Aplinkos ministerijai teks aiškintis teisme

Grįžti į straipsnį

augis

augis portretas
Vis koks asilas paraso,renkant i valdzia traktoristus,tai ir turite.Durneli tu.Renkame partija,o partija pastato savo zmones.Jei partiju butu 100,tai gal issirinktume,o dabar tos pacios 30 metu sukasi rate.Zinote,daznai traktoristas zymiai geriau,negu karjeristas su kostiumu,nes tas tikrai kysius ims,o traktoristas,padedamas specialistu,zymiai geriau vadovaus.Ar musu prezidente buvo specialiste vadovauti valstybei,arba Adamkus.Baltarusijoje traktoristas vadovauja,rusijoje buves snipas,ir ka,valstybes subirejo.Amerikoje dabar klounas vadovauja,o pries tai juodas barmenas buvo,ir nieko,valstybe funkcioonavo.Matyt paksas ar uspaskich,rasanciam specialistai.....

is kur

is kur portretas
pas ministeri lagika ?

pamastymas

pamastymas portretas
patys prisirenkam i valdzia visokiu traktoristu,kolukiu pirmininku,artistu ir tt o veliau verkiam ,kad priimami visokie istatymai kurie kvalifikuotu ir protingu zmoniu nuomone ira kaimo traktoristo lygio,

HA HA

HA HA  portretas
Deklaruokit už kiek nuperkat aukcionuose, tai ir nereikės jokių įstatymų. Deklaruojat po 500 tai valstybė ir ieško būdų nelikt durniaus vietoje.

BETVARKE VISUR

BETVARKE VISUR portretas
sioje ministerijoje viskas yra vis kitaip.Kas dedasi su namu statyba,bei zemes sklypais prie ju.Niekaip galu negali surasti,nors istatymas yra pazeistas.Inspektoriai klajoja po miestus is ivairiausiu rajonu,juos ne darbas cia domina,svarbu alga gauti,o dirbti gali ir nedirbti.TAIGI STAYBININKU LICENZIJOS PERKAMOS,GALU GALE IR BE LICENZIJU APSEINAMA,iNSPEKTORIAMS PRIDUODANT NAMA TAI NERUPI.

piktas

piktas portretas
Siulau ministra paduoti i teisma. Kiekvienas pirkejas atskirai. Jeigu automobilis ar motociklas yra su tvarkingai JAV isduotais dokumentais it taisytinas, pirkeju kaltes nera. Jeigu teismas nustatys ministro kalte, lai sumoka is savo kisenes visas islaidas. Kai neteks keliu milijonu, gales nuleisti vandeni.

>

> portretas
Klausimelis,-ant Lietuwos Konstitucija-Istatymai,ar veikejo,pastatytu ministru,isakymai ... ?Nuo kada,Lietuva,tapo UABu ?

Aišku kaip dieną

Aišku kaip dieną portretas
Ministeris ne durniuks, ania? Mulkių išrinktieji.

patys kalti

patys kalti portretas
kadangi renkat į valdžią labai riboto mąstymo veikėjus, kurie rinkimų metu jums žada tai, ką jūs norit girdėti. Meluoja susiriesdami, jūs patikit, o paskui - valdžioje jie tvarkosi savo reikaliukus. Taip kad nereikia klausyti bukagalvių ir nereikės ūbauti, kad skriaudžia...

visko mates

visko mates portretas
Teko buti uoste.Tokiu siuksiu maciau ,kad sunku atspeti automobilio modeli....

Anonimas

Anonimas portretas
kazkam nepatinka konkurentai ir visa esme. Mano seimoj 3 masina ir patys susitaisem kazkokius darbus. Nu aisku jei lauzas tai yra lauzas .bet jei tik vairuotojo isokes erbekas tai ir smugis lengvas,Tai kad is ten galima parsivaryt masinu neblogu tai siutina matyt perpardavejus.

grybas

grybas portretas
nežinau, jau uz remonta sumokejau tiek kiek mokejau pirkdamas. Dabar tapo nebe atlieka, nes atjaunejo

T

T portretas
Labai gerai, iprate musu "auksarankiaI" grabus veztis ir belekaip sutaise parduoti, o poto nusipirke zmones vargsta nuo amzinu gedimu. Jeigu transporto priemone nedaug dauzta tai ja ir praleidzia, bet tokios gi pirkti neapsimoka, nes nieko neuzdirbsi, reikia metalo lauza pirkti ir prikelti antram gyvenimui tada bent babkiu kalnai bus...

Kas gali tai paneigti?

Kas gali tai paneigti? portretas
O kodel jie korumpuoti tie seimunai.O korumpuota visa sistema.Pradedant prokurorais ,teisejais ir kitais.Jei taip nebutu,tai butu tvarka.

manau

manau portretas
Tai yra nusikalstama

Hmm

Hmm portretas
Jeigu ministras pasirašė tokį įsakymą, kuris teisme bus pripažintas neteisėtu - manau žalą valstybei turėtų atlyginti nuosavomis lėšomis ir turtu - būtų gera pamoka kitiems valdininkams, kad reikia dirbti atsakingai!

Vainis

Vainis portretas
Didziausia zala Lietuvai daro korumpuoti seimunai

Vvvv

Vvvv portretas
Parsidaveliai seime.salonu pakalikai.versti reiketu eiti sema.versti ta karbauskio sutve kiek kentes visi

Kobas

Kobas portretas
Parazitai, kai parašai akis badančią teisybę, tai tas komentaras ištrinamas!!!!!!!!!!

Mechanikos autošaltkalviui

Mechanikos autošaltkalviui portretas
Ar tu suvoki?, kad niekingu savo darbu padarai žmonėms grabą... o ne mašiną...

kestut

kestut portretas
Mūsų parsidavėliai palaiko tik vokiškųjų automobilių invaziją.

Mechanikas autošaltkalvis

Mechanikas autošaltkalvis portretas
Iš manęs ir mano vaikų atima darba... aš daugiau nieko nemoku tik remontuoti ir taisyti automobilius gėda, jie iš amerikos gryšta nauji lengva remontuoti. O jūs gerbiamas pone atimsite iš manęs darbą ir duonuos kasnį ....

>DĖL SNORO AFEROS

>DĖL SNORO AFEROS  portretas
Asile, gydykis. Dėl Snoro aferos kreipkis pas striukį Putiną. Jis paslėpė Antonovą su Baranausku nuo Lietuvos teisėsaugos. Rusų mafijos bosas striukis Putinas saugo savo bendrus, apvogusius Lietuvos žmones.

r

r portretas
Ar tik už ministriuko nekyšo Brunzos ,ale verslininko auto salonu,kur pirkimas sustojes ,ausys?!

Labai gerai

Labai gerai portretas
PAGARBA ministrui, pagaliau nebus atliekų ... kai automobili surenka iš dviejų vieną rėmą. Labai geras sprendimas.

Pasipiktinusioji

Pasipiktinusioji portretas
Paskutiniu metu pastebiu, kad valdžios "išmanieji" viską mums nurodinėja ir ja tampa privaloma: valgyti-ką jie rekomenduoja, žiūrėti-kas jiems patinka, nuomonės savo neturėti-tik jųjų nuomonė, pirkti-ką jie nusprendė, eiti ten-kur jiem paranku, draugus turėti tik iš lietuvos arba europos, ir t.t. be galo be krašto. Jau, žinot, net tarybiniais laikais tokio totalaus nurodinėjimo neprisimenu. Apnaglėjo visiškai. Jiems-viskas galima ir apeinama, mums-špyga, ir ta nusususi. Va tik mokesčius tai mokėkit runkeliai!

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Degradavusiam, šlapimo nelaikančiam, koservliberalsosdemoniam Anonimui-RUSUI prasidėjo dar ir nevalingas tuštinimasis. Visos bėdos kai trūksta protelio ir argumentų.

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Ėjimas žirgu. Aplinkos ministras Navickas gelbsti savo bosą Karbauskį. Nukreipia ugnį į save, kad pridengtų savo šefo trąšų biznį, nešantį milijoninius nuostolius Valstybei. „Ranka ranką plauna“ arba rusiškai – „Krūgovaja porūka“.

della

della portretas
watbedoeldejegistermet9vandetienkeerdenkikaanmezelfnmetwatbedoeljedt??

ka gali paudziauniku

ka gali  paudziauniku portretas
palikuonis protyngo sugalvoti

Aldona 666

Aldona 666 portretas
shitas ministras yra didziausia nelaime aplinkosaugos sistemoje. ir komandos jis neturi tik pavieniai nevykeliai.

karma

karma portretas
SAKAU DIEVE TRENK TIEMS ZULIKAMS KAD IR JU VAIKAMS ATSIRUGTU KITAIP JIE NENUSTOS MUMIS ZLUGDYTI JUG TURI BUTI ATPILDAS UZ VISKA KA GYVENIME PADARAI ANKSCIAU AR VELIAU BET SMUGIS BUS JIEMS PARAZITAMS

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerai gal pastatys į vietą šituos ministerijos žulikus

Komiks

Komiks portretas
Lietuvoje valdininkų kuriama nauja verslo sritis: Lietuva- USA neeksploatuojamų automobilių surinkimo punktas. Bus masiškai kuriamos naujos darbo vietos, greit atsipirks Kėdainių raj. sąvartynas, bus kuriami nauji tūkstančio hektarų plotai auto sąvartynas, nafik tas žemės ūkis, vyks didelis darbo jėgos pritraukimas. Europinės paramos baigiasi, tai bus siekiama gauti milžinišką paramą iš USA.

Stebetojas

Stebetojas portretas
Sirijoje kariniai veiksmai verčia žmonių mases bėgti iš šalies, pas mus, valdininkų veiksmai su tuo puikiai susitvarko.

Autofan

Autofan portretas
Tuoj ir automobilių verslą mūsų "mylima" vyriausybė iškraustys į kaimyninės šalis, dienraščiai rašo :išvyko santykinai Balbieriškio gyventojai, tuo rašys išvyko santykinai Marijampolės gyventojai! Masinis genocidas tęsiasi

Giedrius

Giedrius portretas
Tai vienas iš blogiausių sprendimų, realiai rodantis vyriausybės požiūrį į verslo aplinką. Susidaro jausmas, kad vyriausybės rūpestis - kuo dagiau pinigų iš valstybės išvaryti. Kuo nusikalto importuotojai ir kas suteikė tokią galią turtą versti atlieka vadovaujantis subjektyviu, dažnai klaidinančiu vertinimu. Ir nustato automobilio tinkamumą ne po remonto o prieš ir nustato aplinkosaugininkai. Nuostabu - dirba profesionalai.

Kobas

Kobas portretas
Kai koks eilinis valstybės tarnautojas sau (ar šeimai) iš Valstybės paima kokius 50 €, tai prasideda baudžiamosios bylos, krūvos problemų, atleidimas iš pareigų, kai kvailas, o gal ir neapgalvotas įstatymas iš Valstybės atima milijonus (turiu mintyje neįplaukiancius mokesčius), tai tiems kas rengė, tikrino ir ypatingai tiems kas pasirašė, tik parodoma pirštu nu nu nu, ir pataria daugiau taip nedaryti, visiškas VAIKŲ DARZELIS, nors tai yra organizuotos grupės žmonių, sąmoningas veikimas tikslu, siekiančiu kad Valstybė netektų milijoninių mokestinių įplaukų, tai kuriuo atveju daroma didesnė žala mūsų Valstybei, o rezultatas??? Debiliški įstatymai kvailų, o gal ir labai gudrių įstatymų steigėjų...

????

???? portretas
Gal tu straipsnį paskaityk pirma, o ne skiesk nesamonių. Copart ir kituose aukscionuose parduodami milijonai automobilių nuo laužo iki sveikų. Čia kalbama apie Lietuvoje pagal naują pataisą nėra tikslios metodikos ar proceso, kaip įvertinti atvežto automobilio likutinę vertę.

temidė

temidė portretas
senai laikas buvo uždrausti auto laužų pirktų iš copart JAV šiukšlyno importą. Senai domiuosi tuo aukcionų, ten parduodami pagrinde nepataisomai suniokotos , neremontuotinos autotransporto priemonės. Bet, kadangi už nepataisomus laužus yra mažą kainą pagrinde lietuviai ir perka. Pasižiūrėkite kas ten parduodama ir bus aišku. Iš gerų ir patikimų, nedaužtų automobilių aukcionų lietuviai praktiškai jei perekupai ir ne sau tai neperką, mokesčiai didelį ir muitas.

Galerijos

Daugiau straipsnių