K.Starkevičius: galimybė derėtis dėl žemės pardavimo užsieniečiams yra

Grįžti į straipsnį

Banditas starkevičius

Banditas starkevičius portretas
Paskutines kelnes nusimautų,kad tik atimti žemes iš Lietuvos žemės savininkų ir jas popigiai susipirkti pačiam ir su savo sėbrais kitais politiniais banditais. Žemės savininkai vykite korumpuotą šutvę iš Donelaičio-2 adreso ir galų gale išsirinkite tikrus žmones kurie gintų jūsų interesus o ne banditinės valdžios pseudoproletarų

šiaip

šiaip portretas
greičiau leistų parduoti, kad žmonės normaliai užsidirbtų. Bet kur tau - juk vietiniai mafukai dar ne viską papigiai supirko....

baisu

baisu portretas
tokiuis aferistus reikia uždaryti, o ne per laikraštį reklamuoti....

Klausimelis

Klausimelis portretas
Prasau paaiskinkit, kas supranta: Ar Lietuvos zemiu pardavimas prilygsta Lietuvos valstybes praradimui?

to

to portretas
prie ko cia valstybe ir zeme? nereikia klausyti tu debilu isteriku kurie rekia nesamones, kad ior gales uzsienieciai isigyti zeme tai nereiskia, kad jie gales ta zeme prijungti prie savo valstybes, nereikia demagogijos, o tie kurie rekia tai tos zemes nei dirba, nei ja rupinasi, jie tik reksniai ir tiek

to 2. šiaip

to 2. šiaip portretas
nesupratau tavo minciu.... na, uzsidirbs tie zmones pardave zemes ir ka?? kas toliau? Uzsienieciai supirks zemes ir visur bus "private property" Negana, kad jau lietuva sugriauta, tai pardavus zemes, bus visiskai parduota.... Niekas apie sviesu rytoju negalvoja, ypac tokie, kaip starkevicius. Svarbiausiai siai dienai nesvarus biznis ir tiklsas, kuo didesni kasni atkasti o toliau jau nors ir tvanas.....

aras

aras portretas
o tai kaip jus isivaizduojate kitaip? Starkis priesinsis visom keturiom, priemus istatyma del zemes pardavimo uzsienieciams prasides uzsienio kapitali investicijos, o paprastiems zmonems gali buti pasiulytos tikrai geros kainos, ir bus visiems gerai, bet ne Starkiui, kuris pats supirkineja zemes ir viena uki po kito. Dabar jis perka uz dyka, po istatymo gali tekti moketi brangiau.

aras

aras portretas
Mielieji, jei uzsienieciai nusipirks zemes, tai ten iskils fermos, perdirbimo imones, fabrikai, o reiskia bus sukurtos naujos darbo vietos. Dabar kaimai pragerti ir skursta, taciau viskas gali labai greitai pasikeisti.

aras

aras portretas
Zemes pardavimas negali buti lyginamas su valstybingumu, tai du atskiri dalykai. Nusipirktos zemes niekas nesusisems ir neissines i savo sali. Paprasciausiai zemes turetojas mokes visus mokescius musu valstybei, o tai reiskia musu saliai.

......

...... portretas
Gerai, jei žemes pirktų iš vakarų, bet ne iš rytų. Galima žemes išpirkti paverčiant šalį ubagynu, tokiai rusijai paverst Lietuvą dikyne nėr kas veikti. Pataisykit jei neteisus.

kas bus

kas bus portretas
parduosit zeme uzsienieciam visa lietuva virs danu kiaulidem.negalesim i miska nueiti.visi apsitvers savo zemes

to

to portretas
durniau tu, nuvyk i uzsieny, ner ten jokiu tvoru, tik tvoros tavo smegeninej

neteisinga

neteisinga portretas
Ponas Starkevicius ,kaip suinteresuotas asmuo,turintis savo uki,Negaletu nei ruosti ,nei balsuoti uz tokius projektus.Nes aisku,jis atstovaus savo verslo interesus.O zmones turintys savo nuosavybe,noretu teisingo sprendimo,kad visiems butu vienodos teises.Arba priimti istatymus ,kad joki turta ,esanti Lietuvoje nebutu galima parduoti uzsienieciams.O kodel imones galima parduoti?Kitaip neteisinga.

to 8-am

to 8-am  portretas
Na žinoma, kad atsiras.Ir daug.Tokių ,,puikių"investicijų kaip dabar Klaipėdos LEZ , Statoilo ir grūdų biznio Mestila ar Suomių valstybės šiukšlių deginimo gamykla Fortum.Vai kad daug darbo vietų-gal penkiasdešimt per abi gamyklas nebus:DD.Kažkodėl naftos biznyje ir kitose gerai apmokamose darbo vietose, per daug nesigarsindami, dirba užsieniečiai gaudami neblogas algas... Taip kad ,,neliečink’'čia mūsų savo saldžiom kalbom.Geriau visų pirma tegul nustato, suranda ir nubaudžia viso įvykdyto prichvatizavimo davius.

Ūkininkas

Ūkininkas portretas
Tai reikia derėtis.

Galerijos

Daugiau straipsnių