Kreipiasi į A. Verygą: jis turi ne tik atsiprašyti S. Čaplinsko, bet ir atlyginti žalą

Grįžti į straipsnį

Nereikalingas ta tarnyba

Nereikalingas ta tarnyba portretas
Ze bebru laikais bus ir ikure. Tuscia islaidu kontorka

jonas

jonas  portretas
Koneservatorai "užsibuvo" (čia aš į komentarą: "užsibuvo") per 30 metų. Faktas, ar ne? Kas atlygins žalą? Sakot, nėr tokios. Žinoma, nėr. Tatai, kaip žinot, valdžios popieriais paliudyt galima, į albumą išguldyt galimą; apie didelius nuopelnus paporint galima. Geriau kaip Marijos Žemėj, kaip žinot, nėr niekur. Veryga, tik nebandyk atsprašinėt. Ir nesupras, ir iš barščių išmes.

iveskit

iveskit portretas
vadovams kandencijas ir baikit tas partines nesamones,,,laimi partijos rinkimus kazkokios, ir jos visos nori savo vadovus pastatyti i super siltas vieteles, pasto taryba, gelezinkelio taryba vadovu, inginicio vadyba, ESO vaydva, litgrid, klaipedos uosta, misku uredija ir t.t. kur algos vadovu siekia 5-15 tukstanciu eur i rankas,,,kelis kartus daugiau negu ministru, premjeru, seimu nariu ar net prezidento,,,stai kur uzsleptas yra valsybes valdymas...

Dulkiui

Dulkiui portretas
Kada įvesite vadovams kadencijas? Ar ne per ilgai Čeplinskas uzsibuvo? Berods 30 metų. Kiek girdėjom ten jau šeimos uabas.

SAM

SAM portretas
Sveikatos apsaugos ministras turi kreiptis į teismą, kad SAM padaryta turtinė žala išmokant Čaplinkui nesumokėtą atlyginimą, neturtinę žalą ir advokato išlaidas, būtų išieškota iš Verygos. Tokių pavyzdžių buvo - ministras Palaitis turėjo mokėti gan solidžią sumą dėl savo neteisėtų įsakymų.

Ei Baryga

Ei Baryga portretas
Mokėk dabar pinigus, kolchozo verge.

Anonimas

Anonimas portretas
Tiek metu atsedejas siltoj kedej ir vel nori atsisesti. Visi tokie taip ir sukasi tam paciam rate. Kada bus tvarka ir atsakomube auksciau fanaberiju

Anonimas

Anonimas portretas
Chama seniai reikejo atleisti uz zurnalistes zeminima! Tada pasigailejo jo zmonos Aurelijus, o chamas buvo ir bus chamas! Pats turejo atsistatydini tada! Vel valdziazmogis prie sotaus lovio, zmogus be morales!

Marija

Marija portretas
kas neteisėtai atleido žmogų,tai išėjo kišenės turi būti mokama.

Priminkite man

Priminkite man  portretas
kaip sakė laisvas Mitalas dėl teismo sprendimo " maršo " dalyviams ? :))) Ne iš šios planetos ? :))) Tai kas taip sujaudino socialdemokratą Palucką dabar ? Kažkaip negirdėjau raginimo Vilniaus klerkų atsiprašyti ? Gal dar ir moralinę žalą kokią padengti ? :))) Netikiu socdemais , kaip buvo liberkonservatų " rankų bučiuotojais " taip ir liko iki šios kadencijos . Fui....

Veryga turėtų

Veryga turėtų portretas
žalą atlyginti iš savo kišenės.

Julija

Julija portretas
Kas nenorės sugrįžti į tokią šiltą vietą ???

bumerangas

bumerangas portretas
Pusdurniu negalima kritikuoti,nes jie labai izeidus ir kerstingi.Bet reikia, ir tai bus gera pamoka tokiems visiems,kai kolchoznikas veryga uz nekompetencija susimokes is savo kisenes. Valdzioj esantys privalo atsakyti uz savo sprendimus asmenine atsakomybe,kaip ir visi pilieciai.

Kažin

Kažin portretas
kam reikalinga Vyriausybė, jeigu viską "nusprendžia visagaliai" teismai....

manau

manau portretas
Ministras buvo ir yra visiškai teisus.

Antan Januš

Antan Januš portretas
Aurelijau, jei dar turi sažinės, sumokėk.

ponas Veryga,

ponas Veryga, portretas
neatsiprašykit. Būtų ko...

Galerijos

Daugiau straipsnių