Kunigas R. Grigas atsisakė priimti apdovanojimą Seime – nenori būti su juo siejamas

Grįžti į straipsnį

to-to mano

to-to mano portretas
Ne, gaila tavęs, tavo vaikų. Esi APGAILĖTINAS vatnikas su pragettomis, prarūkytomis smegenimis.. Prie ko čia politika??? KUR aš parašiau apie politiką???? NUSIKALTIMAS prieš žmogų-tai poiitiką??? Jei NESUGEBI perskaityti komentaro, suvokti jį, geriau PATYLĖK. Ir MAŽIAU GERK, o tai greitai neliks ir paskutinio gramo smegenų, savo vardo neprisiminsi.

parašė

parašė portretas
lesbietė komunistė.

to mano

to mano portretas
Kaip tu sujuokinai, Dieve, koks žemas lygis..gaila tavo dukros, kai motina velia į politiką ar ką.

mano dukra moksleivė

mano  dukra moksleivė  portretas
irgi paprašė atiduoti Taraškevičiui iš jo rankų gautą apdovanojimą, kurį buvo gavusi iš Savivaldybės už piešinių konkurso nugalėtoją Tarptautiniame vaikų konkurse - kaip garbintoja Klaipėdos Aš sužinojau-kur jis gyvena ir nunešiau, įdėjau jam į pašto dėžutę, nes tiesiogiai susisiekti su ,,ponu'' nepavyko. Tai padarė po NUSIKALTIMO Savivaldybės. Ilgai pasakoti. DAUG brudų VISUR, VISOSE Valdininkų sloksniuose.

Romas

Romas portretas
Tuomet kontroliuokite La familijos partijos įkūrėjo kalbas, Tauta jam ir šunauja, ir jedinstvininkai. Uždrauskite Lietuvos seniui su kišene žeminti tautą,

>>>Vilniečiui šaunuolis seimas...

>>>Vilniečiui šaunuolis seimas... portretas
Piemenį ir bukalauru gauja,kurie negerbia net vyresnio žmogaus Jie nejaučia jokios pagarbos tiems,kurie išgyveno visus sunkumus ,visas politines peripetijas.O jiems kas? Jie užauginti šiltuose pataluose,nematė jokių tanku ( nebent viena prie katedros ) dziugiasi gyvenimu ir laisve.negalvodami kas ir kaip ją iškovojo

Gal dar mažai?

Gal dar mažai? portretas
La familijos partijos įkūrėjas (jo exselensija prezidentas) yra dykai gavęs sklypą Nemersetoj, jų tokia šeima viską ima iš eilės (net norvegų surinktus pinigus Lietuvai) arba mėgsta gauti dermai. Tegul ir šitą apdovanojimą pasiima.

Libervatoriai liko "ant ledo"

Libervatoriai liko "ant ledo" portretas
Štai kas yra mūsų elitas, gal tokių žmonių yra nedaug kaip kunigas R.Grigas bet yra ir papirkti mepavyko! Ar žinote kas yra garbė-nežinote nes jūs degradavusios politikos ir la familijos partijos plebėjai.

Hmmmm

Hmmmm portretas
Gal ten Seime vieni masonai?

XM

XM portretas
Yra dar tikrų žmonių Lietuvoje, respect.

vilniečiui

vilniečiui portretas
Šaunuolis seimas.Nekreipia dėmesio,kur kažkoks kas ko atsisakė.Demokratija.Nenori lai neina.

Vilnietis

Vilnietis portretas
PAGARBA GRIGUI. Deja po Pečeliūno pasakymo kad pas mus demokratija nei vienas MESLITOS SEME dalyvavusių nepakilo ir neišėjo. Reiškia jie VISI pritaria ŠAIKOS sprendimams.

taip manantis

taip manantis portretas
Gerbiamieji komentatoriai, paskaičius Jūsų komentarus, galima suprasti kas ir kokius seimūnus, ar į savivaldybes renkame. Nuomonę galime ir privalome turėti, bet ją privalome reikšti kultūringai, o ne šmeiždami, užgauliodami ir įžeidinėdami kitaip manantį. Kas iš mūsų teisus tik vienas Dievas težino. Tolerancijos reikia visiems kalbant iš esmės

??????

?????? portretas
>>>>>to ar kartais....2011 metais PEDOFILAS TS-LKD NARYS nubaustas METAMS SU VIRŠUM ,BAUSMĘ ATIDEDANT.....Būstinėje apžiūrėjo su vaikais pornografines nuotraukas.... Paskui nuėjo su dviem mergaitėm ir berniuku.....O AČAS ,buvęs RASEINIŲ meru ir seimo nariu ,dabar verslininkas??

" demokratinė" konservatkagebistinė CHUNTA,

  " demokratinė" konservatkagebistinė  CHUNTA, portretas
negarbingai s l e p i a s i už niokojamų UKRAINOS gyventojų / neva padeda kovoti/, tą patį jie daro ir Lietuvoje, p a s i s l ė p ę KGB-tai pastoviai skurdina žmonių gyvenimą.-- Tai profesionali pasislėpusių Lietuvoje KGB-tų nusikalstama vaidyba;- tie PATYS sovietiniai KGB -tai Lietuvoje " gėrybiniai", - o Rusijos teroristai, tai ABSURAS - jie vienodi , kaip DU vandens lašai , tai patvirtina jų veiksmai-tad kunigas GRIGAS Lietuvos p a t r i o t a s absoliučiai teisus - nepriimdamas apdovanojimo iš nusikaltėlių RANKŲ , nuo kurių 1990 metai lietuvaičiai p a b ė g o m e .

Didziulis

Didziulis portretas
Aciu!!! Gerb. Kunigui!

to-kodė

to-kodė portretas
NEMAIŠYK Seimo ir Ukrainos. Būtent TIKRI žmonės NIEKINA KGBistų palikuonių Seimą, o GERBIA Ukrainą.

to skaiste

to skaiste portretas
Matyt,kad tau paveikė vakcina,nieka s jos negrūdo,kam ėmei.

to ar kartais

to ar kartais portretas
nepamiršk pasidomėti kiek tokių iš p raidės tarp kunigų irgi.Bet nesakome,kad kunigai visi tokie,o tu kažkodėl dėl vieno,dar neįrodyto,visą seimą dergi.tai žema,nyku,nekultūringa.

Anonimas

Anonimas portretas
popieZiaus piedomis

Jefrey Epstein

Jefrey Epstein portretas
Pedofilinis kompromatas arba 'skeletas spintoje' yra pati efektyviausia priemonė kgb verbuojant Seimo narius.

Ona

Ona portretas
Kol įslaptintus okupanto pakalikus godosime labiau už lietuvių kalbą, tol nebūsime laisvi. Šis okupanto sutvertas "paminklas", kurio nugriovimas būtinas, jei norime išsivaduoti, tačiau jį budriai saugo "konservatorių" partijos šunadvokačiai

AR KARTAIS VEIKSMAI NE DĖL PEDOFILŲ

AR KARTAIS VEIKSMAI NE DĖL PEDOFILŲ portretas
>>>Anonime pasiklydęs sugrįžk , užsimerkęs atsimerk... PAŽVELG į kitą lazdos TS-LKD galą.... Tėvynė---gražus žodis ,spalva graži , bet dvoką jau nebeina paslėpti... KRIKŠČIONYS , KURIŲ tarpe pedofilai.... , kurie pritaria MALONUMŲ partijai , apsimetę ,jog lygios tai teisės . Na kokia čia lygybė gali būti išvaizdoje lovos prieglobstyje ? Vyras su moterimi tikrai nelygu vyrui su vyru arba moteris su moterimi . Kažkaip tai visa ta lygiava seime prasidėjo su nuo pedofilijų ... Už mažumų meilę niekad nebuvo baudžiama ,tad prasmės nėra įteisinimui o plėšosi... o štai pedofilai baudžiami... O jų galimai daug seime , na negali tokie ten išgyvent vienetais. Ir jiems labai reikia apdujusių nuo narkotikų.....

Skaiste

Skaiste portretas
kodėl landsbergininkai taip pyksta ant tikro disidento? Juk net dideliai daliai landsbergininkų nepatinka tie visokie erastai, ekonomikos griovimas, vakcinų brukimas ir tt., gal čia rašinėja eringytės visokios?

Cha cha

Cha cha portretas
Lietuvos širdyje sėdi senis ,prisisiuvęs Lietuvą prie savo kišenės(Erlickas) ,jam tegul ir atiduoda tuos savo niekinius apdovanojimus ,jis juos labai mėgsta .Padorus,moralus žmogus su koloborantais nenori nieko bendro turėti .

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Vien nuo Grigo ar Sadūnaitės paminėjimo įslaptintiems KGbistams drimba putos iš nasrų :)

Werner

Werner portretas
Sveikinsme kunigą,apsimetinėti ,kad nieko nematai,negirdi ir nesakai ,labai žema .O dar baisiau imti " prizus" iš grobuonių rankų lyg niekur nieko.Nieko verti jų " prizai" ,lyg noras priversti dėkoti ,lenktis prieš juos už tokį " dėmesį" .Pagarba tiesuoliui.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tiesiog šaunuolis Grigas jis sveiku pažiūri žmogus ir geras sprendimas ir turėtų visą tautą taip elgtis aš su jeis prie vieno stalo neseciau arba jiems nepatarčiau nosį sulauzycisu iš pirmos minutės pradžiai

Demokratinėje visuomenėje

Demokratinėje visuomenėje portretas
priimta, kad yra skirtingos nuomonės. Šiuo atveju bloga tai, kad piktybiniai prorusiški komentatoriai skirtingą nuomonę moralės klausimu panaudoja niekinti Lietuvos Valstybę. Padorūs piliečiai turi tokių komentatorių tikslus matyti ir jiems nepasiduoti. Reikia nepamiršti, kad šiuo įtemptu metu priešai stengiasi išnaudoti kiekvieną progą.

Janutiene

Janutiene portretas
Tie kas vadina ja vatnike ,daro tai nesigilindami i situacija, aklai megdzioja ,kazkieno lipdoma etikete, ..taip, buna kartais prasauna kazkur ,bet buvo laikoma viena geriausiu zurnalisciu, iki kol padare laida apie Grybauskaites rysius rusijoje , ties ta diena stebuklingai ,tapo propogandiste agente ir t.t. atsibuskit zmones

n

n portretas
piliečiai gali turėti sqavo nuomonę, ypač moralės klausimais. Tačiau šiuo atveju bloga yra tai, kad tą nuomonę piktavaliai prorusiški asmenys naudoja suniekinti

pilietis

pilietis portretas
'''''''''''' toks kng s'rendimas... Na jo, T O K I U S s'rendimus taike ir signataras Vaišvila ,dar vienas , kitas... įsižeide del kažko ir vis šmeižiantys jonitieniu ir kt laidose 'RIEŠ LIETUVA, ir....už oku;antus... Ane, atskalunai.?

Anonimas

Anonimas portretas
Dalgio minimi dalis Lietuvos kiršintoju ir didžiuju atskalunu gerbeju,kurie kartu su švencioneniemis,grabauskais,jaruciais,socialistais-išdavikais sedinciais kaliuzeje ir kitais rašistu subinlaižiais

Toks kunigo Roberto Grigo apsisprendimas

Toks kunigo Roberto Grigo apsisprendimas  portretas
ir niekas neturi teisės jo smerkti . Kai vieną dieną, pamatę ir išgirdę ,kunigą Robertą Grigą dalyvaujantį ir kalbantį tūkstantinei piliečių miniai Vingio parke išvadina ,,gražiausiais " žodžiais dabartinės valdžios gerbėjai ir a'la politinis elitas,o kitą dieną jau teikia apdovanojimą tam pačiam ,,maršištui" ,kuris 1990-ųjų Sausio 13-ąją buvo su tos pačios Lietuvos žmonėmis ir meldėsi . Ne kunigas Robertas Grigas padalijo Lietuvos žmones į MES ir JIE : JIS ir dabar su žmonėmis,o tie MES apsitveria tvoromis ,kad JIE net artyn neprieitų. Ne kunigą Robertą Grigą reikėtų pulti smerkti ,o pažiūrėti į veidrodį ir pamatyti kuo pavirtome per tris dešimtmečius : kalbame apie meilę artimui ,o dantimis ir nagais drąskome TĄ ne iš savo ,,burbulo " vien todėl ,kad TAS negalvoja taip kaip MES . Nors jau daugiau nei trys dešimtys metų praėjo,bet vienos tiesos ilgesys niekur nedingo. Gaila ...

Anonimas

Anonimas portretas
dzukijoje yra dzukelis-mešlius...Tai liudina ir graudina visa dzukija. Tokius atskaluus reikia vyti [ išryžkinti ] lauk

pilietis

pilietis portretas
TAI vienas iš blogiausiu Grigo "reiškiniu"....blogesnis net ir už "...įsili'es į berželį /// Grigas laužo šakeles. ...". A'GAILETINA. Ne laiku, ne vietoje ...reikštis kolukieciu šeimu maršo dalyviu.Ane?

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Brazys gražino senajam ožiui jam įteiktą padėką, Grigas nenori turėti sąsajų su, pagal senojo ožio bliaunamą meliodiją šokančiu, seimu tai kiek dar ožys kiršins LIETUVIUS?.?.

LGBT

LGBT portretas
apsidžiaugė. Satanistų mišios.

juokai vieni

juokai vieni portretas
Nieko nepraradome ,kad jis neatėjo, nei valstybė, nei mes tauta.

Anonimas

Anonimas portretas
Visos kalbos pasakiškos,ypač a.a. Terlecko anūko,taip pat Vagnoriaus,pagyrusio seimo pirmininkę,premjerę,Prezidentą už puikų atstovavimą Lietuvai , Kumžos nuostabi be popierėlio kalba išvis aukštumoje,dėl vieno neatėjsuio tai juokai,labai gerai,kad neatėjo,o būtų nusišnekėjęs kaip anksčiau kai kurie,labai gerai,pagarba jam,kad susiprato.Nuostabi vakar diena,kiek renginių,minėjimų,koncertų apdovanojimų.Nkreipkime dėmesio į smulkmenėlę.

kodėl

kodėl portretas
Kodėl visi beraščiai niekina Lietuvą,jos žmones,tautos išrinktą Seimą,Ukrainą?

išdavikai - k g e b i s t a i LANDSBERGININKAI, vaidindami

išdavikai - k g e b i s t a i LANDSBERGININKAI, vaidindami portretas
Lietuvos " patriotais" , kaltina net POPIEŽIŲ PRANCIŠKŲ, jog jis turi sąsajų su rusais-- tai r y š k i a i parodo , kokie CHUNTOS gaujos p a r a z i t a i , yra užgrobę Lietuvą

C’est la vie...

C’est la vie... portretas
Dabartinis seimas tai kas galejo istikti Lietuva blogiausio.Palaikau kunigo Grigo poelgi. Prisimenu ji is Sausio 13- nakties ,kai buvo baisu ir kai jis meldesi kartu su visais.Sveikatos ir Stiprybes kunigui Grigui.

Dalgis

Dalgis portretas
mieli landsbergininkai - gal galėtumėte pateikti bent vieną įrodymą, kad jūsų minimi - Grigas, Jaunutienė, Orlauskas - turi sąsajų su rusais? Kad senis landsbergis - KGBistas - įrodymų - pakanka. To nemato tik sunkus (pabrėžiu - SUNKUS) psichikos ligonis

Nabagas

Nabagas portretas
Tikras orlauckio bendramintis, pakvaišęs nuo susireikšminimo , į senatvę durneja ir nes neatskiria pelų nuo grūdų ir tampama eiliniu niekšu.

AR TIKIT BENT GĖRIU ???? TAI KODĖL TAIP RAŠOT?

AR TIKIT BENT GĖRIU ???? TAI KODĖL TAIP RAŠOT? portretas
Labai gražus ,be purvinų žodžių---- žmogaus išsilavinimo rodiklis- pasipriešinimo parodymas prieš LIETUVOJE vykdomą antikrikščionišką , antikultūrinę , antinacionalinę --- lietuvių kalbos išdarkymo ir t. t. politiką... Visais SUNKIAIS laikmečiais KUNIGAI ėjo ir eis savo tiesiogines pareigas ir dar nepamirš ir atliks piliečio pareigas ,nes yra žmonės .. Blogų žmonių nėra.... Pasimeldžiam už tuos ,kurie šunkelių takus mina ir jais vaikšto, nesuvokdami kas yra kas , nesuvokdami ir trypdami savo orumą , savigarbą ,kaip LIETUVOS piliečio pilnavertiškumo išraišką

>pagarba Kumžai

>pagarba Kumžai portretas
Ar žinai, kas buvo tas Kumža? LTSR laikais buvo komjaunimo CK sekretorius. Oželytės viernas tovariščius.po KGB.

Moteriai

Moteriai portretas
Mieloji ponia, ar jūs turite asmeninį gyvenimą?

cha cha

cha cha portretas
Eikit melstis ,sekmadienis,neškit terbą pinigų,gausit išrišimą.

to neįvertintas

to neįvertintas portretas
Nespręsk pagal savo moralės supratimą.

nuomonė ir pastebėjimas

nuomonė ir pastebėjimas portretas
PI666 sakė : nereikia ieškoti logikos jų sprendimuose ... nebuvo naudojamasi logika ir ,,TIKINČIŲJŲ MOKSLU ,, sektoje ........ nėra naudojamasi logika pasisakančiųjų prieš kunigo GRIGO poziciją....

neįvertintas

neįvertintas portretas
Nepasidalino postais po Sąjūdžio veiklos,po 1990 metų,liko be postų ir tiek.

taigi

taigi portretas
Tokie kunigai atgraso nuo bažnyčios,ypač jaunimą, viena ssiūlo degint merą,kitas loja prieš tautos išrinktą seimą,tai neik,melskis ir tiek,kas varo į tą seimą.Juk niekas neklausia,ko neatėjo,pats aiškina visiems.Ne tie laikai,žmonės nėra tamsūs,kad garbintų tai,ko nereikia garbinti.Tegu kunigai rūpinasi morale,krikščioniškumu tarp savųjų kunigiukų.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Buvo aktyvistas...bet negavo regalijų...pyksta ant visų?

to aaa

to aaa portretas
Aš moteris,ne berniukas,o antra-ka s įrodė,kad meluoja,kur kokia komisija,teisėsauga tai įrodė.ka s ką šneka-man dzin dzilin.Pasakyta, niekam nepakenkta,žalos nėra ikiteisminiam tyrimui,.

aaa

aaa portretas
Mielas berniuk, Seimo damos Viktorija Čmil ir Radvilė Morkūnaitė meluoja Bartoševičiaus skandale.

viščiukas tu, putlerio gerbėjas

viščiukas tu, putlerio gerbėjas portretas
Kas meluoja?kur?Meluoja Olga Skabejeva,gal nori,kad ją žiūrėtume,vakar parodė,kaip žiauriai jie meluoja,kvailiukams parodo toli nuo realybės epizodus.Mūsų valstybė klesti,duok Dieve taip toliau.Rūpinkis savosios algom,pensijom,ir t.t.

ZXFHMGJ.;L

ZXFHMGJ.;L portretas
kas tas GRIG-ar VATAA?

to TO NA ŽINOTE

to TO NA ŽINOTE portretas
Taip ir matau neapsiplunksnavusį viščiuką. Argi nepastebi, kad mūsų valstybė tampa bananų respublika? Pavyzdžiui, Lietuvoje veikiantys švediški bankai daugiausia pelno uždirbantys Europoje. Snoro banką Grybauskaitė sunaikino. Neseniai lobistai priėmė grynų pinigų įstatymą, kad tik bankiukams nieko nestigtų. Apie energetiką apskritai tyliu - taip nekęsti savo tautos...Tau neužtenka,kad aukščiausiuose postuose sėdinčios damos meluoja. Juk turėtų būti apkalta už melą

to jei reikia

to jei reikia portretas
Pateikite pavyzdžių,vien tavo pasakymas ,,karo isterija''sako,kad tu kremlinis

Jei

Jei portretas
Ne už šį seimą- tai jau būsi visaip apdergtas, kokie jūs baisūs šito seimo garbintojai, gaila bet iš jūsų pusės jokios tolerancijos, demokratijos ir pagarbos kitai nuomonei. Liūdna kai tokia Lietuva

Jei reikia

Jei reikia portretas
Neregiams, kurie gyvena tik karo isterija ir nemato kur ritasi mūsų valstybė, beprasmiška įrodinėti tiesą. Lrt težiūrintiems užtenka daug vėliavėlių ir valdiškų kalbų. Tiesa kitur, tik ją matyti reikia norėti. Tampame Orvelo valstybe, štai kas mes.

nesąžininga

nesąžininga portretas
Man tai daug antikrikščioniškų kunigų poelgių, pilna, gal galėtų apie tai jis kalbėti,o ne politikuoti apie seimą.Tai visuomeninių organiz.apdovanojimas ,o ne seimo.

to partizano...

to partizano... portretas
N a tai čia jie ir rašinėja pagiriamuosius žodžius skaldančiam tautą kunigėliui

Partizano sunus

Partizano sunus portretas
Praleido proga patyleti tiek Brazys ,tiek Grigas- gaila ,kad Dievas ateme prota! Tokie pasisakymai ,tai nektaras prorusiskiems idijotams Lt.

pagarba Kumžai

pagarba Kumžai portretas
,,Ne veltui dirbome,jei pasaulis šiandien mūsų klausosi''.

be komentarų

be komentarų portretas
Visgi baisi ta senatvė.

to na žinote

to na žinote portretas
Trafaretinis jūsų pasakymas,pateikite pavyzdžių,kokie įstatymai priimti antikrikščioniški,anti nacionaliniai.

Na žinote

Na žinote portretas
Kokie jūs esate apgailėtini mulkiai, jei nesupratote, kodėl kunigas nepriėmė apdovanojimo. Ir dar drįstate jį gretinti su kremliniais. Valdžia antinacionalinė, antikrikščioniška, antikultūrinė. Lankytis jų irštvoje kunigas nenorėjo ir jis turi teisę.

lgbt+

lgbt+ portretas
nebeis į bažnyčią.

laukimas

laukimas portretas
Galimai,pamatysime jį pas Janutienę...kaip ir aišku bus viskas.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tas Pečeliūnas visiškas kvailys ir neišsilavinęs. Vatnikas, beraštis ir niekalas

kažin

kažin portretas
Ar jam smagu,kai jo paliakytojai beraščiai, niekinantys Lietuvą, seimą,valdžią, Ukrainą ir t.t.

Keistas kunigo poelgis

Keistas kunigo poelgis portretas
KUO ČIA DĖTAS SEIMAS? Juk apdovanojimą skiria patriotinės organizacijos. Pirma, kunige, reikia išsiaiškinti, kas ir kaip, ir nereikės elgtis kaip kažkokiam jedinstvininkui. Juk esate tikras patriotas ir vertas pagarbos ypač tokią šventą Lietuvai dieną, kuri išaušo tokių žmonių kaip Jūs pastangomis.

net nejuokinga

net nejuokinga portretas
Nepriėmė seimas nei vieno antikrikščioniško įstatymo, nei vieno. Tai gal Grigui antikrikščioniška padėti, remti besiginančią nuo orkų Ukrainą?O kad galimai pedofilas yra seime ,tai ir tarp kunigų buvo ne vienas, ir tarp jų pilna homoseksualų ,ir ką. Antikrikščioniška, Grigai, nekęsti žmonių, ganyk aveles ir tiek.

Aldona

Aldona portretas
Pavyzdys kaip protą veikia senatvė....

Čmilytė vis apsirinka

Čmilytė vis apsirinka portretas
Kas patarinėja Čmilytei - ar specialiai, ar iš kvailumo - vis pakiša kiaulystę. Tai pasikviečia Sličytę, kuri visai ne signatarė, kalbėti nuo signatarų? Tai dabar kunigas Grigas - kuris yra toks šventas disidentas, kuriam nusispjauti ant seimo. Atrodo, kad daugiau nėra vertų žmonių, kuriems būtų svarūs Lietuvos pasiekimai ir vietoj provokacijų prisidėtų prie šventės.

Aiškiaregis

Aiškiaregis portretas
Atleisk jam, Viešpatie, jis jau nuseno, ir mintys kartais neadekvačios. mano uošvinė irgi kažkada buvo šauni moteris, o dabar ją kankina senatvinė demencija...

tik čia

tik čia portretas
Paskaičiau kitur komentarus,visi ,beveik visi, prieš kunigėlį.Tik čia tie patys beraščiai,kasdien varantys ant Lietuvos,garbinantys putlerį,niekinantys Ukrainą, palaiko kunigėlį.Tikrai įdomu.

nuomonė

nuomonė portretas
O tai tarp kunigų nėra pedofilų?Bet negalima sakyti,kad visi kunigai tokie.Seime irgi ne visi tokie.Tai kuo tas kunigėllis piktinasi? Va buvo Tėvas Stanislovas,o tokie kunigiūkščiai tik juoką sukelia,vienas merą degint siūlo,kitas matyt galimai su patvoriniais susidėjęs.Nieko naujo.

WC

WC portretas
Tai ,kad lietuvoje seimo nera. Kol kas matau tik issigimusiu valdziavagiu gauja.

Sutinku

Sutinku portretas
Pagarba kunigui. Jaunime, štai iš ko pavyzdį turėtumėte imti, nes tokių garbingų žmonių vienetai.

FY

FY portretas
palaikau KUNIGĄ

Kaunas

Kaunas portretas
Labai teisingas sprendimas. Pagarba kunigui.

Kęstas

Kęstas portretas
Geriausius Lietuvos plotus išsidalino už vieną eurą, dabar sėdi Seime ir juokiasi iš mūsų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

QWX

QWX portretas
Jeigu jau Lietuvos šviesuomenė, kunigai nusisuka nuo šio seimo, tuomet visiškas pypec... Matyt turime ne seima, o įslaptintų KGB agentų prieglaudą.

to-pastebėjimas

to-pastebėjimas portretas
NEKIŠK čia savo PABAISOS šlikčytės. Jai LABAI toli iki doro žmogaus- kaip iki mėnulio pėstute. Ji baisesnę už bet kokjį KGBistą. Ankščiau teko skaityti komentarus, jog ji per Sąjūdį paslėpus po sijonų nešė KGBistų bylas. Manau, jog žmonės nemelavo. Bet kvailiams su pragertomis smegenimis ji Dievas :( Kas susidurė su ją realiame gyvenime , prakeikia ją visam gyvenimui.

to-:)

to-:) portretas
Idiotas tai tu, o ne kunigas. Mažiau gerk ,,Русская водка'', gal tada pagaliau išsiblaivysi ir pamatysi- KAS valdo Lietuvą, kokios KGB - istinės žiurkės, palkuoniai jų .

to-Kukas

to-Kukas portretas
tavo seimas stovi Maskvoje, Kremliuje. Varyk ten ginti bandito, šiziko, fiurerio putino.

to-Flurona [Palaikau Z. Šličytę]

to-Flurona [Palaikau Z. Šličytę] portretas
tą PABAISĄ???? Tokia NETURI TEISES vaikščioti Žeme. Linkiu tau iš visos širdies realiame gyvenime susitikti su ją- teismuose, kur ji gina IŠGAMAS, NUSIKALTĖLIUS, rengia spektakliuys, tyčiodamasi iš dorų žmonių. Tik dėka tokioms pabaisoms (dar labai šveliniai pasakyta) ir nusikalstamiems išgamų seimūnų įstatymams, kai Aukš.teismui skusti galima buvo tik kas virš 5000litų, nes iki tol apsiėdusiems seimūnams tai buvo ne pinigai-kopeikos ir privataus kaltinimo bylos neskundžiamos, Lietuvoje tyčiniai nusikaltėliai ne tik nebaudžiami. o jiems dar priteisiami tūkstančoiiai iš aukų. Degs ji pragare ir VISI, kas palaiko ją. PRAKEIKIU VISUS, gerbiančius ją. PRAKEKIU VISUS ją gerbiančius, palaikančius. Net policija žino kokia ji yra Šiuk.....

PAGARBA

PAGARBA portretas
šiam Žmogui!!! Jei dar KGBIstinė žiurkė-KGB isto palikuonė Чмиль Виктория Викторовна ją įteiktų, apsivemti būtų galima tiesiai jai į snukį.

Piniginis Apdovanojimas

Piniginis Apdovanojimas portretas
Kauniečiai Grigas ir Brazys laukia apdovanojimų (ypač finansinio) iš Matijošaičio. .

Flurona [Palaikau Z. Šličytę]

Flurona [Palaikau Z. Šličytę] portretas
Noriu gyventi Lietuvoje, o ne Lansbergistane!

Įžvelgiu

Įžvelgiu portretas
Įžvelgiu didį panašumą tarp Grigo ir A. Brazio. Abiem apdovanojimai gadina ūpą.

Komsomolo-pedopartijos

Komsomolo-pedopartijos portretas
Ir uzlsaptintiems 75 metams anuko sektantams smugis tarp koju nuo kunigo,pagarba

H

H portretas
Pagarba žmogui turinčiam savo garbės pojūtį . Suprantanti , kad sąžinė yra aukščiau valdžios

Petras

Petras portretas
Jei paviešntų KGB archyvus,pusė seimo su AMB priešakyje būtų neutralizuoti. Pagarba kunigui.

Jonas

Jonas  portretas
Palaikau,šaunuolis,o didžioji dalis keliaklusčiauja eurui

Pritariu

Pritariu portretas
Ačiū kunigui, pagarba.

CDP

CDP portretas
Na šlapiaklyniai, iš KPZ dar negavot zinios

Celofaninis

Celofaninis portretas
Na jusmaršistai sušlapiom kelnem, greit suzinosit daugiau apie kunigeli...tada galesit dergt jau ant jo

Tikras

Tikras portretas
Pusdurnis

Vargšas Grigas

Vargšas Grigas portretas
Pasekė paskui Judą tik už kiek rublių??????

Anonimas

Anonimas portretas
Iš šitų pedofilnaciu apdovanojimą atsiimti tai savęs negerbti....

Va cia tai

Va cia tai  portretas
Kunigas !!! Respect !!! Taip laikyti joking apdovanojimu is Kegebistu ir pedopartijos ranku

Rokas

Rokas portretas
PAGARBA. ŠAUNUOLIS. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje dar yra tokių žmonių. Mūsų anūkai statys jiems paminklus.

ir

ir portretas
kunigas gerbdamas zmones tuo paciu savo pareigas teisingai atsiribojo nuo veidmainisku saikos /maloniu/ kurias rezga 1 po kitos jausdami savo kraha ir ne paslaptis kad tokiu yra visur ir paciam vatikane ???===

išvada

išvada portretas
Nomenklatūriniai - konjunktūriniai komjaunuoliai lieją tulžį ir apmaudą - Lietuvos laisvės šaukliai , sovietų represuoti disidentai ir patriotai nepalaiko jų iškrypėliško režimo :)

Tadas

Tadas portretas
Didžiausia pagarba šiam Žmogui.

Albertas

Albertas portretas
Stiprios sveikatos kunigui Grigui!

To labai

To labai portretas
Kas ten zino kas su juo atsitiko. Nors su sadunaite irgi tas pats dalykas ivyko, ji irgi palaike pevofilo Kedzio judejima. Gal Grigas pagaliau susigedo savo draugu kataliku pedofilu kunigu isdaigomis? Sunku speti.

Labai

Labai portretas
apmaudu, kad buvęs disidentas tapo vatnykų ruporu. Gal atsipeikės?

komunizmas geriau, nes neversdavo eiti i baznycia,

komunizmas geriau, nes neversdavo eiti i baznycia,  portretas
ir dabartine valdzia yra prokomunistine - kur gi matyti, net nei vieno konservatoriaus, t.y. TS-krikscionys demokratai - nei vieno partinio, nors dar nesusiproteje baznytininkai vis tiek balsuoja uz tikejimo niekintojus ir zemintojus - ot kaip puikiai demokratija parodo tikraji patriotiniu lietuviu veida...sekantis zingsnis po laisvetoju partijos koalicijos - bus jau kriminaline demokratijos nuokrypa su Daktaro islaivinimu ir Pukelio sugrazinimo i valdzios lankas

Kukas

Kukas portretas
Taigi vilniuje stovi ukraineciu seimas, o lt seimas kazin kur randasi?

Gerbėja

Gerbėja portretas
Pagarba kunigui!

pritariu

pritariu portretas
Neblogai gerbiamas kunigas, disidentas ir Lietuvos nepriklausomybės šauklys R. Grigas sunervino konjunktūrinius komjaunuolius :)

:)

:) portretas
kunigo naudą velniai gaudo- PRIGOŽINO ŠAKALAI pasistengė juodaskvernį padaryti Kremliui naudingu idiotu !!!! :)

Tai kad ir nebeįmanoma jo susieti su Seimu....

Tai  kad ir nebeįmanoma jo susieti su Seimu.... portretas
Numarširavo Dievo tarnas į lankas ....

>as isgi sakau : pasilikit apdovanojimus sau t.y. susikiskit

>as isgi sakau : pasilikit apdovanojimus sau t.y. susikiskit portretas
dar nepavargai gyventi "supuvusioje" NATO šalyje Lietuvoje, KREMLINE ŽIURKE ????

vo..prisiminiau

vo..prisiminiau portretas
daug metu iena is dienos privaloma forma geroves valstybeje diegiama ka vienintelis dievas - pinigas... i sicia vobla zinia.... ka ne visi isvarvejusiom akim meldziasi vakaru kulturos gerybems....euriukuj ir doleriukuj... pasirodo vistik yra lietuvoj dar bent pora zmoniu kurie vakaru kulturos vertybes laiko svarbiom bet antraeilemis.... nepuola jie zemintis parkrite ant keliu pries amerikonu banku staytinius.... respect kunigeliui respect

BGK

BGK portretas
Taip aš užslaptintas kgb stribkoncervis.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
KonsrwatKomunistų režimui tokie disidentai kaip Grigas, Šličytė, Sadūnaitė ar ATA Terleckas kaip rakštis sėdynėje.

as isgi sakau : pasilikit apdovanojimus sau t.y. susikiskit

as isgi sakau : pasilikit apdovanojimus sau t.y. susikiskit portretas
a tai duoda paskuj giriasi mes tav davem....a tu mum skolingas daba...sok dainuok pagal musu draugeliu amieriekonu bankiru muzikele... griau neturet reikalu su elektros aferistu surinkta vyriausybe...

tu

tu portretas
> BGK . Ar tik nebūsite 75 metams įslaptintas "patriotas" ar jo anūkas? Kunigas Grigas Lietuvos laisvės šauklys, o tu tik komjaunuoliškas kirminas, gal ne raudonas, bet žydras komsomolcas.

BGK

BGK portretas
Ei dvasios ubageliai, ar nors vienas taip jau"garbinantis" ta kunigeli buvot jo laikomuose mišiose..garantuoju nei vienas, uztat dešimtys cia ji šlovinanciu klauso tik apie putleri

grigas

grigas portretas
KOLORADINĖS UTĖLĖS, nedarykit gėdos man ir Lietuvai- geriau eikit savo Carą Putlerį pašlovinti !!!!

Kodel

Kodel portretas
Nematėme valdžios žmonių mišiose Lietuvos garbei,kurioje vietoje sėdėjo,operatoriai nei karto neparodė,kodėl?

KUNIGAS GRIGAS

KUNIGAS GRIGAS portretas
Didvyris Lietuvos.Didžiulė pagarba šiam žmogui

Senjore

Senjore portretas
Nesuprantu kaip Kauno Diena leidzia tokius komentarus.Jokios pagarbos nei Lietuvai ,nei lietuviams.Geda,berasciu kreivezones.

-->> Nacistpalaikiui 18.22

-->> Nacistpalaikiui 18.22 portretas
tavo Carui Vovanui irgi visur vaidenasi nacistai :))

Manau

Manau portretas
pasiklydo Robertas kaip ežiukas rūke. Vis tik reikia leisti kunigams tuoktis, nes paskui kažkaip nušoka...

>> Nacistpalaikiui 18.22

>> Nacistpalaikiui 18.22 portretas
KOLORADINE ATRMATA, dar nepavargai gyventi tarp "nacistų" ???? :D:D:D:D

Nacistpalaikiui 18.22

Nacistpalaikiui 18.22 portretas
Tu KGBistine nuokruša gali nesidžiaugti,tavo galiojimo laikas jau prie pabaigos tau nei Ukrainos nebereikės tave vietoje padarys

KAUNO DIENAI

KAUNO DIENAI portretas
UŽDARYKIT TĄ ""DISKUSIJĄ""

> Salavjobai,kremliai ir dar tai kokie brėdai

> Salavjobai,kremliai ir dar tai kokie brėdai portretas
KREMLAIŠŪDI, tavo laimė, kad gyveni LT, o ne Ukrainoje- ten iš tavęs faršą padarytų ukrainiečiai vien už tokius kliedesius !!

grigas

grigas portretas
KOLORADINAI VAFLIAI, nedarykit gėdos man ir Lietuvai- geriau eikit savo Carą Vovaną pašlovinti !!

Supuvusi ne Lietuva

Supuvusi ne Lietuva  portretas
Supuvelis esi tu ir gali čia neaiškinti kur kam gyventi. supuvelis dvokia lietuvoje

Salavjobai,kremliai ir dar tai kokie brėdai

Salavjobai,kremliai ir dar tai kokie brėdai portretas
Vis vaidenasi nacistpalaikiams vis juos puola kaži kas, Lietuvos cara kuprių ir jo prikakotu galvų chorą visą 32 metus puolė nematomas priešas,šiandiena jiems liga progresavo tai jau kremliniai,Solovjovai ar dar tai kas vaidenasi.jus ne čia komentarus rašykit,o pas daktareli kreipkitės,kad galvelės peršviestu

David Graeber

David Graeber portretas
Nors vienas principingas žmogus atsirado. Tėškė mazgote tiems stsilupėliams per snukį. Ir dar tas "Peckeliūnas" kažką ten peza. Nuokruša lansburginė...

Flurona [Palaikau Z. Šličytę]

Flurona [Palaikau Z. Šličytę] portretas
Štai kur tikras krikščionis demokratas, tai ne pedopartiečiai

--> Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina

--> Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina portretas
KOLORADINE ATMATA, dar nepavargai gyventi taip nekenčiamoje ir "supuvusioje" NATO šalyje Lietuvoje ???? :))

> Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina

> Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina portretas
PATENTUOTA Solovjovo nepropagandos auka !!!! :D:D:D:D

Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina

Tikrieji ukrainiečiai tokius nacistpalaikius naikina portretas
Tai jūs kvailiukai galit čia nepasakoti ką ukrainiečiai daro su vienais ar kitais,jums nuo Lietuvos propogandos paskutiniai smegenėlių vingiai išsilide,cha cha nacistpalaikiai jūs vafliuoti

ata

ata portretas
kunigo naudą velniai gaudo- VATUFKĖS pasistengė juodaskvernį padaryti Kremliui naudingu idiotu !!!! :)

Nacistpalaikiams vis kremlius vaidenasi

Nacistpalaikiams vis kremlius vaidenasi portretas
Kai nėra argumentų ar protelio dievas visai neįdėjo tai tiems tik kremlius vaidenasi,Putinas sumoka ,cha cha cha jūs bl ligoniai kaip ir tas Lietuvos caras kuprius su privarytais pampersais

> Nesisiseiliokite nacistpalaikiai

> Nesisiseiliokite nacistpalaikiai portretas
tokius KOLORADINIUS VAFLIUS kaip tu ukrainiečiai pirmu numeriu po velėna pakavoja- tą patį darytų ir lietuviai tokiomis aplinkybėmis !!!!

Ana

Ana portretas
Pasekė popiežiaus pavyzdžiu,anas išvadino nuskriaustuosius imperialistais,tai šitas kitaip padeda kremliui,kažin kiek maskoliai sumokėjo kunigėliui?

Antanas.

Antanas. portretas
Kai 1991 m. sausio 11 Seime jis pan pasiūlė atlikti išpažintį iš viso gyvenimo, jam atsakiau: "Nereikia. Yra tokių nusikaltimų, kurių jokia atgaila neišpirksi. Ir kokią aš turiu teisę užkrauti Sutvėrėjui tai, ko aš pats kažkada deramai nepadariau?" Kunigas palingavo galva ir pasakė, kad mane supranta. Gi aš pamaniau: "Vargu. Dar jaunas esi ir sakai man iš mandagumo" Tačiau, kai po dešimties minučių išgirdau iš garsiakalbių jo balsą suteikiant visuotinį išrišimą visiems Parlamento gynėjams - supratau: Mane suprato, ir suprato teisingai. Gerbiu Kunigo pasirinkimą.

Pijus

Pijus portretas
Kunigui pagarba . Kunigas tragiškaja Sausio 13 naktį buvo parlamente . Mes ne už lgbt ir leftistus tą naktį stovėjome

Nesisiseiliokite nacistpalaikiai

Nesisiseiliokite nacistpalaikiai portretas
Isikiškit Lietuvos pidrylos dešrigali į žiaunas ir pačiulpkit lyg soske tai apsiraminsit

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių