I. Šimonytė mato galimybių plėsti Lietuvos bendradarbiavimą su JAE

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
kai cia nieko nesugeba tai nors paskraidys uz valdiskus pinigus netikele

Šeichas:

Šeichas: portretas
Galimybės yra. Noro nėra.

Čia

Čia portretas
vadinasi atvyko valstybės premjerė.Apsirengimas - mano močiutė iš menkos pensijos skoningiau apsirengia eidama į parduotuvę.O čia - su bliuskute, kokią kažin ar kas dėvi namuose.Gėda didžiulė ir nepagarba nei mūsų šaliai, tuo labiau JAE.Matyt, jie tokių čiudų dar nematę

Gastroliuoja

Gastroliuoja portretas
Šveikas po Dubaju,pramogauja parodose,operoje,dargi pareiškė kad po operos muzikos šokti galėtų,o Lietuvoje nesuvaldyta pandemija,bet Šv eikei nerūpi,fu

Anonimas

Anonimas portretas
..Nereikia kvailu pasaipu ,,,kaip atrodo??? o kaip atrodo tie arabiai su chalatais???tik is lovos islipe ..ui,ui

Nacis

Nacis portretas
Pažiurekit kaip jūs atrodot Lietuvos čiučiundros kur jūsu etiketas kir trusikines spalvotos kaukes kodel ne ant veidu šeicham jus nepalikot jokio ispūdzio atvykusios is kaimo kuriuo nezino.

Sikmonyte zada importuot arabiskus babuinus

Sikmonyte zada importuot arabiskus babuinus portretas
islamistus teroristus....

Anonimas

Anonimas portretas
Arabams ta Lietuva Marsas....

O kaip JAE lgbt klausimas?

O kaip JAE lgbt klausimas? portretas
Ten net vairuoti draudžiama, jei turi skylę ar ne tą orientaciją? O tokiom kurenamos dujinės jau patapo demokratiškomis?

CHUNTOS DVELKSMAS

CHUNTOS DVELKSMAS portretas
Dėmesio,Šikmonytės kotletukai Dubajuje kainavo virš 4000 eurų,Koncervų URODAI,poną Narkievič terorizavo per visas medijoa beveik metus,dėl kotletuko.o kalbanti kumelė ten pat 100 kartų daugiau išleido ir tyla spaudoje.Dvigubi standartai.

DAR TOKIO MARAZMO NEGIRDĖJOME...

DAR TOKIO MARAZMO NEGIRDĖJOME... portretas
Anot Šimonytės ir visos landsberginės šutvės - JAE yra "demokratija", "nepažeidžiamos" žmogaus teisės - tiesiog "rojus" šioje planetoje...Su "nedemokratine" Baltarusija (kaimynais) nesugebėjome normaliai, kaimyniškai bendrauti, o su tais, kur moterys aplamai neturi jokių teisių - draugystės ieškome...Į katrą nesąmonių rėmą patalpinti mūsų valdžios pareiškimą?

UBAGO BAJORIŠKI UŽMOJAI...

UBAGO BAJORIŠKI UŽMOJAI... portretas
Kai apsiš...kai santykiuose su kaimyninėmis valstybėmis, pradedi ieškoti "draugų" vos ne mėnulyje. Landsberginė šutvė 30 metų vis bando Lietuvos piliečių kantrybę. Dėl "protingos" ir Lietuvai "naudingos" užsienio politikos Lietuva šiandien atsidūrė ekonominės duobės dugne. Tokio žemo lygio vyriausybė, seimo Lietuva neturėjo per visus 30 nepriklausomybės metų. Revoliucija bręsta...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Dvi Lietuvos kaimo bobelės, ieško darbo pas šeicha......

Gedas

Gedas portretas
O kuom JAE skiriasi nuo Kinijos?- pagal tarptautinį Żmogaus Teisių indeksą nelabai skiriasi. Vertybių politika?...na gal pusryčių kaina LT delegatui skiriasi- 4000 dolerių?

Kęstas

Kęstas portretas
Tai čia jau demokratai? Geresni už baltarusius? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių