I. Šimonytė: pasaulio šalių sąraše mes esame elitas

Grįžti į straipsnį

Vitalius

Vitalius  portretas
Kaip galima gyventi tokioje valstybeje jei valdzia remiasi korupcija. melu .dekkaruoja apie augancuas pajamas nesinori ne vergauti todel renkames emigracija.dabar pries rinkimus vel oasipyle tiepatys pazadai kurie 30 taip ir nera gyvenimo.ir orios senatves .jei statybininkas sunkiai dirbdamas ne 700 i rankas negauna tai tik pavalgymui mokesciams. Dar triusikus su kojinem iseina nusipirkti ir is humanos rubu .apie koki elita ir geroves valstybe cia pliauskiate .musu elitas lietuvos siuksles o ne elitas.kuris ziuri kaip nuskausminti. Ir ubagais paleisti negalincius apsiginti nuo tokiu save vadinaciais save elitu.nes teisesauga dirba tik tiem kas valdzioje .isvagiami is valstybes milionai ne vienas ners patrauktas atsakomyben .ir tsip toliau bus kol nebus priimtas ystatymas panaikinantis teisine nelieciamybe seimo ir savivaldybiu nariams .gyvenam teisineje vals

Neziniukas

Neziniukas portretas
Žodis valstybė labai dažnai žmonių akyse yra trečiasis asmuo....... Žodis žmogus labai dažnai (gal visada), valdžiažmogių akyse, net nežinau kelintasis asmuo, tokio gal net nera. Žmogus pirmuoju asmeniu būna tik prieš rinkimus. Paskui kažkur prapuola.

...

... portretas
Pavasaris, elitinė kumelė žvengt užsimanė... tik - berods, jau bergždžia.

Rulis

Rulis portretas
Jus gal ir elitas. O paprasta liaudis, jusu vergai begantys y europa , tikedamiesi geresnio gyvenimo.

Gedas

Gedas portretas
Kodėl visiems taip patinka vargšelio vaidmuo? Mat tuomet gali kažko prašyti, reikalauti.. Tuomet iš savęs reikalauti nebereikia, atkrenta ATSAKOMYBĖ...

Gintas

Gintas portretas
As suprantu kad pasamone skrajoja, taciau jau per 20 metu butu gi laikas nusileisi ant zemes ir pasiziureti eilinio tautiecio akimis, bei isgirsti kas sakoma. Ar cia visi gyvena kaip toje pasakoja Alisa stebuklu salyja.

Vidmantas

Vidmantas portretas
Atsipeikek Simonyte mes esam ubagai jei tu esi elitinem sarase tai nesigaudai kaip yra nuskurdus Lietuva.

Edgaras

Edgaras portretas
Vakarų Europoje mes esam sovietų sajungą..

čia nusipaistymo klasika

čia nusipaistymo klasika portretas
Eilinio defektuoto beveislio višgaidžio sapalionės-tas padaras visiškai neadekvatus...

Jeigu

Jeigu portretas
Simonyte elitas, tai as beveliju likti plebejumi.

Idiotų

Idiotų portretas
Elitas. Negirdi ar nenori girdėti, kas vyksta. Esu linkusi sutikti, kad gal kokiam Bangladešo Lietuva ir svajonių šalis, bet kad studentas iš Indijos padavė į teismą univerą, studentė iš Izraelio su triukšmas pabėgo iš kito univero, pabėg ėliai gerovės valstybėje neužsibuvo ir t.t.

faktas

faktas portretas
Mergaitei virusas suede smegenis

Anupras Dirvelė

Anupras Dirvelė portretas
Prajuokino panelė, praėjusių vyriausybių dėka ir jos dideliu nuopelnų esame skurdžių dugne. Gal ji karščiuoja, kad kliedi.

Alis...

Alis... portretas
o tu elitas nr 1...

Kodel

Kodel portretas
Kodel beveik pagal gyventoju skaiciu jau lietuva senai lyderiauja uodegoje pagal visus parametrus korupcija kysininkavimas savizudybes o sendien ir pagal koronos virusa pirmausim

Anonimas

Anonimas portretas
AISKU nesvarbu ,kad beveik ES paskutinej vietoj ,bet svarbu ,kad mus laiko,, elitu'' sarasuose,cia tas pats kaip beprociui pasako medikas psichiatrinej, juk tu protingas, tu zinai kad vaistukus butina isgert

geda

geda portretas
dedule anukelis andriukas ingridute ot tai elitas pensininkus apvogti ir pavogtu pinigeliu negrazinti

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kaimo melžėja prabilo apie elita

Danutė

Danutė portretas
Kurgi ne, elitas, nusikalbat p. Šimonyte, imigrantai iš trečių šalių, ir tie pabėga.

nuomone

nuomone portretas
nesididziuociau jos vietoj ,kadangi Anglijoj lietuviai kurie priskiriami elitui ju nusikaltimai dazniausiai buna pedofiliniai ,tai buvo pasakyta per LRT radija pasnekove Anglijoj talkininkauja teisesaugai padeda Lietuvos zmonems vertejeauti ir t.t.

Vasalai

Vasalai portretas
Na, elitą tikiuosi pagerinsime per ateinančius rinkimus. Būkime labai budrūs, neleiskime sau plauti smegenų - nesame kvailiai. Jei nebus ko rinkti - nerinksim išvis ir kitiems neleisim. Dabar žinom visas priemones, per kur eilinį kartą žadės ir meluos - belieka priminti pažadus ir turėti realius skaičius. Va teip, elitas.

nuomone

 nuomone portretas
Kadangi Lietuva nera pasaulis ,todel mes jusu nelaikome elitu,turiu irodymu ,kai po prezidento rinkimu Simonyte sokolado gabalelius eme su savo nesvariom rankom ir dalino kolegom fui

kremliaus šuneliai pirmi pasigaus koroną

kremliaus šuneliai pirmi pasigaus koroną portretas
nes pervargs skalydami ant Lietuvos. ;))))

>Idomu< \\\\\.../////

&gt;Idomu&lt;   \\\\\...///// portretas
Chimon pavardė,kažkaip į idiš linksta.

giedre

giedre portretas
sekmes jums ingrida

kada landsbergizmo KLIKOS pasmirdęs "elitas"su

kada landsbergizmo KLIKOS pasmirdęs &quot;elitas&quot;su portretas
s e n m e r g ė m i s GRYBAUSKAITE ir ŠIMONYTE g r ą ž i n s 1,9 milijardo eurų lėšas, kurias p a v o g ė iš SKURDE gyvenančių Lietuvos žmonių ir N E T E I S Ė T A I padovanojo JAV privatiems bankininkams.--Galimai ši konservatorių "elito" atstovė NESUVOKIA, kokios MILŽINIŠKOS s u m os Lietuvos gyventojai n e t e k o, juk matome , kaip ŠIMONYTĖ , padarius nusikaltimą -- pakėlus GALVĄ į d a u s a s---vėl v e r ž i a s i su konservatpriais prie valdžios LOVIO--vykdyti tolimesnius nusikaltimus.-----ŽMONĖS negi ir toliau leisimės MULKINAMI p a r a z i t i n i ų konservatorių.

Europos šiukšlynas

Europos šiukšlynas portretas
Lietuva-elitinė prostitutė: parduoda savo gyventojus ES už 186milijonų kompensaciją, pati pakvietė užsienio kariuomenes čia steigti bazes, nors LR Konstitucijoje draudžiamos bet kokios užsienio šalių bazės. Vietiniai vergai dirba už mažiausias algas Europoje. Ir dreba prieš valdžią baudžiauninkų kraujas veikia sąmonę. Bet labai mėgsta gandus, per juos ir valdomi.

Nikodemas

Nikodemas portretas
Gaila, kad Šimonytė nemato išsigimusios teismų sistemos,kad Lietuva praskolinta ir išvogta,kad tik va- gystės yra varomoji mūsų jėga,o už visa tai ateityje reikės brangiai sumokėti,tai didelė grėsmė dargi pa- čios Lietuvos egzistencijai.O,kad Šimonytė,eidama į rinkimus viso to nepastebi tai matyt,remiasi logika- ilgas plaukas-trumpas protas.Savo ruožtu sugedusių konservų partija ją visokeriopai remia.

idomu

idomu portretas
O ko gi šita gražuolė slepia savo tėvą??? Shimon kažin kieno pavardė :)

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad už pradangintus milijardus jai būtų iškelta baudžiamoji byla,spaudžiam ŽALIĄ.

kgb

kgb portretas
lansbergiu sutves pakalike...

Senmmergė \\\\\.../////

Senmmergė  \\\\\...///// portretas
Prisiuostė primyžtos ožio barzdos tai žvengia ir nesąmones peza.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Taip. Aš esu elitas. Didžiuojuosi gyvendamas laisvoje Lietuvoje. Pasitaupau ir po užsienį pakeliauju, ko negalėjau sau leisti jaunystėje komunistiniame konclageryje.

Džiaugiamės dėl Šimonytės

Džiaugiamės dėl Šimonytės portretas
Ji - stipri lyderė. Nes kremliaus troliai puola net apsiputoję.

labai gaila kvailių, čia demonstruojančių savo idiotizmą

labai gaila kvailių, čia demonstruojančių savo idiotizmą portretas
Lietuva, išsivadavusi iš sovietinio gulago, pagal gyvenimo lygį yra elitinių pasaulio šalių tarpe. Tinginiai, bambaliniai pašalpiniai Lietuvoje gyvena daug geriau negu skurdžiose šalyse milijardai sunkiai dirbančių žmonių. Bet apspangusiam idiotui to nepaaiškinsi.

fui

fui portretas
baisi, velnio apsesta boba...

šios landsbergizmo KLIKOS p a s t u m d ė l ė s

šios landsbergizmo KLIKOS p a s t u m d ė l ė s portretas
ŠIMONYTĖS žvilgsnis n u k r e i p t a s į skraidančias VARNAS.--Juk ji, būdama finanų ministre ,pasitarus su GRYBAUSKAITE nusikalstamai p a d o v a n o j o privatiems JAV bankininkams 1,9 milijardo eurų, APIPLĖŠDAMA s k u r d e gyvenančius žmones.---KONSERVATORIŲ "elito" v a g y s !--GRĄŽINKITE šias p a v o g t a s lėšas-- tik tuomet galėsite SVAJOTI apie papuolimą į SEIMĄ.

Ada

Ada portretas
Jūs ir jūsų konservatoriai senai esate elitas o visi kiti Europos dugne.

Anonimas

Anonimas portretas
Simpatizavau ją,bet kai išgirdau kad jūs susidejote su ta nevisprote maldeikienes nusivyliau jumis.

Anonimas

Anonimas portretas
apsiriko biski su pavadinimu -VAGIU ELITAS !!! -

Pilietis

Pilietis portretas
Koks elitas jei Humanos parduotuvese ir skudurynuose zmones rengiasi. Pensijos tik asaros, o ka kalbeti zmonems kurie gauna minimuma, moka uz buto nuoma, vaikus i darzeli ir i mokykla leidzia, maitinasi tik tuom, kad isgyventu su seima. Na pagaliau uzteks kirsinti visuomene. Seimo narei, per tiek metu su geru atlyginimu, be abejo dziaugiasi gyvenimu, visur keliauja, ka norit ta valgo. Jeigu galite nezeiskite zmoniu su tokiomis antrastemis.

W

W portretas
Kviečiate "prisijungti prie diskusijos". Tai ką čia skaitau ne diskusija, o degradų, baisesnių už korono virusą dergimasis.

Anonimas

Anonimas portretas
kvaila merga

vėl tą \\\\\\...//////

vėl tą  \\\\\\...////// portretas
snulį kiša......

Anonimas

Anonimas portretas
Man atrodo kad šimonytė nežino ką Reiškia žodis elitas Birutė Vyšnė

baudziava

baudziava portretas
grazink pavogta pensiju dali jei esi elite

Jonas

Jonas portretas
Įdomu p Ingrida Š tik kodėl lietuviai bėga ir bėga iš savo elitinės valstybėlės?..

Eil

Eil portretas
Koktu skaityti komentarus, kur diskutuojama ne iš esmės, bet įžeidinėjami žmonės. Ir tokie komentatoriai teisūs, nes tikrai ne jie atstovauja tautos moralinį ir visokį kitokį elitą. Kelkime galvas aukščiau, nei asmeninio pykčio demonstravimas, broliai seserys!

Aušrinė

Aušrinė portretas
Ji elitinė tikrai elitinė politikė o gal ne visai, o gal tik eilinė propogandistė kuri norėtų tapti elitinė tad palinkėjim ,Šimonytės ją tapti -Elitinė!

Cc

Cc portretas
Ta boba jau visai nuprotejo... Ji gatvej buvo? Mate kaip mes atrodom???

Elitui Šim

Elitui Šim portretas
Koks dar elitas, tavo konserv lansberg kaip visus pavadino per šventę iš balkonėlio gal priminti.Elitas kaip mano a.a.giminaitis pasakytų sušiktas reikalas einant į rinkimus parinkinėt liaudžiai ir šaliai teigiamus epitetus-tiesiog negarbinga, panele..Ką dar ir benorėt matyt ir su velniu greit eisi obuoliaut, kad tik sąrašiniuos atsirastum.Nebeapgausit tautos-niekas nebepasitikės didžiaisiais susiprivatizatoriais ir kiršintojais.O taip ir nekitaip..

Ji

Ji portretas
Čia turbūt apie valdžiavagius kalba , juos elitu vadina ? O dabar vagys politikais vadinami ? Nuvarė , nuskurdino , apvogė tautą , valstybę ir dar drysta spangt apie gerėjimą gyvenimo ?

As

As portretas
Sorošinė žiurkė

as

as portretas
elitine politine prostitute nusileisk ant zemes is savo roziniu iliuziju pasaulio i lietuvos realybe ismonyyyyyyyyyyyyte

UUU

UUU portretas
Ingridėlė dažnai žvelgdama i dangu bendrauja su Aukščiausiuoju , jo ir Ingridutės dėka mes elite ...

Su ne

Su ne portretas
Šudite dar ne to prigalvos -klimaksas!!!

Kis

Kis portretas
Kam visur kaisioja ta arklio galva?Kodel as taip nekenciu tokiu chamelionu?

Tam prie ruso gero gyvenimo

Tam prie ruso gero gyvenimo portretas
Ir dabar tiem gerai kas gali vogti,bet ta dabar gali daryt tik elitas nes paprastas zmogelis neprieina kad ir prie europos lesu is kur per paskutinius desim metu atsirado tiek milijonieriu,tikrai ne is saziningo darbo.

paprasyk SimoOnyte kad Ozys is tvartelio ant akiu

paprasyk  SimoOnyte kad  Ozys is tvartelio ant akiu portretas
pamyztu ..gal praregesi ir nusileisi is savo lyberastiniu padangiu ...pagaliau pamatysi kaip lietuvoj paprasti darbo zmones gyvena..... is laimingos ,teisingos ir turtingos salies zmones milijonais nebega kur akys veda.....

Senmmergė \\\\\.../////

Senmmergė  \\\\\...///// portretas
Zombinimo viršūnė.

na kiek vagiu ,bandiugu aferistu ir variugu

na  kiek vagiu ,bandiugu  aferistu ir  variugu portretas
kiek degradavusios temides degradu teiseju su visa plejada aseriugu advokatu ,prokuroru , + visa hunta mafijiniu partiju kurios apiplese praskolino ,apvoge tauta ir valstybe ir kurie is skolintu valstybes vardu lesu [uz didziausius procentus] landarinius lyberastinius snukius issiepe dalina labdaras y kaire ir y desine .o visa tauta aplink konteinerius trinasi belaukdami labdariniu barsciu bliudo .... stai tokios elitines vyzos ir pliurpia aukstom temom neva mes esam toki elitiniai ubagai ,kad net visi kiti ziuredami y mus seiles varvina....

pilietis

pilietis portretas
Nors i nemėgstu Šimonytės, bet čia ji teisybės pasakė. Ekonomiškai Lietuva pasiekė aukštą lygį pasaulio mastu ir pagal BVP yra tarp 25% lyderių. Lenkiam daugumą afrikos, azijos ir pietų Amerikos šalių. Reiškia gyvenam geriau nei 75% šalių. Ir tas atsilikimas nuo lyderių yra viso labo keliais kartais, kai outsaiderius lenkiam keliasdešimt kartų. O ubagų yra visose šalyse, tiek JAV tiek Norvegijoje.

pilietė

pilietė portretas
nebūtų Maldeikienės draugė. Abi smegenis šlapimu apsipylę. Atrodo, kad iš kosmoso atvykę.

vagiu

vagiu portretas
turbut

Katinas

Katinas  portretas
Sita valkata kliju prisiuoste ir svaiksta sau!

Dainius

Dainius portretas
Su Uganda arba Tadžikistanu turbūt lyginasi.

Atsakomybė

Atsakomybė portretas
"Elyto" grietinėlės sąrašas išvardintas stumbrės medžiotojų ratelio sąraše. Puikus bendradarbiavimas su aplinkosaugininkais nuslepiant stumbrės skrodimo faktus.

nu

nu portretas
taip pagal rusyna ir panasiai ...

nuomone

nuomone portretas
na jau babse nusisneki kas kas bet me koncervai elitas ar koncervas gali buti elitas jis valgomas kai yra badas tai kad ju vadovaujate tada yra badas visai lietuvai aciu mums tokiu nereikia

kauniete

kauniete portretas
fantastiskai fantazuoja

juokas

juokas portretas
hm...is kur pas sita boba tiek puikybes??

o???

o??? portretas
nuo ko tas konservas prasidejo ar ne nuo /politrunkelyniovytuko/ kur uz KP destyma gavo profvarda o Reiganui prispaudus sovietus buvo paskirtas politveiklai /griovimui/ ir tai buvo 2 pusiu sutarta taip buvom apmulkinti visas pabaltijis nes tai ir buvo u spec t tikslas atskirti poto suvienyti kad butu galima tos apgaulingos /vienybes/ demonkratijos/ budu lengvai po 1 sugriauti ir sunaikinti tautas kas nutiko su daugelio saliu ir kuomet zmons tai suprato sis demonas perdaug isisaknijo ir be DIEVO pagalbos bus sunku nugalet nes daugelis nusivyle praranda moralini veida ir dvasia nes is ju jau taip ciniskai niekas dar nesityciojo ir tai pries PP?.....

Nusizvenge kumele

Nusizvenge kumele portretas
Tai kodėl tas aaaaalitas velkasi jevrosojuzo siknoje kartu su cigonynu rumunija. Zirgas galva nusikalbi .

idomu

idomu portretas
kokiai mafijai priklauso LNK kanalas nes trikampis zenkliukas nesimbolizuoja musu salies spalvu kurios 1 melyna vietoje geltonos darau prielaida kad melyna spalva tai zydu ir neatmestina kad su laiku dings ir kitos 2 taip isleto esame isstumiami is savo salies u spec t isibroveliu ir gan /kukliom/ ir zydiskai fainom priemonem?...

TAI

TAI portretas
visai realu ziurint kokios mafijos akimis si /elitine/ zinute nes siuo ? tikrai randames 1 kriminalpasauly pagal gyventoju skaiciu ...

...

... portretas
Kas kitas laukinei katei uodegą pakels...

Matyt

Matyt portretas
galvoja,kad čia kažkoks ir jos nuopelnas,nors konservatoriai tai ir yra eltas, visi kiti runkeliai

Klaustukas

Klaustukas portretas
Atrodė kad ponia buvo lyg ir sveiko proto dešinioji,bet dabar jau taip neatrodo,be reikalo artėjant rinkiminei kompanijai,mes jau abejojame ponios perspektyvomis.

Anonimas

Anonimas portretas
KIEK JUS GALIT TOS NEVYKELES PASISAKYMUS SPAUSDINTI

klp

klp portretas
tu blt zubus savo susitvarkyk

Faktai

Faktai portretas
tokie . Kad atskirtis didiausia su pensijomis ir atlyginimais , galim suprasti , kad Lietuva dabar jau paskutine EU. Ir blia blia nebereikia.

...

... portretas
apie zirgyna gal ir elitas .isrinksim graze kumele

Anonimas

Anonimas portretas
JA JA vagiu, pridurku ir subines laizymo elitas. Didesni nebent chaholai.

Nuomone buvusio prie ruso ,,gero,,gyvenimo

Nuomone buvusio prie ruso ,,gero,,gyvenimo portretas
Nuomones komentarui.Pasalpiniai tikrai nebus priskirti prie elito.Darbo yra tik dirbti nera kam.Isvyke kitur aria parom ir gyvena kambareliuose barakuose desimtim.Dirbkit ,o ne dejuokit.Niekas nieko nedave ir prie ruso.Tik isgerei ir is eiles butui gauti .Premijos nubrauktos.O sugriuvo tas,,gefras,,gyvenimas nes subankrotavo.Idejo rubli ,jo nebegavo.Niekada taio zmones negyveno gerai kaip dabar.Alkocholikam pasalpa alkocholiui.Narkomanam kvaisalai ir svirkstai nemokamai.Zinau nes dirbau atsakinga darba prie ruso .Buvo gerai kas galejo vogti.

Nuomone

Nuomone portretas
Taip jus koncervatoriai visuomet buvot elitas

Galerijos

Daugiau straipsnių