I. Šimonytė: nėra sprendimų dėl naujų sąlygų karantinui įvesti

Grįžti į straipsnį

kvaisa

kvaisa portretas
marmaliuokis greiciau paciai bus /sakes/ tauta atsikveps nuo taves ir visu pridurku kurie kaip uzkereti klonai pritaria siam durnynui iki cinisko zydfasizmo kuri propoguoja svabsaika===

Buka tu

Buka tu portretas
Jungtinėje Karalystėje naikinami visi ribojimai: atšaukiamas kaukių dėvėjimas, skiepų pažymų reikalavimai, draudimai rinktis didelėmis grupėmis ir t.t. O tu? Viską atvirkščiai! Dura!

Birute

Birute portretas
Simonyte ziuri i dangu issigandusi galvoja kad gal angelas pades.Ne Simonyte tu galvok apie tai kad prisiekiai LR KONSTITUCIJAI prisiekiai tarnauti zmonems tai ir tarnauk o ne vadovaukis KGB atliekomis lbgt iskrypeliais kuri tu apsistaciusi nori okupuoti vel musu Lietuva.Naikini mus su toms vakcinomis darai byzni su kaukemis kartu su tuo snargliumi Dulkiu kuris gerai ismano bizni jo tai sritis.o apie medicina pis.Galvoji zmones tyles kaip mus vadina aviu banda fasistais jedinstveninkais ne juk aiskiai visi kartoja TAUTA BUNDA todel teks jums visiems atsakyti uz musu mirtis niekinima zeminima.Mes dar pakovosime.

Anonimas

Anonimas portretas
Mužike tu ar žinai ,kad Austrijoje ,Anglijoje,Ispanijoje atšaukti visi ribojimai kovido ,gyvenymas vyksta kaip buvo iki pandemijos.Ar smegeninė tavo veikia nuo skiepų.

Anonimas

Anonimas portretas
kada bus pateiktas nepasitykejimas tai begedei ir isvaikyta si vyriausybe tiek pridirbo per metus net baisu

Anonimas

Anonimas portretas
Per visą Lietuvą 100 lovų ligonių.Kodėl nerašo kiek tai ir kuriose miestuose yra tų ligonių sudėjus yra 100.

Galerijos

Daugiau straipsnių