Įvertino G. Nausėdos vizitą pas sumuštą merginą: nuomonės išsiskyrė

Grįžti į straipsnį

Algimanta

Algimanta portretas
Tokio p.Valentinavičiaus nereiktų žurnalistams kalbinti sr kviesti į televiziją ar radiją jis iš tų kuris viskam randa iškreiptą nuomonę,o šiuo atveju jam reikėjo kad prezidentė būtų konservatorė Šimonytē todėl Nausėdai pagrįstai ar ne jis ras kokio negatyvo...

Birutė

Birutė portretas
Visų pirma - tai labai humaniška poelgis . Kita , jaučiama europietiška kultūra . G. Nausėda gyveno Vokieijoje , kur valdžios pažiūra į žmogų visiškai kitokia negu Lietuvoje.Pati esu tai patyrusi ir galvoju , gal pasiseks naujajam Prezidentui keisti požiūrį į žmogų. Kanclerė A. Merkel ir Prezidentas yra jautrūs skaudiems įvykiams jeigu tokie nutinka valstybėje , tuomet jie būna tarp žmonių ir su žmonėmis . Na, o jeigu kai kurie politologai įvertina tai , kaip viešuosius ryšius , tai jie yra geri ryšiai... Pavyzdys daugeliui valdžios žmonių , kaip reikia reaguoti į nelaimės ištiktą žmogų. Tačiau norėčiau manyti , kad žmogiškumas išplaukia iš G. Nausėdos asmenybės... Būtų gerai , kad ši savybė politikos verpetuose nepranyktų , ir tauta priimtų tai kaip mielaširdystę , o politologai neapmėtytų akmenimis ...

senjoras

senjoras portretas
d. Valentinavičiau nelygink š... su bandele, kaip sako liaudis... jei tu esi abejingas tokiam įvykiui ir lygini su medžio nukritimu ant žmogaus, tai tau gyvent ne tarp žmoniu , o tarp mešku.. ir pasitvirtina posakis, kad mokslas neduoda žmogui būtinu vertybiu, kaip žmoniškumas, atjauta kito žmogaus nelaimei, palaikymas sunkiu momentu..gėda docente turėtu but tavo studentams už tokį dėstytoją..

Magnolija

Magnolija portretas
Magnolija savo pazada atliko su kaupu niekas per desimt metu nesikapste po dvieju klanu finansiniais nusikaltimais del lietuvos prichvatizavimo nors kalbejo kad korupcija lietuvoje milziniska

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Girdejau medaus menuo su suniuku ir bobuciu myletoju jau baigesi. Jau nauseda oziu fermos zurnalistinius sudvabalius pasiunte n a c h ui. Juk sakiau , kad pries lysdami i subine issimuiluokite su muilu

Ona

Ona portretas
Pagarba Prezidentui.

Jelena

Jelena portretas
Pagarba Prezidentui. Tikrai jautrus, padorus žmogus.

aldonis

aldonis portretas
cia tikras zmoniu prezidentas, sekmes prezidentui

Nu

Nu  portretas
Pakazucha ir ne daugiau.

Stas

Stas portretas
As asmeniskai suprantu jo poelgi taip ka tas reikalas nepraslys...nes Parnavas ir tas ten nemato ten nusikaltimo...blem ziaurei turtingi tevai jei sugeba i nepaperkamus nbupirkti..

Liuda

Liuda portretas
Tas poelgis yra kaip prezidento yra puikus,jis yra neabejingas smurtui bei skausmui.O dėl Grybauskaitės tai nereikia ir jos taip krytikuoti,nes dabar darbo jai iki kaklo.Mes esame visi skirtingi ir užuojautą išreiškiame savaip.Tik komentatoriai kai kurie yra labai pagiežingi ir svaistosi bjauriais žodžiais.

Nuomonė

Nuomonė portretas
O magnolija patingejo pakelti savo sedimaja ir nuvaziuoti I klinikas. Tokia is jos ir prezidente, kazkokia geda ir tiek...

taip

taip portretas
tai zmogaus moralinis veidas ir pagarba jam nes is magnolijos to nebutu kaip ir kitu prieplaku....

cianidas

cianidas portretas
taigi,klausymėlis,ar tuo apsilankymu padėjo kažkuo,ar tai buvo tik piarinė reklama?

Anonimas

Anonimas portretas
Padorūs žmonės gali nepatikti tik nepadoriems,yra posakis'geriau vieną kartą pamatyti,negu10k.išgirsti'.Ir jeigu Skverneliui istorija apie mašinoje sudegintą merginą,nesukėlė jokių emocijų,tai dar nereiškia,kad jis išliko žmogumi normalių žmonių akyse.

Augustinas

Augustinas portretas
Pagarba išrinktajam Prezidentui, kad surengė vizitą. Tai tik parodo, kad būsimas aukščiausias mūsų valstybės pareigūnas turi žmogiškumo, jautrumo, jaučiasi esąs atsakingas. Jūs kritikai, tokie kaip Valentinavičius su savo vertimais esate pigios ir tuščios asmenybės, sugebat tik pavydėti. Jums šimtmečiai iki tokio lygio žmogaus kaip Nausėda.

jis

jis portretas
turi lietuvos pilietybe bet jis ne pilietis

AnI

AnI portretas
Prezidentas pasielget teisingai.Nuvyko be zurnalistu ir tuom parode ,kad jam rupi zmogus.

Aksioma

Aksioma portretas
Kas supras valdžios siekius ir užmojus ir tolerantiškai be triukšmo reaguos, tas bus ir išliks kaip Valdas ilgam valdžios vyrų atmintyie. Liaudis čia ne prie ko... Tik parodomieji ėjimai.

kaunietė

kaunietė portretas
Didžiausia pagarba Prezidentui. Tikėkimės, teisėsauga sureaguos... Nes tasai „tyrimas“, rūpestis įtariamuoju kelia labai daug klaustukų.

Nepolitikė ir neprofesorė

Nepolitikė ir neprofesorė portretas
Tai kaip čia išeina...?! Jeigu jau esi politikoje, tai nebegali būti jautrus kitų nelaimėms?! Jums, profesoriai, viskas gerai...?!

idomu

idomu portretas
tai kaip ten tam VDU su iseikvojimais,kysiais ir t.t.?Jau kam kam?Kaip sakant..........o stai naujasis prezidentas gal isventiliuos ta voratinkli...........

Daugeli

Daugeli portretas
LT dvaro,vagiu,melagiu ir politiniu idijotu iki nausedos lygio skiria simtmeciai.Paziurekit i seimo kirkilus,bradauskus,terbakrauskus ir suprasit,kadel Lietuva vis dar blaskosi po 1950 metu bruzgynus..ir ubagyne..

Tai kas

Tai kas portretas
O Valentinavičiui bambą graužia, kad Nausėda elgiasi taip kaip jam atrodo? Jis prezidentas, ar durnelis kuris turi bijot elgtis taip kaip nori?

Eugenija

Eugenija portretas
Labai gražūs poelgis, nes preziden Prezidentas padorus žmogus. Dabar viskas bus kitaip. Atėjo padorus žmogus. Sveikatos, stiprybės Gerb. Prezidentui melsiuos už jus.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis prezidentas tegul gerus pavyzdzius rodo toliau.Nes pries tai buvo visiems tas pats kas vyksta salyje.Super daugiau tokiu gerieciu.

...

... portretas
Virtuoziškas dėmesio nukreipimo manevras - dabar visas dėmesys nauSėdos vizitui, o ne gyvulio linčiavimui.

Na

Na portretas
Ir pamatė Gerb Prezidentas kaip iš baisiai sužalota mergina, tai kas nustatė lengvą sužalojimą ir paleido įtariamąjį į laisvę?

Anonimas

Anonimas portretas
Gyvenkit jus dvasios ubagai ir dziaukites. Viskas netaip, viskas blogai. Siai tautai niekad nebuvo ir nebus gerai, gerkles perkastu viens kitam. Kas per nacija, baisu.

Aldona

Aldona portretas
Kažkam kyla klausimas, ar gerai jog Prezidentas yra žmogiškas, jautrus,Tai aišku, kad tai konservų apologetas, lojantis ant visų, kas nėra koservas, kas elgiasi žmogiškai Tai valentinavičius, etatinis normalių žmonių šmeižikas,kubiliaus šlovintojas. Jei būtų normali žiniasklaida, tai tokio valentinavičiaus niekada nieko neklaustų. O dabar, mat Prezidentas negali pagailėti nuskriausto vaiko, čia ne koservų lygis. Iki ko dagyvenom...

Kada bus gerai ?

Kada bus gerai ? portretas
Prezidentė neaplankė- blogai,Prezidentas aplankė- vėl blogai ...

jonas

jonas portretas
padorus zmogus prezidentas

MRU daCIENtas niekados nebuna ten su

MRU daCIENtas niekados  nebuna  ten su portretas
savo teisesmaikiniu gauja kur reikia padet zmoguj ---stai kur uz kysius nuo cypes prireikia istraukt bandiuga ,narkodilery ,aferista ar zudika ...teisejai su prokurorais ir advokatais atlekia lieziuvius iskise......

taip

taip portretas
Taip. Esame neprognozuojami, nenuspėjami, taikome dvigubus standartus.Buvo pasmerktas ministras aplankęs užmušto vaiko kapelį, o dabar prezidentas, tarsi, vertas pagyrų? Kažin? Iš žmogiškosios pusės, lyg ir viskas tvarkoje, bet platesniu mastu, kažin?

Galerijos

Daugiau straipsnių