L. Linkevičius: suvereni ir stipri Ukraina yra Lietuvos nacionalinis interesas

Grįžti į straipsnį

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Pyksta ---už rublius---- dabartiniai e-komunistai pogrindininkai . XXI amžiaus e-stribukai .Kaip sakoma , gadina orą , bet nedaro klimato . Viduramžiais Ukraina buvo mūsų . Dabar yra sąjungininkė mūsų . Tikėkimės , amžinai .

ko tu , šūduvi

ko tu , šūduvi portretas
spyruojiesi :) ir nevarai į rusyną pas savo draugus?

nesitaškyk..., komuniaga...

nesitaškyk..., komuniaga... portretas
...jūsų religija tai mokslinis komunizmas ir ateizmas, sugriautos bažnyčios, cerkvės, nužudyti kunigai ir popai.

...

... portretas
Ach, 'viskas paprasta': lietuvius kryžiuočiai masiškai PJOVĖ, kraujy skandino primetinėdami mums savo 'dievą', ir... pasirodo, mes išties mazochistai kad ir toliau tam KRUVINAJAM 'dievui' meldžiamės.

Linui ir jo oralams

Linui ir jo oralams portretas
Stipri valsybe? Suvereni? Juokaujat:) ten žudykai neteisiami ten nera teisetvarkos o be teisetvarkos nebus jokios valstybes:) Suvereni, nebus kol jos valdžia vygdis palepimus ir užsienio valstybiu ambasadu ir bus itakojama neviriausybiniu organizaciju atstovaujančiu užsienio valstybiu interesams:) Slava Sorosu! Sorosu Slava!

Sūduvis

Sūduvis portretas
Petriukas stipriai pavėlavo į pamokas, mokytoja klausia kodėl, Petriukas pervedžiau senelę per gatvę, bet kadėl taip ilgai, tai kad ji labai spyrevosi teko kone vilkti, ar ne draugas linkevičiau?

.

. portretas
Maskolijai naikinusiai rusų tautą iśbuožinant, ukrainiečių tautą marinus badu, pabaltijo ir visas kitas tautas sovietijoj trėmus į konlagerius mordovijoj, kolymoj ir kt ateis galas. Negali neateiti. Arba atgaila už savo žmonių naikinimą.

Viskas paprasta

Viskas paprasta  portretas
Reikia būti dvasiniu iškrypėliu (sadomazochistu) kad mylėtum buvusį okupantą. Joks normalus žmogus didelės meilės buvusiems okupantams negali jausti. Juo labiau, kad buvę okupantai ir toliau grasina bei žvangindami ginklais šoka karo šokį.

Man jo gaila

Man jo gaila portretas
Tik isivaisduokit : buves komsomolas-žino ka visi ta žino-galimai kgb rezidentas - galimai parsidaves iki ausu tiem 20-mt veikėju - katri yr nusikaltėliai ir vairuoja jau 35 metus mūsų Tėvynės - Lietuvos šturvalą...Nxui... Ar lengva būt tokiu Dugnu, Komsorge? Ar gerai yr perverst kailį ir užmiršus visus Tikruosius moralės Priesakus, veidmainiškai tarnauti Mamonai?.Krc.aš tai tave prie sienos statyčiau.bet yra tep kap yra.__Va jums (ir mums )- MINISTRAS..byš-twai-ras-tfu.

....

.... portretas
Lietuvos nacionalinis interesas ne Lietuvos zmones, ne Lietuvos ateitis po pandemijos ir ekonomines krizes o Ukraina, nu nu

Išvada

Išvada  portretas
Šalis be ateities.

Kirvis

Kirvis portretas
Kol ten arabai valdys, nieko nebus. O kiti ten nevaldys. Uzburtas ratas.

Anonimas

Anonimas portretas
Nenoriu nieko bendro turėti su ta Ukraina. Tai tik NATO pigios patrankų mėsos rezervas. O, be to, pardavę kartą, parduos ir antrą . Tas aišku dar nuo Chmelnickio laikų ..

Senis

Senis portretas
Kitaip tariant kas zudo rusus tas klumpakojui yra draugas

Galerijos

Daugiau straipsnių