G. Landsbergis: pandemija išryškino valdančiųjų nekontroliuojamą mėgavimąsi valdžia

Grįžti į straipsnį

Rusai puola

Rusai puola portretas
Viska ka isryskino pandemija tai debilavoto anukelio menkystiskuma... tu esi visiskas liurbis Gabriela....

Anukas

Anukas portretas
ir jo partija kelia pasišlykštėjimą

...

... portretas
cia lt žmonės ,,atsibunda"tik tada kai yra tikrai rimta priežastis (karas, maras ir etc.).O dabar ar yra? Nu, nyksta tauta, nu eina Lietuva velniop per netikusį valdymą, tolruojamus vagis ir aferistus...Ar mums labai reikia to kas atsitiko po Maidano Ukrainoje? O gal reikia kaip Amerikoje dabar su negrais? Tikrai ne. Valstybėje begalės inteligentų, specialistų, išmanių ir gabių politikų tai kodėl politinį mėšlą užsigulėjusį šalyje turi visada tvarkyti eiliniai lietuviai?Kodėl jie pasakę kokią vieną kitą prėską kalbą, ar parašę straipsnį, (iš kurių dažniausiai nesuprasi ko jie nori), vaizduoja kad atliko pareigą ir nurodė ką turi daryti runkeliai.:D)Gal net savo kraują lieti pilietiniame kare? ___Tegul bus kaip bus. Išnyksim tai išnyksim

to ananim tauta atsibuskit

to ananim tauta atsibuskit portretas
cia lt tai neimanoma! lt gyventojai pavydus,kerstingi,skupus, kad tik kaimyna apdergt ir jam pakenkt, jai tokie but kaip tu manai jau pries simtus metu lt but klestejus,bet deje ji ir liks visu gale del gyventoju nedraugiskumo ir vieningumo

Anonimas

Anonimas portretas
Runkelio kagebisto anūkas

Silpnas, nepopuliarus

Silpnas, nepopuliarus portretas
Iš savo klastingo senelio ( tikrai talentingo muziko bei politiko) šis nevykėlis Gabrielius , gavęs visapusišką senolio pagalbą , karjerą, paveldėjo ir tai ko nenorėjo: didesnioji dalis tautos šio vaikiško berniuko- vyro "junioro" niekada nepamils, negerbs, visada lygins su senuoju klastūnu.

Anonimas

Anonimas portretas
tauta atsibuskite jei partinis kuo toliau nuo lovio be partijos didesne tikimybe kad atsiras geru ir protingu zmoniu kuriu deka lietuva greitu laiku bus viena is pirmaujanciu valstybiu

Anonimas

Anonimas portretas
rinkimai arteja,bet nei koncervai nei kitos partijos nepristato savo pasiulymu lt ir jos pilieciu gerovei

Anonimas

Anonimas portretas
jei but dabar koncervai buve valdzioj tai toj lt but garantuotai galas buves! but ivesta komendanto valanda,atlyginimai ir pencijos per pus sumazintos neribotam laikui,dziaukites kad valdzioj lietuviai dabar

Nepamirškite

Nepamirškite portretas
Dėl visko kaltas Lianzbergis

Loja, vadinasi gerbia

Loja, vadinasi gerbia portretas
Kai svarbus asmuo pakalba, visa sunauja skalija. Straipsniai apie konservatorius abejingu nepalieka.

Noras

Noras portretas
Asmeniškai aš labai norėčiau, ponaiti Gabrieliau, kad Lietuva nekryptų nei į Rytus, nei į Vakarus. Kai lietuviai suvoks savo, kaip tautos orumą, o valdžios žmonės pradės nuoširdžiai ir vieningai dirbti vardan tos Lietuvos, tikrai gerės gyvenimas Lietuvoje. Rusams mes priešinomės, todėl išliko švari kalba ir tradicijos. Na, o Vakarus mes labai mylime, todėl stumiam savo kalbą į tamsų kampą ir brukam anglicizmą per visas skyles, labai aktyviai integruojam visą Vakarų kultūros šiukšlyną į savo kasdienybę ir tuo labai džiaugiamės. Galima perfrazuoti -kad ir nežmoniškai bele tik amerikoniškai.

tam Registruokitės..

tam Registruokitės.. portretas
Kas čia keikiasi? Ar jau tikrovės nesuvoki? Nors nenuostabu-kap tik konservė tep ir durna/+akla ir kurčia/

>Registruokitės pas Vištą< \\\\\.../////

&gt;Registruokitės pas Vištą&lt;  \\\\\...///// portretas
Išmušė prakaitas koncrvinis idijote,skaičiukai nervina.Koncervai jau patys save sumušė,paskutinį kvapą išleidžia.Rudenį išnyks kaip miražas.Smagu,kai smardalas nervinas,reiškia ne be reikalo spaudau klavišus,o normalūs žalią Vištą.Na koncerve, hav hav hav.Su pagarba gyvą'našlė Višta.

Registruokitės pas vištą ir sumušit konservatorius

Registruokitės pas vištą ir sumušit konservatorius  portretas
p. besikeikiantys ir besikoliojantys sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės, jums intensyviai primena registruotis homoseksualus iškrypėlis Višta (prisistato kaip senelio Gaidžio žmona). Visai nesvarbu ar jūs registruodamiesi spausit žalią ar raudoną žymenį, t.y. ar jūs žalias, ar raudonas idiotas. Karbauskiui tinka visokie idiotai, svarbu, kad jų būtų daug.

Cha cha keisk dilerį )

Cha cha keisk dilerį )  portretas
idiotėji :))))

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Koks dar mėgavimasis valdžia? Pasižiūrėkit į Verygą su Skverneliu. Koks pasipūtimas? Jiems jau net plikės blizga iš pasitenkinimo ir savo vertės supratimo.

Gabrielius vėl praleido proga patylėti

Gabrielius vėl praleido proga patylėti  portretas
Kaip gerai, kad nors per karantiną valdžia galėjo normaliai dirbti, kai konservatoriai paliko juos ramybėj. Būtų leidę konservatoriai valdantiesiems normaliai dirbti ir ne karantino metu, būtume pasiekę geresnių rezultatų.

Dar naglesnis

Dar naglesnis  portretas
Man vis labiau panašėja , kad runkeliai ir vatnikai yra konservyno elektoratas :)

pavažiavusiam broileriui vištos smegenais

pavažiavusiam broileriui vištos smegenais portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Piešk piešk

Piešk piešk portretas
Broilerėli dabartine valdžią kaip velnią .:D) Suprantam kad nieko daugiau rinkimam neišlauši ir neturi kuo pats pasigirti.Tai belieka laužti iš piršto. Kaip visada kad teroristu partijoj su propaganda buvo

Baba

Baba portretas
Reiškiasi pas jį pateko mūsų milijonai???

naglas

naglas portretas
kaip gražiai vatnikai ir lietuviški runkeliai choru loja.Matyt ant mazolio užlipo.Kiek dar daug debilų ant Lietuvos...

?

?  portretas
Ar ne po konservatorių + liberalų valdymo 2008 - 2012 m lietuvaičiai labiausiai ir nusivylė valdžia ? Emigracija , skurdas ir socialinė nelygybė ? Mortos mokyklos įkurtos 2013 -04 ?Matyt ne visiems krizė pakenkė ? Kas yra valstybė ar ne jos žmonės ? Ir kiek mūsų buvo likę? Tušti kaimai ir tušti miestų butai ? Puolat Karbauskį , kad šis nepardavė žemių užsienio kapitalui , o jas dirba ? O kas dėl trąšų , koks teismas nutarė , kad Karbauskio verslai yra draudžiami ar pažeidžiantys įstatymus ? Apie švietimo lygį , manau ponas Landsbergis neturėtų net kalbėti : interesų konfliktą įžvelgiu :) Tik " valstiečiai " pakėlė algas dirbantiems , pensijų dalį grąžina , didina išmokas neįgaliems ir t.t. .. Žmonės atsigauna , emigrantai grįžta . Mano galva , tik ši valdanti seimo dauguma grąžino pasitikėjimą valstybe ir valdžia . Džiugu už mus , džiugu už " valstiečius " , o konservatoriai ? Mokykitės darbus dirbti , o ne kalbas sakyti :)

Gal jau neleiskite ponui kalbėti ?

Gal jau neleiskite ponui kalbėti ?  portretas
Nes pasiklausius panašu , kad tokius renka tik liumpenai ir įtikėję nukvakėliai ...Mąstantys ir gerbiantys save ir savo valstybę už tokius " konservatorius " neturėtų balsuoti . Stipri valstybė , mano galva , yra laimingi , neskurstantys jos piliečiai . Ką darė konservatoriai 2008 m ? Rėžė per žmonių pinigus , skolinosi nerealiomis palūkanomis ? Nuo skurdo vieni emigravo , kiti nusigėrė . Į kieno kišenes nukeliavo to meto pasiskolinti pinigai ? Kada Tauta atiduos skolą ? Gal todėl algos ir buvo vienos iš mažiausių , nes praskolinote ? Dabar matai konservyno buhalteriai skaičiuoja pinigus , kuriuos ši valdžia išdalino

Pilietė

Pilietė portretas
Kuo daugiau pilsit purvo, tuo prasčiau būsite vertinamas.Politikoje, kaip ir visur reikalinga pagarba, tolerancija, ko jumyse labai trūksta.Per daug pagiežos, pykčio .

tai

tai portretas
Čia tas vištukas , kuris klykė , kad reikia įvesti karinę padėtį? :)))

>Mes laimėsim< \\\\\.../////

&gt;Mes laimėsim&lt;   \\\\\...///// portretas
Kvailiausias savaitės komentaras.Klyksmas iš nevilties,bet kvailai.

Tiesa

Tiesa portretas
Pirmiausia sklypas uz viena eura kas pardave ir kas nupirko o paskui krikcioniu demokratu partijos nusikalstama veikla pries valstybe nors lietuva katalikiska salis bet va lansberginiai krikcionys kazkaip auksciau kitu kas jiems suteike tokia teise paprasti zmones katalikai o lansbergiu partija krikscionys ir dar demokratai priklausantys sorosiniu saikai del to lietuva paversta bandymu poligonu skurdinama ir naikinama prisidengus ivairiais budais kuriuos galima pripazinti mini tautos genocidu gaila kad tauta to nesupranta jei is leto maunama kilpa ant kaklo ji sito nesupranta

Ar būtų

Ar būtų  portretas
,,mėgavimąsis valdžia " ,jei būtų prireikę nupirktų lavonmaišių ir masinių kapaviečių ?! Toks ŽMONIŲ PARTIJOS požiūris į žmones !

Ar pamiršai

Ar pamiršai portretas
Ponaiti kaip tamistos partijos vadas Kubilius ir jo vadovaujama vyriausybė su konservų dauguma seime per 2008metais kilusią krizę,mėgavosi ne tik valdžia,bet ir Lietuvos žmonių bei Valstybės apvogimu.Sakysi tada buvai mažas ir neatsakai už vyresniųjų darbelius?Bet 100%,kad atėjęs į valdžią ir tapęs premjeru,darytumei tą patį tik dešimteriopai aršiau.Ir vėl vienas kreivas ministras girtųsi ant visos Lietuvos-mūsų vyriausybė per krizę sugebėjo verslui skirti daugiau kaip milijardą litų.Ir jis būtų ciniškai teisus,nes būtent krizės metu suklestėjo mokvežos tinklas taip,kaip to nepavyko padaryti nei vienam kitam.Taigi liaukis grąžbyliauti anūkėli ir negalvok,kad visi tautiečiai serga amnezija.

Kavenskis

Kavenskis portretas
Shyta konservatoriu isshyka nieko pozityvaus isbezdeti ir nesugeba....

Gabry

Gabry portretas
Prieš gaujos pralobimo programą pristatyti parklupdamas priešais Kurlianskį, savo barzdą sušukuok, kad nereiktų gavrių iš triufelių traukti.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Per pandemiją YPATINGAI išryškėjo nekontroliuojamas koncervų kenkimas valdantiesiems ir visai Lietuvai.---To nepavykusio 'spektaklio' režisierius TSRS 'profesonius',vykdytojas Austėjos skriaustas nepilnametis.---Ir gavosi pšššššššššššššššššššš.

mes laimesim

mes laimesim portretas
Kas už kolchozninkus prie lovio, pasispaudykite

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit G.Lanzbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už kaoncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

>Skaitytojai< \\\\\.../////

&gt;Skaitytojai&lt;  \\\\\...///// portretas
Jis 'Rudonos Dalios' neskaito.---Skaito Karlo Markso 'KAPITALĄ' ir neblogai sekas,jau virš 20.000.000 eriukų 'susitaupė',nabagėlis.

Baisu.

Baisu. portretas
Atsakas Anl , žmogus neskiria juoda nuo balto , konservai paskutinieji šmeižikai , vagys praturtėję už 1 eurą prisipirkę miesto centre žemes , praturtėjęs būdamas 38 metų tapęs milijonieriumi. Knyga "kabinetas 339 ", tai lansberginių užsakymas net juokas ima skaitant debilų , debilai

pritariu

pritariu portretas
Nepavyko Broileriui ir konserwuotai kgbistų šutvei sukelti šalyje chaoso ir per lavonų kalnus nužingsniuoti į seimą, dabar inkščia genocYdas, kaukės nutrynė sprandą :)))

Alio, karaliene Morda,

Alio, karaliene Morda, portretas
kodel nepriziuri broilerio, visas toks apsepes, apejes plunksnomis..?

Senis

Senis portretas
Ožys ožiu ir paliks, ka noret iš ju daigiau, neprileist prie lovio but geriausia dovana tautai.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G.Lanzbergio šeimos 'versle' būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

kgb

kgb portretas
kur lansbergiu sutve ,ten dvokas...

NA NA

NA NA portretas
sunkiai persirgo anūkėlis viruso pandemiją ,---------Jo sūnus virusą parvežė iš Italijos ir anūkėlio šeimyna jį išplatino ,net bandė prieštarauti ,nes reikėjo dėtis kaukę ,----------anūkėliui matomai viruso COVID -19 pandemiją atnešė džiaugsmo ,nes jis valstiečių ir Lietuvos žmonių kovą su virusu pavadino " mėgavimąsi valdžia" kai mirė žmonės ,kiti badavo ,vadavosi iš ligų ,anūkėliui tai mėgavimasis valdžia ,nes buvo pristabdyta jo antivalstybinė veikla prieš Lietuvą ,anūkėlis spruko į krūmus ,tuo ir užsibaigė jo veikla prieš Lietuvą ,nors valstiečiai prašė jungtis ir padėti Lietuvai ,,,,,sėkmės ,čia tinka paprastas sakinys ,kuom pats smirdi ,tuo ir kitus tepa ,,,,kelk galvą Lietuvį ,čia tavo žemė ir ne pardavinėk landsberginiams už 1 eur ,,,

Na nieko sau )

Na nieko sau )  portretas
Ar teisingai supratau , ponaitis Landsbergis norėtų , kad Lietuva lygiuotusi į Rusiją , ten skaičiau atšaukti visokie ribojimai ? Ponaičiui ES -PSO išvadose , kad Lietuva viena geriausiai susitvarkiusi su pandemija - ne lygis ? Apsiverksiu dėl tokio konservatorių veidmainiško patryjotiškumo ....fui ...lauk iš seimo , nes panašu tikrai grįšime į sovietmetį ...

broileris uzkniso juodai

broileris uzkniso juodai portretas
I muila ji, arba i puoda!

Anonimas

Anonimas portretas
Paslėpkit tą šlykštų broilerio snukį, per daug jis čia šmėžuoja ir tik nervuoja žmones. Vagių ir nusikaltėlių partija.

taigi

taigi portretas
Broilerį į tvartą.p.s. Jungtinių Tautų ir PSO ekspertai Lietuvą įvardija viena iš sėkmingiausiai susitvarkiusia su pandemija.

Skaitytojai

Skaitytojai  portretas
O knygą " Raudonoji Dalia " skaitei ? Ar sugebėjai tik tą , kurią nuolat mini ? :))))

AnI

AnI portretas
Kiek vatnikų Lietuvoje.Jūs baisiausi kiršintojai,besityčiojantis iš jūs.Matyt esate pasamdyti loti.Šaunuoliai konservatoriai.Viena iš mažiausių blogybių Lietuvai.Tik ne visiems duota tai suprasti.Paskaitykite knygą apie Skvernelį ir jo bendrus..Kabinetas 339,, jei mokate skaityti.Tai gal pamatysite kas yra kas.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ar sterva tai liga?

Žmogus

Žmogus  portretas
Kokie koncervatoriai? Nera lietuvoje jokiu koncervatoriu atsibuskit.

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Pamačius šituos du- palaima užlieja širdį visai dienai :)))).

Taip

Taip  portretas
Tautos kiršintojai , galėtų išvis jų nebūti.

Galerijos

Daugiau straipsnių