I. Šimonytė: esu tikra, kad sulauksime V. Zelenskio Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

oo

oo portretas
Šimonytė jau jaučiasi kaip prezidentė,matyt kelionės nuo Japonijos iki Amerikos ,apdovanojimai susuko galvą,jei jai dabar galvoje tik kada atvažiuos Zelenskis,Tegul sutvarko pirmiausia savo ministrų darbą ,kad partijos vadas nedarytų chaoso ir gėdos, o jau paskui užsienio politika užsiima,nes toks vaizdas ,kad visi konservatorių veikėjai,vadai tik užsienio politikoje Okad Lietuvos vidaus politikoje problemos,nekokybiškas ministrų darbas ir Šimonytė tai ignoruoja dangstosi Ukraina yra gėda.

ggg

ggg portretas
Šimonytė jau tapusi šaule,kariuomenės eksperte,įsiamžinusi ant plytelės nesugeba sutvarkyti savo užsienio reikalų ministro,kuris kišasi vadovauja už Anušauską,tampo kariuomenės vada į partijos suirinkimus,traukia į politiką,nurodinėja Vokietijos kancleriui ,prezidentui ką jie privalo daryti,Tai gal premjerė tegul rašo laiškus Šolcui ,kad jis privalo jos ministrui Lansbergiui pasiaškinti dėl brigados Lietuvoje.Nes tokia karo ekspertį tyl ir dangstosi Ukraina Atrodo jau nedaug liko šalių su kuriomis nesusipyko jos šeimininkas Lansbergis ir vadovauja dėja ne ji..Apgailėtina karo metu kalbėti apie atvažiavimus,Zelenskis atvažiuos kada atvažiuos ir galės jis tikrai dėl fotosesijų su Šimonyte ir Čmilyte nevažiuos.

!?!

!?!  portretas
Koks jis prezidentas savo tautos zudikas PAPRASAIKA DUOKIT DUOKIT nu nauseda nuojo mazai kuo atsilieka nera su situo nacistiniu zmogzudziu apie ka net kalbet nu jbet tamsta su tokiais susitinka ir dirba kiekviena diena nieko nuotabaus su kuo sutapsi tuom ir pats tapsi apgailetina vargse

kotryna

kotryna portretas
posla ti ...i zydu aktoriu spektakli...

KONSERVŲ n e v y k ė l i ų valdžia džiaugiasi, jog

KONSERVŲ n e v y k ė l i ų valdžia džiaugiasi, jog portretas
n e n u s k e n d o per BULVIAKASĮ-- juos i š g e l b ė j o OPOZICIJA , kuri NEGEBA susivienyti ir perlipti per savo nesveikas AMBICIJAS

?

? portretas
Kam tas žydas Lietuvai jis oligarhu draugas Kolomoiskio gamyklos Klaipedoje pažiureti atvažiuos?

:)))

:))) portretas
nei kiek nelaukiu brangasu konservastu ir zelenskio pagerimo...

Anonimas

Anonimas portretas
man jis NA HUI cia nereikalingas, i SAVUS GERIAU PAZIUREKITE VAGYS

Kad butu

Kad butu portretas
dar tikriau,vertetu isteigti Lietuvoje "Balenciaga" filiala! Ar neturesima kudikiu sado mazo praktikuojancio vadovo?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Na, Šimonytė ir uždavė Putino zzzasrancams ir mūsiškei Kremliaus šunaujai darbo - kada Lietuvoje pasirodys Zelenskis? Putinas už tokią informaciją iš karto kelis "didvyrius" suteiktų.

cha cha

cha cha portretas
Viena s bunkery,kitas karščiausiusoe taškuose,Amerikoje, ai,pamiršau,pas batką gi buvo...

nuomonė

nuomonė portretas
Dabar putinėlis prieš jį toks atrodo vargšiukas,toks paliegęs,perbalęs,susikūprinęs,svyruodamas,o Zelenskis-jėga, kokia iškalba, koks gebėjima ssavo charizma užkrėsti kitus,įtikinti,tiesiog nuostabu vakar stebėti buvo.

Gal

Gal portretas
ji įsivaizduoja,kad jis tebėra aktorius.kad atvyks papozuoti.Juk ne tas jam rūpi,o gal nori pati premjerė tik reklamos.

Anonimas

Anonimas portretas
Būtų nuostabu,vakar Amerika šventė,gatvės pilnos Ukrainos vėliavų,kokia pagarba Prezidentui,kurį visas pasaulis premijuoja,skelbia drąsiausiu,apdovanoja, verkė vakar žmonės tai stebėda,i.Šlovė Ukrainai.Herojams šlovė.

Psichol.

Psichol. portretas
Narkotikais pavadinta matomai, kad tokioje šalyje kur karas vyksta išsišiepusi pozuoja.Keista labai, kad nesuprato ,kad šypsena reiškia nepagarba tos šalies piliečiams.

anonimui

anonimui portretas
Nu tavęs tikrai nieka sneklaus, griuvėsiais Ukrainą verčia RuZija,kurią agresore tuoj pripažins ir Amerika.

Anonimas

Anonimas portretas
Jis Lietuvoje nereikalingas,jeigu pasikvietei ,tai savo namuose galėsi laukti kviestino svečio..Dar Lietuvą pavers griuvėsiais, kaip Ukrainą.

Galerijos

Daugiau straipsnių