Įžvelgia politinę korupciją: partijų finansavimas keičiamas mainais į paramą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Iš komentaro galima daryti prielaidą, kad Siaurapročio protas tikrai labai jau siauras...

ir siaurapročiai

ir siaurapročiai  portretas
O ką primena konservatorių noras per rinkimus nereitinguoti pirmųjų sąrašo kandidatų ? Ar ne kaip komunistų partijoje „amžinai nusipelnę būti išlaikomais „ ? iš seimo į kapines ? o balsavimai frakcijose ? liberalai net turi išradę ( Steponavičius , skaičiau gyrėsi ) , gaunamą ir privalomą balsavimui „ Šviesoforo „ sistemą , konservatoriai net iš partijos šalina nepaklususius tik dėl asmeninio sprendimo giedoti himną ))) ..... taigi manau neturite jokios moralinės teisės net kalbėti apie „ neosovietizmą „ ir dar žemės ūkyje :) Kubilius pasiūlė leisti žemes grąžinti ir kitiems asmenims , pamiršote ? Ar ne 1997 m ? Dabar tie kiti parduoda ar norite , kad žemės dirvonuotų neparduotos ? Ar negaliu pirkti ar parduoti ? Čia toks supratimas apie demokratiją ? Pasiklydote terminuose ? Dar vakar mačiau skelbimą prie Palangos parduodu 15 ha ir jei nupirksiu tai būsiu ‚nuvaręs‘ žemės savininkus ar "užgrobęs" žemes ? 

Kaip man nusibodo inkščiantys

Kaip man nusibodo inkščiantys   portretas
Gal mąstom savarankiškai , o ne taip, kaip pageidauja save su valstybe sutapatinusi ‚šventųjų partija ‚ ? Man jie - pseudopatriotai bijantys viešumo ir rinkėjų , nes aš, kaip rinkėjas, noriu žinoti kokį renku mane atstovaujantį asmenį ir manau , kad tik aš galiu spręsti kaip balsuoti , nes netikiu , kad būna buvę ... Pritarčiau šiai minčiai - Todėl paviešinimas yra būtinas bent jau vien dėl to, kad žmonės žinotų, kokie kandidatai SIEKIA SEIMO NARIO AR SAVIVALDYBĖS TARYBOS NARIO POSTO . Nes, kaip paaiškėjo, tarnybos kandidatų praeities, susijusios su SSRS slaptosiomis tarnybomis, net NETIKRINA “, - „Vakaro žinioms“ paaiškino A.Skardžius.-- Kur logika , kad galima šantažuoti paviešintus asmenis ? Mano nuomone, viešumas kaip tik atims galimybę šantažuoti , o rinkėjai galės patys spręsti . O gal ,patikėtumėte buvusiais sovietais, jei jie sakytų, grįžkite į mūsų glėbį , mes susipratome ir dabar jus „mylėsime „ ?

Oskaras. Nuomonė

Oskaras. Nuomonė portretas
Vis labiau pasireiškia Karbauckio ir jo tėvo - kolūkio pirmininko neosovietinė politika: sugrobus žmonių žemes ir sukūrus naują „Agrokoncerno" kolūkį, įsibrovus į seimą. prasidėjo tos politikos pagrindų įtvirtinimas, labai atitinkantis Maskvos norus. Paskutinis akiplėšišlkas tos neosovietinės politikos gestas yra buvusių sovietinių saugumiečių, PRISIPAŽINUSIŲ dirbus okupantas, pavardžių paviešinimas. Niekas neprieštarauja, jeigu paviešintų NEPRISIPAŽINUSIŲJŲ KGB agentų sąrašus. Tačiau paviešinimas prisipažinusiųjų - tai nuosprendis jų gyvybei (prisiminkime nunuodytą Litvinenką ir apnuodytus Skripalius). Ne veltui Karbauckio brolis sėdi Maskvoje, ne veltui plaukia rusiškos trąšos, apeinant ES nustatytus apribojimus. Karbauckis - Trojos arklys Lietuvoje.

stink foot

stink foot portretas
karabasui pritrūko babkių? ar rusiškos trąšos blogai eina ar kumečiai užgrobtose žemėse tinginiauja? lai durnei verygai įsako prasukt įstatymą, kad naisyne 'fizinės bausmės sveika-grūdina kūną ir aktyvuoja protą'. geresnė motyvacija, panašiau į š.korėją-super

....-------.......

....-------....... portretas
Žąsis pabudo,apsimetėlė.

Patrikas

Patrikas portretas
Ji tik dabar įžvelgė korupciją,27 metai korupcija ir korumpuotas seimas valdo Lietuvą, todėl toks gyvenimas Lietuvoje.Ne tik seimas korumpuotas ,bet ir miestų savivaldybės ir visos valstybinės įmonės,nes paskire į postus korumpuotų partijų ,korumpuotus partijos narius.Sodinti reikia visus iš eilės ,su jų turto konfiskavimu ir giminių,nes jie savo turto dalį užrašo tėvams,vaikams ir taip toliau.

cha ha ha kada SimoOnyte su konservatlyberastine gauja

cha  ha  ha  kada  SimoOnyte su konservatlyberastine  gauja portretas
pirko uz gautus partijos finansus is biudzeto pas vaigauska maisus su rinkeju balsais ,ir zekus kalejimuose samagonu girde ,kad sie uz juos balsuotu --buvo viskas OK .....o dabar tai jau korupcija

Anonimas

Anonimas portretas
O AS menau tegu issilaiko is partijos nario mokescio.Nenores kas tik uzsimanes steigti partija.Tai pasityciojimas is musu.Pensininkas gali isgyventi is 200---250 e.O cia metomi milijonai i bala.Kur teisybe?

O aš manau

O aš manau  portretas
Visai neblogas pasiūlymas. Kiek gavai vietų seime ar savivaldoje tiek gavai mūsų visų pinigų. Kokius rinkėjus seime atstovauja steponavičiai ar kiti išlėkę iš partijų ?

Patarimas merginai

Patarimas  merginai portretas
Leisk užmiršti tave ir mažiau reiškis , nes tikrai nepataisai nuotaikos , kiekvieną kartą prisimenam , kaip draskeisi ir gąsdinai , kad atsistatydinsi , jei pensininkams grąžins nurėžtas pensijas .

Karabasas tvarkosi, kaip savo kolūkyje

Karabasas tvarkosi, kaip savo kolūkyje portretas
artėjame prie rusijos ir šiaurės korėjos

Galerijos

Daugiau straipsnių