Įteisinant tiesioginius merų rinkimus S. Skvernelis mato ir referendumo galimybę

Grįžti į straipsnį

Keista

Keista portretas
Kažkodėl SS ir Karbauskis taip įsitikinę, kad jie asmeniškai kaip asmenybės patrauklūs rinkėjams. Per jų kadenciją viskas pasimatė, kaip ant delno. Skvernelis prakišo vienmandatėje, o Karbauskis iš vis nerizikavo. Kodėl jie taip įsitikinę, kad tiesioginiai merų rinkimai bus valstiečių naudai? Juk merai savo savivaldybes gali paversti kunigaikštystėmis, kaip pav. Naisius. Per partijas vertinama visa komanda ir komandinė atsakomybė. Kodėl jie mano, kad tiesioginiai merų rinkimai nenaudingi tik konservatoriams? Ir jiems patiems tas pats, nes bet kuri asmenybė valstietiškame regione gali taip pat juos išstumti, prižadėjus rinkėjams visokių pasakų.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Na kaip Telšiai išsirinko "tiesioginį" merą tai liūdnesnio pavyzdžio ir būti negali.Gelbėkit su tiesioginiu valdymu!!!

Kis

Kis portretas
Kaip gali spresti Zalimas budamas" sleivas",juk jis neturi jokiu teisiu.Tai pazeidejas,kuris negerbia Konstitucijos ir KT kaip istaigos?Sitam abliui sedeti po krumu su dedule ir tyleti,nes pagal Konstitucija tokiems tik kalejimas?

taksisto dainelė

taksisto dainelė portretas
upėz gatvėn jus vežu kas gyvena upėz 2? skvernas purvinu kaklu ir skvernelė su ragu sako, naktį ten baugu smenga kelias po padu ir velniai juodais chalatais maišo smalą su otkatais vėlių naktį upėz 2 prilėkė juodų varnų skvernui džiūvo gomūrys šiaušės kelnėse kūšys jaučia mentas - bus blogai gieda smilgiuose gaidžiai auštant dienai jau, ko gero gali tekti gult ant narų upėz gatvėn jus vežu vakarą visų šventų kas geresnio upėz 2 ? draikos vėlės be skvernų

Galerijos

Daugiau straipsnių