specialiai yra išpustas burbulas dėl lenkų ,nesitiki ,kad prezidentui rūpi lenkų suvalgyti kotletai ,ar nutiestas kelias,----------- tuo metu yra skandinama , tildoma byla ,kuri iššaukė ekologinę gamtos katastrofą ,tai totalinio masto ir moralinė žmonių katastrofa ,nes tik godumo stumiami ir valdžios įtakų dalinimosi , landsberginiai ir liberastai nusispjovė ant Lietuvos ir jos žmonių skandino Lietuvą srutose ,ir iškilo grėsmės žmonių sveikatai ir mirčiai ,kodėl prezidentas yra įveliamas į smulkmenas savo patarėjų dėl lenkų ,kai tik lenkų dėka yra stabdomos landsberginių aferos ,,,,,sėkmės ,prezidentui keisti landsberginių pakištus patarėjus ,nes ateis diena ,kai bus suskaičiuoti ir Nausėdos kotletai ,,,,

baisūs laikai atėjo

baisūs laikai atėjo portretas
dabar kiekvienas kenkėjas, nevykėlis, patologinis melagis..... klyks, kad yra lenkas arba transpypt.. ? Nediskriminuokit. Kaip patogu .

nieko sau :)

nieko sau :) portretas
-pasirodo vagį reikia teisti ir bausti ----pagal tautybę :))))) Na jei vyr policajus sako, matyt yra tokios paniatijos. Įstatyme, kodekse to tai tikrai nerašo ,bet čia matyt praimui irgi atrodo ---- jerunda :))))

.....

..... portretas
Tai pats kvailiausias premjero pasakymas,per visa politine jo karjera.:) :)

idomiai susigalvojo

idomiai susigalvojo portretas
atrinkti ir idarbinti tautybes pagrindu - legalu, bet informuoti apie tai - nelegalu.

juokas pro ašaras

juokas pro ašaras portretas
Kai gyvatė nebeturi kaip įkąsti, ji kanda į savo uodegą. Juokingiausia, kad tas prezidento patarėjas, greičiausiai, - irgi lenkų tautybės. :)

Manau

Manau portretas
Kad dabar vėl pasipils kaltinimų virtinė.Jie čia gyvena,o niekina mus visus mat jie aukščiau visko.Na dar kaip ir iškrypėliai rodo savo valdžią.Štai tau ir Karbauskio komanda,kaip jie sako patys są žininkiausi ir švariausi.O štai ir pasėkmės,vėl juodins lietuvių tautą.

taip

taip portretas
geras kom pridesiu o Vilnius siandien knibzda visokio plauko ne tik tuteisiu bet litvaku vatniku ir kt interasocialo ir nesvarbu kokio statuso bet jie visi esa musu tautos niekintojai ir naikintojai ir javsionistu bei briuselio pagalba su nato saugo mus nuo rusu ? tik ? ar tik nu ju juk jau visa azija su jais ir merkel su makronu tai mato ir nenori veltis i trumpo norus pazabot europa vardan savo arogantisku ambiciju jei ne iliuminatu nurodymu kur visur dvelkia besaikis gobsumas ir terorizmo platinimas o sitie idijotai to nesupranta ar nenori suprast ?.......

Pan Jarek

Pan Jarek  portretas
kaltina, psia krew koloradinė.

Veronika

Veronika portretas
Butent tautine bendrija, o ne tautine mažma. Tik klausimas vis tiek lieka, kokios tautos bendrija. Jie save esą laiko lenkais, elgiasi kaip putino vergai rusai, o šaknys ju, deja, lietuviškos. Beveik visu ju seneliai ar proseneliai jokios kitos kalbos nemokejo, tik lietuviu. Bet atejo su ginklais lenkai ir dali tautos nutautino. Kas persidaže laisva valia, o kas buvo priverstas. Panoro buti "panais", o ne "cholopais". Bet kas gavosi? Šudlenkiai, kurie faktiškai tera tutejšiai, teršiantys savo Tevynes Lietuvos vardą."

Galerijos

Daugiau straipsnių