Lietuvos Seimas – senjorų rojus

Grįžti į straipsnį

steise

steise portretas
kam vadinti tais vardais "Bezdalius " politikai turi ziureti ka traukia i sarasus. ir kol bus sarasinis balsavimas toki ir turesime seima . laikas keisti balsavima i seima. tik nesakykite , kad neimanoma keisti istatymu. dreba del kedziu. tegul pagyvena is pensijos minimumo.

steise

steise portretas
kam vadinti tais vardais "Bezdalius " politikai turi ziureti ka traukia i sarasus. ir kol bus sarasinis balsavimas toki ir turesime seima . laikas keisti balsavima i seima. tik nesakykite , kad neimanoma keisti istatymu. dreba del kedziu. tegul pagyvena is pensijos minimumo.

Politbiuro CK KPSS

Politbiuro CK KPSS portretas
Sakydavo tada, kad kremlius, tai dom prestarelych, bet ir pas mus tas pats.

Žiauru.

Žiauru. portretas
Čia jau persenę seneliai. Ką jie dar gali spręsti.Turi gi kažkokia riba būti. Mano mama tokio amžiaus nelabai jau realybėje susivokia. Seime dirba tai koks trečdalis, o kiti tik snaudžia ar iš viso kažkur vaikštinėja. Girdėjau, kad penktadienį iš viso seimo posėdyje buvo tik 21 seim8nas.

tam Gyventojui

tam Gyventojui portretas
Ziuri i sarasa = pazymi ka noretum matyti bet po to islenda tie uz kurios nebalsavai, Matyt partijos tam ir sudaro sarasus, o paskui prakisa tuos kurie jiems reikalingi.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Senas bezdalius dažnai nebesuokia ir nesugeba teisingai vertinti politinių situacijų. O tikėjimas savo teisingumu ir ir visokeriopu išmanymu ir yra įrodymas kad nė apie šūdą dorai neišmano, o sprendžia valstybinės reikšmės klausimus.

Kęstutis Grubliauskas

Kęstutis Grubliauskas portretas
O vis juokiamės iš Kremliaus senukų. Beliko sulaukti kada pradės bučiuotis

LZ

LZ portretas
Sutinku su "Rinkėju". Juk yra rinkimams sudaromi partijų sąrašai, kur pirmiausia eina visi seniai, o tik gale-jaunimas. Tad jaunimui "prasimušti" į priekį yra labai sunku. Pavyksta vienam-kitam. Taigi, ir sėdi, tokie kaip Šiaulienė (tamsta mokytoja), po keletą kadencijų. Tie sąrašai-tikra nesąmonė. Bet ar gi seimūnai pjaus šaką, ant kurios sėdi? Tad tvarkos ir nekeis.

galvokim pagaliau

galvokim pagaliau portretas
susikure sau sistema,kai sedi amžinai lyg Leninas kuris atejo visiems laikams ,todel ir kenčiam nuo tu senoliu sprendimu ir kliedesiu apie gerus jaunus arabus ir panašius

siaubas

siaubas portretas
šiaulienei tik kitąmet į pensjją? O atrodo kaip 75. Varge varge, koks sunkus tas seimūno darbas. Išlydėti juos į užtarnautą poilsį kuo greičiau. Ir palikti tiek seimūnų, kiek jų paprastai dalyvauja posėdžiuose. Ty pusę.

to Rinkejui

to Rinkejui portretas
nejaugi iki sio laiko nesuprantate, kad sarasai pateikiami tam, kad reitinguotume? Tamsumas zmoniu ......

Marija

Marija portretas
70 metų ,net į valytojus npriima , O VALDYTI VALSTYBEI TINKAMI

vargas Lietuvai

vargas Lietuvai portretas
Tai ir yra Lietuvos bėda,kad niekas nesikeičia,nes sėdi apsamanoję senoliai,kur kai kurie jau suvaikėję.Turėtų būti amžiaus cenzas beje kaip ir kadencijų skaičius,nes dabar kai kurios seimo narės tik juokina tautą.

RINKĖJAS

RINKĖJAS portretas
taigi daugelis senukų patenka į seimą pagal sarašus.mes jų nerenkame.

oNA

oNA portretas
reikia jaunu , perspektyviu zmoniu seime - o seimunai turetu gauti pensija , tik jei nedirbtu - nebutu tokia praraja tarp mokesciu moketoju ir seimunu pajamu.

Gyventojas

Gyventojas portretas
Ką patys išsirenkame, tą turime, ziūrekite sąrašus gerbiamieji, ko čia piktintis. O partijų ir norincių i seimą.....tuzinas.

liūdna

liūdna portretas
Tai nėra normalu. Jų aktyvumas" internete"- tai patarėjų komandos darbas...Įiai dienai aišku, kad Čigrejienė jau nebekandidatuos, o KITI????

Galerijos

Daugiau straipsnių