Rinkimų lyderė D. Grybauskaitė antrajame ture konkuruos su Z. Balčyčiu

Grįžti į straipsnį

Trys viename

Trys viename portretas
Balsuokim už Grybauskaitę,Lansbergį su Kubilium gausim nemokamai.Valio.

dazai

dazai portretas
na ir ismaliavojo veida...

REFERENDUMAS - TIKROJI DEMOKRATIJA

REFERENDUMAS - TIKROJI DEMOKRATIJA  portretas
BIRŽELIO 29 DIENĄ VYKS PIRMAS LIETUVOS GYVAVIMO ISTORIJOJE PILIEČIŲ INICIJUOTAS REFERENDUMAS, KURAME PILIEČIAI SPRĘS VALSTYBEI IR VISUOMENEI SVARBIUS KLAUSIMUS. NEJAUGI PRALEISI PROGĄ SUDALYVAUTI ISTORINĖS REIKŠMĖS REFERENDUME?

tam KĖDAINIŲ JURGIUI

tam KĖDAINIŲ JURGIUI portretas
ar skanūs uspaskicho agurkai? o ką tavo pretendentas užsiaugino? D.Grybauskaitės elektoratas tikrai palaiko pačią gražiausią prezidentę visoje Europoje, o tu susidraskyk iš nevilties, kad savo kompanijoje tokių puikių pretendentų neturi ir neturėsi.

KĖDAINIU JURGIS

KĖDAINIU JURGIS portretas
GRYBAUSKAITĖ PAŽIURĖJUS EUROVIZIJOS FINALĄ NUSPRENDĖ AUGINTI BARZDA KAD LAIMĖTU RINKIMUS

mizantropas

mizantropas portretas
kažkodėl nėra atsakymo į mano paklausimą, kur dingo tomaševskio draugelis skroblas-skroblevskis? Klausimas priminimas buvo toks: neužmirškime, kaip cytatka tyčiojasi iš Lietuvos įstatymų, kaip tomaševskis vaikšto su ruskių uzurpatorių georgijaus juostelėmis, galų gale, prisiminkime, kas iššaudė visus lietuvius kaime, kuriame gyveno ir lenkų, tačiau pastarųjų nenušovė nei vieno. Taigi, kodėl neprisimename šios jau Lietuvos nepriklausomybės metu padarytos tragedijos Lietuvai? Gal kas atsakys? Gal tomaševskis ar pažas skroblas? Todėl turime susitelkti dar labiau, kad lietuvių tautos neužgožtų mažumos, kurios Lietuvoje turi daugiausiai teisių nei kitos mažumos Europoje.

tam nesamone

tam nesamone portretas
jau įsitikinau, kad kuo didesnis mažaraštis, tuo daugiau tuštumos jo galvoje. Tai taikau tau, berašti, nesamone.

nesamone

nesamone portretas
na ir sedekyt siuoj dobej dar 5 metus.

nesamone

nesamone portretas
na ir sedekyt siuoj dobej dar 5 metus.

nebalsuosiu uz balcyti

nebalsuosiu uz balcyti portretas
ji remia premjeras.o premjeras nemato vargsu.prievartine renovacija atimant lengvatas sildymo .ir dar euras.galejo susitart kad nebutu prievartines renovacijos.bijau nauju metu kaip reiks uz eura gyvent.kas gyvena airijoj pasakiau kad pensija210euru bus tai isigando.gerai kad namas renovuotis nenorejo.2draugai jei butu ir prezidentas ir premjeras kartu tai baisu.geriau dalia tai netvirtins visko dar galvos

Ipsilon

Ipsilon portretas
Keletas pastabų : 1) Nepakako D.Grybauskaitei pirmojo turo - nieko tokio. Laimės antrame, kaip kas "beramstytų" dviejų postų siekiantį Balčytį. 2) Prezidentei patrukdęs Puteikis nelaimėjo ne tik nei vienoje rinkimų apygardoje, bet ir, kiek žinoma, nei vienoje rinkimų apylinkėje. 3) Dar įdomesnis Paulausko, taip pat nelaimėjusio nei vienoje apygardoje, rezultatas. Jis nelaimėjo net Uspaskio "tvirtovėje" Kėdainiuose. Čia D.Grybauskaitė gavo per 41 % balsų. Ar tai nerodo, kad klajūnui Paulauskui laikas dingti iš politikos? 4) Na ir vilniečių labai "mylimas" "taikos balandis" Zuokas. Nelaimėjo taip pat niekur (Ropė ir tas namuose laimėjo). Kur tik jis nebuvo, ko tik jis nebandė, o prezidentinis rezultatas - pššš. Gal tikrai galėtų paklausyti K.Girniaus patarimo ir grįžti į abonentinį verslą ? 5) Balčyčio rezultatas, manau, laikytinas apgailėtinu : su kelių milijonų agitaciniu biudžetu laimėjo vos vienintelėje Šilalėje. "Šaunuolis"...

Kas bijo “m u i l i a u s” bylos?

Kas bijo “m u i l i a u s” bylos? portretas
Kas bijo “m u i l i a u s” bylos? “M u i l i a u s” bylos bijo tie, kas ją primuilino ir tie, kas tą “m u i l ą” platino. O kas platino? Platino tie, kurie muilino kartu su muilintojais. “M u i l i a u s” byla ištikrųjų turi truputi kitą pavadinimą, bet vos tik komentare parašai tą tikrąjį pavadinimą tai veikėjai, pvz. iš d e l f i o ir kiti “svarbūs” jį atmeta – jie kartu su šios bylos gamintojais bijo šio tikrojo pavadinimo (tiksliau - pavadinimą ir komentarą atmeta jų programuotas kompiuteris). Muilas, muilas, vien tik muilas… ir “švarių rankų politikos” teatras…, o ištikrųjų, – murzinų nosių politika ! Laikas praustis.

klaipėdiečiai

klaipėdiečiai  portretas
šaunuoliai,dauguma balsavo už Grybauskaitę

tam NA NA

tam NA NA portretas
kad ir kaip piltum ant konservatorių, bet , deja,tik prie Adamkaus pasireiškė oligarchai, rubikonai, dalkijos ir pan., todėl niekaip nesutepsi konservatorių paplavomis, kad ir kaip stengsiesi. Geriau pavardyk, ką gero nuveikė socdemai visų savo kadencijų laikotarpiu, ypač kirkilo, kai konservatoriams atėjus valdžion, nebuvo palikta nė cento. Taigi, pavardyk, kas susitempė turtus, kol kas žinau didžiausi milijonieriai yra socdemų ir žaliųjų gretose. Kas prilaiko vilas užsieniuose, pavardyk, nesidrovėk, manau, rinkėjams patiks sužinoti naujųjų oligarchų priklausomybę ir simpatijas uzurpatorinei rusijai. Tai kaip ten reikalai su milijonieriais?

NA NA

NA  NA portretas
manau ,daug žmonių supranta ,jei dabar balsuos už grybauskaitę ,tai balsuos už konservatorius ,o konservatoriai būtinai reikalaus iš grybauskaitės ,, malonės ,, ,kadangi laiko save grybauskaitės šeimininkais ,grybauskaitė priklausoma nuo konservatorių ,o ką padarė konservatoriai , kai šeimininkavo lietuvoje mes matom _____lietuva emigravo ,nuskurdo , padidėjo korupcija ir oligarchų savivalė ,diktatūra ,vienu žodžiu praskolino ir susislėpė savo turtus , teks rinktis maži žingsneliai į priekį , ar konservatorių lietuvos valymas nuo lietuvių ir jų diktatūra ,,,,,,,sėkmės ,apsispresti ,,,,,

NA NA

NA  NA portretas
manau ,daug žmonių supranta ,jei dabar balsuos už grybauskaitę ,tai balsuos už konservatorius ,o konservatoriai būtinai reikalaus iš grybauskaitės ,, malonės ,, ,kadangi laiko save grybauskaitės šeimininkais ,grybauskaitė priklausoma nuo konservatorių ,o ką padarė konservatoriai , kai šeimininkavo lietuvoje mes matom _____lietuva emigravo ,nuskurdo , padidėjo korupcija ir oligarchų savivalė ,diktatūra ,vienu žodžiu praskolino ir susislėpė savo turtus , teks rinktis maži žingsneliai į priekį , ar konservatorių lietuvos valymas nuo lietuvių ir jų diktatūra ,,,,,,,sėkmės ,apsispresti ,,,,,

tam Jura

tam Jura portretas
jei tau pažadėjo padidinti pensiją, tai tikėk ir lauk. O D.Grybauskaitė realiai padidins pensijas, kai tikrai bus sukaupta pensijoms pinigų. Kodėl tie tavo mylimi valdantieji pasididino sau atlygius? Iš meilės pensininkams? galėjo nesididinti, o kompensuoti pensijas, bet to nepadarė, ir taip bus visą likusį laiką, jei bus išrinktas socdemas, nes jie vadovaujasi komunistine ideologija, kurios kai kurie akli ir kurti rinkėjai ir nemato, ir negirdi. O gaila.

suprantama

suprantama portretas
pikčiausi komentarai Paulausko gerbėjų :)

Jura

Jura portretas
tai Kauno pensininkai tikrai labai net gerai gyvena jaigu balsavo uz Grybauskaite,saunuoliai pensininkai taip ir toliau,tai jusu vaikai tuoj bus ne tik alkani bet ir basi !

tam vai vai

tam vai vai portretas
D.Grybauskaitė ne iš tų personų, kurios reaguoja isteriškai, tai jos stiprybė ir susitelkimas - yra nekreipti dėmesio į visokius individus, kurie pradeda mėtytis šlykčiais komentarais ar, kaip, (rodos paulauskas) šlykščiai sukurptais video klipais. Už pastarųjų sufabrikuotus duomenis, paskelbtus, kaip faktus, turi būti atsakomybė, įdomu, kas sureaguos iš rinkimų vyriausios būstinės?

Taip

Taip portretas
Kad kauniečiai taip rems prezidentę , nesitikėjau, bet čia matyt konservatorių dėka.Tikiuosi, kad prezidentė nepamirš.Juk numatyta ir Kaune prastumti suomių atliekų deginimo gamyklą .Žodžiu, gausit dioksino dozę kaip reikiant.Patys kalti

tam skroblas

tam skroblas portretas
kuris Lietuvos niekintojo tomaševskio asmenyje mato tomaševskį, kurio net pavardę rašo lenkiškai, matyt, skroblas-skroblevskis yra tomaševskio pažas. Ir kurgi ne, nes juk tomaševskis įvardijamas, kaip drąsus ir principingas (jei gyveni Lietuvoje, suski, skroblevski, tai rašyk taisyklingai lietuviškai). Čia to tomaševskio tiek drąsos, kiek jį palaiko vietiniai ruskiai ir lenkai, nesiskaitantys su Lietuvos įstatymais. Neužmirškime, kaip cytatka tyčiojasi iš Lietuvos įstatymų, kaip tomaševskis vaikšto su ruskių uzurpatorių georgijaus juostelėmis, galų gale, prisiminkime, kas iššaudė visus lietuvius kaime, kuriame gyveno ir lenkų, tačiau pastarųjų nenušovė nei vieno. Taigi, kodėl neprisimename šios jau Lietuvos nepriklausomybės metu padarytos tragedijos Lietuvai? Gal kas atsakys? Gal tomaševskis ar pažas skroblas? Todėl turime susitelkti dar labiau, kad lietuvių tautos neužgožtų mažumos, kurios Lietuvoje turi daugiausiai teisių nei kitos mažumos Europoje.

fgfggfg

fgfggfg portretas
tai ir toliau Lietuva žingsniuos susinaikinimo linkme. Gal taip ir reikia, jei tauta visiškai nustojo mąstyti. kaip šiandien išgirdau iš vieno jauno žmogaus per TV, kuris sakė, kad nereikia nieko laukti iš Valstybės, o reikia rūpintis ir būti atsakingam tik pats už save, tai parodo, kad mums nerūpi nei Valstybės, nei tautos išlikimas. Taip, kad pasipustysim padus iš Lietuvos ir bus viskas OK. Ar ne, tautiečiai?

vai vai

vai vai portretas
Įsivaizduoju, kokia isterija turėjo šiąnakt ištikti grybauskaitę....

skroblas

skroblas portretas
Lietuviai – keista tauta. Grybauskaite nureze pensijas, vaiku pinigus, ivare i milziniskas skolas, susipyko su visais kaimynais. O jus ja dar 5 metams renkate. Dziugu tik tai, kad apie 10 proc. rinkeju, apsiprate ir balsavo uz Lietuvos ateiti – uz drasu Ir principinga politika Waldemar Tomasevski. Pradzia gera.

to tikėjausi

to tikėjausi portretas
Sveikinu Prezidentę Grybauskaitę, palaikysim ir antrajame ture.

auksinis Zigmo perliukas

auksinis Zigmo perliukas portretas
Aš nepretenduosiu (į EP - BNS), aš tiesiog būsiu sąraše

Terese

Terese portretas
Dauguma rinkeju nepatikejo pazadais.Sveikiname Grybauskaite .Manau,kad ir tie manantis,kad Prezidentas ivers i kisene ,gal susimastys.juk ne Prezidento prioritetas EKONOMIKA.

Pritariu

Pritariu portretas
komentarui Šaunuoliai 100 proc. Mes nenorime karo, bet ir nenorime tarnauti nei lenkui, nei rusui, nei kam kitam. Džiaugiuosi, kad zuokas, "taikos nešėjas", net demonstruodamas savo sąsajas su Adamkumi pralošė ir skaudžiai. Žmonės prisimena ir abonentus, ir rubikonus, ir praskolintą Vilnių ir kitus dalykus. Tomaševskis išlindo, nes 5-toji kolona, kaip ir paulauską, taip ir jį, palaikė, juk ne veltui jis lakstė su georgijaus juostelėmis ir ruskių vėliavomis atlape. Sveikinu visą Lietuvą, kad neleido prasibrauti darbo partijos atstovui paulauskui, nes tuomet uspaskichą galima būtų skelbti visos Lietuvos valdovu - seimo pirmininkė ir prezidentas darbo partijos šulai. Bet taip neatsitiko, todėl tik tautai galima padėkoti. Tikiuosi, kad antrame ture D.Grybauskaitei padės visa Lietuva, nes už Balčytį balsus atiduos visa valdančioji dauguma ir be abejonės, prisidės 5-ta kolona, o ką tai reiškia suprantame visi. Bijau, kas atsibudę nerastume ruskių tankų po savais langais. Tai mano nuomonė.

Anonimas

Anonimas portretas
Turim ka turim auksinin tikrai nerasim.

LIETUVAITEEEEE

LIETUVAITEEEEE portretas
KAUNAS YRA KAUNAS, BET AS UZ BALCYTI,SEKMES JUM GERB.P.BALCYTI.SKAITAU KAD KAUNIECIAI PADARE DIDELE KLAIDA,JUK ESAMAI PREZIDENTEI I KAUNA NUSISPJAUTI-MES JAU TAPOM SENAI NEREIKALNGI LIETUVAI....TRUKSTA ZODZIU

LIETUVAITEEEEE

LIETUVAITEEEEE portretas
KAUNAS YRA KAUNAS, BET AS UZ BALCYTI,SEKMES JUM GERB.P.BALCYTI.SKAITAU KAD KAUNIECIAI PADARE DIDELE KLAIDA,JUK ESAMAI PREZIDENTEI I KAUNA NUSISPJAUTI-MES JAU TAPOM SENAI NEREIKALNGI LIETUVAI....TRUKSTA ZODZIU

užuojauta

užuojauta portretas
D.Grybauskaitės priešininkams.

tam Kęstas Br.

tam Kęstas Br. portretas
galiu pasakyti, kad šaunuoliai kauniečiai, kurie tikrai mato, kas skaldo Lietuvą, kas vagia ir nenuteisiamas, kas iškilo iš KGB-isto šeimos, kas laikosi AMB scenarijaus, kas lipa lietuviams ant galvų ir EP skelbia melagingas žinias apie Lietuvą, ir kas drąsiai stoja prieš tokią neteisybę ir paaiškina visam pasauliui, kaip yra ištikrųjų. Kalbu apie valdančiąją daugumą, kurios pats padoriausias atstovas, turiu pripažinti, yra Balčytis. Visi kiti - tikros virėjos ir net pateisino KGB-istinius metodus, atrodo, kad paulausko klipe buvo šlykščiai iškraipyti faktai apie D.Grybauskaitę, iš nevilties griebtasi net tokių metodų. Todėl nereikia stebėtis, kad dalis balsų (matomai 5-tos kolonos) buvo paulausko naudai, tačiau ir vėl tauta nugalėjo. Žmonės ne kvaili, ir mato, kokie metodai naudojami tikrai nešvarioje kovoje prieš D.Grybauskaitę.Prezidentė dėl savo padėties ir inteligencijos negali pilti papalavų ant oponentų, o tie naudojosi ją varžančiomis privilegijomis. Už D.Grybauskaitę!

tam skroblas

tam skroblas portretas
tas tavo tomaševskis atvirai tyčiojosi iš Lietuvos nuostatų, bindzinėdamas kartu su ruskiais ir įsissegęs georgijaus juostelę bei lenkų ir ruskių vėliavas atlape. tai joks kovotojas už visų teises, tai tikras lenkų ir ruskių vedlys-nacionalistas blogąja prasme. Ir nereikia apsimetinėti, kad jis už visas tautines mažumas, jis daug šneka, bet jo prioritetas - tai lenkai, kurie rioglinasi lietuviams ant galvų. Ir kviečiu visus lietuvius iš Vilniaus ir jo apskričių labai gerai pagalvoti, už kokį kandidatą atoduoti balsus, nes tomaševskis yra koalicijoje ir neduos lietuviams normaliai gyventi Lietuvoje, nes valdantieji jį palaikys. O mes norime gyventi Lietuvoje, ne lenkijoje.

SAUNUOLIAI

SAUNUOLIAI portretas
SAUNUOLIAI KAUNIECIAI TIKRI LIETUVOS PATRIOTAI.JU GALVOS DAR NEPRAGERTOS

Anonimas

Anonimas portretas
Truksta tik išsirinkti Prezideta AMB palikuoni tada gyvensimet kaip prie Stalino tevelio.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Sveikinu visus, palaikiusius Balčytį. Tautos suvienijimas pasiekė pergalę pirmame Prezidento rinkimų ture. Tai yra Grybauskaitės siaubo scenarijus, nes antrasis turas yra daug sunkiau manipuliuojamas, jei prisimenate, kaip Paksas netikėtai laimėjo prieš Adamkų [1]. Dabar iš naujo susivienykime visi, kam tautos skaldytoja Grybauskaitė trukdo normaliai gyventi. Daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Copy D

Copy D portretas
dvaro sudvezys 2014-05-12 07:34 IP: 85.232.132.183 na ka,avingalviai vel lipa ant to pacio greblio,nejaugi vel bus isrinktas vagiu ir banditu valdzioje stogas - Jos Didenybe?Vienu zodziu - visiskas vambzdiec...

skroblas

skroblas portretas
Tikras laimetojas yra V.Tomasevski. Is 1 proc. palaikymo, zadeto visokiausiu didingu azvalgininku ir vilmorusu patapo beveik 9 proc! Tomasevski - visu lietuvos zmoniu kandidatas. Lenku, rusu ir lietuviu. Padorumas tautybes neturi. Bravo!

Ruta Valanciene

Ruta Valanciene portretas
apylinkes tuscios,bet rezultatai neblogi...cia musu,,demokratija" ??!!

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
KAS BALSAVOTE UŽ TĄ-AR JUS KVAILI BSATE?AR AKLI?KĄ JI GERO PADARE LIETUVOJE PAPRASTIEMS ŽMONEMS?

TO sūduvis

TO sūduvis portretas
Prezidento rinkimai yra palygint labai lengvi apsisprendimui, vienas biuletenis ir septyni kandidatai. Po Seimo ir Savivaldybių rinkimų kuriuose ilgiausi partijų ir kandidatų sarašai,plius dar ir koks referendumas prisideda, ir kabinose reikia studijuoti partijų kandidatų sarašus.O prezidento rinkimuose tiesiog viskas paprasta ir aišku, dėl to ir apylinkės tuščios ir rezultatai ankščiau sužinomi.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Vilkaviškio mieste esančiose balsavimo apylinkėse apie 19,30 19,45 val buvo balsavę apie trečdalis balsavimo teisę turinčių gyventojų, o apylinkės apart komisijos narių tuščios, bet galutinemia rezultate bus balsavę daugiau kaip pusė. Tai iš kur atsiras???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Galerijos

Daugiau straipsnių