Krinta pasitikėjimas S. Skverneliu – tai krizę darantis premjeras

Grįžti į straipsnį

Taigi

Taigi  portretas
Žmonės nemyli už save protingesnių ir gudresnių. Jiems skverneliai reikalingi.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Viskas niekai. Skvernelis žmonėms pasidarė žinomas kai prarado automatą. Populiarumą įgijo pasiuntęs darbiečių vištą Graužinienę toliau. Taip tapo Premjeru. Norint jam tapti Prezidentu nuveikti liko nedaug – mokytojus jau pasiuntė toliau, liko tik pradanginti nors vieną iš gautų „Boxer“ ir jau po pirmo rinkimų turo bus Prezidentu.

Skverneli tu tik rašyk laiškus rašyk dieną naktį rašyk

Skverneli tu tik rašyk laiškus rašyk dieną naktį rašyk portretas
-pabrango valstiečiams valdant laidojimo palaugos, gimimo,santuokos,mirties liudijimai,vanduo,parkavimas,visos bet kokios pažymos iš valdiškų įstaigų,visos baudos,teismai ir advokatai, mašinų detalės ,degalai tepalai, mašinų remontas, cementas,dažai,tapetai,teptukai,klijai ,kastuvai,pjūklai ir visa kitą senukuose, techninė apžiūra, butų nuoma ,draudimas,buitinės dujos , išdūrė -paliko lengvatą šildymui 9 proc.Praėjo mėnuo ir kainų komisija skelbia apie kainą šildymui didinimą,televizija,mobilus ryšys,internetas,visuomeninio tarnsporto bilietai,maisto ir nemaisto prekė brangesnės negu Ispanijoje,vaistai nekompensuojami.sąsiuviniai ,pieštukai tintukai,kuprinės mokinių apranga ir taip toliau.Ar yra kas Lietuvoje nepabrango??

taigi

taigi portretas
konserintivai turi gaidį gal valstiečiai gali suorganizuoti kokį aviną reitingams pager

Sigitas

Sigitas portretas
Pametė kaulą žmonių bandai Skvernelis-kainos maximose-peškitės žmoneliai streikuokite,nepirkite maximose.O kad brangsta šildymas,vanduo,laidojimo paslaugos,visos komunalinės paslaugos,-valstybinėse įmonėse -kurių valdymą tiesiogiai turi įtakoti premjeras -tai tylu žmoneliai tyli užzombinti pučiamo burbulo apie kova su kainomis prekybos tinkluose..

darželio auklėtoja

darželio auklėtoja  portretas
Kas esant valdžioje Skverneliui mums eiliniams pagerėjo , o gi nieko mano alga buvo tokia prie konservatoriu kai per krize sumažino, tai tokia ir liko. Jai butų mažesnis PVM , tai šandieną galbut mano gerbūvis butų geresnis, sotesnii pietūs, geresnis polisis ir oresnis gyvenimas, o dabar stovi vietoje gyvenimas su tokia alga. Gaila kad kai buvau jaunesnė neisvažiavau i užsieni gyventi, man tai labai gaila kad čia likau Lietuvoije

Jurijus

Jurijus portretas
Tokio ekonominio pakilimo nei Eurpoje nei pasaulyje nei Lietuvoje senai nebuvo.Tokiam ekonominiame pakilime tik daryti rimtas pagrįstas reformas ir rinkti biudžetą .Liberalų liberalui Karbauskiui svarbiausia nei viena tūkstantaja dalimi nedidinti milijonieriams mokesčių.-O Skvernelio valdymo nerezultatai 2018 metų biudžeto nevykdymas: PVM - surinkta 6.9 mln eurų mažiau nei planuota; pelno m. - surinkta 11.2 mln eurų mažiau nei planuota; akcizų - surinkta 15 mln eurų mažiau nei planuota; GPM - surinkta 5.3 mln eurų mažiau nei planuota; Viso - surinkta 38.4 mln eurų mokesčių mažiau, nei buvo planuota.

chunta , SKVERNELIO gerus veiksmus verčia-- į TVARTO kalbą,

chunta , SKVERNELIO gerus veiksmus verčia-- į TVARTO kalbą, portretas
bandydami MENKINTI valstiečių VYRIAUSYBĘ , bei KLAIDINTI visuomenę. VALSTIEČIAI tapę valdančiaisiais--pradėjo šalinti CHUNTOS sukurto SKURDAUS gyvenimo padarinius, ir tuo pačiu KRIZĖJE atsidūrė konservatorių-socdemų CHUNTA--gavę NOKDAUNĄ iki šio laiko neatsigauna, Taigi jie krizėje yra daugiau kaip du metai--tai rodo jų darbo NEĮGALUMAS. CHUNTOS žiniasklaidai ir politologams /Bieliniui , Valentinavičiui / nutrūko triumfo euforija /-jie tiesiog prarado ŽADĄ, kada VALSTIEČIŲ vyriausybė pradėjo ŽYMIAI didinti PENSIJAS ir kitas išmokas ir tąi GYVENTOJAI pajuto po 8 metų pastovaus ALINIMO. Minėti politologai TAPO akli ir kurti--kai chunta MAŽINO gyventojams pensijas,išmokas, atlyginimus,tačiau jie pastebėjo "blogybę" ,kai VALSTIEČIAI pradėjo gerinti ŽMONIŲ gyvenimą. Tai atviro ABSURDO demonstravimo, klaidinant VISUOMENĘ -POLITOLOGAI.

valstietis

valstietis portretas
atėjo į valdžią karbauskis su savo šutve,ir lietuvėlej darosi aleliuja.

ei

ei portretas
Visvaldas iškels nykštį į viršų ir Skvernelio reitingas paklis

Romas

Romas portretas
Negali policijoje dirbęs,nesakysiu žmogus,noraliai bendrauti su tauta,jo paprasčiausia neapleidžia arogancija.Jis buvo dievas ir nori būt dievu.

krize

krize portretas
ta krize skelbia konservu skalikai, nes jiems taip patogiau ir jie kitaip negali, kuo krizes pozymiu daugiau tuo jiems geriau, jiems geriausias premjeras kubilius arba butu geriausias anukelis, tada apsiramintu. Dar ne tokiu pareiskimu isgirsim is sitos partijos pries rinkimus, nieko naujo, cia ju arkliukas.Didziausia krize Lietuvoje yra patys konservai

Anonimas

Anonimas portretas
SENIAI AICKU-tai krizę darantis premjeras

loll

loll portretas
Skvernelis protingas vyras provokacijoms dar nepasiduoda

Ju valdymo laiku

Ju valdymo laiku portretas
Neatpigo niekas...tik brangi ir brango,dar sildymas brangsta,dujos brangsta,elektra brangsta,auto draudimas brangsta,maisto produktams ives korteles...ka gero padare ...parasykit

ŽMONĖS jaučia šios vyriausybės teigiamus darbus

ŽMONĖS jaučia šios vyriausybės teigiamus darbus portretas
konservatorių CHUNTA sako:--jeigu norite ,kad reitingai augtų --būtina nieko NEDIRBTI,------šitaip gyvena parazitinė CHUNTA du metai ir tai jų kelionės kryptis į ŠIUKŠLYNĄ. Šitaip ilgai DYKADUONIAUTI konservatoriams nepavyks--žmonės mato jų "indėlį" gerinant gyvenimą,----pildami PURVĄ ant valstiečių--NUSKĘS jame patys.

Tik paziurekit

Tik paziurekit  portretas
Kaip manipuliuojama zmoniu nuomone pasitelkus fake news

Komisaras

Komisaras portretas
kai buvo generaliniu,tai kriminologine lt. situacija prastejo.Reiskia policijoje nesusitvarke skwarnalis. Sunku polycininkui premjero kedeje sedeti ir dirbti ,nes silpnas vyras ekonomikoje,vadyboje ir politikoje! Nu nors Saulys stengiasi,bet besistengiant galima ir i kelnes prisi..., juolab ,kad Lietuva ir taip subineje sedi.

uot

uot portretas
ji reik i prezidentus isrinkt! greit tvarka yvestu,galas vagims ir zulikams butu!!! jau dabar vagys ir zulikai sunerime, visuotinai derge ji susieme...

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jau Skvernelis krizes nepadare.Padare Kubilius ir visi kiti.28m. kaip krize.Kas ja istaisys.

...

... portretas
Jei tas Sk.Vernelis susodintų visus 'konservus', jo reitingai iškart pakiltų.

Anzelmai,

Anzelmai, portretas
labai liūdnai atrodytų Lietuva,jei pusė jos gerbtų tokį nekultūringą valdininką.Gal dar nenusigyvenom iki to.

tiksliai

tiksliai portretas
2019-ųjų kainoraštis: gyventojams elektra brangs 15 proc., dujos – 20 procentų Ačiū, valdove

Labai jau nekoks

Labai jau  nekoks portretas
Jau pati jo fizionomija rodo jo ,,intelektą''.O jau kai prabyla...Tikras nepraustaburnis.Šiais laikais,ko gero,vadinamas mentas kultūringiau kalba.Nebūtų buvęs policininku,sakyčiau,Karbauskis daro įtaka,bet tada blogas policininkas,jei kas nors jam gali daryti įtaką.

atgal į

atgal į portretas
patrulius

Ka cia rasinejate KAUNO DIENA

Ka cia rasinejate KAUNO DIENA portretas
eikit horoskopu Sudarynet, zmonems pensijos pakilo po 100-120 er nuo konservatoriu nuvaldymo-

Anzelmas

Anzelmas portretas
Karksekite kiek norite bet didziuoji Lietuvos dalis Lietuvos zmoniu uz premjiera.Stiprybes tau premjiere nepasiduok.Landsberginiu klyka vistiek pralaimies nes ju mazuma.

kaeistokai

kaeistokai portretas
Pagaliau dasilo ka politikoje veikia sis buves keliu patrulis Skvernelis.Jis tiesiai i akis ir i kameras saiposi tarsi tik nuo jo sprendimu salyje viskas priklauso.Negaliu net ziuret i tokia auksto "ale politiko" elgsena,kaip suranti,kad jis valstybes valdyme nesupranta beveik nieko.

net neskaičiau

net neskaičiau portretas
jo jo, dar krizę parsidavusiems konservų žurn.a.li.ū.goms, nedaro užsakomųjų straipsnių

skvernelis pasidave krize daranciu

skvernelis  pasidave  krize  daranciu portretas
konservatlyberastu ytakai ,todel jo reitingai sumazejo

Galerijos

Daugiau straipsnių