J. Panka: siūlymas skelbti referendumą birželio 29-ąją yra bandymas jį sužlugdyti

Grįžti į straipsnį

saldainis

saldainis portretas
Kas ir kiek maladiec - laikas parodys, bet kas akivaizdu, jeigu jau plauki prieš srovę ir dar turi nuomonę neatitinkančią eurostandartų, būtinai būsi apspjaudytas, apkabinėtas etiketėmis ir išrusintas pagal pilną programą. Nuo to genamodefikuoto lesalo daromės tokie pikti...

isspausdinamas str. ir pasamdomi

isspausdinamas str. ir pasamdomi  portretas
,,etatiniai" komentatoriai. Jie dirba visa laika - valgyti ir isgerti tai reikia. Tai jie raso, kad pedofilijos nebuvo, kad Venckiene zudynes organizavo, kad biologine pati geriausia mama ir t.t. Absoliutus Tevynes paniekinimas sklinda is tokiu komentaru parduoti zemes, vadinasi atsisakyti Lietuvos, kaip valstybes. Praregekite, pisoriai. Aciu Pankai, Siuzui, Vaisvilai ir kitiems doriems Tautos atstovams, sugebantiems pasipresinti pisoriai, pasipila smeiztu lavina - apsauga valdzios mutantams.Ar zinote, kodel taip norima kuo greiciau i ES glebi?! Ogi todel, kad is ES "pradingo" 170 mlrd euru,kuriu dalis nutekejo kysiams. Galimai dalele nugule KubGrybButk (KGB) "kisenese"- ju uzsienio banku saskaitose. Pasikeitus valdziai ir isaiskejus aferoms, dalis sestu i cype. Todel ir cypiama pries referenduma, nes cypes bijomasi. Slove tautiskai mastanciam jaunimui.

bezeme

bezeme portretas
Skaitau ir sunku patiketi, kiek besmegeniu yra, tokius pankas ir jo draugelius vyt is Lietuvos,isisvaizduoja,kad niekas nesupranta del ko ardosi? Pinigai referendumui svaistomi lyg nebutu tikrai svarbiu reikalu,per prievarte niekas tos zemes nenupirks, o zmogeliai galetu parduoti uz tikra kaina, bet tokiems pankoms reikia uz dyka susigriebti,dar i europarlamenta brukasi berastis parsidavelis

ponas

ponas portretas
Šitas panka yra Tautos išdavikas bei dirbantis kremliui ir putleriui. Molodets tovarišč Panka.

tam Į KALĖJIMĄ

tam Į KALĖJIMĄ portretas
tai eik tu į tą kalėjimą, ko siunti kitus? Matomai,esi vagis ir nusikaltėlis, tai ir varyk ten. Ko čia sprogsti iš pavydo, juk niekada nebūsi nei išsilavinusiu, nei gerbiamu žmogumi, o tik rašinėjančiu užsakomuosius komentarus už kelis grašius. Tai kiek laikei prisigrobtų pinigų Snore? Susigrąžinsi tą sumą berašinėdamas čia tokius komentarus, juk tau už jas gerai sumokama, vištaproti.

tam zilvis

tam zilvis portretas
o kas tau smegenis išplovė? Labai nori grįžti pas ruskius? Pasiilgai paties baisiausio režimo, net už Hitlerio baisesnio, t.y. ruskių valdžios, jei agituoji už referendumą? Ar nematai, kad nei pankai, nei šliužui, nei kitiems ta žemė visai nerūpi, jie tik taikosi patekti į europarlamentą su mėšlinais batais. Nori, kad ruskiai su neatpažintom uniformom šliaužiotų po mūsų valstybę ir tyčiotųsi iš tavi vaikų ir anūkų? Akivaizdu, kad išstojus iš ES, ruskiai čia prisistatytų tą pačią sekundę, protinguoli arba apsimetėli.

tam Į KALĖJIMĄ

tam Į KALĖJIMĄ portretas
tai kokius pinigus laikei Snore? Savo uždirbtus, ar prisivogtus? Ar ne tau į kalėjimą durys atviros? O apskritai, jei stimpi iš neapykantos D.Grybauskaitei ar V.Landsbergiui, tai ir nusibaigsi nuo tos neapykantos ligos. Matyt, geras komunistas buvai, kad V.Landsbergis tau vis maišo gyventi, gal nori pas lukašenklą ar putiną, ten bus gerai, varyk pas draugus.

zilvis

zilvis portretas
Kas jums smegenis isplove apie rusus,pamastykit patys ar gerai kad Lietuvos zeme,ezerai ir kt.liktu valstybei,Jusu vaikams ir anukams,ar kad butu ismainyta i popierelius su zenklu E ir nebesijaustumet cia seimininkais,tik pigia darbo jega.Cia mano nuomone ir tokia ne vienintele.O dezinformacijos yra pakankamai

Anonimas

Anonimas portretas
Kam reikalingas - niekam nereikalingas referendumas ??? Koks skirtumas kada jis bus.

zemaitis

zemaitis portretas
Geriau eitum darbo dirbti, su tokia savo charizma niekada lyderiu nebusi. Slepkis po lapais.Tautininkai, jei norit ka pasiekti, susiraskit toki lyderi, kuris trauktu savo protu, iskalba, net isvaizda ir moteris, ir vyrus, ir jaunus, ir senjorus.

Humoras

Humoras portretas
Atseit, rusai - užsieniečiai supirks Lietuvos žemes, o paskui atvarys tankus tas žemes saugoti. Bereikalingai metami 6 milijonai litų į balą, o dar sako, kad pinigų nėra pensijoms atiduoti. Ko Pankai tuomet brautis į Europarlamentą ???

Oi Panka Panka

Oi Panka Panka portretas
Nepersistenk- prakukuosi savo europarlamento mandatą.

Arunasxx3

Arunasxx3 portretas
kiek Jum ponai Putinas moka, kad cia tiek draskotes del to referendumo?

Arunasxx3

Arunasxx3 portretas
kiek Jum ponai Putinas moka, kad cia tiek draskotes del to referendumo?

Arunasxx3

Arunasxx3 portretas
kiek Jum ponai Putinas moka, kad cia tiek draskotes del to referendumo?

Arunasxx3

Arunasxx3 portretas
kiek Jum ponai Putinas moka, kad cia tiek draskotes del to referendumo?

ramanauskui

ramanauskui portretas
kiek tau ruskiai moka uz sita afera?

Juozapas

Juozapas portretas
Reikia suprasti problemos rimtumą. Tam kad prezidento rinkimus laimėti reikės suokti už žemės pardavimą. Norint pagal Bruselį uodegą vizginti plokštelę reikės apversti. Todėl dvi datos. Dar problema gali būti su atominiu Čekuoliu. Dabar turėtų būti atsargesnis, taip grit nesutiks.

Anonimas

Anonimas portretas
Reikėjo skelbti balandžio 1. Netiktų valdžiai rezultatas, sakytų runkeliai pajuokavo. Birželis irgi gerai tik ne 29, o 31 reikėjo skelbti. Jai tyčiotis, tai tyčiotis.

grūdas

grūdas portretas
Nesmirsk, ateisim kad ir gruodžio 31d

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo. com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo. com portretas
Artejantys rinkimai irgi kaip referendumas turi buti. Kas uz Lietuvos zemes ispardavima.... tuos reikia NUSLUOTI nuo politikos pavirsiaus amziams.

Galerijos

Daugiau straipsnių