Kandidatai į prezidentus įvardijo didžiausias grėsmes nacionaliniam saugumui

Grįžti į straipsnį

liuas v

liuas v portretas
zmones be darbo neturintys pajamu -didziausia Lietuvos gresme o alkanas daug ka gali padaryti

ei Jonai

ei Jonai portretas
tu ka mokytojas,paziurek kokias klaidas padere tie kurie 30metu vadovavo, tu geriau apie ju klaidas padiskutuok,jos ne tik tau ,bet visai Lietuvai aktualios , pakel akis nuo ekrano ,nes apart jo nieko neiziuri.

Lietuvai

Lietuvai portretas
gresmes sitie kandidatai ir situ kandidatu praeities darbai jiems ir Lietuvos labui.

Algis

Algis portretas
Juokingiausia kad Juozaitis seimoje rusiskai kalba o sneka apie gresme lietuviu kalbai is vidaus.

...

... portretas
Juos visus - į vieną kamerą ar į atskiras?..

Sigis

Sigis portretas
Vienintelis M.Puidokas , kuris nera parsidaves. Nauseda su Skverneliu turi lygiai 0 ziniu politikoje, tai kaip jie gali uzimti auksciausia posta salyje? Simonytei isvis apkalta iskelti reiktu vien uz tai, kad mokame beprotisko dydzio palukanas, milijardai skaiciuojami nuo jos itin blogo darbo kai jo ejo Finansu Ministres pareigas. Zmones, galvokit ka renkates! Jei bent vienas is tu 3 kandidatu taps prezidentas, lietuva bus prarasta desimtmeciui, nualins ja visiskai! Simonyte net seimos neturi, kaip jo gali atstovauti seimu interesams? Vieninteis realus kandidatas M.Puidokas! Sekmes jums!

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jau sitie pasisakymai seniai girdeti.Patys zurnalistai raso ir kalba per telika angliskais sakiniais.Pvz.oftalmotologas.Atsiprasau cia tikrai ne lietuviskas.Ji sunku istart.Cia gali vardint ir vardint.Tarmes angliskos vokiskos ir kitos.Jie nori sustabdyt isibegejusi traukini.Snekat bet ka ir nieko naujo.

Jonas

Jonas portretas
Iš iki šiol komentatorių parašytų minčių aišku, kad jie nelabai ir suprato kas ką pasakė. Rimčiausiai atsakinėjo ir aiškino tik Andriukaitis. O dėl kalbos išsaugojimo (Juozaitis) tai žinoma, kad svarbu, bet pasižiūrėkite į komentatorių rašybą. Nei vienas nesugeba angliško raidyno persijungti į lietuvišką. Niekam nerūpi s-š, z-ž ,i - į, e - ę it t.t. Jeigu žmogui kalba nerūpi tai kažin ar valstybė gali rūpėti?

Vienintelis

Vienintelis portretas
iš visų, kuris gali nuveikti kažką konkretaus Lietuvos gerovei, tai -- Mindaugas Puidokas. Jis net iš valstiečių partijos išmestas už Karbauskio kritiką, kad nevykdo rinkėjams duotų pažadų. Jam trukdoma visokiais būdais, jis pajuokiamas, kad žmonės jį matytų kaip pajuokos objektą ir vėl rinktųsi sisteminius kandidatus, kurie nuolatos šmėžuoja TV ekranuose, nes turi begales turtingų rėmėjų. O M. Puidokas-- pats nuoširdžiausias ir labiausiai galintis padėti Lietuvai išbristi iš to liūno, kuriame ji murdoma jau beveik 30 metų. Mindaugas Puidokas neturi turtingų sponsorių ar partinių rėmėjų. Jį palaiko tik entuziastų komanda, kuri beveik visą reklaminę atributiką stengiasi įsigyti už savo lėšas, nes M. Puidoko rinkiminės s-tos beveik niekas nepapildo. O juk jis -- Lietuvos galimybė geresniam Lietuvos Rytojui! Jei neišnaudosime šios progos, kitos galime jau ir nebesulaukti... Todėl nemiegokime, o rinkimės šį jauną, išsilavinusį, kupiną gražiausių planų veiklos ir žodžio žmogų!

Anonimas

Anonimas portretas
Manyčiau,kad šie politikai prisidėjo prie grėsmės nacionaliniam saugumui,nes jie ne pirma diena valstybės valdyme.Silpna valstybė ,sumažėjusi gyventojų skaičiumi,išaugusi socialinė atskirtis,praskolinta,bet norinti mokėti NATO net 2,5proc.Ar jie gali būti prezidentu Lietuvai?Jie net mąsto,galvodami ne apie Lietuvos gerovę,ir jos žmones.Kuo toks patrauklus prezidento postas? O ką tokie gali nuveikti?

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziam zalia.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas uz Juozaiti,,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Vaidas

Vaidas portretas
O gal visi , balsuojame už p.Juozaitį. Manau,kad tikrai pats geriausias būtu.O kaip Jūs ponai ir ponios?

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia

Anonimas

Anonimas portretas
Oho.. kolūkio pirmininkas vidury ratelio (nuotraukos taip sudėliotos). Gaila, nesimato kad S.S. nėščias. Staigiai išstorėjo į uniformą jau neįlįstų

trumpai

trumpai portretas
valdzia sau ,Tauta sau .'valdziai rupi tik savo uabai ,jiems dzin Lietuvos ir Jos Tautos ateitis,jie tik imituooja 'darba' ir nuolankiai tarnauja mediniui eurui ir jo seimininkams.

Galerijos

Daugiau straipsnių