Įsižeidęs S. Skvernelis vis dėlto ieško aplinkos ministro?

Grįžti į straipsnį

mija

mija portretas
tauta palaiko skverneli--skelbejui jei pats tamsta palaikai svereli prezidentu , tai jau tavo problema ir nespresk uz visus

kaunietis

kaunietis portretas
parasykit, kur svernelio pirmoji zmonz, kodel visa taip slepia

Anonimas

Anonimas portretas
Už tautą nekalbėkit ir komentarų nerašykite aš niekuomet nepalaikysiu Skvernelio tai įžūlus milicininkėlis kartu su Karbauskiu melagiai,grobišiai,vaikų pardavinėtojai,pensininkų skriaudikai,gobšuoliai.Jie visi tik žiūri savo kišenes,o mes tik esame skurdžiai ir būsime jeigu jie liks prie to lovio.Nepavyko eilinės karbauskio mergos prastumti ir širsta.Labai puikiai prezidentė padarė,nes kaip padikalbėjo su panele ir puikiai pamatė kuo ji kvepuoja ir ar ji kompentantinga eiti tokias pareigas.Skvernelį ižeidė jog nepakluso jo ir karbauskio norų. Šauni prezidentė ir padarė puikiai nenusileido jiems.Skvernelis ir karbauskis privalo atsiprašyti prezidentės už įžeidimus.Ji mūsų prezidentė ir turime ją gerbti.

tauta palaino Skvernelį

tauta palaino Skvernelį portretas
Tauta palaiko mylimą S. Skvernelį ir mano , kad Grybauskaitė jo turėtų atsiprašyti. Pagarba S. Skverneliui kovoje su oligarchais ir jų rėmėjais! S. Skvernelis bus tautos Prezidentas!

tomas

tomas portretas
Jei Skvernelis turėtų proto, iš anksto būtų paiėškojęs, kuo pakeisti atleidžiamą ministrą. Matyt Ingrida nesuskubo pakeisti Sauliukui pampersus, tai ir pasmirdo...

Va taip

Va taip portretas
Elgiasi kaip mentas baigęs 8 klases.Matys jis prezidento postą kaip ausis be veidrodžio,toli jam kaip iki mėnulio.

moteris

moteris portretas
Premjeras ne kartą elgėsi kaip kaprizinga princesė: kalba nemąstydamas, kas tik šauna į galvą, negalvodamas apie savo posakių pasekmes. Tai tikrai ne valdžios vyro elgesys.

Cituoju

Cituoju portretas
SKVERNELIS ...jeigu bus vadovaujamasi tokiais kriterijais,tai tikimybe nuline,kad Prezidente patvirtins.Tai va ir irodymas,kad sioje valdanciujoje kolicijoje ir pacioje Zaliuju valstieciu partijoje nera tokiu protu,kuie galetu vadovauti aplinkos ministerijai arba protingi atsakingi ir sugebantys,neprileidziami prie valdzios.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Dvi kadencija iš eilės prezidente rinkome biografiją suklastojusią Burokevičiaus bendradarbę

Ole

Ole portretas
Skvernelis kitus gali įžeidinėti.žiauriai įžeidė mokytojus ir neatsiprašė. Toks žmogus netinka būti prezidentu. Neturi jokio takto. Apsijuoksime prieš visą pasaulį.

jo

jo portretas
vienintelis a la konflikto pliusas-Skvernelis pradėjo skaityti konstituciją

Zenonas

Zenonas portretas
saunuolis, paprotink ir savo piemeni Karbauski

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Stebuklas.Mentas pakluso Lietuvos konstitucijai.

Galerijos

Daugiau straipsnių