I. Šimonytė: Lietuvos visuomenė yra apsinuodijusi rusų kultūra

Grįžti į straipsnį

Simonyte SURIKOVA yra beprote

Simonyte SURIKOVA yra beprote portretas
ismata Simonyte, tu spsinuodyjusi vakaru issigimeliu politika. Vakaru batu tepala edi?

Mokysimės kuo daugiau kalbų

Mokysimės kuo daugiau kalbų portretas
Dabar buvom užstriginti su viena. Svarbu, kad ministrė oirminkė pasirūpintų švitimo ministrės veiksmingumu, kad kiekvienas vaikas galėtų mokytis bet kurios užsienio kalbos net jei pradėjo rusų ir pasirūpintu, kad įstaigose, poliklinikose galėtumėm ramiai kalbėti valstybine kalba.

Čia apie Grybauskaitę ... ?

Čia apie Grybauskaitę ... ? portretas
Šimonytė apie Grybauskaitę, Uspaskichą, Paleckį, Palucką, Skvernelį, Karbauskį, Gaižauską, Mazuronį, ....

kgbistane nieko naujo

kgbistane nieko naujo portretas
šimonytės smegenis lgbt virusas suėdė.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Būtina mokytis žydų kalbos.

Tai bus

Tai bus portretas
Tiesus kelias į dvkalbystę

Na, žydiškos knygos įeina į padaulio paveldą

Na, žydiškos knygos įeina į padaulio paveldą portretas
Jie ir Lietuvos kultūros didelė dalis, turim savų autorių, tai nėra abejonės, jų kūriniai, bus skaitomo paveldo saraše

WC

WC portretas
Valio vistgaidziui .

šunauja

šunauja portretas
labai tiksliai įvardijo sovietinis propiesorius litvinus. Šunauja, mužikai, dar kaimo japai. Drasūs tik beginklius žydus šaudyt. O Wilno iš lenkų atimt - pilnas kelnas prisišiko.

?

? portretas
O žydiškų?

Jei kas dar turite rusiškų knygų

Jei kas dar turite rusiškų knygų portretas
lauko bibliotekėlės jų laukia. Švarūs namai bus paruošti pasaulinei literatūrai :)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kur Karbauskio kvaila višta? Ji geriausiai išmano apie Putino unitazinę rusų kultūrą. Galėtų pasidalinti triaukščiais rusų kultūros perliukais. Nejaugi galą gavo padauginusi rusiškos kultūros?

Ka cia bepridursi...

Ka cia bepridursi... portretas
Runkeliai, sunauja...kas astuntas lietuvis turi problemu su psichika...Lietuvos visuomene apsinuodijusi...Konservatoriu "elito" pareiskimai...

Komentaras

Komentaras portretas
Pati šimonyte apsinuodijus Landsbergio bezdalų dūmais.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingos Šimonytės mintys. Antroji užsienio kalba gali būti bet kokia, tik ne rusų. Daug tenka pakeliauti, tai galiu drąsiai patari rinktis ispanų kalbą. Kiekvienas, nors kiek bendravimo vertas, rusas puikiai moka anglų kalbą.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šimon yra šūd.....ė ir namuose kalbėjo rusiškai.

WW

WW portretas
As manai Simonyte sprendzia pagal save, ners ji taip pat sovietmecio vaikas.

jo

jo portretas
reikia apsivalyti nuo sovietu paliktu islaikytiniu beretnyku...

Dėkoju už gerą straipsnį

Dėkoju už gerą straipsnį portretas
reikia apsivalyti nuo sovitinio palikimo ir tai padarysim, kuo daugiau leisdami ir skaitydami pasaulinės klasikos literatūros, žiūrėdami visų pasaulio šalių filmus ir mokydamiesi mokyklose pasaulio šalių kalbų, jei švietimo ministrė įdės nors kiek pastangų, o ne lauks, kol tai atsitiks savaime.

Kęstas

Kęstas portretas
I. Šimonytė: Mūsų, Lietuvos konservatorių kultūros pagrindas yra pedofilija ir narkotikai. Todėl nuo Čechovo ir Čaikovskio mus vemti verčia, iškart apsinuodijame. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Klausimas

Klausimas portretas
Na, kaip ponai besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja, ar jau visą rusišką kultūrą išvėmėt, ar dar liko ir kitai dienai?

BLINDA

BLINDA portretas
NEUZILGO NE TIK PAMINKLUS,ANTKAPIUS NAIKINS,TACIAU IR KNYGAS DEGINS.AR TAI DEMOKRATIJA? FASIZMAS.DIKTATURA.

Visata

Visata portretas
Šimonyte ,deja,labai nusivylėm.Nesugebėjo suvaldyti daugelio ministrų nekompetetingų ministrų(ryškiausias atstovas "elektros ministras", nesugebantis ne tik gerai atlikti savo darbą,bet ir tinkamai komunikuoti.Balbatuoja neaiškia greitakalbe ,kas "ant seilės užeina."Pasimetęs "tarp trijų pušų".Praeitą kartą irgi labiausiai "nusiministravęs " buvo.Nesuvaldo G.Landsbergio ir Ašmonaitės"super fantazijų".Neeilinės ",balbatūnės"finansų ir socialinės aps.ministrės.Liuks pilsto iš tuščio į kiaurą.Ir t.t.Na,o apie 40 % tautiečių yra pačia žiauriausia forma "sukūlturinti" bjaurios rossijanų antikultūros.Murziai,nemokantys nei skaityti ,nei rašyti ne tik keliomis užsienio kalbomis,bet ir lietuviškai.Nubukėjusi tauta."Klasiškai"besikeikiantys russ-totor.bjauriausiais pasauly keiksmažodžiais.Štai ir visa "kultūra".,Amen.

man konservai patinka

man konservai patinka portretas
ypač šprotai. Tik kodėl konservai visada be galvų.

nesuprantu

nesuprantu portretas
kas balsuoja uz tuos konservus?

<<<<<< ŠPYGA TAUKUOTA......

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt; ŠPYGA TAUKUOTA...... portretas
Jeigu ŠIMONYTĖ GALI TYČIOTIS IŠ TAUTOS ,tai aš paprastas žmogus tikrai galiu ,bent man taip atrodo.....ŠVABO IR SOROKO INTOKSIKACIJOS PRISIKVĖPAVUSI ŠI SENMERGĖ,TEGUL NE PRIEVARTA ,BET NUOŠIRDŽIAI PASKAITO ŠVENTĄ RAŠTĄ....Gal tada atras ką pasiūlyti lietuviško ,jeigu jaučiasi turinti tokią teisę.....TURIU AŠ SAVO GALVĄ ,SAVO NUOMONĘ ....Vakarų vertybėm toli toli IKI RUSŲ kultūros ,net keiksmažodžiai tokie įspūdingi kad girdisi visame pasaulyje ,mano nuomone....

intuicija

intuicija portretas
Ji nekenčia lietuvių, o ne rusų. Neapykanta rusams jos apsimestinė – pozavimas, nes taip reikia

radarrura

radarrura portretas
naikin t pedofilu parcija

bart

bart portretas
durniu saika nuo to senio visi uzsikrete rusa fobija , toikiu durniu valdzioj dar nebuvo

komentarui

komentarui portretas
o ką natoatsosai padarė Jugoslavijoj? O Irake? O gal paskaičiuojam kiek britašikniai ir jankiomakakai nužudė civilių Vokietijoje? O atominis bombardavimas? Panašu, galim tokios dovanėlės sulaukti iš Rusijos. Ir tas būtų labai naudinga klimatui. Keli išgyvenę jo jau neužters.

čmonytė visaai gluša

čmonytė visaai gluša portretas
kam įdomi ta lenkų kalba? Buvo laikai kai lenkų TV gaudė, tada ir išmokau. Baigės tie laikai, pirkt nevažiuoju nieko. nachien man lenkų. Beje, kada lenkai grąžins užgrobtas Lietuvos žemes? Ir tą govniaus pilsudskio smirdalą į svartyną išmesim?

Komentaras

Komentaras portretas
Tai gal reikėtų už save kalbėti o ne už visą tautą,, nors man 63 jau, bet tikrai nesijaučiu kad mane yra apsédusi tu rusų kultūra, o ypač po to ką putinas padarė dabar.

gruzinas , dabar kartvelas

gruzinas , dabar kartvelas portretas
Sralinas džiugašvilis nužudė dešimtis milijonų, okupavo ką tik galėjo, o armoškaitė susitinka su čiurkos sralino tautiečiais. Tai rusam iki sralino dar tūkstantį metų kariaut.

apie žmogą...

apie žmogą... portretas
...kokia žmoga - tokios ir mintys...tfu

Taigi

Taigi  portretas
> daug geriau rusų kultūra .....................Sakai rusų kultūra geriau nei pedofilinė? Reikėtų gerai pagalvoti. Nors tu sakai - tu žinai. Tikiuosi sąžiningai palyginai?

aie kokią kultūrą

aie kokią kultūrą portretas
dar gali žydšaudžiai šnekėti. Milijonais kompensacijas moka aukų artimiesiems ir pabaigos nėra.Ką kulturingo šiais laikais litvinai nuveikė, kuo garsėjo. Visų pirma valčių variklių vagystėmis. Autonavigacijų ir pačių auto vagystėmis.Narkotikų kontrabanda. Cigarečių kontrabanda. Kas nesusidūrė - vežė fūromis. Mutinėse stogus turėjo. Pvz Kalvarijų posto viršikinyko pavaduotojas asmeniškai kontrabandą stygavo.

daug geriau rusų kultūra

daug geriau rusų kultūra portretas
negu pedofilinė litvinų kultūra.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kur Karbauskio kvaila višta? Negi nudvėsė padauginusi Putino unitazinės rusų kultūros?

RADAROM

RADAROM portretas
Kaip sekasi Cha cha cha Taigi taigi. senam vaiku mylėtojui.

skiep

skiep portretas
akivaizdi dviveidyste,kalba,kad reik mazint rusu kalbos mokyma,vartojima o tuo paciu metu isdave leidimus Lietuvoj gyvent 130 tukst. rusu,atvykusiu is rusijos,belarusijos ir Ukrainos nuo karo pradzios.Rusams is belarusijos isdave beveik tiek pat leidimu kiek ir is Ukrainos.

H

H portretas
O kokia kultūra apsinuodijote Jus ten Seime save nuo piliečių atskyre

LT

LT portretas
ši išgama nuvykusi į lenkiją ėmė visiems lenkams lenkiškai kalbėti, jog jos namuose buvo kalbama lenkiškai, jos šaknys yra lenkiškos ir t.t., taigi, "trukt už vadžių vėl iš pradžių"- ir vėl, rodydami pirštu į rusus, lenkai per savo išgamas bet kokiais būdais siekia Lietuvą bet kokiu būdu okupuoti.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Buhalterė labai nemėgsta lietuvos vidutinybės ir periferijos, jei tiesiog "per toli iki jų...."

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Keikiasi ir koliojasi Kremliaus šunauja už Putino unitazinę kultūrą taip nuoširdžiai, lyg būtų prieš save Landsbergį pamačiusi.

Kaip

Kaip portretas
PIŠ kalbėjo lenkiškai ar llietuviškai?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Agresyviausiai Putino unitazinę rusų kultūrą gina besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja. ........... Spėju, gerai pasisėmus tos kultūros, daug lengviau keiktis bei koliotis?

Ypač svarbi tema, pagal komentarų skaičių

Ypač svarbi tema, pagal komentarų skaičių portretas
Tai reiškia reikia sprendimų. Nefinansuoti vyriausybei tų įstaigų, kurios su sovitiniu kvapu ir kuo daugiau skatinti rodyti, spauzdinti pasaulio šalių kūrinius bei mokyti pasaulio kalų mokyklose ir problema išsispęs.

Šimonyte

Šimonyte portretas
O tu apsinuodijusi kažkokiu šūdu, ko pasekoje vesdama savo politiką tu ir tavo pakalikai ministrai šaudot mūsų valstybei į kojas. Valstybė dar šliaužia, bet jei dar viena jūsų kadencija, tai damušit visai

Anonimas

Anonimas portretas
VARYKIT VISI Į ŠVABIJĄ KAM NEPATINKA RUSŲ KULTŪRA

greit pas mus to rusiškumo neliks

greit pas mus to rusiškumo neliks portretas
jau išvaliau namus nuo rusiškų ir rusų autorių knygų. Jau 2-3 metus nežiūriu nieko iš rusijos. Naujų knygų neatsiras. Vaikai užaugs be rusicizmo ir sovietizmų, atsikratysim visos tos bjaurasties. Yra daug šalių ir plati kultūra. Važiuokit vVilniuje į galerijas, nemokamai veža autobusas.

Vėl

Vėl portretas
koncerVu 6 kolona

Ne Ingridoms suprasti

Ne Ingridoms suprasti portretas
Kur jau suprasti visuomenę, besižavinčia pasaulinio garso rusų muziką, knygomis, kultūra jei vien tik Šveiką teskaičiusi.

atsieit "kauniečiams"

atsieit &quot;kauniečiams&quot; portretas
tai jau tikrai rusų mentalitetas , jei matjošių taip garbina. Komentaruose tai taip, nesvarbu ką sau, svarbu kad ir Kaunui nubyra

mmm

mmm portretas
Iseini i Laisves aleja ir jautiesi kaip Londone, lietuvisku uzrasu praktiskai nera, vien angliski. Tai kur ta rusu kultura?

ERELIS atsirado mat,,,,,,

ERELIS atsirado  mat,,,,,, portretas
Kieno vezime sedi -to giesme giedi,,nepatinka lietuvos visuomene varykis i rusija,ten galesi rusiska visuomene garbinti,o apie save geros nuomones ar-ne,galvoji,kad moki rasyti lietuviskai,tai gali is visuomene juodinti,protingas zmogus niekada neleis sau sitaip dergti visuomene,,butu geras tau pastebejimas is sono i save,kokia tu pozicija uzimi sitame visuomeneje,kritai zemiau keliu,,,,,,,,,,,,,,,

Dddddd

Dddddd portretas
TU SIUKSLE KAS TU TOKIA NUOKRUSA KAD VERTINTI.VISA VISA JUSU SUOBLA ATSAKYS UZ LIETUVOS NAIKINIMA

> GERAS PASTEBĖJIMAS...

&gt; GERAS PASTEBĖJIMAS... portretas
Šimonytė -be politinio ir kultūrinio stuburo,o Lietuvos visuomenė ,kaip šiaudgaliai ant vandens,kur papūs,ten ir plauks.šaltiniai:kas gintu Lietuvąir dabartinis straipsnis.Tarp kitko,jei priešą nori nugalėti,turi mokėti ir jo kalbą ,ir jo kultūrą žinoti

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Brangieji,nesibarkit,visi raso del pedefilo kons,partyjoje,o gal yra tokiu ir kitose partyjose,ko jus selstat kaip pridurkos,situ isgamu yra beveik visur,tad nepulkit ant kitu partyju,kiekvienas atsako uz save,o ne visa partyja,kiek yra seimu,kurie net neitaria kai vyras darbuojas is sono,gal baikit cia dramos tetra vaidinti,niekas negali garantuoti uz kita zmogu,todel tokius svolacius siulau po teismo irodymo KASTRUOTI,vienintele iseitis vyrus tramdyti,nes kai kurie visai pasileido,partiju nereikia juodinti,nes niekas nezino ,gal ir jo partijoje yra toks veikejas,o del rusu kulturos mums nereikia ,mes turim savo kultura,jau pilnai irode rusai kokia ju kultura,vogti,sukciauti,zudyti,ir kitas valstybes naikinti ukrainos zmoniu zudymas parodo pilnai rusu menteliteta,atsiprasau,bet tai teisybe, visas pasaulis pamate rusu draugiskumo kaina,ar rusai nebijo dievo,jug kiekvieno ruso veiksmas ukrainoje tures atpilda,jei ne siame gyvenime tai po mirties bus ataskaita pries auksciausia teisma

GERAS PASTEBĖJIMAS...

GERAS PASTEBĖJIMAS... portretas
Lietuvos visuomenė apsikrėtus pasaulinio mąsto rusų kultūra...O pati Šimonytė - apsikrėtus vakarų "vertybėmis"...Spręskite - kuriuos reikėtų gydyti.

>skiep

&gt;skiep portretas
Nieko. Jų neliks kaip neliko 4000 juodžių. Tik lietuviai - išgyvenimo nykroje profesionalai, gali būt tokioj vietoj kur valstybė sparčiai išmontuojama o skurdas plečiasi kaip pandemija

skiep

skiep portretas
o kas per metus i Lietuva prileido ordas rusu? Kaune jau greit lietuviskai kalbant neisgirsi,vien rusiskai aplink.

Anonimas >Anonimui> ONO

Anonimas &gt;Anonimui&gt; ONO portretas
Portalas galėtų, neužpildžius laukelio vadas rašyti ne Anonimas , O Onanistas. kas jiems rieškia...

Anonimas > Anonimui

Anonimas &gt; Anonimui portretas
Pritariu jūsų pasisakymui dėl nepaprastosios padėties įvedimo. Šiaip įdomu, ar įvesta nepaprastoji padėtis pavyzdžiui Lenkijoje? Dėl autoriaus vardo" Anonimas". Šį varda "uždeda" portalas jei pamiršti užpildyti laukelį "vardas". Tas žodis Anonimas atsiduoda kažkokiu neleistinumu, kažkokiu piktybišku slapstymusi. Čia portalo vadovų išmislas. Galėtų neįrašius vardo (tiesiog pamiršus) taip ir įvardinti Vardo nenurodė, pamiršo nurodyti vardą ar panašiai. O čia ANONIMAS.. Suskiai jūs.

Prasdeda Lietuvos lenkinimas lietuvybės naikinimas Lietuvoje

Prasdeda Lietuvos lenkinimas lietuvybės naikinimas Lietuvoje portretas
Akivaizdu, kai šalį valdo lenkės ministrės, premjeres

Anonimui

Anonimui portretas
tai čia tokia pas mus demokratija:D) Iš tiesų tai Šimonytė su savo partijom (jos yra kelios ) YRA PERMIRKUSI NETIK RUSŲ KULTŪRA BET PAGRINDE SOWIETINIŲ LAIKŲ VALDYMO METODU. Nepaprastoji padėtis dėl nieko - metai laiko, iki kovo mėnesio (tada matyt fondo skirto Lietuvai karo atveju jau bus nelikę nėženklo); teisinė bazė - ne tik apgailėtina, bet ir toliau perdirbama taip, kad kuo daugiau draudimų,varžymų eiliniams piliečiams, kuo mažiau atsakomybės ir įpareigojimų valstybininkams ir verslininkams; Valstybės nuosavybė, įmonės, finansai valdomi taip kad jų neliktų. O prie viso to nepagarba Lietuvos Piliečiui ir jo niekinimas.,,Prie ruso" bent jau vietiniai vadukai bijojo kad žmonės neapskūstų juos Maskvai. Kad ir vogė bet stengėsi ir savo žmonėms. Teismuos negalima buvo išgirsti tokių apsurdiškų sprendimų kokie yra dabar kiekvieną dieną..O čia kas? Kas dabar kaip valdo? Geriau šita PIŠė patylėtų ba rankos niešti - tep ir dėčiau i snuki jei pasiekčiau

Anonimas

Anonimas portretas
Po straipsnio apie Šimonytės pareiškimą apie Lietuvos visuomenę apsinuodijusią rusų kultūra virš 400 komenarų. Peržiūrėjus pirmą komentarų puslapį pereiti į antrą ar tečią puslapį ( pažiūrėti senesnius komentarus) negalima, uždrausta, senesni (anksteni) komentarai nerodomi. Matyt "valstybinė paslaptis". Matosi akivaizdus skaitytojų "durninimas". Vsa Lietuvos žiniasklaida valdoma vienų ir tų pačių rankų. Gėda ir tiems, kurie valdo, ir tiem kurie vykdo. Anksčiau buvo sakoma "žinisklaida, žurnalistika" yra ketvirtoji valdžia. Dabar tai valdančiųjų propogandos ir pilečių, visuomenės kvailinimo ir manipuliavimo įrankis.Žiauru. Rašai komentarą ir galvoji patyliukais - parašysiu komentarą nepalankų valdančiajai daugumai ir jau galiu laukti sankcijų iš "valdiškų namų". Šlykštu. kur ta demokratija, kur ta žmogaus laisvė reikšti savo nuomonę ir mintis? KUR?

As

As portretas
Maziau pliurpk nesamoniu pati tsrs esi gimus ir tarybine mokykla baigus lietuvos geda beda ir nelaime nebezinai kaip i jankiu siknas lysti lietuvos gerove rupinkis o ne savos saikos

Jonas

Jonas portretas
toks ispudys kad dauguma tu žmoniu, kurie rašo nesamones apie Rusu kalba ir Rusu kultura, yra arba nesveiki, arba priklauso troliu armijai

o konserwas

o konserwas portretas
partietis padarė visą vaikų darželį.

WC

WC portretas
Ir kaip sita padara pavadinti? Nei JIS nei JI? Rusu kalboje yra tinkamas zodis "ONO'. Todel ir nori uzdraust rusu kalba.

pšekas

pšekas portretas
Tai kad pati Schimon balabolino pšekiškai, o Čmil - rusiškai.

OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ ,pergyvendama dėl

OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ ,pergyvendama dėl portretas
p e d o f i l o Bartosevičiaus--prarado s a v i t v a r d ą , tapo liguista ir absoliučiai nesuvokia ką kalba--š m e i ž d a m a RUSŲ kultūtą-- tai parodo , jog KONSERVATORIAI yra ne atsitiktinai--nusikalstamoje MORALINĖJE smegduobėje , kuriuos b ū t i n a , kuo greičiau p a š a l i n t i iš valdžios .

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gali apsinuodyti kultūra ar kalba šalia esančios 140 mln. kaimynės?Atrodo išsilavinusi,bet neskiria kultūringo geranorio teisingo ruso nuo rusofašisto,vatniko ir kitokio brudo. Taip,rusofašistinio brudo dauguma,bet tarp milijonų yra ir padorių.Kvepia tautiniu rasizmu.GĖDA PREMJEREI GĖDA.MATOSI, KAD SU KAIMYNINIŲ ŠALIŲ KULTŪRA NESUSIPAŽINUSI.

..........

.......... portretas
> Rusų kalba niekam nereikalinga, ja kalba tik alkoholikai ....................Patikslinu - ja keikiasi tik alkocholikai

jo

jo portretas
o sovietu palikti islaikytiniai beretnykai kalba lietuviskai, nors jie irgi niekam nereikalingi

Klausimas

Klausimas portretas
Kur Karbauskio kvaila višta??? ..........Gal jau nudvėsė apsinuodijusi Putino unitazine rusų kultūra???

Rusų kalba niekam nereikalinga, ja kalba tik alkoholikai

Rusų kalba niekam nereikalinga, ja kalba tik alkoholikai portretas
ir skurdžiai labai skurdžiose valstybėse - tikra teisybė ir ją puikiai žino gyvenantys užsienyje...tiesa, siberijoje gali praversti

o man atrodo

o man atrodo portretas
sitaip kenkt savo valstubei joks rusas nemoka

Kultūra

Kultūra portretas
Diskusija, diskusija, nuomonė, nuomonė. O kur kultūra?

Vilnietis

Vilnietis portretas
TIKRA ŽYDĖ PASIRŪPINO PAGALVE SKIRDAMA SAVIEMS 37 MILIJONUS. JUČIA ŠAIKOS GALĄ.

o kuo geriau

o kuo geriau portretas
jei per prievartą pradės mokyti lenkų kalbos? Polonizaciją jau turėjome, kaip ir rusifikaciją. Tai gal nereikia kraštutinumų?

to Y

to Y portretas
Ir jūs save laikote labai išmintingu, pažangiu? Esate tik ribotas menkysta, kuris matuoja viską uždarbiu. Ne jums apie kalbas ir kultūrą kalbėti ir teršti eterį. Normaliems žmonėms bet kurios kalbos mokėjimas yra vertybė.

Viešas asmuo

Viešas asmuo  portretas
O rinkėjas neturėtų žinoti renkamo seksualinę orientaciją?

Anonimas

Anonimas portretas
ALE KIEK DAUG ŽINOVŲ RUSŲ KALBOS IR KULTŪROS..NESENIAI PAŠĖRĘ KIAULES IR IŠMĖŽĘ MĖŠLĄ...O DĖL LENKŲ KALBOS SUTINKU. JĄ REIKIA MOKYTIS TAI EMILIJOS OŽEŠKIENĖS IR ADOMO MICKEVIČIAUS KALBA...TAI PONO KALBA LIETUVOS CHAMUI. TOKIEMS KOKIE SĖDI SEIME VAIKŲ ŽAGINTOJAMS IR NARKOMANAMS...

Hašekas

Hašekas portretas
Ir tai sako žmogus, nuolat cituojantis Šveiką!!!!!!

Y

Y portretas
Rusų kalba yra šlykšti ir niekam nereikalinga, ja kalba tik alkoholikai ir skurdžiai labai skurdžiose valstybėse. Norint gerai uždirbti anglų kalba yra būtina, dar mokant vokiečių ar prancūzų - pravers susikalbėti visoje europoje ir gauti labai gerai apmokamą darbą. Protu nesuvokiama, kodėl rusų kalba vis dar mokoma mokyklose, nebent norima lietuvius laikyti skurde. Pažiūrėkit į visas valstybes, kuriose yra daug kalbančių rusiškai - visose šiose valstybėse minimumas mažesnis nei 200€

Pas

Pas portretas
mus nuolat kažkuo nuodijama,dabartinė valdžia visus nuodija anglų kultūra pavadinimai ir dainos jau vemt verčia,o kas lietuviška viskas griaunama.Ir kas iniciatoriai[ės] ar ne seimo darbštuoliai[ės].

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu o kas ta betvarke lietuvoje daro,ar ne su rusiskom pavardem dauguma,visi beveik nusikalte yra slepemi pavardes,ir viska vercia ant lietuvio,cia speceliai taip daro ,kad sunaikinti valstybe,cia trolio ruso

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Matos kaip rusai nori lietuvoje ivesti rusijos politika,patys issidave,cia lietuva o ne rusija,kam rusija kvepi kvepuokit rusijoje,mums sito jau gana,kiek ju tautieciai iszude ir toliau zudo zmones,yra ir geru rusu ,bet ju nesigirdi,jie tyliai laukia ,kas bus toliau.cia kaip ir rusijoje ziuri kur karas pasislings,gera pozicija rusu- gudruciu,protingi zmones zino ,kad rusu tauta nieko gero neatnes,matom kaip rusai gyvena rusijoje,tautybe neturi nieko blogioneigu neina pries valstybe,mums kai nepatinka kitur gyventi mes isvaziuojam o ne keliam riauses,o rusai visur reikalauja sau priimtinus reikalavimus,kaip rusijoje,ar ne laikas butu rusams susimastyti,ko jie cia nori ,iesko,gal ne ten atvyko,ne i ta sali,keisti valstybe sau priimtina o ne svetimas valstybes versti i rusiskas,

Kad

Kad portretas
Šimonyte mus visus ir nuodiji su savo draudimais. Žiūrėkite ką jūsų vyriausybė pridirbo. Žmonės pikti su tokiais atlyginimais ir pensijoms.

Nk

Nk portretas
Geriau rusų kultūra nei lietuvių betvarkė

wilno naszhe

wilno naszhe portretas
Šimon gyveno Vilniaus rajone ir bulbašiavo rusiškai.

mes kaip ir ukrainieciai ,uz savo zeme,uz savo teises,

mes kaip ir ukrainieciai ,uz savo zeme,uz savo teises, portretas
Nu ka pasirodo kaip sukylo 5 kolona su savo remejais,kur saugumas,kur valtybes vyrai uz lietuva,nieko ,laikas tvarkytis su parsidaveliais,parazytais,nieko kalejime vietos yra,rusija laukia savu tarnu,greitu laiku daug kas pasieks savo motina rusija,nepatinka lietuvos tvarka patiks rusijos ,lietuvos zmones visada kovojo uz savo zeme,valstybe,ir dabar kovos uz proteviu krasta,o ateiviams pasirinkti,cia gyventi ar isvykti namolen,

kad

kad portretas
pati apsinuodijusi rusišku chamizmu

artėja

artėja portretas
rinkimai ............ nerinksim jos prezidente , ne

ggg

ggg portretas
Kremliaus banditai rusų kultūrą kaišioja užsieniui kai užuolaidą nuo savo kruvinų darbų,per daug metų sugebėjo ją išaukštinti nustumiant kitus, O savo šalyje už Uralo duag rusų patys tos kultūros nei žino,nei mato,Dabar kai jie žudo žmones ,tegul savo baletus,operas,koncertus pirmiausia rodo tiems kurie vagia unitazus ,vagia iš Ukrainos ir Ukrainoje griauna teatrsu,žudo žmones.Pats laikas Jiems Čaikovskio baletus parodyti,nes toks vaizdas ,kad visi pasaulyje mato,tik ne patys rusai,kurie ir savo klasikų ne skaito.

Vieni kiti

Vieni kiti portretas
Vieni labai stipriai "myli", kiti labai stipriai "nekenčia". Taip ir gyvena vieni ir kiti. Taip labai vieniems ir kitiems reikėtų skirti laiko: valandų, dienų, metų ir susipažinti su ta kultūra. Pastudijuoti. Susipažinti ne tik su tais "žinomais" kūrėjais, bet ir su tais, kurie rašė ir kūrė ne tik Rusijoje, o ir emigracijoje. Paskaityti tuos, kurie buvo uždrausti. Pažiūrėti dar kartą net ir "tarybinius" filmus, kuriuose vadinama Ezopo kalba pasakyta tiesa apie dabartinę RF, o gal ir likusį pasaulį apskritai ir jame gyvenančius žmones. Dar galima gi ir pakeliauti, jei neuždrausta ir palyginti patiems, kur geriau gyvenasi, kur dabartinė kultūra išaugusi iš tos ankstesnės kultūros yra gyva. Tik galima labai suabejoti, kad dabartinėje Rusijoje rasime labai daug tos iškiliosios kultūros žinovų ar mylėtojų. Tačiau tikrai rasime labai daug "žemosios" kasdieniškos kultūros ar "nekultūros" apraiškų. Tada pagalvoti apie jos šaknis ir apie jos "eksportą" į kaimynines šalis ir pasaulį. Ačiū.

<<<<<ŽYDŲ ŠALIS IZRAELIS...LENKŲ LENKIJA

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;ŽYDŲ ŠALIS IZRAELIS...LENKŲ LENKIJA portretas
REIKĖTŲ NEPAMIRŠTI...ne UKRAINA ne LIETUVA . Ši LIETUVOS išdavikė užėmusi premjerės vietą yra prieš tautą nusikaltėlė ir dar drįsta tautą šmeižti ,laikyti jog tai tamsi žmonių masė ,tarsi pažinotų lietuvius...Cinikė net nežino ,kad rusų kultūra pripažinta ne vien buvusiose TARYBŲ SANTVARKOS SUDĖTYJE....ir ES ,ir JAV ,ir JK ir PRANZUZIJA ir t.t. LANDSBERGIŲ KLANAS ,neaišku kokių tikslų turintys ,pasinaudoję tėvų patiklumu moralinį nuosmukį vaikams per mokyklas suteikė....tad turim prarastą kartą ,kuri net neskiria kas yra kultūros aukštas lygis ir tikras išsilavinimas.....kuriai karas tik žaidimas......pasišaudimas...narkotikai tai malonumas....laisvė reiškia kad viskas leidžiama ,be ribų...

Gaidajus

Gaidajus portretas
Šurikas amžinas

Ai ai

Ai ai portretas
Šį kartą sutinku su I.Šimonyte,tikrai dingo noras net dokumentiką rusų žiūrėt,apie filmus net nediskutuotina,o mokytis kaimynines kalbas tik naudinga..

įtariu

įtariu portretas
kad dauguma čia alpstantys dėl dostojevskių, tolstojų ir panašių, patys nėra gyvenime skaitę šių autorių, nes jei perskaitytų, tai pamatytų depresinių ubagų kliedesių rinkinius.

Sugalvojo

Sugalvojo portretas
Šimonyte Veršių tautą sulenkinti,anekdotas ,

Šimonyte

Šimonyte  portretas
Gyrėsi kad yra lenke,o dabar savo kalbą proteguoja, žiauri akiplėša

ane?

ane? portretas
Bet juk tai Rusijos kultūra ( anot Šimonytės) persunkti žmonės sukūrė sąjūdį ir su juo davė Lietuvai nepriklausomybę? ir rusų kalbos bei kultūros įtaka tam absoliučiai nebuvo kliūtis , norint ką nors mušt , lazdą visuomet rasi, sako lietuvių patarlė, taip ir su Šimonyte, norint išguiti iš Lietuvos viską rusiška, tenka griebtis ir tolių metodų.

Haha

Haha portretas
Nori Šimonyte atsitraukti visuomenę nuo savo bendražygio bartosevic skandalo tai sugalvojo lenkų kalbos įvedimą mokyklose,tragikomedija!! Lauk Šimonyte iš valdžios!!!

pasaulio kultūros iššukis

pasaulio kultūros iššukis portretas
perskaitom kas mėnesį, vis kitos šalies romaną, pažiūrim po filmą, vėliau galima pereit prie spaektaklių, baletų ir t.t.

Šimonyte

Šimonyte  portretas
Visai suįžūlejo,ji lankydamasi Lenkijoje pareiškė kad yra LENKĖ,dabar nori priversti visus kalbėt lenkiškai,o jos statytinis Bartosevicius irgi lenkas su lenkiška pavarde?

Manau

Manau portretas
Kuo daugiau kalbų mokėsi tik protingesnis busi.Su Ukraina mes susikalbam tik rusu kalba. Nei vienos kalbos negalime išmesti. Bukime protingi . Mastykime patys o ne kaip kas nurodinėja.

manau

manau portretas
Didžioji dauguma Lietuvos šviesulių buvo baigę Rusijos aukštąsias mokyklas, bet jie visi buvo už nepriklausoma ir laisvą Lietuva, Rusijos kultūra ir mokslai jiems nebuvo kliūtis šviesti Lietuvos žmones ir vesti juos nepriklausomybės keliu . Ponia tiesiog yra rusofobė .

Pašalinam iš namų rusiškas knygas

Pašalinam iš namų rusiškas knygas portretas
Mieste yra lauko bibliotekėlės, sudėkim, namai bus laisvesni ir pirmas žingsnis atsikratant rrusiškos antikultūros

ačiū...

ačiū... portretas
Kaip miela, kai "kultūrologiška" straipsnio tema iššaukė super kultūringą diskusiją... Pamoka pamoka pamoka - tikros nuomonės tiesiog "šveikiška' tikslinga, švietėjiška, orientuojanti mintis į ŠVIESĄ ...pamoka. Ačiū už apšvietą...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ką ta žydė čia nusikalba. Kodėl neskatina lietuvių kultūros, bet kiša svetimas??? Shimon tikroji jos pavardė, ji žydė!

...

... portretas
tai kad pvz beveik visa koloboravusiu su sovietu valdzia menininku kuryba pertempe i nac. galerija kaip koks tai Lietuvos kulturos aukso fondas. butent kulturininkai ir garbina ta kultura apie kuria cia kalbama.pvz cvirkos paminkla, butent vda menotyros taip vadinamas elitas reikalavo palikti,. ne kas nors daugiau.

Anonimas

Anonimas portretas
ŠIMON APSINUODIJO HALIUCINOGENINIAIS GRYBAIS..

ai

ai portretas
svarbu nukvake beretnykai nevargsai... renka vaiku myletojus ir dziaugiasi...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Vargšė ta besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja nepagydomai apnuodyta Putino unitazine rusų kultūra - nesulaikomai viduriuoja pašvinkusiais komentarais ir niekaip sustoti negali.

Nu

Nu portretas
Palauk, ateis rusas, kitaip kalbet pradesi. Griausi morka ruso. Slava rusijai, ura tovarisci kvaili komentatoriai.

ai

ai portretas
lyg islaikytiniai beretnykai neslykstus ir labai reikalingi...

Gi

Gi portretas
Rusų kalba yra šlykšti ir niekam nereikalinga, ja kalba tik alkoholikai ir skurdžiai labai skurdžiose valstybėse. Norint gerai uždirbti anglų kalba yra būtina, dar mokant vokiečių ar prancūzų - pravers susikalbėti visoje europoje ir gauti labai gerai apmokamą darbą. Protu nesuvokiama, kodėl rusų kalba vis dar mokoma mokyklose, nebent norima lietuvius laikyti skurde. Pažiūrėkit į visas valstybes, kuriose yra daug kalbančių rusiškai - visose šiose valstybėse minimumas mažesnis nei 200€. Ruskyne minimumas 150€, ubagų kraštas, 50% gyventojų neturi kanalizacijos (palyginimui Lietuvoje vos 3% gyventojų naudoja lauko tualetus)

kieno "vertybės" ginamos?

kieno &quot;vertybės&quot; ginamos? portretas
Trumpas anonsas nuo - iki, cituoju žiniasklaidas: "2013 m. gruodžio 13 d., sakydama kalbą Nacionaliniame spaudos klube Vašingtone, valstybės sekretoriaus padėjėja Victoria Nuland patvirtino, kad JAV iš viso investavo „daugiau nei 5 milijardus“, kad „užtikrinti saugią, klestinčią ir demokratinę Ukrainą“, ji ypač pasveikino Euromaidano judėjimą."....., o dabar citata iš dabartinio ukrainiečių užsienio reikalų ministro pareiškimo, originali jo kalba yra internete: 2023 metais sausio mėnesį Ukrainos gynybos ministras Aleksejus Reznikovas ketvirtadienį pareiškė, kad "Ukraina savo kraują lieja vykdydama NATO aljanso paskirtą misiją ir tikisi, kad Vakarai mainais pateiks ginklų, pinigų ir amunicijos.", - kyla klausimas kieno vertybės "ginamos".

kieno "vertybės" ginamos?

kieno &quot;vertybės&quot; ginamos? portretas
Trumpas anonsas nuo - iki, cituoju: 2013 m. gruodžio 13 d., sakydama kalbą Nacionaliniame spaudos klube Vašingtone, valstybės sekretoriaus padėjėja Victoria Nuland patvirtino (rašo, kad tai ta pati, kuri galimai per maidaną galimai ukrainiečių naciams pyragėlius ir dolerius dalino), kad JAV iš viso investavo „daugiau nei 5 milijardus iki galo“, kad „užtikrinti saugią, klestinčią ir demokratinę Ukrainą“, ji ypač pasveikino „Euromaidano“ judėjimą"....., citata iš dabartinio ukrainiečių užsienio reikalų ministro pareiškimo "2023 metais sausio mėnesį Ukrainos gynybos ministras Aleksejus Reznikovas ketvirtadienį pareiškė, kad Ukraina savo kraują lieja vykdydama NATO aljanso paskirtą misiją ir tikisi, kad Vakarai mainais pateiks ginklų, pinigų ir amunicijos.", - tai kieno vertybės ale "ginamos"?

Romas

Romas portretas
na, vis lojat, kremliaus švonderiai ir kas jums belieka-jūs beviltiški, o ką čia veikiat taip mylėdami rasieja ... tai nesuprantama.

Kartuves putino banditams

Kartuves putino banditams portretas
Tuoj išsiaiškinsim kas jūs ir kur gyvenate, ateisime ir pasakysime jums „bū!“ Debile tu maskoliškas, gydykis, psiche.

Kartuves lanzbergo banditams

Kartuves lanzbergo banditams portretas
Jau greit jankiu šignalaižiu laukia kartuves ir labai dziaugsis tie banditai kurie su bobom ir peniukšliais keliaus i Sibiro kasyklas !

Rusų dvokiantis trolis įsikando šūdą

Rusų dvokiantis trolis įsikando šūdą portretas
Iš paskutinio lauko tualeto Lietuvoje ir kramto kramto, čiaumoja čia be pabaigos. Važiuok tu rusijos atlieka į savo ruslandą gal ten pavyks purino šūdo pakramtyti. Skanaus!

ONUTEI

ONUTEI portretas
o gaila,kad tada tavęs nepridubasuno rusijoje.Gal dabar nacių čia mažiau būtu.

Ei, VSD!

Ei, VSD! portretas
Kada rusijos 5 kolona bus išgaudyta ir deportuotą į jų dvokiantį Mordorą?

Lauko tualetai

Lauko tualetai portretas
2019 metų straipsnyje rašoma, kad 10 procentų namų ūkių Lietuvoje neturi tualetų su nuleidžiamu vandeniu. Pagal šį rodiklį Lietuva trečioje vietoje po Rumunijos ir Bulgarijos. ES mastu. Gražu vienok.

Tu susipratusi propagandinė rusijos prostitutė

Tu susipratusi propagandinė rusijos prostitutė portretas
dvokiantis trolis kaip ir rusiškas šikinykas prie maskvos „kolcevaja doroga“.

supratau

supratau portretas
Kad Sibiro taigos ne visuose kaimeliuose yra kanalizacija nestebina, bet kad Lietuvoje , Konstitucijos prospekte stiklinių dangoraižių šešėlyje stovinčiose bakužėse dar iki šiol vanduo iš šulinio ,o išvietė būdelėje tikrai stebina. p.s. ES skirti milijonai nuotekų įrengimui kažkur "dingo", taip kad tenka mokėti baudas už gamtos taršą.

Mums padės Dievas ir nacistus rusus mes nugalėsim!

Mums padės Dievas ir nacistus rusus mes nugalėsim!  portretas
90% lietuvių paims ginklą į rankas ir šaudys kartu su amerikonais, lenkais ir vokiečiais į putino banditų gaują

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA.

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA. portretas
Man asmeniškai atrodo,kad ši moteris prarado sąmoningą mąstymą ir priėjo galutinį normaliai mąstančio piliečio kritimo nuopuolį.Jei pati esi lenkiška ,,..lietuvaitė,,tai mums nebruk to ko mes nenorime.Ką, praradę Tautos pasitikėjimą galvojate Lenkų Tauta balsuos uz jus iškrypėlius.Tikrai to nebus,jie savigarbos nepraras.Juk mes turime teisę rinktis tai kuri kalba reikalingesnė.

įdomu, durneliau

įdomu, durneliau portretas
kaip kokiam Sibire kanalizaciją nutiest? Gal kaip Lietuvoj - mano šulinys pagal toponuotrauką ir natūroj paskutinis. Pagal tech sąlygas nurodo kad kanalizacija išgręžta dar 200 metrų.Į niekur. Ten namas jau iš kitos gatvės pajungtas. Grežimas kainuoja, grežėjai pasidarė navarą. Gal ir ne vieną tokį. Paanašių akligatvių daug.

Sniečkus

Sniečkus portretas
90% lietuviu paims ginkla i rankas ir saudys i amerikonus, lenkus ir vokiecius ir mums pades Dievas ir Rusu tauta mes nugalesim !

onute

onute portretas
Ko tu durnele taip susirūpinai tais šlykščiais maskoliais gal ant tavo namo nacių tarno Vlasovo trispalvi skarmala neužkabino ta parazitu tauta žiūrėk greit bijosi i gatve išeiti kad koks pabėgęs rusų kareiva nepripjautu Kaip ir paleckiokas labai mylit putlerį. Po karo visus žudė mus i sibira vežė rusai nei vieno maskolio nera doro tai parazitu tauta

Tarp rusų normalių žmonių tik vienas kitas

Tarp rusų normalių žmonių tik vienas kitas portretas
Visa likusi rusios masė kraujo ištroškę išgamos ir klusnūs putino siundomo žudikai. Vis myžčioja: „Dostojevskis, Tolstojus“, o jų širdžių herojus banditas ir žudikas iš rusų nacistinio filmo „Brat“.

onute

onute portretas
Ko tu durneli taip susirūpinai tais šlykščiais chacholais ar dar ant tavo namo melinai geltona skarmala neužkabino ta parazitu tauta žiūrėk greit bijosi i gatve išeiti kad koks bandera nepripjautu Kaip ir landzbergys grybė labai mylit Po karo lenkus žudė mus i sibira vežė banderos nei vieno ukro nera doro tai parazitu tauta

Kažkoks debilas prisiskaitęs putino kliedesių

Kažkoks debilas prisiskaitęs putino kliedesių portretas
Čia vemia „rusiška kultūra“ labai kultūringai.Troli, tu dvoki rusija, kurioje net paminklus stato iš sušaldyto mėšlo.

As

As portretas
Moku rusų k,man nedaro jokios įtakos...Kabzonu,Gasmanovu neklausiau niekad!Filmus jų tik sovietiniais laikais ziurejau.Rusu k.su ukrainiečiais,baltarusiais susikalbėti galima...Gaila,kad jie tą žiurke prezidentu išsirinko ..

lauko tualetus į rusiją atvežė kas

 lauko tualetus į rusiją atvežė kas portretas
O vokiečiai iš rusijos taip ir neišsivežė. Todėl rusija visa nusėda dvokiančiomis būdomis

lauko tualetus į Lietuvą

lauko tualetus į Lietuvą portretas
atvežė vokiečiai per WW I. Kur ėjo litvinai iki to - dievas žino.G.Kulikauskas tikrai žino. Verta paskaityt apie litvinų įpročius. Bet buvo bent vienas kaimas - berods strošiūnai, prie Elektrėnų, neturėjęs būdelių net 1970. Kaimas miško apsuptyje tai vaikščiojo į krūmus. Nesuvokiama.

Lenkų kalba, Šimonyte, išprotėjai?

Lenkų kalba, Šimonyte, išprotėjai? portretas
Tik su sąlyga, kad bus uždarytos visos mokyklos rusų ir lenkų kalbomis. Kad visi nuo 4 klasės mokysis tik lietuviškai, o šitų mokyklų mokytojai - tarp kurių labai daug rusų putinistų ir lenkų nacionalistų, bus liustruoti!

Putinas yra pedofilas

Putinas yra pedofilas portretas
O jo fanai - rusų fašistų prostitutės

to AK

to  AK portretas
Ti nepatrūk nuo isterijos nacistine rusijos šiukšle

AK

AK portretas
Jei tamsta turėtumėt akis, matytumėt, jog šalis apsinuodijusi anglakalbe, pseudo-amerikoniška kultūra. O antra kalba gal mūsų krašte reikėtų pasiskelbti vokiečių? Pamąstymams. Verčiau stiprinkite valstybės įkūrimo laikmečio studijas - ten tik ir laukia - ir prasmė, ir pavyzdžiai, ir įkvėpimas.

to Haha

to  Haha portretas
Klausyk gyvenu kaune puse kauno beveik visas miesto pakraštys lauko tualėtai daug kur net vandens nėra Draugė prie Vilniaus gyvena ner tualėtu Gal baik ŠŪDVABALI meluoti rusai už dujas moka 7 centus elektra 4 centai maistas naturalus kapeikas kainuoja tau tik pasvajoti edi maximos iš lenku baziu privežto cheminio maisrto edi ne vištiena kiauliena o antibijotiku prifarširuota mesa ir labai laimyngas per kita gala tvatinamas europieti

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Haha ........................Šiaip jau jūsų juokas pro ašaras. Nesvarbu koks minimalus atlyginimas, svarbu kaip jį gaunant gali pragyventi. Lietuva idiotiškų kainų kraštas ir joks "minimalkės" didinimas nepaveja 25 procentų infliacijos. Kas dėl lauko išviečių, tai Lietuvoje apie 28 procentai gyventojų iki šiol tuštinasi lauko būdelėse ir apie 30 procentų gyvena žemiau skurdo ribos. Juokis toliau.

to Gi

to Gi portretas
ar žinai kieno vardai prasideda Gi? Girinis, Gipokas, Gigas, Gilas, Gimba, Girna ir t.t. O koks vardas, toks ir protas. Paėst ir pashikt. Tai lietuvių kalba nieko pasaulinio nesukurta. Kalba pedofilų, vaikžudžių, vagių ir sukčių. Mužikų. Ponai kalbėjo niekam neįdomia, vietinės proincijos lenkų kalba.Gal turi litvinai kokį Tolstojų ar Dostojevskį? Puškiną? Nulis, absoliutus nulis.

Tam zombiui GI

Tam zombiui GI  portretas
Totalus idiotas ? :) visiška žmoga ...fe ...dvoki mėšlu ...net komentuoti skiedalų iš liberpatryjotų mėšlyno nėra reikalo ..mes debilai jėga :)

jOANA

jOANA  portretas
Gi tai kur gėris lietuvoje žmonės išvyti iš darbu maitinami kruopomis ar konteineriuose jei dar prieš puse metu buvo šiokio tokio darbo dabar visur prilinde chacholai pigi jėga Ir iš kur šūda mali apie gera darba europoje negautum net vištu gaudyti ubage ar dar ir uždarytu kurnors kad už dyka priverstu dirbti asile visoje auropoje krachas nera darbo ka čia pezi suskiau nedakištas

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių