Kandidatai į prezidentus dėl korupcijos viešuosiuose pirkimuose kaltino valdžią

Grįžti į straipsnį

Algis

Algis portretas
Juozaitis butu naudingesnis jei sedetu namie ir mokintu savo ruse lietuviu kalbos. O cia jis ne savo vietoj bet matyt semininkas ji istrauke ir nuvare kandidatuot I prezidentus.

aisku

aisku  portretas
ponai rusai pasiimkit ta JUOZAITI i rusija ,patys rusai issidave kas jie per zmones ,todel ir remia tokius nevisprocius ,kokie patys tokie ir ju renkamieji,

vilnietis

vilnietis portretas
A. Juozaitis pabėgo, kaip žvirbliukas nuo katino ir tai jau nepirmas kartas. Jis pabėgo iš sąjūdžio. pabėgo iš Premjero A, Brazausko patarėjo kultūros klausimams pareigų, buvo pabėgęs iš Lietuvos ir kelis metus gyveno Latvijoje, labai gyrė latvius už patriotizmą. Aš rašiau, kai dar jis oficialiai nebuvo pasiskelbęs kandidatu, kad taip bus. A, Juozaitį piktina komentarai apie šeimą, čia jau taip yra visame pasaulyje, jeigu turi, ką slėpti, arba bijai viešumo į politiką neik. Na, o I. Šimonytei reikėtų atprasti nuo greitakalbės, nes Prezidentei tokia kalba manau netinka.

Artūras

Artūras portretas
Juozaičiui rinkimai jau baigėsi, nesugebėjo net į 3 klausimus atsakyti...

Ontė

Ontė portretas
Neužsimenama, ką kalbėjo Juozaitis? Jis apkaltino LRT ir su visa komanda paliko debatus.

Kaunas

Kaunas portretas
Tik už Juozaitį ,užteks konservų statytinių.

Pries Juozaiti

Pries Juozaiti portretas
Juozaicio biciulis Brazauskas palaimino korupcija teigdamas, kad su ja beprasmiska kovoti, kad korupcija visada buvo, yra, ir bus. Kas padejo Brazauskui tapti prezidentu ir isdalinti Lietuvos turta savo partieciams ir meiluzei? Kodel nekovojo pries korumpuota valdzia, o pabego i Rusija?

Trasos

Trasos portretas
Visi labai gerai kalbėjo,buvo idomu,linksma ir juokinga ,intelektualų sekantys debatai patręšti belarusiskomis trąšomis bus dar aukštesnio lygio

...

... portretas
Pirkimai pirkimais, bet kai šimonytė nesupranta naikinančios alkoholio žalos žmogui (kai tuo tarpu trąšos vienodai naudingos augalams), tai... - BLOGAI kai jai tenka 'konservams' atidirbinėt.

Galerijos

Daugiau straipsnių