Į Lietuvą atvyksta Lenkijos premjeras

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Taip migrantų problemą lenkai sprendžia geriau. Kodėl lenkams taip gerai sekasi? "Pirmas dalykas, kurį padarė atėjusi į valdžią Lenkijos partija "Teisė ir teisingumas", buvo realus pokytis: 500 zlotų pašalpa, arba maždaug 148 dolerių per mėnesį už kiekvieną vaiką po pirmojo vaiko kiekvienoje šeimoje šalyje. Partija taip pat pakeitė labai nepopuliarių ankstesnių valdančiųjų sprendimą padidinti pensijinį amžių iki 67 metų, jį sumažindama iki 60 moterims ir 65 vyrams. Partija suteikė naujų būsto subsidijų ir dirbo, kad vėl atidarytų ankstesnės valdžios uždarytas valstybines gamyklas.

Kęstas

Kęstas portretas
"Ši vyriausybė padeda atkurti mūsų pasididžiavimą ir orumą", - sakė vietinis tarybos narys Paproc Duzoje (Lenkija) 58 metų amžiaus Marekas Adomas Komorowskis. "Jūs negalite laikyti laisvę savaime suprantamu dalyku. Reikia kovoti dėl orumo ir laisvės. Jūs turite orumą ir laisvę apsaugoti, taip pat, kaip ir išlaikyti nacionalinį tapatumą".Paprašytas apibrėžti Lenkijos nacionalinį tapatumą, jis truputėlį pagalvojo. "Krikščioniškos vertybės", - atsakė jis. "Atsidavimas Tėvynei. Ir tradicija ", - pridėjo jis."" Kodėl mes negalime pakartoti tai Lietuvoje? Istorija rodo, kad kas suveikia Lenkijoje, suveikia ir Lietuvoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ko

ko portretas
gero bus sprendziamas pabegeliu ? nes musu valdininkai neriasi is kailio pataikaudami briuseliui o lenkam bus proga isiulyti jiems nereikalingus o uz tai galesime ir toliau apsipirkineti Polonijoje uz prieinama kaina.........

Galerijos

Daugiau straipsnių