Ko laukti iš paskutiniųjų Prezidentės kadencijos metų?

Grįžti į straipsnį

Arnas

Arnas portretas
Puiki, ryžtinga, atkakli ir kompetetinga prezidentė. Jeigu rinksis vėl dalyvauti rinkimuose - visi šviesaus proto žmonės balsuos už ją. Visiškai palaikau.

g

g portretas
Ko iš jos laukti ateinančiais metais? Ogi dar intensyviau leis aitvarus su vaikais (žurnalistams fotografuojant) ir dvigubai dažniau šmėžuos glamūrinių spaudinių puslapiuose.

Algis

Algis portretas
Nieko gero Lietuvai ji nepadare ,o tie pustagalviai politologai ,kiti konservai lenda i uzpakali ,nes jiems gera gyventi.

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 51 diena.

kandis

kandis portretas
pasikandziojimu

Badaujantis

Badaujantis portretas
Badaujantis pensininkas tikrai nieko gero nesulauks iš šitos pasipūtusios senmergės, kuri į Lietuvą žiūri kaip į savo dvarą, kur kumečiai gauna nupiepusius atlyginimus ir tų pačių neužtenka mokesčių lupikų apetitams užkišti! Pati bendrauja ir baliavoja tik su tokiais pačiais kaip ji pati, tad užuojautos, supratimo ir gyvenimo pagerėjimo nėra ko tikėtis!

Galerijos

Daugiau straipsnių