I. Šimonytė apie A. Jakubausko gynybos argumentus: šiokia tokia didybės manija

Grįžti į straipsnį

Peticija

Peticija portretas
Jeigu yra peticija palaikanti Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro vadovą, profesorių Adą Jakubauską, parašykite.

Rusijos nacionalinės šventės proga

Rusijos nacionalinės šventės proga portretas
Jūs tik pažiūrėkite, kas prabilo apie didybės maniją! :) Netgi nesugeba minčių sudėlioti Jos Didenybė: „Jei anksčiau buvo galima abejoti, ar žmogus gali tinkamai vadovauti šiai institucijai, tai dabar tokių abejonių nebėra“. Ne veltui šią vyriausybę vadina "bobinčiumi". Nieko prieš kompetetingas moteris vadoves, bet jau bobinčiaus tai daugiau tikrai niekada nerinksiu.

Mama

Mama portretas
Turim gera mokytoja: Premjere TIKROS AROGANCIJOS IR SUSIREIKSMINIMO SIMBOLIS.IR SUSIREIKSMINIMO ZMONIU ATZVILGIU PARODIJA

KLAUSIMAS ŽINANTIEMS

KLAUSIMAS ŽINANTIEMS portretas
AR ČIA NE TA , KURI TEIGĖ , JOG NEREIKIA IEŠKOTI LOGIKOS JŲ SPRENDIMUOSE

OFICIALI INFO

OFICIALI INFO portretas
Po teismo sprendimo, Belgijoje per 30 dienų privalo būti atšaukti visi ribojimai dėl koronaviruso .AUSTRIJOS TEISMAS PRIPAŽINO ,JOG PGR TESTAI NETINKA TESTAVIMUI. YOUTUBE: GOLOS GERMANIJI

Patriotė

Patriotė portretas
Manau, kad panelei Šimonytei iki profesoriaus A. Jakubausko labai labai toli. Ne lozunginėmis, ar reklaminėmis kalbomis profesorius A. Jakubauskas labai seniai parodė ir įrodė savo meilę Tėvynei, prigimčiai, kultūrai, religijai ir istorijai. Tačiau šiai valdančiajai daugumai tokie žodžiai kaip:garbė, sąžinė, padorumas yra keičiami į "burbulus, ūkius, socialines tapatybes ar populiaciją".

politologas

politologas portretas
Abudu atrodo kaip dvyniai isoriskai,o politikoje abudu kaip suo su kate.

Tiesa

Tiesa portretas
Ar nesuprantate, kad turi savo kadrą konservatoriai.

Tiesa

Tiesa portretas
Jau pas koncervus kokia didibės manija tai sleptis visiem.

Galerijos

Daugiau straipsnių