Istorijos puslapiai: kaip A. Smetona prezidentavo pasitraukęs iš Lietuvos

Grįžti į straipsnį

To "angelas" ir panasiems

To "angelas" ir panasiems portretas
Nutilkit apgailetini vatos rusofilai, vaziuokit maskvon

"Angelas"

"Angelas" portretas
Zinot ka, tai siandien musu politine "grietinele" ne kitaip gelbetu Lietuva. Gal ne visi, bet dauguma. Koks salies prezidentas, jeigu jam nesvarbu salies ateitis, kodel nerasote kur atsidure zmogus, kuri paliko vietoje saves isvykes "atostogu". gerb. Ponia Prezidente, kaip Jus pasielgtute Smetonos situacijoje? Juk siandien galimybe pakankamai prieinama pasekti Smetonos kaliosu pedsakais, Ras ir nera Prezidentes! Gal geriau uzmirst isdavikus Lietuvos. Lietuviai tokie jau. Neduok Dieve tokio prezidento!

SMETONA

SMETONA portretas
Kauno kino studijos kūrybinė grupė pristato spektaklį „Smetoną“, sukurtą pagal G. Jankaus pjesę ,,Kybartų aktai“ (rež. Vytautas Balsys). Spalio 11 d. 18 val. kino teatro ,,Romuva“ scena pavirs dviejų istorinių asmenybių - Lietuvos Prezidento A. Smetonos ir Ministro Pirmininko A. Voldemaro - susitikimo vieta. Spektaklio režisieriaus Vytauto Balsio teigimu, ,pjesės autorius G.Jankus pateikia menamą, tačiau labai įtikinamą sceninį įvykį, kuris paremtas menine kalba ir aistringu istorinių priežasčių ieškojimu, kas kaltas dėl Lietuvos likimo 1940 metais.

jei

jei  portretas
mes negerbiam ir negarbinam savo praeities |o prezidentas savo gyvenimu ir veikla TIKRAI to užsitarnavo | mes nuvertinam save ir savo šiandieninį gyvenimą LIETUVI ,būk visad teisingas ,nes tik tas ,kas myli TIESĄ gali būti LAIMINGAS ko visiems linkiu

Saulius_S

Saulius_S portretas
Galėjo garbingai nusišauti, o "vadovauti" užsienyje.

na ir supuole

na ir supuole portretas
sovdepiniai mankurtai- loja issijuose. O sirdies priepuole dar negavote? Bijo liumpenai Jo Ekscelencijos respublikos Prezidento... net ir mirusio :)

va

va portretas
janukovicius irgi dirba ukrainos labui ir kitur.....

Elf

Elf portretas
Niekaip nesuprantu pasakymo "prezidentavo pasitraukęs iš Lietuvos". Gal kas paaiškintų? Ar tai reiškia, kad gyveno kaip prezidentas iš Lietuvos aukso atsargų, esančių užsienyje?

to Hm

to Hm portretas
Tikrai. Kapitonas Laivo nepalieka. Pirmosios iš skęstančio laivo bėga žiurkės.

Hm

Hm portretas
Jokio laivo vadas neturi nei moralinės nei juridinės teisės pasitraukti iš posto kol įgula gyva,o čia Tautos išrinktasis spjovė į Tautą ir nešė savo subinę už atlanto.

tam Maksas V

tam Maksas V portretas
teisingai Smetona rašė,o V.Landsbergio tėvas buvo tikras patriotas ir tikrai parašė vokiečių vadovybei nepasitenkinimo laišką. Tačiau viską vainikavo žydų rabinas, kuris rašė, kad samdyti žydai sunaikno getė tiek žydų, kiek vokiečiai nustatė, ir dar pasiryžo tiek sunaikinti, prisidengdami lietuvių vardu. Vokiečiai sutiko ir rabinui sumokėjo. Todėl rabinas nebuvo sunaikintas, bet jis naikino savo tautiečius kiek tik galėjo. Taigi, maksai, patylėk, žirinovskio gentaini.

socialistas

socialistas portretas
BAILYS...

Maksas V

Maksas V portretas
" A.Smetona laiške majorui generolui" O dar Landsbergio tevas su kompanija rase Hitleriu jokinga laiska "mes iszudem visus savo zydus ir maneme kad mes su tavimi esame draugai, o tu uzdraudei lietuviskus universtitetus ir neduodi mums valdzios musu salyje", kuri fiureris nuleido i shrederi neskaitydamas :D

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Antanai teisingai padarei kad begai - zydiski komunistai tamsta butu suvalge gyva...Tie patys ir dabar valdo 2014m! Bet prisidenge.....komunistinis meslas.....!

okunpantai, lauk

okunpantai, lauk portretas
rusai pasieke amerikoje, o rusu okupantu palikuonys pasiekia ir komentaruose smeizdami

jo

jo portretas
Rusų įlgos rankos Jį pasiekė ir Amerikoj.

lol

lol portretas
pedikas jis buvo,beje taip pat pasielgtu ir dabar jusu dievinami valdziazmogiai

Galerijos

Daugiau straipsnių