Kur galėtų pasukti D. Grybauskaitė, baigusi prezidentauti?

Grįžti į straipsnį

Linas

Linas portretas
man atrodo,kad Dalkai pats laikas susirasti normalu dieda ir eiti virti barščius

...

... portretas
Namą statosi... tai gal ištekės?.. :s

Galetu

Galetu portretas
Savanoriaut kur nors Afrikoje,bent gera darba padarytu,nes kai uz ja balsavau tikejau,kad korupcija sumazes,bet deje...

as

as portretas
nepergyvenkit didieji žinovai, ji žinoma ir turi kompetencijos užimt bet kokią vadovaujančią vietą ES ..

centas

centas portretas
toliau prie sekancio lovio.

jis

jis portretas
vieta siuksles rusiuoti geda net diskutuoti kuris nevertas jokios pagarbos tik neapikanta uz sugriauta lietuva

Faktas (kartoju,tiems, kam iš karto nedaeina)

Faktas (kartoju,tiems, kam iš karto nedaeina) portretas
Pasibaigus kadencijai, mūsų Prezidentei visi keliai atviri. Kur norės, ten ir pasuks. Moteriškė išsilavinusi, mokanti kalbas, puiki ekonomistė, gera finansininkė, perkandusi visas politikos gudrybes, turinti daug vadovavimo praktikos gali rinktis bet kokį jai patinkantį užsiėmimą tiek Lietuvoje, tiek Pasaulyje. .............Tai ne, koks nors, striukis Putinas, baigęs tik šnipų mokyklą. Po skerdynių Sirijoje, tinkantis dirbti nebent mėsininku Čikagos skerdyklose.

Anonimas

Anonimas portretas
I pensija laikas

vincas

vincas portretas
Ne kur pasukti ,,o pakeisti konsticijos keleta straipsniu --geri darbai turi buti testini iki mirtie poste uz LT ,ir atiduoti visas teises y jos rankas,,gal tada zalias Karbauskis pasidarys prinokusiu,nes dabar daug ka pamirsta ,,bet kaip ystatyme parasyta nezinojimas nuo bausmes neatledzema,,kada prokurorai prades Karbauskiui kabint BK 228-2ir 3 daly??

sunkus,,neobjektyvus,kerštingas, šaltas ir t.t-- ŽMOGAUS,

sunkus,,neobjektyvus,kerštingas, šaltas ir t.t-- ŽMOGAUS,  portretas
su tokiu "kampuotu" CHARAKTERIU ir tokia nelanksčia LAIKYSENA,nemanau ,kad gali užimti tarptautinį VADOVAUJANTĮ postą

Aisku kad i EP strukturas

Aisku kad  i EP strukturas portretas
Ten kur kuo daugiau informacijos. Kaip kam ji labai reikalinga.

Viktorija

Viktorija  portretas
Ar neturite savo rupesciu ? Ji protinga . issilavinusi , gabi ras darba ir pikti komentarai nieko nereiks . Grazaus visiems savaitgalio su savo reikalais .

Norgas

Norgas portretas
Velniop

manau gales gryzt

manau  gales  gryzt portretas
y leningrado viesbucius toliau uzdarbiaut

nesvarbu kur pabegs ,,,,,dirbti,,,,

nesvarbu  kur  pabegs  ,,,,,dirbti,,,, portretas
visvien tures atsakyt uz nusikaltimus pridarytus lietuvoje -tautai ir valstybei ...--senaties termino nebus....

Sobakinas

Sobakinas portretas
Prie konteinerių , ten jos vieta!!!'

Anonimas

Anonimas portretas
Nemanau,kad ji nežino ką toliau veiks...Ir ne mums spėlioti.Dėstytoja dirbo,marksizmo-leninizmo moksluose ne naujokė,politinę ekonomiką atrodo dėstė.Taigi neprapuls.

E

E portretas
Niekur,nes pries iseidama karbauskio su sutve suvaldyt negali

Ere

Ere portretas
Už Putiną nematau protingesnis žmogaus. Nežinau kaip viename žmoguje gali tilpti tiek gabumų viskam ir lakūnas ir visokiais iu sričių sportininkas ir groti pianinu ir dainuoti ir po vandeniu plaukioti underkindas. Pasakykit man kas toks žmogus yra kitas pvz. Laukiu

ZALGRYBYS

ZALGRYBYS portretas
O SEIP SU KUBILIUM GALETU EIT DIRBT PAVYZDZIU GATVES KIEMUS RYTE PASLUOT O TAI KUBILIUSUSISEDEJO BE DARBO 30.METU

Visai nukvako senis Kęstas nebesupranta apie ką rašinys

Visai nukvako senis Kęstas nebesupranta apie ką rašinys portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo honorarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl laisva Lietuva nyksta, o Rusijos okupuota Lietuva klestėjo? Rusijos okupacijos laikais valstybė valdė gamyklas, žemės ūkio bendroves ir prekybos įmones. Todėl valstybės reikalų tvarkymui buvo skiriama pakankama visų šių verslų pelno dalis. Todėl Rusijos okupuota Lietuva klestėjo, lietuvių skaičius joje sparčiai augo [1]. Laisva Lietuva dabar verslų turtą, pajamas ir pelnus apkrauna pernelyg mažais mokesčiais (TVF apskaičiavimai). Pagrindinę mokesčių naštą Lietuvoje neša dirbančiųjų atlyginimai. Net tuos surinktus pinigus išnešioja politikų giminės ir draugai auksinių šaukštų ir beveik nemokamų pastatų privačioms mokykloms (visi žiūri į tave, Austėja Landsbergiene) pavidalu. Tų pinigų neužtenka valstybės reikalų tvarkymui.

Kęstas

Kęstas portretas
Todėl gabūs žmonės Lietuvoje neina dirbti mokytojais, gydytojais, valstybės tarnautojais, mokslininkais ir kitais valstybei reikalingais profesionalais. Laisvos Lietuvos valstybė skursta ir nyksta. Ką daryti? Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad kova su socialiniu dempingu bei kylantys prekybos karai ir įvedami dideli muito mokesčiai importui (pirmiausia į Ameriką) didina riziką verslui, kuris norėtų išsiskraustyti į mažesnių mokesčių valstybes. Išsikraustyti, tai jis išsikraustytų, o kai reikės mokėti didelius muito mokesčius, įvežant atgal prekes ar paslaugas, tai tas išsikraustymas gali pasirodyti klaida. Dabar pats laikas kelti mokesčius verslų turtui, pajamoms ir pelnams. 1. 1942 m. gegužės 3 d. surašymo duomenimis gyveno 2,844 mln. gyventojų, o 1990 m. pradžioje Lietuvoje gyveno jau 3,694 mln. gyventojų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ananimui

ananimui portretas
sibire kinieciai darbuojasi musu prezedente cia netavo reikalas matyt tau gerai pamokejo kad drolini

Faktas

  Faktas portretas
Pasibaigus kadencijai, mūsų Prezidentei visi keliai atviri. Kur norės, ten ir pasuks. Moteriškė išsilavinusi, mokanti kalbas, puiki ekonomistė, gera finansininkė, perkandusi visas politikos gudrybes, turinti daug vadovavimo praktikos gali rinktis bet kokį jai patinkantį užsiėmimą tiek Lietuvoje, tiek Pasaulyje. .............Tai ne striukis Putinas, baigęs tik šnipų mokyklą. Po skerdynių Sirijoje, tinkantis nebent mėsininku Čikagos skerdykloms.

įkyrėjo

įkyrėjo portretas
tai tegul jau eina tulpių auginti....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Koks kieno rūpestis dėl mūsų Prezidentės tolimesnės veiklos? Kur norės, ten ir pasuks. Ne vištagalvių reikalas, o juo labiau ne Putino subinlaižių.

kur eis kur eis...

kur eis kur eis... portretas
į valstybinę pensiją eis.Ir gyvens sau ramiai be jūsu durniu laivo..O jūs murdykitės toliau su konsrvais liberalais sosdemais inepinde, kolxoznikais perbėgėliais hoholais linkevičiumi ir šustausku priedo:DD)

galetu

galetu portretas
pas chacholus daryti pertvarka juk turi juoda dirza kokio ir tecer neturejo........

Anonimas

Anonimas portretas
Prie parases. Butu Lietuvoje Sibiras tai medzius kirsti taigoje Vorkutoje.

Šančius

Šančius portretas
Įsivaikins nors vieną vaiką

Šiaip

Šiaip portretas
Vienynga tauta stipri. Gali ne tik SU, bet ir ES velniop pasiųsti kai susipras jog jiems kaip ir visada melavo.... O tas Briuseliui niekaip kaip ir kažkada Maskvai nebuvo primtina. Tuo lab kad UK precedenta tam briedui jau sukurė...

Šiaip

Šiaip portretas
Ponui Valdui, o gal Vovai, ar Valdemarui? Tave kartų su Grybauskaite, prie sienos. Už žodžius "augint ir auklėt lietuvių vaikus kurių Tevynė bus ne Lietuva o Europa" O i tą gėjišką ir musulmonišką europą pažiurėjus tai Lietuvai ir lietuviams kaip po šiai dienai nėt 100 metų nerėiks tak kad pranyktų.... Butų Valdas lietuviškas vardas taip neblevyzgotų... Tik atejūnai ir ju kolaborantai ar tai iš rytų ar tai iš vakarų suinteresuoti mus užgrobti, išnaikinti... Užgrobt, jau gerus šimtmečius tai daro... Idomiausia jog kai ta darė rusai su bizūnų mes vienyngai tam prešinomės. O kai briuselis meduolių ( bėja be galo apgriaužtų ir supuvusiu) vilioja kas 3 pasiruošes už ji viską parduoti.... Užtenka pažiurėti ka purvasklaidą pagal nurodymus ir kokiam kontekste tautai pateikia ir kaip tauta dėl to kas principe ir iš principo jų liesti neturėtu tarpusavyje pjaunasi.... Ko dar Briuseliui reikia, skaldyk ir valdyk..... Pamoką 91,ų išmoko gerai. Vienynga tauta stipri.

c

c portretas
pone mongolija jus nepikite kad nepagal taktą kreipsiu savo nuomę gal ir ne iš tos pozicijos ,bet visu pirma prezidentė reiktu ne namus statyti būstus rengti ne pagal išgales lietuvoj bet visu pirma kreipti dėmėsi juk 10 metu ponia reikėjo tarnauti liaudžiai tik liaudžiai kad gera būtų ir mums iš jūsų gero darbo daryto o ką mes turime turėjome iš jūsų ponia būk teisi imk pridėk ranka pridėk ranka ant širdies ir klausyk ką tau širdis atsakys , bet ir kartu žiūrėk pro langa savo daukanto gatves kaip pavasari liaudis atrodo bėga į darbus juk ju niekas neveža su šviturėliais nereikia net taisykliu eisimo laikytis juk ponia carica prekrasnaja bilda taip ar iš tikro ponia ir namus užsitarnavai iš mūsų atsakyk sau ar negana vienišai damai būto paprasto tarnybos būto o ne pinigo maišo ir ne prabangos mes eiliniai neprisigyvenome per visa savo gyvenima nieko o čia matote dalia matote blogai gyveno ir duonai vos centus suskaičiavo, gėda turi būti puse žmoniu išbėgo tik dėl tavo blogio ., kurto,

Šiaip

Šiaip portretas
Teisyngiausia būtų prie sienos. Už Tėvynės išdavyste....

Bronsonas

Bronsonas portretas
Pradžiai reikėtu pasitikrinti pas psichiatrą ar viskas OK, šiaip Kaune vargu ar atsirastu vietos. Na nebent Vilniuje prie Gelž. stoties turgelyje "varažbytka" ???

rita

rita portretas
protinga issilavinusi moteris ,jai visi keliai atviri...kur nores ,ten ir pasuks...

to valdas

to valdas portretas
Jusu pasiulymas tikrai puikus, taiklus ir teisingas. Bet vargu ar ponia juo pasinaudos, mazai tuo tikiu. Jai garsus, nors ir tusciagarbiai postai, slove brangiau uz viska. Ne veltui siame straipsnyje diskutuojama apie tai, kur ji galetu pasukti, tame sarase nera vaiku paemimo is globos namu ir ju isauginimo puikiais Lietuvos patriotais

joo

joo portretas
kvailas klausymas... isvaziuos i jav ir pamirs apie lt visiems laikams....

dar karta

dar karta portretas
pasuks ten ,kur ir 'dedule'.

yes

yes portretas
#

valdas

valdas portretas
Ponia Grybauskaitė labai kovoja, kad Lietuvoje neliktų vaikų globos namų , tai gal baigusi kadenciją turinti daug patriotizmo ir meilės vargšams Lietuvos vaikams, paims keletą vaikų ir išaugins naujos kartos pilnaverčius ir išsilavinusius europinio mąstymo piliečius, kurie atitinka Europos standartus su europiniu intelektu piliečius, kuriems bus Tėvynė Europa, bet ne LIETUVA.

Girdenis

Girdenis portretas
O kodėl tas rūpi? Kur norės ten ir dirbs. O gal nebedirbs, bet kaitinsis tropikų saulėje, po pasaulį keliaus. Bet žmonės pavydūs, Yra nelojalių Lietuvos piliečių, kurie nekenčia tų, kurie kovojo dėl Nepriklausomybės, kurie ją ginė ir gina.

Galerijos

Daugiau straipsnių