Lietuvos vadovai sveikina Vasario 16-osios proga: branginkime ir ginkime savo laisvę

Grįžti į straipsnį

Tai

Tai  portretas
Ir nesikiskit į kitų šalių gyvenimą tada tikrai bus taika Lietuvoj o tai labai norit visiems vadovauti

Tai ir prikąsk liežuvį,

Tai ir prikąsk liežuvį, portretas
utėliau Šarik.O dar geriau- bėk namo.

laisve nepriklausomybe demokratija...

laisve nepriklausomybe demokratija... portretas
komentarai filtruojami, uz komentarus gresia teismai arestai turto isemimas... atsakomybe...kitaip galvojantiems gerbiama prokurore pasiule priverstini medikamentini gydima... be rusu jau kaip nors bet be amerikonu izdo leidimo lietuvos gelezinkeliai ne pirstelt negali... i be didziausiu paskolu uzsienio bankuose.... ir be privalomu privaciu pensijiniu fondu ir be privalomos vakcinacijos QR kodu....PSD...sutarciu su elektriais aferistais .... kodel neina apsieit be grasinimu susidorot su pilieciais ? kodel neina pakeist - panaikint balsavimus pagal polityiniu partiju sarasus ? kodel liaudi engenciu ir tauta kirsinanciu propagandos narkomanu is salies valdimo nepraspiriat ?

Kiek žmonių

Kiek žmonių  portretas
Pagarba Landsbergiui,kalba pasakiška ,minios žmonių su skanduote,,Ačiū'',na grožis Vilniuje kaip užsakytas. Pasakiškai gražu buvo.

nlk

nlk portretas
'Kaip aš surinksiu Lietuvą, kai kiekvieno širdyje ji skirtinga!.." //Mindaugas//

QWX

QWX portretas
Žmogysta, atėmusi iš tautos Konstitucinę teisę rinkti šalies vadovą, ragina mus ją ginti. Neabejokite, ginsime visomis Konstitucijos suteiktomis teisėmis, o jeigu reikės - ir ginklu.

>> sik-ui

>> sik-ui portretas
Debatams pritrūksta logiškų argumentų, teisingo istorijos matymo? Todėl pasipylė įžeidinėjimai, vulgarizmai, kliedesiai?... O už lango - šventės! Na, nueik bažnytėlėn, pasimelsk, nuramink sielą, ir gal pasveiksi, gal...

Ar Bartasevičius

Ar Bartasevičius portretas
nežygiuoja kartus su visais tose jaunimo eitynėse Vilniuje? Ar šitiems visiems postringautojams bent sapnuose nesigirdi klykiančių vaikų varomų per užpakalį balsai? Prokuratūra jau uždarinėja visas istorijas ir jau netirs kas kada ir kaip pranešė ,,pandų darytojų" draugijos nariui apie nemalonumus dėl tokių prievartavimų..Su vasario 16-ta, ,,gerbiamoji" Lietuvos valdžia gelbstinti ne vaikus, o pačias žemiausias padugnes..

Kas per pataikūniški komentarai?

Kas per pataikūniški komentarai? portretas
Realiai vertinkit. Valstybė nusmukusi. Žmogiškasis potencialas apverktinas. Oficiali statistika rodo kad vaikų susilaukia gana seni asmenys narkomanai. Esami vaikai iįsigimę, iš 10 net nera sveiko vieno. Silpnapročiai. Specialiųjų pedagogų tiek nebėra, atsisako ugdyti agresyvius išsigimėlius. Vasario 16 švenčia tik grupelė prie lovio. Normalūs žmonės laukia kada ši 33 metus trunkanti cirko pasirodymo istorija su išsigimėliais valdžioj baigsis.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiekvienais metais vis gražesnė,įspūdingesnė,masiškesnė,vienijanti šventė.Tiesiog nuostabu.

kiek daug jaunimo

kiek daug jaunimo portretas
Vasario 16-osios jaunimo eisena Vilniuje. Jaunime,tu nuostabus.

nuostabūs žodžiai-palaikome

nuostabūs žodžiai-palaikome portretas
Dabar Lietuva pasitiki savimi, yra stipri, turi daug sąjungininkų, kurie ją vertina ir pripažįsta. Tokia stipri, kad nedvejodama ištiesė pagalbos ranką Ukrainai, kuri gina savo laisvę ir pasaulio taiką. Mes būsime kartu iki galo, nes žinome, kad išvien galime daug!“

tik taip

tik taip portretas
Mes savo žemėje,švenčiam ką norim,gerbiam ką norim,patys nusprendėme 1990,patys ir toliau spręsime, nekreipdami į nieką jokio dėmesio terliotojams šalies, nesikiškit,kur nereikia.

tikrai mes visi švenčiame

tikrai mes visi švenčiame portretas
Nuostabusis Vilniau ,Su švente. dar tiek žmonių neteko matyti, minios, jūra šaunuoliai, matyti, kad mylite šalį, laisvę, džiaugiatės švente ,puoselėjate tradicijas, kultūrą,galime didžiuotis,šiandien per apdovanojimus-tiek nusipelniusių žmonių čia, tarptautinėje arenoje,tiek gabių,protingų,tiek pasiekimų,tiek apdovanotų.Didžiuojamės,sveikiname tautą,Lietuvą su nuostabiausia švente,gerbiame šalies vadovus, puikiai besitvarkančius, būkime kartu, siekime dar gražesnės Lietuvos.

Mūsų laisvė

Mūsų laisvė portretas
Tai ir jūsų,ir mūsų,visų Lietuvos žmonių,ir ginsime,jei tik reikės,ir branginsime,ir pasižadame visi visi

Musu laisve

Musu laisve portretas
su jusiske - nieko bendro neturi,ponai "vadovai"! Ir ginti jusiskes - niekas nezada.

sik

sik portretas
Kai tik Lietuvoje paminėjimai - konservų lervos, valstybiniai vagys, bankų liokajai ir kitas partinis-sorošinis brudas nušilę klastoja Istoriją ir prievartauja Tautą reikalaudami ne tik pritarti jų bjauriam melui, bet ir garbinti dabartinę nusikalstamą šalies valdymo sistemą. Ir jos dirbtinius korifėjus. Sulinkęs kaulijantis garbės Išdavikas, medžiojantys netokią nuomonę turinčius seniai tvarteliniai, nauji, jauni akiplėšos valstybinių įmonių prixvatizuotojai, atiminėjantys iš Tautos uždirbamus pinigus, sveikatą, gyvenimą bankininkai ir oligarhai...Tikrai kad mes patys nuspręsim kada ir kaip švęsti, ką pagerbti!

Ajajai

Ajajai portretas
Visuomenės dugnas, pijokų ir narkašų vaikai, recidyvistų iš uždarų Sibiro zonų ir vagių palikuonys išlindo ir sudorojo į ten, kur jų niekas anksčiau neleido tapo mokslų daktarais ir profesoriais, politikais ir jurisdikcijos atstovais bei UAB vaduotis ta.po idiotai iš atsilikusio vystymosi individų grupės. 33 metai fiasko istorijos su padugnės ir idiotais valdžioje.

nlk

nlk portretas
Kai tik Lietuvoje paminėjimai, - vis nerimsta ir kelia galvas buvę prorusiški stribai, sovietiniai pataikūnai, putlerinio aparato klapčiukai, bolševikų šiandieniniai garbintojai - šiaip ar kitaip susitepę, jei ne krauju, tai giminyste, pinigėliais, karjera, suinteresuoti buvę sovietinės armijos pulkininkai - pensininkai, užsikabinantys per savo gegužinės “pobiedos šventes“ metaliukus ant sulinkusių krūtinių, atnęšę pokario Europai „laisvę“... Mes esame savo žemėje ir patys nuspręsime, kada ir kaip švęsti, ką pagerbti!

aha

aha portretas
Kaip tik šventė, taip kremlinai pila purvą,na ką, juk užsidirbti jiems reikia,tik kad jų vadas prigožina s nubiednėjęs kažkaip.

...

... portretas
Laisve kam? Pidrilom, pedofilam ir verslui, o paprasti zmones naikinami.

Bet gi kaip „Diena“ negerbia savo skaitytojų

Bet gi kaip „Diena“ negerbia savo skaitytojų portretas
Kad jos komentaruose siautėja KGBistinės atliekos ir rusijos išgamos troliai.

puiku

puiku portretas
Su švente,mielieji,su pačia nuostabiausia švente.Lietuva.būk per amžius laisva.

Anonimas

Anonimas portretas
Ale tu ziurek kaip Washingtono bybciulpiai dziaugiasi kad is lietuvisku avinu padare VERGUS. Cha cha cha .... ponai, kada juos varysit i skerdykla? Choholu mesa jau baigiasi , alio sukos, AR GIRDIT?

Tik Nacionalistas

Tik Nacionalistas portretas
Su Švente Tautieciai !

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Su Svente brangus Lietuviai!

Kuba

Kuba portretas
Šios šventės metu tautą turi sveikinti visos Lietuvos gerbiami žmmonės, o ne šios marjonetės..jaučiant prarają tarp jų išleidžiamų iš burnos žodžių ir realių veiksmų, darbų..tikrajam patriotui švęsti kartu su jais turbūt šventvagiška..

Valdzia

Valdzia portretas
Turetu ja brangit,jau greit visoje LT kalbes rusiskai ,prieso teroristines valstybes kalba,kuria uzveza gryni rusai ukrainieciai kalbedami tik rusiskai,kur ukrainieciu kalba ,anglu , vokieciu kodel jie nekalba jomis,o tik putlerio salies kalba? Kodel rusinama Lietuva ????

O

O portretas
Ruskynas yra amžinas Lietuvių priešas

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Būkit geri neišleiskite senojo ožio iš tvartelio, o tai įsirioglnęs į nuosavą Signatarų namų balkonėlį savo bezdalais ir pasmirdusios barzdos tvaiku sugadins visą lietuviui brangią šventę.

ggg

ggg portretas
Kaip galima tikėti tokiais sveikinimais ,kai nei vienas iš jų su meru Šimašiumi nesugebėjo tikro kovotojo už nepriklausomybę Lietuvos laisvės lyga vadovo A.Terlecko su jubiliejumi ir kuris šiandien mirė,Savo partijų pavadinimuose vartoja žodį laisvė ir jokios pagarbos tam kuris faktiškai dėl jos kovoja,Patys dabar lipa ant scenos ir varo nomenklatūrines kalbas,nepri.leisdami tikrų dalyvių,

10 val.

10 val. portretas
Tuoj apdovanojimai bus.Nuostabus renginys. Geros šventės,laisvos Lietuvos laisvi žmonės. Jau ką turime,tai turime.

Jaunimui

Jaunimui portretas
Jus nesiorientuojate ir ieškote priešų ne ten. Jei jūsų laisvė mažumų vedybos ir narkotikai, aš prieš.

Balkonėlis

Balkonėlis portretas
remontuojamas?

tiesiai sviesiai

tiesiai sviesiai portretas
ginkitte musu lovi...

anonimui

anonimui portretas
Mūsų laisvė mums brangi.Ir mes ją ginsime.

to to jo

to to jo portretas
tai lietuviai istremti i sibira, grize i lietuva bus vel itremti i sibira?

Jaunimas

Jaunimas portretas
Mes už laisvę, už geras iniciatyvas, už paramą Ukrainai, ir jokių šeimamaršinių ar kitų teršiančių Lietuvą išsidirbinėjimų. Ir žinom, ką rinksime.

Anonimas

Anonimas portretas
JŪSŲ LAISVĖ MUMS VERGIJA..TODĖL JŪSŲ LAISVĖS NEGINSIME.....

...............

............... portretas
youtu. be/l7a1YyZWE2c

to jo

to jo portretas
O ar neleidžia kas?Juk ne į RuZiją bėdsi?O gal? beje,žlunganti tai tavoji.

rasai

rasai portretas
Žemas lygis.Nesidomime.

Rasa

Rasa portretas
Signatarų spaudos konferencijos YouTube. Prenumeruokite, nes čia neleidžia įdėti nuorodos dėl dingusių svarbių sausio mėn įvykių dokumentu :/

jo

jo portretas
laisve begti kuo toliau iš žlungančios šalies

Rytis

Rytis portretas
Už laisvę, be parsidavusio rubliniams, komuniakoms ir panašiems šeimamaršiams prezidento.

Su švente

Su švente portretas
Visus mylinčius Tėvynę. Bet valdžios nuoširdumu abejoju. Tik skambus žodžiai, o akys tuščios, darbai priešingi. Mąstykit ką rinksim netrukus.

...

... portretas
gynėjai xuyevi,visa laisvės alėja skamba rusiškai o gatvėse pilna mašinų suBaltarusijos registracija

A

A portretas
pats ko negina?

to hmm

to hmm portretas
Tai ne grabaliokis,baisu, matyt,kad tą darai

hmmm

hmmm portretas
cia apie vaiku grabaliuojimo laisve matyt kalba?

LAISVE...IŠVYKTI IŠ LIETUVOS TURIME

LAISVE...IŠVYKTI IŠ LIETUVOS TURIME portretas
O kurioje vietoje užslėpta "nepriklausomybė", "teisingumas", "demokratija"?...Tikros, o ne iškrypėlių vertybės?

Galerijos

Daugiau straipsnių