Kur dingo komunistai?

Grįžti į straipsnį

idomu

idomu portretas
kur komunistai? O grabauskaite,baigusi Maskvoj komunistu partijos mokslus ar ne komuniste? Ne komunistu ten mokytis nepriimdavo,Sita karve mokinosi kartu su Kudrinu.Ir kitus komunistus galima rasti.

Kogi

Kogi portretas
cia taip klykaujat.Juk patys ir isrinkote tskp pirmaji AMB TAI JIS PATS PIRMASIS PRADEJO IVAIRIA PRICHATIZACIJA-FABRIKAI,GAMYKLOS,ZEME EJO IS RANKU I RANKAS KOL PAPUOLE TAM KAM REIKIA.Is kur tie turtai socdemu gretose.Visi sovietmeciu dirbo vadovaujanciuose postuose,bet ten atlyginimai nebuvo labai auksti.Dabar vaidina,kad visi vis kazka veze i rusyna- nejuokinkit tautos.TAI NUSIURBTI NUO NEPRIKLAUSOMOS Lietuvos pinigai,viesbuciai,gamyklos,bankai,zeme,miskai ir t.t.O TU APSUKRUOLIU PILNAS SEIMAS,O MES UZ JUOS BALSUOJAM,RENKAM IR DAR KAI KAS GARBINAMAS.

KU KU

KU KU portretas
SEIME SEDI

edmundas

edmundas portretas
laukia bet nesulauks

Brilius

Brilius portretas
Labai vertėtų prisiminti, kad 1968 m Čekoslovakijos demokratinės revoliucijos pradininkai buvo būtent komunistų partijos nariai, kurie nepanorėjo būti komunistiniame Rytų Europos bloke. Tas čekų komunistų maištas prieš sovietus buvo užgniaužtas rusų tankais. Panašiai buvo Lietuvoje. Užimant tam tikras pareigas buvo privaloma būti partijos nariu. Gamybos įmonių vadovai ir vedantieji inžinieriai tiesio negalėjo eiti savo pareigų, nepriklausydami partijai. Apie bet kokias komunistines idėjas čia nebuvo net kalbos. Panašus vaizdas dabartinėje Kinijoje, kai miljardieriai įmonių bei bankų savininkai nešioja komunistų partinius bilietus. Bet tai Kinijai netrukdo vykdyti senųjų kinų imperatorių politiką.

Kur dingo komunistai?

Kur dingo komunistai? portretas
Viskas labai paprasta, komunistai tapo aršiais koncervatoriais!

tiesa tokia

tiesa tokia portretas
Komunistai pakeite orientacija ir tapo premjerais,prezidentem,konstitucinio teismo teisejais,linkeviciais,juknevicienemis ir visais panasiais veikejais,jei sugriztu tarybu valdzia,sitie veidmainiai vel sekmingai jai tarnautu ir slovintu visokius leninus,stalinus,trockius ir kitus,ka ir anksciau dare.

Bijūnas

Bijūnas portretas
LKP "1940 m. buvo lemtinga jėga, nulėmusi Lietuvos prisijungimą prie Sovietų Sąjungos"? Žinoma, kad ne, ji tebuvo kitos jėgos įrankis.

YES

YES portretas
Visiems a lia snargliams, kuriems užkliūvo ir Prezidentė. Matot, debilai, partinis bilietas yra toks daiktas , kuriuo viešai mėtytis negalima. Nes kiekvienu momentu jis gali būti panaudotas prieš tave patį. Ko liežuvį rodai Prezidentei, kuri nieko nepadarė ? Daugumoje partiniai bilietai buvo deginami. Aišku, kai kas pasiliko prisiminimui. Snargliai, nežinodami buvusios struktūros ir taip vadinamos partinės drausmės lygina su profsajungos ar komsomolcų bilietais.

Ant

Ant portretas
Seimo gyneju tvoros buvo pamauta daug kariniu bilietų, profsajunginių, komjaunuoliskų,-o va komunistai mazai ten padziove, dar ir dabar po balkiu laiko ir progos laukia.

Vade

Vade portretas
Viena partini ir net atrodo destytoja -lektore zino visi tai izymioji RED DALIA:) Kuri ieis i istorija , kad prie jos buvo uzdaryti net du bankai ir dar kokiais metodais -brutaliais, ziauriais nuskurdinimo , aciu Lietuva tevyne tu dydvyriu zeme:) URA draugai

A6

A6 portretas
Jie ir dabar,galbūt,laukia savo valandos.Tai chameleonai,kurie moka gyventi ir kurti gerbūvį savo artimiesiems.Todėl Lietuvoje klesti socialinė nelygybė,kuri drasko akis.

buvo

buvo portretas
jiedinstva- patapo jiedynas Kaunas:(

taip

taip portretas
Kad paimti valdzia buvusieji komunistai, kgbistai pries kiekvienus rinkimus sukurdavo po nauja partija. Bet dabar tai pasidare nemadinga, todel jie atraso nauja gysla, pradejo kurti neva visuomeninius judejimus ir keikti partijas. Bet mastantys zmones sugeba atskirti tu visuomeniniu judejimu sakneles ir ju turini, kuris daznai smirdi tuo paciu komunistiniu raugu.

TAIGI

TAIGI portretas
Bet kokioje partijoje esantys komuniagos visada keikia Landsbergį. Tai dėl Nepriklausomybės ir jų minkštų kėdžių netekimo. Tuo laiku rajonuose, gamyklose kolūkiuose, bendrovėse vadovavo kumuniagos, kurie prichvatizavo, plėšė, vogė ir vertė kaltę Landsbergiui, kad šis sugriovė kolūkius. Sistema veikė paprastai: parduodavo gyvulius ir kt vietoje to , kad išdalinti žmonėms už pajus. Kai nelikdavo nieko, pasakydavo, dėkokite Landsbergiui. Kaip Juršėnas ar Šepetys, tokių kažkiek padoresnių buvo nedaug.

JIE

JIE portretas
cia pat,salia....Jie SEIME,MINISTERIJOSE,PREZIDENTUROJE,SAVIVALDYBESE,Jie viska mato,girdi,zino,kontroliuoja ir skirsto,seka ir parduoda,valdo ir uzstato-SODINA ir Paleidzia.Jie tai visas sis isvogtas arealas su pseudodomkratijos ir pseudorinkimu farsais.Su jais ir KGB buvusieji,esantieji ir ju palikuonys.VISKAS KAS VYKSTA CIA,ISKAITANT IR PATI ANUSAUSKA YRA FARSAS-O GAL MONSTARS "krasnoe koleso???? vA SIAME "rate" IR YRA VISI ZALIEJI,GELTONIEJI,raudonieji ZMOGELIUKAI.GAILA BET TIK TIEK GAVOSI....TIESIOG KAIP VICTOR SAKO-"LITUVISKAS KURINYS" BE KOJU,GALVOS,PROTO IR ATEITIES?

Aksioma

Aksioma portretas
Komunistų buvo įvairių. Pokarinių su 4 klasėmis, stribų ir 1970-1990 metų.Šie dažniausiai turėjo aukštąjį išsilavinimą ir jų tikslas buvo - karjerą. Tuomet, cecho viršininkais, vyr. inžinieriais, direktoriais negalėjo tapti nepartiniai. O tokiose gamyklose kaip mėsos, pieno kombinatai, audimo fabrikai , kur buvo ką pavogti, brigadininkai, meistrai, įvairūs kontrolieriai visi buvo partiniai. Ne partinis negalėjo būti profsąjungos pirmininkas, kadrų skyriaus viršininkas. Pastarasis buvo ir KGB bendradarbis. Taigi įvairių tų partinių būta.

jojo

jojo portretas
Kaip atskirti buvusi komunista, kad ir kokioje partijoje jis dabar butu. Jie turi viena bendra bruoza, kad ir ka bekalbetu visos ju kalbos baigiasi tuo, kad del visko kalta vienintele partija, tai konservatoriai su Lanzbergiu ar Kubiliumi priesakyje.

tam buvo taip

tam buvo taip portretas
o kas rinko ir išrinko brazauską? išrinko ne tik komuniagos, bet ir apkvailintos davatkos, kurios, kiek prisimenu, net prunskienę sveikino kazimieros vardo dienos proga, o ypač nustebino, kad taip darė vienuolės. Tai ko norėti iš kitų žmonių, nestebina dabar atsiradusių trolių darbas.Mano nuomone, tokius trolius be teismo reikia aiškinti ir trenkti iš Lietuvos. Visuomet mūsų reakcija į įvykius būna pavėluota, žaidžiame demokratija, pvz., to negalima daryti, ano negalima daryti. Jei yra įtempta padėtis, aplink fašisinė ir teroristinė rusija, jos atstovai neaiškiu keliu įleidžiami ir net priglaudžimi Lietuvoje, tai kokia demokratija gali būti, nors kol kas? Vyti lauk iš postų tuos, kurie prileidžia į Lietuvą putinistų, kodėl mūsų valdžios pabrukusios uodegas? socdemai, darbiečiai užstoja įtariamus korupcija kyšininkus, vagis, o visi kiti net renka socdemus į valdžias. Negi mes nežinome mūsų šalies kenkėjų, vykdančių savo juodą darbą, jų užsakovų? Bijau, kad jų gretose gausu "savųjų".

Lukaa

Lukaa portretas
mama taip sako : partiniams buvo gerai tarybinėj , gerai kapitalistinėj Lietuvoj, o man paprastai moteriškutei vienodai nelengvas gyvenimas ir tada ir dabar. Manau čia ir yra Grybauskaitės problema-pasąmonėje ji vis bando atsikratyti praeities, nežiūrint į tai kad gal ji netokia bloga ir buvo.

vhj

vhj portretas
Komuniagos ir komsomolcai iki siol drasko Lietuva, niekur jie nedingo, tik spalva pakeite...

Buvo taip

Buvo taip portretas
Dėl to ir esame atsilikę nuo Estijos. Ten desovietizacija įvyko. Pas mus Brazauskas ilgus metus valdė nepriklausomą Lietuvą tai Prezidento kėdėje, tai premjero. Brazausko komunistai prichvatizavo Lietuvą, pririšo prie vieno energijos tiekėjo - Rusijos.

senjore

senjore portretas
daugelis, kaip dirbo Lietuvos labui--taip ir dabar dirba. Juk pirmiausiai reikia matyti ŽMOGU, o paskui tik partiją. Kas is to, kad dabar prisikure daugybe partiju, o tarpusavy rietenos-- rezultate nukenčia eilinis žmogus.

kl

kl portretas
KUR DINGO KOMUNISTAI ?.....Hmm...o kas Lietuvoj dabartinis Prezidentas ?!...))) Va ir atsakimas!

Galerijos

Daugiau straipsnių