Gudrus M. Puidoko ėjimas ar neadekvatus elgesys?

Grįžti į straipsnį

Pirmyn

Pirmyn portretas
Pirmyn tik nenuleisk ranku ir viskas pasiseks

jOANA

jOANA  portretas
NU VYRAI ATGAUNAT ZMONIU PASITIKEJIMA DIRBSIIT LIETUVAI JEI SUTARSIT DAR LABAI ZMONES NOREJO KAD I LRT NEITUMET PALAIKYTUMET ZMONIU NORA ISVALYTI MUSU ZMONIU TELEVIZIJA

JONAS

JONAS portretas
PAGARBA PUTEIKIUI IR PUIDOKUI JUNKITES VYRAI IR TIK TAIP ISGELBESIT LIETUVA NUO BRUDU KONSERVU LIETUVA DAR JUMS PADEKOS

Jolanta

Jolanta portretas
Už M.Puidoką ! Kiekvienas atsakome už savo klaidas, ne už tėvų. Nėra prie ko prisikabinti, tada tėvus prisimena. Gėda. O Puteikis tikras didvyris, pasakė M.Puidoko paslaptį. Kaip koks vaikų darželis...

Zenonas

Zenonas  portretas
Už Mindaugą Puidoką! Dar ne iki galo patikrintas. Imsime ir patikrinsime. Konservatorių galiojimo laikas baigėsi.

kiauras

kiauras portretas
tuščiagarbis plepatūnas ir tiek. Visiškai kiauras...

Šiandien

Šiandien portretas
Kovo 19-ąją gerb. Seimo nario dr. Mindaugo Puidoko GIMTADIENIS. Ir nuo šiandien jis tampa pilnamečiu -- jam sueina 40 - ir jau gali būti teisėtai išrinktas Lietuvos Prezidentu! Nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai mūsų garbiam Sukaktuvininkui. Sveikatos ir tvirtybės atlaikyti visus pasitaikančius išbandymus ir nesusipratimus. Gerb. dr. Mindaugas Puidokas kviečia visus į savo Spaudos konferenciją, įvyksiančią Seime netrukus, 11:30 val., tema "Koks mano planas Lietuvai".

Varginanti kelionė pas Daukantą.

Varginanti kelionė pas Daukantą. portretas
Nežinau kodėl, bet man jis atrodo iškritęs iš medžio ir nepraėjęs gydymo kurso. Matyt ir pats netiki ką kalba. Bus jam gėda po rinkimų, jei jis tos gėdos jausmo turi. Tikėkime, kad rinkėjas bus adekvatesnis už patį daktarą.

Už gerb. Puidoka

Už gerb. Puidoka portretas
Parazitine purvasklaida. Tai nei gudrus, nei neadekvatus pasiūlymas. Tai labai protingas pasiūlymas - jėga vienybėje. Tik nesitikėjau iš Naglio tokiu komentaru. Ir ko gi jis tada tikisi - 3% rinkėjų? Siūlydamas sujungti jėgas ir žmonių pasitikėjimą ( ko, beje, komentaruose ir siūlė žmones ), gerb. Puidokas nesisiūle,kad būtent tik jo kandidatūra remtų. Tai butų bendras susitarimas, kuris geriausiai galetu būti remiamas visu. O žurnaliūgos dirba pilnu tempu apšikinedami jaunus energingus politikus, jiems palankesni pirdalai.

Pilietė

Pilietė portretas
Ačiū už rekomenduotą straipsnį apie gerb. dr. Mindaugą Puidoką. Paskaičius net akyse prašviesėjo. O kartu pasidarė nejauku ir baisu: kokioje tamsioje visuomenėje mes gyvename, kad dažnai sisteminės žiniasklaidos ir nepraustaburnių komentatorių esame agituojami spjauti į tai, kas šviesu ir kilnu, o lankstytis prieš tai, kas žema ir amoralu. Atsibuskime!

Rekomenduoju

Rekomenduoju  portretas
visiems, o ypač šio straipsnio autoriams, paskaityti puikų straipsnį: "Jūratė Morkūnienė: Kas jis toks -- Mindaugas Puidokas?"

Bielas Laurinis

Bielas Laurinis portretas
Šitas išsižiojelis po pusantrų metų jau bus istorijos šiukšlyne. Pavyko prisitrinti prie R . Karbauskio, bet tai ir viskas. Jis man primena senį Kupčinską ir tam tikra prasme Ant. Nedzinską.

Linciokas

Linciokas portretas
Jei pasidomėtumėt apie Siriju tai žinotumėte ,kad tai yra tarptautinė paramos žmonėms ir šeimai organizacija o ne sekta. Ji ir JK yra. Jos veikla panaši kaip Carito. Nešmeižkit žmogaus. O kas dėl prezidento posto tai jei ne dabar tai po 5 metu ,sukaupes didesni bagaža patirties ponas Puidokas galės laimėti manau. Sėkmės tau Mindaugai

Šią vasarą

Šią vasarą portretas
Sužinosime,kur dar Lietuvoje durnyn u trūksta.Sako,kad plytines stato kur molio daug

TN

TN portretas
Puteikis man nesukelia jokio pasitikėjimo. O Puidokas, kai reikėjo tėvams jo pagalbos kaip iš Seimo nario, nuošalyje neliko, skirtingai nuo visų Seimo narių

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Rinkite mane.Esu geras,nuoširdus,galbūt truputį durnas(nežinau-nesitikrinau) žmogus.Tėvas galbūt buvo stribas.Pamokysiu vaikus ne tik auklėti,apgynti nuo vaikgrobių,bet ir daryti.

Keista

Keista portretas
kad šitoks geras žmogus iki šiol dar neapdovanotas už savo gerus darbus, bet visaip koneveikiamas. Kur mes gyvename, žmonės? Nejaugi mes visi gimėme su atbulai įdėtomis smegenimis?! Atsipeikėkite! Dabar, kai perskaičiau visus komentarus, supratau, kad tik tas jaunas, geros širdies žmogus vertas būti Lietuvos Prezidentu. Tik jis, o ne kas kitas...

tam mm

tam mm portretas
Puidokas ne pats ėjo gelbėti vaikų. Pas jį pagalbos prašė jo rinkiminėje apylinkėje gyvenantys žmonės. Kiekvieno Seimo nario šventa pareiga -- ginti savo rinkėjų interesus ir vykdyti jiems duotus rinkiminius pažadus. Ką gerb. Mindaugas Puidokas ir darė. Ir už tai buvo apšauktas populistu, renkančiu politinius taškus. Už tai, kad ragino partijos lyderį Karbauskį ir visus partijos kolegas vykdyti rinkėjams duotus įsipareigojimus, buvo žiauriai "nuskalpuotas": išmestas ir iš frakcijos, ir iš partijos, jam buvo sumažintas atlyginims, ir jis buvo ir yra iki šiol visaip nežmoniškai niekinamas, įžeidinėjamas ir žeminamas. O jeigu būtų buvęs "kurčias" ir "nieko nematantis", kaip kiti "gerieji" Seimo nariai, iki šios dienos ramiai sėdėtų Seime. Štai kokia pamoka visiems altruistams Seimo nriams: jei norite ramaus gyvenimo, būkite akli, kurti, nekreipkite dėmesio į gyventojų ašaras ir atiminėjimų vaikų klyksmus, ir viskas jums bus OK. O jeigu norite padėti savo rinkėjams, pasiruoškite nemalonei

Monika

Monika portretas
Kažkas juokais pasiūlė, kad galėtum kandidatuoti į į prezidentus, ta jis kaip vaikas ir patikėjo.

"šančių kibirui"

"šančių kibirui" portretas
Teisingai sakoma, kas teršia ant tako, tai ant kito sako...

zalemunčikui

zalemunčikui portretas
Ir kada tamsta subręsi? Esi jau garbaus amžiaus vyriokas, o vis kvailus šposus tauzyji. Matosi, kad skaitai tik sisteminę spaudą. O tu pavartyk "Ekspertai.eu", ALKĄ, SARMATUS, TIESOS.LT, MINFO.LT, INFO.LT, TV3 ir kt. teisybę publikuojančius leidinius, ir sužinosi, kas ir kada pakvietė Seimo narį M. Puidoką kandidatuoti į Lietuvos Prezidento pareigas.

Kiek standartu Lietuvoje?

Kiek standartu Lietuvoje? portretas
Diena- Malonekit pakeisti Seimo nario Dr. M. Puidoko tikrai nekokybiska nuotrauka.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
O siaip,ten normaliu yra?Pats Puteikis su Guoga kazkoki ,,gesefta,,verda

mm

mm portretas
Puidokui vienas vaikas rūpi, kiti nerūpi, kur garso ,televizijos nėra. Taip ir neaišku ką be purvo drabstymo ant valdžios yra nuveikes pats asmeniškai. Pastoviai kalba kaip zombis sakantis tuos pačius žodžius, Eina į rinkimus žinodamas ,kad nelaimės, bet svarbiausia kam nors pakenks ,tikrai lietuviška, krikščioniška. Galėtų kuri nors televiziją skirti pastoviai kartą į mėnesį tokiems Puidokams,Gražuliams ir panašiems pakalbėti, nereiktų gal tada kandidaduoti , o pinigus kuriuos rinkimams skyrė atiduotų vaikams.

Ona to Onai

Ona to Onai portretas
Tikrai,tamsta,esi "proto bokštas",nes rašai,kad "internetas tamstai neprieinamas".Tai gal mano komentarą perskaitei Puidoko "Sirijuje",o ne "Lietuvos ryto" internetiniame puslapyje?Puidoko spazmuotas konvulsijas stebiu nuo pat jo kišimosi į teisinius įvaikinimo reikalus pradžios.Jo konferencijos tokios niekinės,kad manau,skirtos tik savireklamai.Ir dar pasakysiu,kad,protingam žmogui svarbu ne iškalbą turėti,o suvokti tai,ką žmonėms nori pasakyti , ką sakai ir svarbiausia,ką padarei ir darai žmonių,bet ne savo labui.

Anonimas

Anonimas portretas
M.Puidokas jaunas,drąsus žmogus,nebijantis pasakyti savo nuomonę,ar už tai jį galima pavadinti neadekvačiu?Karbauskis.Puteikis nepasižymi nei genialiu protu,nei žmogiškumu,taigi geriau jau patylėtų.Stumia policininką į prezidentus,kai jis ir premjeru nesugeba dirbti-ministrų komandos nesugeba dorai suformuoti,tai atleidžia,tai vėl skiria netinkamą.

tam matyt

tam matyt portretas
Jei žmogus nėra teisus dėl savo siekiamo Tikslo, jis niekada nepasitikės savimi, abejos, klausysis apie jų skleidžiamų paskalų, dėl jų pergyvens, gręžiosis atgal ir savo užsibrėžto Tikslo taip niekada ir nepsieks. Kad pasiektum savo Tikslą, privalai pasitikėti tuo, ko sieki ir drąsiai žengti tiesiai tik Pirmyn! Tarp kitko, kai kam iš čia komentuojančių vertėtų prisiminti J. Biliūno "Laimės Žiburį". Labai praverstų dalyvaujant panašiose diskusijose.

...

... portretas
Che - svarbu REKLAMA, o dabar visi juos analizuoja.

tam Rex

tam Rex portretas
O pačiam kaip su sveikata, jeigu jau pasivadinai REX (karalius)?

tam Nesupratęs

tam Nesupratęs portretas
Kiekvienas apie kitus sprendžia pagal save. Durnam visi durni, girtam -- visi girti. Ir t.t.

Ina

Ina portretas
Tai ir "Kauno diena" rašo apie Puidoko tėvą, kuris seniai sukūręs kitą šeimą, kai jis dar buvo vaikas, ir apie kažkokį brolį. Kažkokios nesąmonės. Jis mūsų deputatas, mes, aleksotiškiai, jį išsirinkome ir juo didžiuojamės. Jis jaunas, išsilavinęs ir drąsus. Grįžkim į praeitį. Įsivaizduokim, kad MIndaugas sėdi seime ir sykiu su visais savo partiečiais tik spaudo mygtukus ir nieko nedaro. Kur tuomet šiandien būtų Krušinskų ir kitų tėvų vaikai? Ačiū už šurmulį ir už teisybę, sėkmės

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kolegą Puidoką Puteikis pavadino durniumi-duočiau į teismą.Puidokas būti prezidentu gavo nurodymus net iš Sirijaus(berods Ožiaragio žvaigždynas),o Naglis garindamas actą.

Negražu

Negražu portretas
Tikrai iš Puteikio nesitikėjau tokio akibrokšto. Per merų rinkimus pereitą savaitę dar balsavau už Centro partijos kandidatus ir savo visus draugus ir pažįstamus visoje Lietuvoje raginau balsuoti už šią partiją. Dabar gailiuosi.

Anonimas

Anonimas portretas
nesusitupejes alia politikas. reikia paciam apsispresti ko ir su kuo nori. Ilindo i seima su valstieciais, dabar pasimete ir nezino kur ir prie ko pulti. Nepatikima persona. Jau dabar matosi jog nieko naudingo nei Lietuvai nei zmonem nenuveiks tik drumstam vandenyje plaukios.

tam Kaip bjauru

tam Kaip bjauru portretas
O Karbauskiui nepatiko reikli ir principinga Puidoko kalba valstiečių suvažiavime, kuriame jis kvietė ir patį karbauskį, ir visus partijos narius dirbti taip, kad būtų VYKDOMI rinkėjams DUOTI PAŽADAI, kurių dėka "valsstiečiai" ir pateko Seiman. Tačiau vienvaldžiui lyderiui kolegos kritika nepatiko, ir Karbauskis staiga įgijo "aiškiaregystės" dovaną: pradėjo Mindaugo asmenyje matyti tokius "pavojus", kokių anksčiau nepastebėjo. Štai kokių stebuklų kartais padaro principinga ir kritiška vieno partiečio kalba, raginanti vykdyti rinkėjams duotus pažadus!

tam Puidoko net šeima nepalaiko

tam Puidoko net šeima nepalaiko portretas
Tai gal ir pats esi Puidoko draugas, kad bendrauji su Mindaugo šeima ir skleidi paskalas? Mindaugai, esate pernelyg patiklus, kad prie savęs per arti prisileidžiate įvairaus plauko prisiplakėlius liežuvautojus. Būkite atsargus. Saugokite savo Šeimą.

kaip bjauru

kaip bjauru portretas
Puidokas į seimą atėjo, kaip kolchozo kandidatas. Kol buvo tinkamas karbauskio oponentams užsipuldinėti, tol tiko ir korumpuotas tėtušis ir sirijus. Kai pasidarė savarankiškas, nebetenkina gaujos poreikių, tai visą juodą dosje į dienos šviesą ištraukė. Tipiški kgb metodai.

Žiūrau

Žiūrau portretas
kad provokatoriai labai pamėgo šią M. Puidoko fotografiją. Ji buvo publikuojama, kai Kauno vaikų globos namų direktorės pavaduotojas apskundė pretendentą į LR Prezidento postą Generalinei Prokuratūrai dėl tariamai paviešintų 9-metės mergaitės ir jos brolių asmens duomenų. Tačiau GP bylos nekėlė, nes tie tariamai paviešinti duomenys niekam iš minėtų asmenų jokios žalos nepadarė. Ir visur, kur tik publikuojami šmeižikiški straipsniai apie M.P., kažkodėl dedama ir ši nuotrauka. Įdomu, kodėl?

Onai

Onai portretas
Moteriške, ar klauseisi kada nors Mindaugo Puidoko kalbų, kad taip nemokšiškai burnoji? Jei moki naudotis internetu, pasižvalgyk po youtube kanalus ir pasiieškok gerb. Mindaugo Puidoko konferencijų. Tačiau tamstos iškalba pernelyg skurdi, iš to sprendžiu, kad internetas tamstai neprieinamas. O gaila...

Kaunietė

Kaunietė portretas
Va tau ir pasitikėti draugais! Gal žmogus draugui tik pasisakė, kaip ir su kuo būtų galima sudaryti koaliciją, o draugas visiems ir išplepėjo. Visi didieji praeities ir dabarties politikai turi savo planų, buriasi į koalicijas. Kokia čia naujiena? Su kuo gi daugiau galima pasikalbėti apie savo ateities politinius planus, jei ne su draugu? Va šiuo atveju ir pasiteisina posakis: "Apsaugok, Viešpatie, nuo draugų, nes nuo priešų pats apsiginsiu". Tvirtybės gerb. Mindaugui. Protaujantys žmonės pasitiki Jumis ir balsuos tik už Jus, nes nemato kito tokio pasišventusio Kandidato, galinčio tapti Lietuvos Prezidentu ir ištraukti ją iš užsistovėjusios pelkės.

kas jam yra?

kas jam yra? portretas
Švelniai tariant, tas Puidokas keistas. Keisti ir jį remiantys.

Puidoko net šeima nepalaiko

Puidoko net šeima nepalaiko portretas
Mindaugo Puidoko brolis yra Nausėdos rėmėjas

TIKRAS KAUNIETIS

TIKRAS  KAUNIETIS portretas
Puiku, Mindaugai,- Kaunas tave palaiko. Juokdariai galvoje kas do mes,gales po 1 turo ciaudeti Vilniui ir Klaipedoje .Svarkelir isviso beviltiskas Kaune.

Julita

Julita portretas
Sekme Puidokui, Kaunas Jus uz Jus ir su Jumis

Anonimas

Anonimas portretas
Kai išsirinksit bevaikę konservatorių statytinę, kaip ir Nausėda homoseksualų teisių atstovus, tai nebežinosite kur dingti.

Algirdas V.

Algirdas V. portretas
Mindaugai, per anksti iššokai. Gabus, protingas, perspektyvus, bet per anksti. Palauk 5 metus ir papulsi ,,garvežiu" į Olimpą

Diedukas Povilas

Diedukas Povilas portretas
p. M. Puidokas ,,žaliųjų" atstovas. Panašu, kad jie visi kažką vartoje.

NESUPRATĘS

NESUPRATĘS portretas
TAI NEJAUGI DAR KAS NORS JĮ LAIKO ADEKVAČIU....NU NU

Lietuva

Lietuva portretas
Laisva šalis kol visuomenei nepavojingas

Ona

Ona portretas
Šiemaitis,Juraitis,Gražulis,Puidokas...Jie visi-neadekvatūs.Argi mažai žinomas,bet tikrai protingas žmogus,gali tikėtis,kad jį išrinks prezidentu?Juk kandidatų veidai aiškiai parodo jų neadekvatumą.O kai praveria burnas,tai pasijunti gyvenanti bepročių karalystėje.

Rex

Rex portretas
Sutinku su Karbauskiu kažkada jis pasakė kad jam reiktų pasitikrinti pas gydytojus,gal ir neadekvatus jid

VANAGAS

VANAGAS portretas
Tik psichiniai ligoniai tiki juo. Nes jis pats toks.

Jaunas

Jaunas  portretas
Partijos ir partiju kandidatai jau valde trisdesimt metu ir kur nuvalde matome visi. Nebera nei europietisko zodzio laikymosi , nei teisingumo, milijonai milijardai isnyksta valstybeje nepastebeti , zmones supriesinami , biurokratai nemazinami , miskai kertami, seimos suvargusios del per didelio demesio tarnybu , arba del didziulio nepritekliaus. Aisku reikia rinkti jauna , nauja zmogu , drasu zmogu , kuris nebijos pakeisti Lietuva. Sekmes gerbiamam M. Puidokui!

na praktiskai Puidokas teisus...

na  praktiskai  Puidokas  teisus... portretas
dabar visi sie ,,,kandidatai,, ne kazin kokiose pozicijose randasi , ir vezima kaip toj pasakecioj taso y visas puses, susivienije , vieni patektu y EPparlamenta ,kiti y partijos lyderius ,ir vienas kandidatu y prezidentus ----dabar pasilike dabartinej situacijoj --jie negauna nieko...nes nesurinks issklaidytu rinkeju balsu daugumos...

kotas

kotas portretas
O kam gali payikti praidokas?

to > matyt

to > matyt portretas
jojo abu jie veidmainiai

matyt

matyt portretas
kazkas negerai zmogui, kad taip pasitiki savimi

...

... portretas
nepatinka puidokas puteikis

Galerijos

Daugiau straipsnių